Демонстрации на козметична линия Де Шели (De Sheli)

• 389 794
  • 2 962
  •   1
Отговори
# 1 065
  • Варна
Нали постнах филм, в който направиха кръвни изследвания и откриха наличието на амфетамини.

# 1 066
  • София
То ще е интересно да се види в напитките, дето черпят там, дали няма нещо, на което не му е мястото в кафе или чай  Thinking
Руснаците от различни  градове масово твърдят че в чайчета при  Дешели се сипва нещо, излизащи с куфарчето  жени още същата вечер или на сутринта се  чудят къде  им е  бил акъла и как така са  подписали договор.  Имаше  една баба пенсионерка, споделяща че като са  я почерпили  й е станало  едно такова спокойно...
Така че предположението ви не е лишено от смисъл и е напълно възможно.
Ама аз изобщо не се шегувам и имах предвид точно отзивите в руския филм! Тук също доста хора споделиха, че сякаш умът им не е бил на мястото си и се чудят как са могли да се излъжат.

# 1 067
  • София - Рим и обратно
Аз също писах, че на роптаещите срещу дългото чакане им беше предложена настойчиво по една напитка, и...спряха да роптаят. Аз пък се запънах кат' магаре на мост - нито чай, нито кафе пих Laughing.

# 1 068
Вече съвсем се зомбирахте...чайчета...кафета  Mr. Green Не е от тях, от човека е  Peace

# 1 069
  • най-шареното място
В крайна сметка има ли доволни от "презентацията"?

На мен ми е странно да ме намацат с незнайно какво....

# 1 070
# 1 071

Колко излъгани трябва да има, за да се сезира прокуратурата?  ooooh!

# 1 072
А сега вече ти взимат парите  и кремчетата не дават. Още по нагли стават. #Crazy

# 1 073
  • Варна
Новина във варненски новинарски сайт: http://www.moreto.net/novini.php?n=244685

# 1 074
Здравейте , и аз да се запиша по темата ! Преди около 20 дена ми се обадиха , и ми съобщиха че имам подарък от моя позната почистване на лице абсолютно безплатно! Много ми беше съмнително и им казах, че не съм в града. След което се започна едно звънене от различни номера всеки ден за да ми запишат час! Всеки път се старая да не съм груба и учтиво отказвам , но те не се отказват! И така това продължава вече 20 дена , вече даже не им вдигам телефона (цифрите на различните номера са еднакви само последните са поредни ) Надявам се да се откажат скоро иначе ще трябва явно с лошо да се оправям . Благодаря ви за темата определено ще спаси доста момичета от такъв ужас ! Поздрави !

# 1 075
# 1 076
  • София
Три пъти пуснахте тази статия на тази страница.

# 1 077
цитат от статията, на която сте дали линк

"В очакване на разговор с юристката на козметичния център и с надеждата да се откаже от продуктите, които така и не е получила, опарената варненка е сезирала Комисията за защита на потребителите. Понеже не е единствената, попаднала в такава ситуация, жалбата й е препратена в столицата, където вече тече проверка срещу фирмата"

на мен това ни беше пьрвата мисьл, когато започнах да следя темата и добре, че най накрая някой го е направил. Дано сега да заведат дело и тогава повече хора могат да се включат

# 1 078
  • най-шареното място
Дали това няма да ги накара да стегнат куфарите и напуснат Варна?

# 1 079
A да бе, те балъците тепърва ще идват лятото ... вие искате да си ходят

Българинът има едно много хубаво качество като го прекарат някъде след това гледа или да се изкара на далавера, или да набута и още някой.. Същото като с пирамидите, а варна е известна с това  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт