Демонстрации на козметична линия Де Шели (De Sheli)

• 389 494
  • 2 962
  •   1
Отговори
# 1 260
Ти направо газ пикаеш от яд hahaha Да не си финансовия директор  Joy
Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha
Май ти се спука цирея от смях лелче {}

# 1 261
Аз не знам какво точно защитават, преди няколко дена си взимах документите и двете фръцли на рецепция могат преспокойно да ме хванат някъде и да ме разходят, тъй като интелекта им доста липсва и трудно ще стигнат нивото, което аз съм стигнала, камоли това което съм постигнала в живота си. Еми, много им здраве там на рецепция, докато аз се развивам те ще си останат едни прости рецепциониски. А и още нещо момченцето, което работи във Варна е по-женствено от доста момичета, които познавам, сега ми става ясно защо работи там  Joy (нищо лично познавам много гейове и са мили хора, но това момченце е такава фръцла).

Enjoy this shit and keep going down and down.
Докато те са рецепциониски ти още ще летиш някъде горе и ще пръскаш интелект .

# 1 262
Ти май нещо лично го приемаш  Joy Аз поне знам колко струвам и е светлинни години май и от твоята цена  hahaha

# 1 263
# 1 264
Аз не знам какво точно защитават, преди няколко дена си взимах документите и двете фръцли на рецепция могат преспокойно да ме хванат някъде и да ме разходят, тъй като интелекта им доста липсва и трудно ще стигнат нивото, което аз съм стигнала, камоли това което съм постигнала в живота си. Еми, много им здраве там на рецепция, докато аз се развивам те ще си останат едни прости рецепциониски. А и още нещо момченцето, което работи във Варна е по-женствено от доста момичета, които познавам, сега ми става ясно защо работи там  Joy (нищо лично познавам много гейове и са мили хора, но това момченце е такава фръцла).

Enjoy this shit and keep going down and down.
Докато те са рецепциониски ти още ще летиш някъде горе и ще пръскаш интелект .

А ти ще продължаваш да мачкаш чаршафите на Банин hahaha Дотолкова ти стига интелекта.

Ти направо газ пикаеш от яд hahaha Да не си финансовия директор  Joy
Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha
Май ти се спука цирея от смях лелче {}

Нали ти казах!!! Беги при Банин, че за друго не ставаш.
Страшна антиреклама правиш с поведението си.
Да не ви намаляха продажбите? Rolling Eyes
И сега 1,50 ви плащат на постче в Бг мама hahaha

Много лично нещо приемаш нещата. Сякаш фирмата е твоя. Споко маце, фирми бол и шефове на които да се сваляш.   bouquet

shoes, оправих се. Бисквитките били виновни.

# 1 265
Незнам защо на Вас така Ви излизат едни и същи..ако може да се качат по-друг начин освен

Във всичките четири линка е само един и същи текст.

При мен са различни...4 текста трябва да бъдат

# 1 266

Много лично нещо приемаш нещата. Сякаш фирмата е твоя. Споко маце, фирми бол и шефове на които да се сваляш.   bouquet

[/quote]

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 1 267
Незнам защо на Вас така Ви излизат едни и същи..ако може да се качат по-друг начин освен

Във всичките четири линка е само един и същи текст.

При мен са различни...4 текста трябва да бъдат
Незнам на Вас защо един и същи Ви излиза...Ако има някакъв друг начин да кача,само кажете Simple Smile

# 1 268
secretcyrcle, ти явно ползваш козмацевтиката на Дешели. И ми се струва, че умните кристали вместо да ти помогнат на интелекта са ти го изпили направо. Затова са станали умни Joy

shoes, оправих се. Проблема е бил в бисквитките. Изтрих ги и се оправи проблема.

# 1 269
Ти май нещо лично го приемаш  Joy Аз поне знам колко струвам и е светлинни години май и от твоята цена  hahaha
Az sum bezcenna i vuobshte ne si ho slagam na surce boli me hansha i nali znaesh koi hora imat ceni???

# 1 270
Милата от София беше ама май е от Варна  Joy Май слънцето я е хванало ама и сериозно, чак правописа бърка  hahaha Мила ограничена работничка в Дешели за да останеш и работиш в измамническа фирма с хиляди заведени дела за обезщетения, ти не си безценна, просто цената ти е твърде ниска, а и явно не си научила, че безценните неща в този живот са любовта, здравето и т.н. , всичко останало си има цена дори и ти. Така, че бягай да копаш на село, там акъл и интелект не ти трябват много Simple Smile

# 1 271
Бях на презентацията на De sheli. Останах очарована от обслужването и изключително доволна от качествените им продукти. Подарих си един прекрасен час глезене с луксозна козметика, която смятам да си закупя. Прекрасен ден на всички! Simple Smile

# 1 272
  • София
Бях на презентацията на De sheli. Останах очарована от обслужването и изключително доволна от качествените им продукти. Подарих си един прекрасен час глезене с луксозна козметика, която смятам да си закупя. Прекрасен ден на всички! Simple Smile
Много полезно инфо!
Приятен ден Mr. Green

# 1 273

Тия рекламни методи не вършат работа. Виж ще бъде мега интересно някой от фирмата да влезе във форуми и да проведе нормален диалог и опровержения по-всички обвинения срещу фирмата. Но знаем, че ако фирмата беше читава това щеше да стане отдавна. Ама не да ми дойде някоя от колцентъра, а шеф.  Simple Smile

# 1 274

Това като го прочетох се изсмях  Laughing Обслужването е добре,докато не стане въпрос за парите,после вече всичко коренно се променя.Качеството дори няма да го коментирам,вече е изговорено,че става дума за евтин клас козметика,която в никакъв случай не е лечебна и т.н .

Общи условия

Активация на акаунт