Демонстрации на козметична линия Де Шели (De Sheli)

• 389 469
  • 2 962
  •   2
Отговори
# 1 200
  • София
Когато се прави антиалергичен тест, с цел доказване на причинителя, се прави изследване от алерголог-дерматолог, за която цел се правят апликации  на гърба.
Правят се 20-тина  броя апликации  от общ характер   на гърба, за да се види каква е причината за контактния дерматит, както и от конкретния заподозрян причинител
Прави се замерване на 48-мия и на 72 -рия час.
Шегички на тема "здраве" са неуместни.
Желая здраве на всички!

http://www.blitz.bg/article/36553

# 1 201
  • най-шареното място
Когато има вода. Винаги има консервант. Когато срокът е картък, консервантът може да е по-мек или естествен, но винаги го има.
Ако някой ще ходи иска да се забавлява да попита какъв е консерванта Simple Smile

# 1 202
Днес ходих на презентация. Стигнах до намазването с 4 вида кремчета и веднага от околоочния крем ми се появи щипане и леко зачервяване. Била съм първата с такава реакция. Презентаторката се посъветва с козметик и не продължихме изобщо. Сега разбирам защо.
За агресивният начин на комуникация и недискретното поглеждане към листа, където е написано името ми и непрекъснатото повтаряне май няма смисъл да споделям. За цената на куфарчето с продукти разбрах от темата.
Мъжът ми като по-реалистичен човек още вчера в неделя като ми се обаждаха ми каза - ходи, пробвай, ама имай едно наум, кой нормален козметичен център ще се обажда в неделя ....
Доста бързо си тръгнах от центъра, без да оставям номерата на приятелки.
Ползата ми беше, че се разходих извън офиса и се радвах на обедното слънце.

# 1 203
Вчера пред Пикадили до Окръжна болница (Варна) се опитаха да ми пробутат процедурите си Laughing Вероятно вече обикалят и по-посещаемите обекти, внимавайте!

# 1 204
Здравейте на всички мили и не толкова мили дами.
Аз работех в тази компания доста време,но напуснах,защото получих друга по-добра възможност за реализация. Ще бъда напълно искрена към вас и се надявам да се отнесете подобаващо с мен, защото мога да бъда ваша дъщеря! Simple Smile
Когато отидох на интервю за работа - бях прочела вече в интернет и въпреки това отидох. Започнах работа на следващия ден. Работата ми всъщност никак не беше лесна, защото заради "лошата реклама" повечето дами бяха много груби, несериозни и не идваха.
Всички се раздавахме и все тая кой какви проблеми имаше - на работа се забравяха! Усмихваме се от сърце и се надявахме наистина да ви зарадваме.
Знаете ли всъщност колко пари получавахме на една дошла дама?  - 1.50лв!
Останах да работя там предимно и само заради колегите. Страхотен екип! Само това ми липсва оттам.
Но вие това няма да го разберете. Толкова се вглъбени,че все ви мамят, лъжат и т.н..
Шефката на въпросният Call-centyr  е едно 17 годишно , може вече да е и на 18 -не знам. Тя се казва Дияна Караджова. Другият, по главен управител така да го нарека се казва Максим Банин. Алфа-Еко Трейд е името на фирмата. Цялата схема там е много тъжна. Бедните работят за 1 и 50. Просто не издържах и се махнах!
Не искам да си кажа името, защото все още поддържам контакт със някои от бившите си колеги, а те все още работят там.... (нямам идея защо са там все още) .
Личната карта не се снима! Носи се, ако някоя от дамите иска да си закупи.. ще може да тегли кредит. Показвате я на рецепция за секунди.Не се взема от ръцете ви!
За продуктите знам,че са на билкова основа и има дами, които са си закупили и продължават да идват. Има дами, които са се сбогували със белезите по лицето си, със тъмните отоци под очите. Ефект има, но явно не при всички. Разговарях с много топли жени, наистина правеха денят ми по-усмихнат, но ми направи впечатление,че повечето бяха груби ( преди дори да са разбрали за какво става въпрос, преди да са прочели в интернет)..
Знаете ли,че повечето от вас само работят, работят и работят? От работа- вкъщи! Толкова ви е спрял живота, толкова сте се отказали от него! А аз, аз се стараех поне да ви накарам да се усмихнете! Simple Smile Тези неща никой не ги знае, никой не ги интересува!!!!
Чета и следя коментарите ви от доста време и все се каня да се регистрирам. Със сигурност имам още много да кажа, затова ако имате въпроси - пишете ми. Аз няма да ви излъжа.
Другото което е... идваха много известни личности, които си купуваха и бяха доволни. Това ми направи впечатление, че някои от тях от доста време използват тази козметика. Явно и те са доволни! Все пак са хора с пари... не мисля, че падат от марс.
Също така след една такава проведена презентация .. дамите попълват една АНКЕТА, в която отговарят на няколко въпроса. От сорта на: "Харесвате ли козметика Дешели?, Ако имахте възможност..бихте ли си я закупили, оценете от 1 - 10..и т.н." Ако закупите обаче този КЕЙС - вие имате срок в който да го върнете и да си вземете парите обратно. Срока е около 14-16 дни.
А отзаде на тази АНКЕТА се оставят няколко телефонни номера на ваши приятелки, по принцип е концерт пожелание, но има консултантки, които са по-нахални. Ето от къде имаме вашите номера. Наистина са от жени, които познавате. ( стари колежки, съученички ) на всякакви съм попадала.
Но искам да ви помоля, да ви помоля, да бъдете хора. Малко по-добри, защото момичетата, които ви се обаждат нямат никаква вина - също като вас. Отнесете се мило, не ви струва много, а всъщност оправяте цял един работен ден... а пък после ако щете вървете на тези спа-процедури.
Реших да пиша, защото просто прочетох доста глупости ..неща,които не бяха истина. От 1ва до 81 страница...доста сте го оцветили, а всъщност истината е малко по-различна. newsm78

И един съвет от мен... вървете на тези спа програми, разнообразете си деня, козметиката не е лоша, изслушайте консултантката, усмихнете се.. и си заминете като пич, без да купувате нищо!  Stop Sunglasses

bouquet

# 1 205
А аз, аз се стараех поне да ви накарам да се усмихнете! Simple Smile Тези неща никой не ги знае, никой не ги интересува!!!!
Stop
Каква точно усмивка се очаква от жена, на която казвате, че лицето ѝ е като бунище. Това сподели приятелката ми, която беше дала моят номер. (В интерес на истината момичето, което ми се обади не беше нито грубо, нито настоятелно. Попита ме дали ме интересува, казах 'не' и разговора приключи без драми) И не ми казвай, че е грешка и изключение, защото подобни неща се споделят от месеци, откакто съществува темата, това очевидно е целенасочен подход.

# 1 206
# 1 207
  • София
Здравейте на всички мили и не толкова мили дами.
Аз работех в тази компания доста време,но напуснах,защото получих друга по-добра възможност за реализация. Ще бъда напълно искренннннна към вас и се надявам да се отнесете подобаващо с мен, защото мога да бъда ваша дъщеря! Simple Smile
Когато отидох на интервю за работа - бях прочела вече в интернет и въпреки това отидох. Започнах работа на следващия ден. Работата ми всъщност никак не беше лесна, защото заради "лошата реклама" повечето дами бяха много груби, несериозни и не идваха.
Всички се раздавахме и все тая кой какви проблеми имаше - на работа се забравяха! Усмихваме се от сърце и се надявахме наистина да ви зарадваме.
Знаете ли всъщност колко пари получавахме на една дошла дама?  - 1.50лв!
Останах да работя там предимно и само заради колегите. Страхотен екип! Само това ми липсва оттам.
Но вие това няма да го разберете. Толкова се вглъбени,че все ви мамят, лъжат и т.н..
Шефката на въпросният Call-centyr  е една 17 годишна пикла, може вече да е на 18 -не знам. Тя се казва Диана Караджова. Другият, по главен управител така да го нарека се казва Максим Банин. Алфа-Еко Трейд е името на фирмата. Парите са смешни за мен, за вас, но то май цялата ни държавица е смешна!
Не искам да си кажа името, защото все още поддържам контакт със някои от бившите си колеги!
Личната карта не се снима! Носи се, ако някоя от дамите иска да си закупи.. ще може да тегли кредит. Показвате я на рецепция за секунди.Не се взема от ръцете ви!
За продуктите знам,че са на билкова основа и има дами, които са си закупили и продължават да идват. Има дами, които са се сбогували със белезите по лицето си, със тъмните отоци под очите. Ефект има, но явно не при всички. Разговарях с много топли жени, наистина правеха денят ми по-усмихнат, но ми направи впечатление,че повечето бяха груби ( преди дори да са разбрали за какво става въпрос, преди да са прочели в интернет)..
Знаете ли,че повечето от вас само работят, работят и работят? От работа- вкъщи! Толкова ви е спрял живота, толкова сте се отказали от него! А аз, аз се стараех поне да ви накарам да се усмихнете! Simple Smile Тези неща никой не ги знае, никой не ги интересува!!!!
Чета и следя коментарите ви от доста време и все се каня да се регистрирам. Със сигурност имам още много да кажа, затова ако имате въпроси - пишете ми. Аз няма да ви излъжа.
Другото което е... идваха много известни личности, които си купуваха и бяха доволни. Това ми направи впечатление, че някои от тях от доста време използват тази козметика. Явно и те са доволни! Все пак са хора с пари... не мисля, че падат от марс.
Също така след една такава проведена презентация .. дамите попълват една АНКЕТА, в която отговарят на няколко въпроса. От сорта на: "Харесвате ли козметика Дешели?, Ако имахте възможност..бихте ли си я закупили, оценете от 1 - 10..и т.н." Ако закупите обаче този КЕЙС - вие имате срок в който да го върнете и да си вземете парите обратно. Срока е около 14-16 дни.
А отзаде на тази АНКЕТА се оставят няколко телефонни номера на ваши приятелки, по принцип е концерт пожелание, но има консултантки, които са по-нахални. Ето от къде имаме вашите номера. Наистина са от жени, които познавате. ( стари колежки, съученички ) на всякакви съм попадала.
Но искам да ви помоля, да ви помоля, да бъдете хора. Малко по-добри, защото момичетата, които ви се обаждат нямат никаква вина - също като вас. Отнесете се мило, не ви струва много, а всъщност оправяте цял един работен ден... а пък после ако щете вървете на тези спа-процедури.
Реших да пиша, защото просто прочетох доста глупости ..неща,които не бяха истина. От 1ва до 81 страница...доста сте го оцветили, а всъщност истината е малко по-различна. newsm78

И един съвет от мен... вървете на тези спа програми, разнообразете си деня, козметиката не е лоша, изслушайте консултантката, усмихнете се.. и си заминете като пич, без да купувате нищо!  Stop Sunglasses

bouquet

Simple Smile
Когато човек не е нясно с какво  маже "ближния" си се чувства полезен и смята, че прави нещо хубаво за другия. Хубаво е да сме отговорни и към нашето си и към здравето на "ближния". Съставките на кремовете изобщо НЕ са безобидни, но в устрема ти да накараш другите да се почувстват добре си пропуснала тази важна информация.

И да добавя: когато от някъде ти звънят за пореден път и ти отказваш любезно, че нямаш интерес и молиш да не те безпокоят е нормално на 6-ия път да проявиш грубост, за да те оставят намира и да не те тормозят психически. И пак няма гаранция, че няма да те потърсят, защото това или не се отбелязва в "базата данни" или много искат "да ти направят добро"

Иначе е хубаво, че изкара керливите ризи и взаимоотношения от кухнята - още повече да ти се отходи на такова място. Браво! Добра антиреклама стана    bouquet

# 1 208
  • София
Знаете ли,че повечето от вас само работят, работят и работят? От работа- вкъщи! Толкова ви е спрял живота, толкова сте се отказали от него!
Как не ни е срам? Колко много работим, пък не извадим някакви си 2 300 лв да ги плеснем за едни кремчета, а? Толкова пък да ни е спрял животът, безобразие значи!

# 1 209
  • най-шареното място
Момичето явно е работило в call центъра.
В интерес на истината при 5-те! ми разговора с тях, един беше с момиче с подходящ тон и отношение.
Та явно има и мили момичета, че и приятни и искрени /с едно "н" Simple Smile/.

Много жени отиват и се отпускат и забавляват. Имат необходимите опит и умения да се абстрахират от всички болести, които са им били преписани от "спрециалиста с бяла престилка", който ги "глези"с живителната козмецефтика.

Обаче други не искат нещо без указано съдържание, срок на годност и пипано от мръсни ръце върху лицето си. Разбирам някои от тях, които си тръгват не най-благовазпитано. Времето си е време все пак Simple Smile

ПП За мен лично беше забавна лекотата с която се оплита един консултант в незнанието си. Това като релакс от работата Simple Smile

# 1 210
Освен , че хващат хората да им работят без пари , са абсолютни мошеници. Да всичко написано от колежката е така. Въпросната "шефка" прави каквото си иска, държи се по абсурден и безпардонен начин с подчинените си, болшинството , от които са светлинни години над нея по знания , умения и интелект, но така е който знае с кого да "общува" нормално е да е на такава позиция , колкото и да е бездарен ! Момичетата се водят , че работят на 4 часа , но не е така. Взимат жълти стотинки и търпят всевъзможни унижения и обиди. Текучеството на служители е ... просто нямам думи да опиша, защото на хората не им издържат нервите. Обещават ти какво ли не , а действителността е съвсем различна.  #2gunfire

# 1 211
Когато телефонът ти не спира да звъни
и най-накрая вдигнеш ти,
и канят те на козметично приключение,
това от Дешели са без съмнение.
Тогава може хей така - поглеж,
със банков заем да се озовеш,
от който мъчно после ще се отървеш,
Специален бонус - рани и сърбеж.
След среща с тези ингредиенти,
предписват ти медикаменти,
а допира със тяхната агресия,
докарва ти почти депресия.
Макар това да е ефект страничен,
съвсем не ми е безразличен,
така че, гледай, и нащрек бъди,
когато "тет-а тет" си с Дешели.
Откриеш ли какъв е консерванта,
разбираш  и къде им е таланта,
по-евтино за тебе щеше да е днес,
да беше се намазала със грес,
ефектът също щеше да е романтичен,
но несравнимо по-икономичен.
За цялата луксозна галимация,
подписала си даже декларация,
а цялото това нелепо бреме,
допуснала си и да се заснеме.
Уау!!!Вижте какви таланти се развиха тук!Абе хора-вие май наистина си нямате друга работа.Защо не си намерите???За всеки влак си има пътници,на вас на този не ви харесва-защо още се возите,не разбирам...

# 1 212
Освен , че хващат хората да им работят без пари , са абсолютни мошеници. Да всичко написано от колежката е така. Въпросната "шефка" прави каквото си иска, държи се по абсурден и безпардонен начин с подчинените си, болшинството , от които са светлинни години над нея по знания , умения и интелект, но така е който знае с кого да "общува" нормално е да е на такава позиция , колкото и да е бездарен ! Момичетата се водят , че работят на 4 часа , но не е така. Взимат жълти стотинки и търпят всевъзможни унижения и обиди. Текучеството на служители е ... просто нямам думи да опиша, защото на хората не им издържат нервите. Обещават ти какво ли не , а действителността е съвсем различна.  #2gunfire

Добре си запозната! ..... и всъщност си адски права! Simple Smile

# 1 213
и най-накрая вдигнеш ти,
Уау!!!Вижте какви таланти се развиха тук!Абе хора-вие май наистина си нямате друга работа.Защо не си намерите???За всеки влак си има пътници,на вас на този не ви харесва-защо още се возите,не разбирам...

Едни римуват,  а други шмекеруват и хитруват. А ти коя си, че да казваш на хората къде да ходят?

# 1 214
и най-накрая вдигнеш ти,

много готино стихотворение, поздравявам авторката за таланта и чувството за хумор  newsm10

Общи условия

Активация на акаунт