Демонстрации на козметична линия Де Шели (De Sheli)

• 389 504
  • 2 962
  •   1
Отговори
# 1 185
  • Русе
Ами добре де, като отидете там и после ви искат номера на приятелки, давайте такива на познатите ви мъже. По възможност по-агресивни. И лека-полека ще се отучат от настъпателното телефониране.

# 1 186
Ей браво,  много добра идея... Ако ли не понЕ няма да имат нови жертви

# 1 187
От присъстващите във форума има ли някой, който да е с налично куфарче с продукти, което е закупил и не успява да върне? Моля, пишете ми на лични.

# 1 188
  • Под Слънцето
Възможно ли е да звънят във Варна от скрит номер? Тъй като и 2та пъти когато ме каниха , отказах като обясних каквото е нужно. Звъняха отново по-късно и блокирах и 2рия номер.
От няколко дни настоятелно ми се звъни от скрит номер..  И то на личния ...Моите  хора знаят,че не вдигам на скрити номера.. Та се чудя..

# 1 189
  • София
От скрит номер обикновено ми звънят от разни банки да си предлагат кредитите или от комуникационните компании за нов абонамент.

# 1 190
  • София
Здравейте, тъкмо си мислех, че трябва да се пусне тема за тази чудодейна "Козмацефтика" и гледам вече има 80 страници по темата  Grinning.
Направо са си за "Господари на ефира".

# 1 191
# 1 192
  • София
За онези, които си правят алергичен тест при дерматолог-алерголог,
 да споделя вече 17 дена имам следа по гърба от контакта с продуктите на Дешели, а и лицето ми не е напълно възстановено, при това реакцията ми към продуктите не беше отразена като "крайно-остра"... Както казва една приятелка , кой знае с какви шайзета са ни мазали...и колко от закупилите продукта не си признават че са пострадали, просто, защото реакцията се е появила късно.

# 1 193
 да споделя вече 17 дена имам следа по гърба от контакта с продуктите на Дешели, а и лицето ми не е напълно възстановено, при това реакцията ми към продуктите не беше отразена като "крайно-остра"... Както казва една приятелка , кой знае с какви шайзета са ни мазали...и колко от закупилите продукта не си признават че са пострадали, просто, защото реакцията се е появила късно.
Не се учудвам, че имате алергична реакция. Аз също бях изрината повече от 10 дни след употребата на "умните кристали". В руските форуми четох, че "израелско-френската" козметика се внася от Китай. Всъщност си мисля, че става дума само за няколко куфарчета, които се въртят непрекъснато - продават ги, ние ги връщаме, после пак ги продават и само единици си ги оставят и си ги ползват.....

# 1 194
Бях на интервю за работа в центъра им за красота в Мол Варна. Тъй като ни струпаха 30 момичета по едно и също време в чакалнята, започнаха да ни вкарват по 3-4 на интервю с някакъв си там сапол. Тоя сапол ни обясни, че ако веднъж не ни вземат на работа, имената ни попадат в черния списък, и да кандидатстваме отново за която и да е позиция няма да ни извикат на интервю (голям прас).
Какво означава "сапол"? newsm78

Със сигурност се сдобиват с личните данни,снемайки видеозаписите от камерите,а не чрез хвърляне на бегъл поглед...
Достатъчно е само да си покажеш личната карта на входа и това стига за записващите камери.
Затова още преди да си се усетил, са ти изготвили договора за кредит...

А почерпката (кафе или чай), която ти поднасят докато чакаш реда си, прави много лесно полагането на подписа ти под договора.
Абе,хора-вие в кой филм сте се вкарали,че не мога да се сетя???????Коя институция ще ви отпусне кредит само с личните ви данни,без подпис и лична карта...А и това с камерите дето ви записват данните...Вече има и по-добри филми от "Агент 007"...Повечето от вас тук,изглежда даже не сте присъствали на тези демонстрации,но изглежда имате огромна нужда от внимание! И май само тук има кой да ви се връзва на сценария.Поне не си губете времето(защото е ценно) и кандидатствайте в НАТФИЗ.
А ти се регистрира в БГ Мамма за да порицаеш някой?!? Някъде нещо те сърби ли?!?   Whistling ooooh!  Whistling
А ти защо се регистрира в bg-mama-за да има кой да ти обръща внимание или да чакаш да  те споходи мисълта,че нещо си постигнала?!

# 1 195
Добре,деее..интересно-нали казвате,че продуктите се нанасят на лицето-каква е тая алергия на гърба???

# 1 196
  • София
Добре,деее..интересно-нали казвате,че продуктите се нанасят на лицето-каква е тая алергия на гърба???

Майка ми като пипа прах за пране се изрива по цяло тяло, задушаване също получава. Или трябва да се очаква само до китките да е засегната?!

# 1 197

Майка ми като пипа прах за пране се изрива по цяло тяло, задушаване също получава. Или трябва да се очаква само до китките да е засегната?!
Е,тогава от къде сте сигурни,че е от козметиката-може да е от препарата за миене на чинии,примерно..

# 1 198
  • София
Да споделим за незнаещите, че първоизточникът е най-изразен Wink Може да има обрив и по стъпалата, но лицето ще е най-изразено, зачервено, болезнено.

# 1 199
Здравейте всички!!!
Искам да споделя и своя опит с тази компания. Ходих вчера на презентация,няма да я описвам подробно,защото всичко вече е разказано преди това. Аз имах за момент колебание и си дадох данните за получаване на кредит. Направиха запитване и бях одобрена,но в последния момент се отказах от покупката. Днес реших да потърся информация относно продукта и доста съм притеснена относно измамите им. Чудя се въпреки моя отказ от покупка ,дали има възможност да са злоупотребили с данните ми и сега да се окажа с кредит за 2000 лв от нищото. Как смятате?

Общи условия

Активация на акаунт