Демонстрации на козметична линия Де Шели (De Sheli)

• 389 488
  • 2 962
  •   1
Отговори
# 1 245
# 1 246

Само това ли са, няма ли и още? Praynig
По-назад момичета писаха,че като ги обучавали, им давали да наизустяват 15 листа със сценарии.

П.П. Извинявай, сега видях, че си качила и други материали.

# 1 247
Има още доста листи , но утре ще ги снимам. Лека вечер Simple Smile)

# 1 248
Вие сте болни ненормални бавноразвиващи...и абе нямам думи. Във форума ли живеете бе nolifers.Това че вие не сте доволни не значи че цялото население на земятя трябва да е недоволно. Ало цикъла ви да не е целогодишен? Бас хващам че 97% от вас всичките кокошки има нужда от това. Баси жените злобни сте станали, като лелки в детска градина. Добре че е анонимно че ще се заровите в земята,баси излагацията чак и стихове Почнете и книга белкем искарате някой лев че нали за това ги съдите като чухте цената и се почна "те са измамници" е много ясно нали искат пари!?!

Който е работил във фирмата,много добре знае,че козмецеВтиката ви не струва.Има някакъв ефект като се намацат кремовете,тъй като се слагат един върху друг 10 продукта и лицето изсветлява малко или много.Същия ефект може да се постигне и с обикновени кремове и мазила по 10 лв.
Това дали да сме анонимни или не го решаваме ние,нали така ?
Мисля,че всичките ви недоволни клиентки и многото върнати куфари доказват,че става въпрос за измама !!!!! Също така защо 50% от отишлите на демонстрацията ви след няколко часа се обриват и получават различните реакции ???
Моя текст,който ми дадохте беше с толкова много правописни грешки,че чак направо нямам думи,дори дете на 7 години ще пише много по-правилно.Да и аз не пиша перфектно и напълно правилно,но да направите такива елементарни грешки в текст,който се предполага,че се пише от някой грамотен и текст,който би трябва да е прочетен доста пъти е нещо доста излагащо.

Да това си е самата истина,пълен боклук са тези мазила...да не говорим че със една обикновенна хума се получава същият ефект...Това избелване ,което се получава на лицето е защото в продуктите има живак-той избелва кожата...Да не говорим ,че докато направим втората половина,,,първата вече е възвърнала предишният си вид  Laughing С една маска за 5 лв от аптеката се получава същият ефект като при дешели...

# 1 249
Не знам, разбрахме вече каква е фирмата бива ли в 12 и 30 още да лаете тука 85 страници едно и също измислете нещо друго мноу сти скучни.громотна сам сажилявЪм meeh -_-

# 1 250
На теб какъв ти е проблема? Можем да пишем когато си искаме,мисля,че не пречим на никого по никакъв начин.Май нямаш какво да кажеш,а?
Виждаме колко си грамотна,няма що Simple Smile Joy

# 1 251
  • София
Не знам, разбрахме вече каква е фирмата бива ли в 12 и 30 още да лаете тука 85 страници едно и също измислете нещо друго мноу сти скучни.громотна сам сажилявЪм meeh -_-
И ни е съжаляваме, но грамотна не си. Нещо друго си, ама щото е 12.42, няма да го споделя...... hahaha

# 1 252
Вие сте болни ненормални бавноразвиващи...и абе нямам думи. Във форума ли живеете бе nolifers.Това че вие не сте доволни не значи че цялото население на земятя трябва да е недоволно. Ало цикъла ви да не е целогодишен? Бас хващам че 97% от вас всичките кокошки има нужда от това. Баси жените злобни сте станали, като лелки в детска градина. Добре че е анонимно че ще се заровите в земята,баси излагацията чак и стихове Почнете и книга белкем искарате някой лев че нали за това ги съдите като чухте цената и се почна "те са измамници" е много ясно нали искат пари!?!

Ти направо газ пикаеш от яд hahaha Да не си финансовия директор  Joy

# 1 253
  • София
Ти направо газ пикаеш от яд hahaha Да не си финансовия директор  Joy
Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha

# 1 254
# 1 255
  • София
При мен не са!

# 1 256
интересно дали тези включвания в форума влизат в служебната характеристика на служителите- 1.50лв на пост + .20 ако се напише с патос  Laughing

# 1 257
Цитат на: Linden:)
link=topic=720036.msg27942454#msg27942454 date=1397262868
интересно дали тези включвания в форума влизат в служебната
характеристика на служителите- 1.50лв на пост + .20 ако се напише с
патос  Laughing

# 1 258
  • София
Всъщност няма нищо лошо в писането на книги, истината е че е доста приятно и Полезно занимание:)

# 1 259
Аз не знам какво точно защитават, преди няколко дена си взимах документите и двете фръцли на рецепция могат преспокойно да ме хванат някъде и да ме разходят, тъй като интелекта им доста липсва и трудно ще стигнат нивото, което аз съм стигнала, камоли това което съм постигнала в живота си. Еми, много им здраве там на рецепция, докато аз се развивам те ще си останат едни прости рецепциониски. А и още нещо момченцето, което работи във Варна е по-женствено от доста момичета, които познавам, сега ми става ясно защо работи там  Joy (нищо лично познавам много гейове и са мили хора, но това момченце е такава фръцла).

Enjoy this shit and keep going down and down.

Общи условия

Активация на акаунт