Демонстрации на козметична линия Де Шели (De Sheli)

• 389 466
  • 2 962
  •   1
Отговори
# 1 215
  • София
Страхотна поема, браво!  Joy

# 1 216
Ехееееееееееееееее, поеми чак се заредиха по темата!!!!!!!!!! Не е зле.

# 1 217
Наистина положението е трагично. Нека някой помогне на тези момичета. Все пак това не е последната работа на света! Тази въпросната "шефка" е толкова изкуствен човек.
Мен лично не ме харесваше, тъй като мазният руснак не заглеждаше....
Какво бях виновна аз?!  newsm78
Искаше ми се да и кажа да не се притеснява, тъй като моят критерий е доста по-висок!!!!  Thinking Mr. Green
На рецепция момичетата са супер злобни. Стоят във фейсбук и във скайп. Имитират работа.
Консултантките са супер неграмотни, не могат да пишат.. камо ли да четат ( 70 % от тях ).
Обявата за работа в интернет, никога не изтича. Тя е вечна...  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Постоянно има нови хора, които си тръгват още преди някой да им е научил имената.
Една от колежките, която работеше там до скоро си е прибрала цял един такъв кейс с тези кремчета.Можем да ги дадем на някой химик.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Утре ще отида да си взема заплатата и няма да се върна повече там!
Надявам се тези хора да си получат заслуженото и тази малката Дияна да спре да лети в небето и да си мисли,че е най-добрата,защото следващия и шеф може да не иска да спи с нея...  newsm62 newsm62 newsm62 newsm62 newsm62 newsm62 newsm62 newsm62 newsm62 newsm62

Последна редакция: ср, 09 апр 2014, 23:25 от believe123

# 1 218
Наистина положението е трагично. Нека някой помогне на тези момичета. Все пак това не е последната работа на света! Тази въпросната "шефка" е толкова изкуствен човек.
Мен лично не ме харесваше, тъй като мазният руснак не заглеждаше....
Какво бях виновна аз?!  newsm78
Искаше ми се да и кажа да не се притеснява, тъй като моят критерий е доста по-висок!!!!  Thinking Mr. Green
На рецепция момичетата са супер злобни. Стоят във фейсбук и във скайп. Имитират работа.
Консултантките са супер неграмотни, не могат да пишат.. камо ли да четат ( 70 % от тях ).
Обявата за работа в интернет, никога не изтича. Тя е вечна...  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Постоянно има нови хора, които си тръгват още преди някой да им е научил имената.
Една от колежките, която работеше там до скоро си е прибрала цял един такъв кейс с тези кремчета.Можем да ги дадем на някой химик.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Утре ще отида да си взема заплатата и няма да се върна повече там!
Надявам се тези хора да си получат заслуженото и тази малката Дияна да спре да лети в небето и да си мисли,че е най-добрата,защото следващия и шеф може да не иска да спи с нея...  newsm62 newsm62 newsm62 newsm62 newsm62 newsm62 newsm62 newsm62 newsm62 newsm62

# 1 219
 believe123, твърдите че сте недоволни от отношението към Вас и че се радвате , че сте приключили взаимоотношенията си с компанията. Докажете го, като си погледнете личните бележки и се свържете с мен днес най-късно до края на деня.

# 1 220
  • София
 Rolling Eyes Голяма сага е тази компания. Не разбраха ли, че стратегията им е повече от погрешна.

# 1 221
Явно балансът им показва друго. Докато не изловят всички шарани кой ще ги спре?

# 1 222
Момичета, трябва ми спешен отговор на следните въпроси:
1) Колко от реалните потребителки във форума са с доказана алергия след употребата на въпросната козметика?
2)Колко от Вас са се опитали, но не са успели да върнат козметиката, която са закупили, поради една или друга причина?
3)От тези бройки с алергия всички ли сте подали оплакване до КЗП?
4) Има ли случай, в който някой си е закупил въпросната козметика и поради някакви лични причини си я държи без да е направил опит да я върне?/Примерно, страшно доволен е./
5)Има ли случай, в който сте закупили козметиката с плащане на цялата сума на място в кеш?
6)А случай, в който сте си закупили козметиката чрез плащане в кеш + кредит?
Моля, пишете ми на лични.

# 1 223
Привет.
Регистрирах се, защото и аз искам да споделя. Снощи изчетох всичко по темата. Хем ме развесели, хем ме натъжи.
Вчера след три броя държавни изпити си поспах добре, когато приветлив мъжки (!) глас по телефона ме покани на (следва сдъвкано име) СПА процедура, която е подарък от моя приятелка. Приятелката, която цитира, е много мила и напълно способна на такъв жест, а на мен ужасно ми се спеше. Запомних адрес и толкова.
После потърсих този адрес и попаднах на вас. Естествено, чух се с приятелката ми, която с половин уста обясни, че всъщност било промоция, но иначе било доста приятно. Но аз реших да прочета какво споделяте. Е, като жена - нямам думи. Като бъдещ юрист - съвсем! Играя си цял ден с мисълта дали да не отида и да им изпържа мозъците с всичко, що изучих покрай изпитите си и онова, що помагам да се въвежда като ред от години като адвокатски сътрудник. Но имам адски чувствителна кожа и преди дни пак се наложи да пия лекарства заради обрив, така че не мога да ги оставя да положат и пръст върху лицето ми.
Очаквам да ми се обадят за потвърждение, за да им потвърдя едно хубаво. Ще ви пиша как е минал такъв разговор, ако се случи.
Смятам, че нещо трябва да се направи. Обмислям какво по-конкретно да предложа, само със сигнал до компетентните органи няма да стане. По обясними причини...

# 1 224
Хахахахаххаха, случи се моето "подсещащо" обаждане.
Рядко нахални и неубедителни.
Младо гласче ми обясняваше как няма никаква опасност, след като казах, че се отказвам от прекрасната възможност. Laughing С настъпателен тон ми обясни, че: "Ние не сме случайна компания, също правим тест за алергии". "И за 10 минути разбирате това, което в медицината отнема до две денонощия ли?" извадих твърд глас. Но тя не се дава! "И аз имам алергии, а ползвам, не се излагайте!". И тук някъде сбърка. Казах й, че всеки е свободен да прилага каквото пожелае на собственото си лице и парирах всякакъв опит да бъда прекъсната. Поясних, че е крайно некоректно да пропуска да се представи като име, както и от кой точно козметичен център се обажда (разбира се, само каза, че се обажда за записания час), както и че явно практиките им са съмнителни, колкото името им, следователно що за тест за алергии обсъждаме и защо се опитва да игнорира моето "не", след като аз доста ясно го казвам. Представете си, отново попита дали наистина се отказвам! Посъветвах я да слуша внимателно и затворих.
Феноменални са просто!  newsm78 Rolling Eyes

# 1 225
  • най-шареното място
Така ги обучават. Или така върви скрипта, който чете...
А и губи пари при отказ.
В началото се представят: "Здарвейте, обаждамесеоталфаекотерйд...."
Най-обичам такива представяния. Или пък "Говорите с Андрей от кол центъра на..." Андрей? Така се казва някой, който иска всичките ми имена и записват всяка негова грешка? Simple Smile Питам колкото и пъти да се наложат.

# 1 226
Разбирам, че ги обучават така...но не е зле да ги обучат и на малко елементарно възпитание.
Впрочем, чудех се кога ще нахлуе някой разгневен съпруг с няколко приятели и ще произведат заглавия за пресата... Twisted Evil
В крайна сметка - прагът на търпимост у различните хора е различен.

# 1 227
http://www.jobs.bg/f2202395

Поредната обява. Тя всъщност се върти непрекъснато, защото хората, когато разберат къде са попаднали се осъзнават и бягат още повече, че нищо от обещанията им не е вярно ! Що за фирма, която не може да задържи служителите си за повече от месец ! ГОРКИТЕ КАНДИДАТИ.

# 1 228
http://www.jobs.bg/f2202395

Поредната обява. Тя всъщност се върти непрекъснато, защото хората, когато разберат къде са попаднали се осъзнават и бягат още повече, че нищо от обещанията им не е вярно ! Що за фирма, която не може да задържи служителите си за повече от месец ! ГОРКИТЕ КАНДИДАТИ.

Напълно съм съгласна! Всички напускат..постоянно се сменят. Докато обучат някого , той си отива. И после искат добри резултати!  newsm78 Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Пише 600 - 800, но може би 2 човека вземат толкова от 23 ................
Моята заплата беше 270 лв някъде и 150 лв аванс
За Какво си говорим?????????  #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy
При положение,че всеки месец е различен.
Горките момичета. Надяват се на чудеса,но ще си останат с тях.

# 1 229
Да наистина горките, само мечтите свързани с нереалните обещания им остават. Изащо си крият името ? То не беше "Валентинка 2000" , то не беше "Чайкафф" , а може и още да има ..... Божеее смешно и тъжно . Коя друга фирма в България крие името си и защо да го прави, ако всичко е ок ! hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт