Демонстрации на козметична линия Де Шели (De Sheli)

• 389 776
  • 2 962
  •   1
Отговори
# 1 080
  • София
Вчера успяха да стигнат и до мен. Първата ми идея беше да отида да се позабавлявам, но съпругът ми каза, че ще се ядосам, ще стане скандал и ме помоли да не му го причинявам. Simple Smile Днес се опитах да звънна на номера от който ми се обадиха, но никой не вдигна. И май часът ми ще остане неизползван. Ще чакам пак да звъннат, за да им кажа, че не искам да се занимавам с мошенници.

# 1 081
  • Русе
Абе тая сутрин в регионалните медии излезе статия за тия. В началото на темата гледам как разяснявали, че козметиката им карала мъртвите клетки да се съживяват и мултиплицират, та веднага се сетих за това отпреди много години:

# 1 082
  • София
Днес са ги изтипосали във вестник Монитор. Явно нещата не вървят добре за тази фирма.

# 1 083
  • Варна
Ето новини и от Варна.

Жена се сдоби с кредит след козметична процедура във Варна

http://www.moreto.net/novini.php?n=244685

# 1 084
  • София
 ooooh!

# 1 085
# 1 086
  • Dope Reach
Запис, че отдавна следя темата.  Peace

# 1 087
  • най-шареното място
А какъв е смисълът всеки втори пост да е към морето?
Нямат си трафик ли? Simple Smile

# 1 088
  • София
А какъв е смисълът всеки втори пост да е към морето?
Нямат си трафик ли? Simple Smile
Joy може още да са замаяни от процедурите

# 1 089
  • Под Слънцето
Център „Дешели”, който се помещава на втория етаж в мол „Варна”, извършва нелегални козметични процедури. Това съобщи директорът на Регионалната здравна инспекция (РЗИ) д-р Божанка Георгиева, която разпореди щателна проверка след публикациите в Топ Новини Варна. По думите й обектът е регистриран като център за продажба на козметика, но не притежава лиценз за извършване на каквито и да било козметични процедури. Акцент в настоящия етап на проверката е цензът на персонала, който извършва козметични процедури.

ТОП НОВИНИ ВАРНА припомня, че по данни на клиентки в обекта се извършва безплатно почистване на лице. След това консултантите започвали да убеждават жените, че имат нужда от подмладяване с "уникален комплект от кремове за лице", чиято промоционална цена е над 2000 лева с опция за разсрочено плащане.

Иначе ангажираните с проверката инспектори от отдел „Обществено здраве” към РЗИ са констатирали, че предлаганите в центъра козметични продукти са безопасни. Те са произведени от израелската фирма „Хлавин Индастрис”, чийто официален представител за България е софийската „Алфа Екотрейд” ООД.

При извършен оглед и анализ на информацията на първична и вторична опаковка на проверените продукти инспекторите са установили, че същата е представена съгласно здравните изисквания и е съобразена с чл. 19 и чл. 20 от Регламент (ЕО) №1223/2009 на Европейския парламент и на Съвета относно козметичните продукти. „От представените от фирма „Алфа Екотрейд” доклади за безопасност и протоколи от лабораторно изпитване по физикохимични и микробиологични показатели е видно, че тези козметични продукти са произведени съгласно добите производствени практики и отговарят на действащата нормативна уредба”, увери д-р Георгиева.

# 1 090
А центъра в София има ли разрешително за процедури? И това няма да е лошо да проверят.
Викат, че имат всички лабораторни изследвания. Явно са дали качествени продукти за самото изследване.
1. Има доста жени се оплакват от процедурата след време.
2. Питат за онкологични и хормонални нарушения.
Тия двете неща са достатъчни, че козмацефтиката им не струва. Ако бяха билкови въобще нямаше да има оплаквания и да питат тези неща.

# 1 091
„От представените от фирма „Алфа Екотрейд” доклади за безопасност и протоколи от лабораторно изпитване по физикохимични и микробиологични показатели е видно, че тези козметични продукти са произведени съгласно добите производствени практики и отговарят на действащата нормативна уредба”, увери д-р Георгиева.

Ха! Има си хас! Естествено че на хартия ще  са  изрядни и свети води ненапити. Браво на  Варна, евала, морски хора, в София не успяха за толкова време да ги спухат, във Варна веднага ги подхванаха. С пирамиди и мошеници само така.

# 1 092
  • София - Рим и обратно
Ами и тук ходиха от РЗИ да ги проверяват - безопасни излезли пробите. Аз също си мисля, че дават някакви билкови кремчета за изследване.

# 1 093
Не мога да разбера  как и защо разните ни инспекции се оставят да ги забаламосат!!!!! Sad

# 1 094
Е как защо..първо по закон носиш пробите в РЗИ, нали се сещате, че никой не носи нещо откровено опасно
второ - дори и да има нещо, лесно се подкупват служители и пробите излизат чисти

Общи условия

Активация на акаунт