бясна съм и затова и реших да вметна и аз нещо по темата (специално за случая си изрових регистрацията). Та бях в неделя на въпросната "СПА" процедура в Молл Варна. Сега ще ви изненадам - моята презентаторка беше... мъж(момче). Всичко казано по-нагоре се повтаря - изтъпанчи ме пред огледалото - какво виждаш, олее, тази бръчка се появява на 50, ти на 39 я имаш (ако му бях казала че съм на 30, сигурно ще каже че бръчката се появява на 40
). Дрънка ми какво съдържала тази манна небесна - диамантен прах и стволови клетки, растителни обаче, щото към животинските кожата привиквала и ставала мързелива - брех. Накара ме да подпиша декларация с 5 - 6 точки, вкл. че ще бъда снимана. Попитах го защо - ми за твое спокойствие, ако примерно нещо те нагрубя (хааааааа, сякаш ще ми даде записа после). Намаца ми ли лицето със всички видове кремове един върху друг (колкото и неграмотна да съм и аз знам, че дневен нощен маска и почистващи препарати не се мацат накуп и че лицето не се почиства с вода преди това) и се почна един психо тормоз - не е истина, то не бяха предложения да лъжа мъжа си (ти тъпа ли си, че не можеш да си решаваш сама как ще си харчиш парите), то не бяха пазарлъци от рода - "ай дай квот имаш в джоба, ма како", много нагъл беше този тип, едва се измъкнах и побягнах чак. Повярвайте, почувствах се адски смачкана и унизена. Цяла вечер ми лютяха очите.Това се случи в неделя - във вторник усетих кожата под очите, около носа и покрай устата, че е загрубяла - седи като изгорена. И тъй като нямам навика да правя такива екстремни процедури - някой да ме светне, това загрубяване, тип изгаряне дали е стандартно, щото вече е четвъртък и още не е минало.
, освен ако не е „златен стандарт“ на Дешели
. Най-добре отиди на лекар, това няма да мине просто така. При мен от време на време ми се получава с крем за около очите - знам, че съм алергична там и страшно много внимавам, но понякога не намирам единствения аптечен крем, който понасям, и пробвам някой друг... - и ми минава само с кортизонова маз, която е вредна и трябва да се използва минимално, а и да се предпише от доктор.