Демонстрации на козметична линия Де Шели (De Sheli)

• 389 819
  • 2 962
  •   1
Отговори
# 1 050
Здравейте,
бясна съм и затова  и реших да вметна и аз нещо по темата (специално за случая си изрових регистрацията). Та бях в неделя на въпросната "СПА" процедура в Молл Варна. Сега ще ви изненадам - моята презентаторка беше... мъж(момче). Всичко казано по-нагоре се повтаря - изтъпанчи ме пред огледалото - какво виждаш, олее, тази бръчка се появява на 50, ти на 39 я имаш (ако му бях казала че съм на 30, сигурно ще каже че бръчката се появява на 40  Wink). Дрънка ми какво съдържала тази манна небесна - диамантен прах и стволови клетки, растителни обаче, щото  към животинските кожата привиквала и ставала мързелива - брех. Накара ме да подпиша декларация с 5 - 6 точки, вкл. че ще бъда снимана. Попитах го защо - ми за твое спокойствие, ако примерно нещо те нагрубя (хааааааа, сякаш ще ми даде записа после). Намаца ми ли лицето със всички видове кремове един върху друг (колкото и неграмотна да съм и аз знам, че дневен нощен маска и почистващи препарати не се мацат накуп и че лицето не се почиства с вода преди това) и се почна един психо тормоз - не е истина, то не бяха предложения да лъжа мъжа си (ти тъпа ли си, че не можеш да си решаваш сама как ще си харчиш парите), то не бяха пазарлъци от рода - "ай дай квот имаш в джоба, ма како", много нагъл беше този тип, едва се измъкнах и побягнах чак. Повярвайте, почувствах се адски смачкана и унизена. Цяла вечер ми лютяха очите.
Това се случи в неделя - във вторник усетих кожата под очите, около носа и покрай устата, че е загрубяла - седи като изгорена. И тъй като нямам навика да правя такива екстремни процедури - някой да ме светне, това загрубяване, тип изгаряне дали е стандартно, щото вече е четвъртък и още не е минало.

Последна редакция: чт, 13 мар 2014, 16:38 от Sonoma

# 1 051
Намаца ми ли лицето със всички видове кремове един върху друг (колкото и неграмотна да съм и аз знам, че дневен нощен маска и почистващи препарати не се мацат накуп и че лицето не се почиства с вода преди това) и се почна един психо тормоз (...)

Това се случи в неделя - във вторник усетих кожата под очите, около носа и покрай устата, че е загрубяла - седи като изгорена. И тъй като нямам навика да правя такива екстремни процедури - някой да ме светне, това загрубяване, тип изгаряне дали е стандартно, щото вече е четвъртък и още не е минало.
Отдавна чета темата, защото Дешели ги знам още от руските форуми, не пиша, защото останалите изразяват до голяма степен моите мисли и реакции, но днес вече просто не мога да премълча.

Здравей, Sonoma,
Не знам как алергичната реакция може да е стандартна  Sad, освен ако не е „златен стандарт“ на Дешели  Sick. Най-добре отиди на лекар, това няма да мине просто така. При мен от време на време ми се получава с крем за около очите - знам, че съм алергична там и страшно много внимавам, но понякога не намирам единствения аптечен крем, който понасям, и пробвам някой друг... - и ми минава само с кортизонова маз, която е вредна и трябва да се използва минимално, а и да се предпише от доктор.

Съчувствам ти много  Sad. Дано се оправиш бързо. И не се ядосвай.

# 1 052
Sonoma, пробвай с някое от кремчетата, които съдържат пчелен восък - много помага при загрубяла (изгорена) кожа. Ако нямаш (те обикновено са в много малки кутийки, под формата на балсам или маз), пробвай с компреси с лайка или алое- действа успокоително за кожата, поне няма да ти навреди. Ако не мине до 2-3 дена, се посъветвай с дерматолог, да видиш към коя от "чудодейните" съставки си алергична. Успех!

# 1 053
Най-добре си разпечатай файла със съставките даден по-горе, и иди на дерматолог!

# 1 054
Най-добре е да се осъдят тия мошеници  Peace

# 1 055
Здравейте!

За съжаление и аз като голяма част от дамите тук нямах ясна представа къде отивам. Приятелката,  която е дала номера ми, ми каза че става дума за козметика и че ще се опитат да ми я продадат за около 2000лв. Т.е. бях подготвена за психо атаката, но не и за резултата след "намацотването". Действително има видим ефект, но предполагам, че и в къщи ако си наклепам 7 неща едно върху друго разлика ще има.
 Като състав на "кремчетата" ми казаха стволови клетки от ябълка, грозде и авокадо. По някое време и алое спомена девойката, както и някакви "намалени" молекули, които прониквали по-лесно в дълбочина. Така и не успяха да ми обяснят какво точно представляват и как се постига "намалянето".
 В интерес на истината "личната ми консултантка" се държа прилично. Вероятно разбра, че няма да си купя, но от кол центъра бяха много досадни. Звъняха няколко пъти от следните номера: +359877119240, +359877119248 и +359877119221.

Та - от цялата процедура по разкрасяване се уредих с 2 часа загубено време и дълбоки подкожни пъпки  - заради почистването "в дълбочина", което великата козметика прави.

За съжаление, приятелката ми не си спомняше името им (но тя няма и остатъчни ефекти), а и те не го казаха - успях да чуя единствено "Алфа ....".

Така че мили дами, ако ви се обадят от тези номера да знаете!

Приятна почивка на всички!  Simple Smile

# 1 056
някои хора имат алергия кьм алое вера, ако алое е една от съставките.
Аз си мисля, тези жени които са се минали да си купят козметиката, дали не могат да изследват съдържанието на кремовете. Ако наистина се докаже че сьдържат забранена сьставка, връщането на продукта може и да се улесни, въпреки че досега трябваше да затворят тази компания, само заради неетичната им практика. 

# 1 057
Ако някой си е купил кремовете и има желание да се тестват за психотропни вещества - от мен има наркотест.

Последна редакция: пт, 14 мар 2014, 19:33 от Sonoma

# 1 058
  • София
То ще е интересно да се види в напитките, дето черпят там, дали няма нещо, на което не му е мястото в кафе или чай  Thinking

# 1 059
То ще е интересно да се види в напитките, дето черпят там, дали няма нещо, на което не му е мястото в кафе или чай  Thinking
LaughingЕ това вече не ми се струва реално.

Ако някой си е купил кремовете и има желание да се тестват за психотропни вещества - от мен има наркотест.
Наистина добра идея да се сравни истинското съдържание с това  което е написано като съдържание. Но това им е плюс на тях за съжаление. Не е като да купиш нещо за 5 лева за да го дадеш за тестване.

# 1 060
лелеееее..... БОГИНЯТА пак се появи.....ще раздава правосъдие.........ма куче което лае не хапе ........ходи и сама се запиши моя приятелка го направи и я поканиха........ама ти принцесата чакаш да те поканят.........най-вероятно даже няма и да те забележат.....а не да те заобикалят hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 1 061
Малеее, колко добре си информиран като за новорегистриран. Ти да не си варненското консултантче с мъжки полови белези, за което се споменава в темата? Досърбяха те пръстетата или шефовете ти наредиха да се включиш?

# 1 062
  • София
Малеее, колко добре си информиран като за новорегистриран. Ти да не си варненското консултантче с мъжки полови белези, за което се споменава в темата? Досърбяха те пръстетата или шефовете ти наредиха да се включиш?
Joy Joy Joy
Ама много обичам новорегистрирани!!!

# 1 063
лелеееее..... БОГИНЯТА пак се появи.....ще раздава правосъдие.........ма куче което лае не хапе ........ходи и сама се запиши моя приятелка го направи и я поканиха........ама ти принцесата чакаш да те поканят.........най-вероятно даже няма и да те забележат.....а не да те заобикалят hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

hahaha Обаче ти я забеляза, нали? Че и се регистрира, за да я изкоментираш... Crazy

# 1 064
Руснаците от различни  градове масово твърдят че в чайчета при  Дешели се сипва нещо, излизащи с куфарчето  жени още същата вечер или на сутринта се  чудят къде  им е  бил акъла и как така са  подписали договор.  Имаше  една баба пенсионерка, споделяща че като са  я почерпили  й е станало  едно такова спокойно...
Така че предположението ви не е лишено от смисъл и е напълно възможно.

Общи условия

Активация на акаунт