Демонстрации на козметична линия Де Шели (De Sheli)

• 389 510
  • 2 962
  •   1
Отговори
# 1 170
Благодаря.

# 1 171
http://www.jobs.bg/f2180261

Нищо не може да ги спре  ooooh!

# 1 172
Добре, след толкова писане по темата и толкова недоволни колко човека от реално заявилите мнение тук биха застанали пред камера с историите и лицата си? Или пак опираме до това "Ми, нека някой друг го направи, аз само минавам от тук да кажа."

# 1 173
Наистина е добре излъганите и с алергични реакции да го направят  Peace

# 1 174
  • out of space
Добре, след толкова писане по темата и толкова недоволни колко човека от реално заявилите мнение тук биха застанали пред камера с историите и лицата си? Или пак опираме до това "Ми, нека някой друг го направи, аз само минавам от тук да кажа."

Питаш като каква? Като човекът с камерата ли?  Tired

# 1 175
Да кажем, че аз съм хапчето за главобол.

# 1 176
Статиите :
МАМЯТ ВАРНЕНКИ С КРЕМОВЕ ЗА ПОДМЛАДЯВАНЕ 17 МАРТ 2014

ЖЕНА СЕ СДОБИ С КРЕДИТ СЛЕД КОЗМЕТИЧНА ПРОЦЕДУРА ВЪВ ВАРНА 18 МАРТ 2014

СКАНДАЛНИЯТ ЦЕНТЪР ДЕШЕЛИ НЯМА ЛИЦЕНЗ ЗА КОЗМЕТИЧНА ДЕЙНОСТ 19 МАРТ 2014

са ВРЕМЕННО недостъпни заради промяната на визията на сайта на http://varna.topnovini.bg/node/62657. Поради тази причина в момента не е активна и търсачката им. Вероятно скоро отново ще са видни от всички.
Това е информация във връзка с пост малко по-напред във форума.

# 1 177
  • София, в полите на Витоша
Аз пък отидох,прекарах си много приятно,нищо не купих и съвсем спокойно им обясних,че не съм техния човек,независимо колко съблазнителна промоция и лизинг ще ми предложат.
Нямаха избор  Laughing

# 1 178
  • най-шареното място
Toчно така правят мнозинството посетители.
Само обясненията защо не си ти човекът са различни - време, пари, и т.н. във всякакви комбинации.
Ако продуктите са ОК според поканения, това е перфектна стратегия.
Друг е въпросът дали да се съгласиш да те мажат, но не пречи да откажеш след като си ги посетил.

# 1 179
Бях на интервю за работа в центъра им за красота в Мол Варна. Тъй като ни струпаха 30 момичета по едно и също време в чакалнята, започнаха да ни вкарват по 3-4 на интервю с някакъв си там сапол. Тоя сапол ни обясни, че ако веднъж не ни вземат на работа, имената ни попадат в черния списък, и да кандидатстваме отново за която и да е позиция няма да ни извикат на интервю (голям прас).
Какво означава "сапол"? newsm78

Със сигурност се сдобиват с личните данни,снемайки видеозаписите от камерите,а не чрез хвърляне на бегъл поглед...
Достатъчно е само да си покажеш личната карта на входа и това стига за записващите камери.
Затова още преди да си се усетил, са ти изготвили договора за кредит...

А почерпката (кафе или чай), която ти поднасят докато чакаш реда си, прави много лесно полагането на подписа ти под договора.
Абе,хора-вие в кой филм сте се вкарали,че не мога да се сетя???????Коя институция ще ви отпусне кредит само с личните ви данни,без подпис и лична карта...А и това с камерите дето ви записват данните...Вече има и по-добри филми от "Агент 007"...Повечето от вас тук,изглежда даже не сте присъствали на тези демонстрации,но изглежда имате огромна нужда от внимание! И май само тук има кой да ви се връзва на сценария.Поне не си губете времето(защото е ценно) и кандидатствайте в НАТФИЗ.

# 1 180
  • най-шареното място
Не е трудно да не присъстваш на демонстрация. Simple Smile
Достатъчно е да внимаваш докато ти я обясняват и се получава.
Освен ако не искаш масаж или още време да се забавляваш...

# 1 181
  • София
Бях на интервю за работа в центъра им за красота в Мол Варна. Тъй като ни струпаха 30 момичета по едно и също време в чакалнята, започнаха да ни вкарват по 3-4 на интервю с някакъв си там сапол. Тоя сапол ни обясни, че ако веднъж не ни вземат на работа, имената ни попадат в черния списък, и да кандидатстваме отново за която и да е позиция няма да ни извикат на интервю (голям прас).
Какво означава "сапол"? newsm78

Със сигурност се сдобиват с личните данни,снемайки видеозаписите от камерите,а не чрез хвърляне на бегъл поглед...
Достатъчно е само да си покажеш личната карта на входа и това стига за записващите камери.
Затова още преди да си се усетил, са ти изготвили договора за кредит...

А почерпката (кафе или чай), която ти поднасят докато чакаш реда си, прави много лесно полагането на подписа ти под договора.
Абе,хора-вие в кой филм сте се вкарали,че не мога да се сетя???????Коя институция ще ви отпусне кредит само с личните ви данни,без подпис и лична карта...А и това с камерите дето ви записват данните...Вече има и по-добри филми от "Агент 007"...Повечето от вас тук,изглежда даже не сте присъствали на тези демонстрации,но изглежда имате огромна нужда от внимание! И май само тук има кой да ви се връзва на сценария.Поне не си губете времето(защото е ценно) и кандидатствайте в НАТФИЗ.
А ти се регистрира в БГ Мамма за да порицаеш някой?!? Някъде нещо те сърби ли?!?   Whistling ooooh!  Whistling

# 1 182
  • Варна
На мен ми се обадиха за втори път. Този път за "нова серия продукти", чието име не запомних. Но в интерес на истината този път момичето беше  много любезно по телефона. Казах й мнението си за предното си посещение и за всичко, което ме беше подразнило тогава. На моите по-хард изкзвания обаче, момичето неочаквано отговори много вежливо. Мисля, че почват да се отказват от агресивния тон или пък просто на мен ми се е случила по-притеснителна девойка.

# 1 183
Ако е била нова затова така ти е отговаряла. Grinning
Аз като бях там започнах с едно момиче, което беше доста намахано и нахално. Както се казва в кръвта и е.
Колко е останала не знам.

# 1 184
Днес ми се обадиха изненадващо от някакво студио за красота или нещо подобно. Така ли се представят от Де Шели?
 Понеже съм запозната с темата, попитах кой им е дал номера ми - казаха ми напълно непознато име. Ама как съм можела да не се сетя за въпросната дама. Казах им, че не я познавам и не желая повече да ми се обаждат. Уж се съгласиха.
Това явно е някаква нова тактика. Но пък ми имаха имената и телефона. От някъде изтичат лични данни, не само от "приятелки".
И на мен ми се обадиха , цитирайки козметично студио . Девойката беше много учудена , когато и казах да не ме занимава с глупости и даже се опита за ми се скара , как така отказвам техните чудодейни процедури .
Много им е смешен и евтин подхода , говорят заучени думички , но явно са успели да се научат да са нагли ...
Когато я попитах с какво право ме безпокои ми цитира име , на далечна моя позната , която сега ще си има много проблеми , че ми раздава телефона ...
С две думи - внимавайте и от козметични студия като ви се обаждат . Аз съм била "спечелила" процедура за лице  Joy

Общи условия

Активация на акаунт