Демонстрации на козметична линия Де Шели (De Sheli)

• 391 991
  • 2 962
  •   1
Отговори
# 1 440
  • Варна/UK
По-рано бях писала, че имах покана по телефона за козметичната им процедура на която аз не отидох. Вчера имах ново обаждане с подарък от друга моя "приятелка" Отказах с мотива, че съм ангажирана в този ден, но момичето каза, че ще се обади другата седмица. Голяма съм късметлийка... Съвсем ще опъна бръчките Joy

# 1 441
  • София - Рим и обратно
били световно известни....в Русия обаче
И то как известни!

# 1 442
# 1 443
http://www.jobs.bg/f2249956   тц тц всеки ден редуват,,,днеска Чайкафф,вчера беше от Алфа Екотрейд, Валентинка..,добре че вече се усетиха хората и не се връзват...коя себеуважаваща се фирма ще пуска обяви от три различни имена...

# 1 444
Гледам никоя от колежките не е написала,но сигурно ще Ви е интересно..Не ни даваха да взимаме телефоните на жените,идващи на презентазия...нито да си даваме нашите...Постоянно ни следяха на камерите и ако някой си даде телефона-имаше глоба Joy ..незнайно по кой закон  hahaha..Сакън да не ни изтърват...
Примерно идваха много дами със собствени бизнеси и се сприятелявахме и са искали както аз,така и мойте колежки да работим при тях...Ние естственно си сменяхме телефоните,не мисля че някой може да ми каже на кого да си давам телефона..но имаше много заплахи че ако видят някой така да прави веднага ще има глоба  #2gunfire

# 1 445
Гледам никоя от колежките не е написала,но сигурно ще Ви е интересно..Не ни даваха да взимаме телефоните на жените,идващи на презентазия...нито да си даваме нашите...Постоянно ни следяха на камерите и ако някой си даде телефона-имаше глоба Joy ..незнайно по кой закон  hahaha..Сакън да не ни изтърват...
Примерно идваха много дами със собствени бизнеси и се сприятелявахме и са искали както аз,така и мойте колежки да работим при тях...Ние естственно си сменяхме телефоните,не мисля че някой може да ми каже на кого да си давам телефона..но имаше много заплахи че ако видят някой така да прави веднага ще има глоба  #2gunfire
Е вие пък кога се опознахте с посетителките, че и за бизнеса им разбрахте, че и за работа са ви канили...много бързо. В нашата служба също не е прието да се дава мобилен телефон на хората, с които работим. Дава се служебен стационарен.

# 1 446
Ти да не си работила в ГУЛАГ?!

# 1 447
Ние телефоните им ги взимахме още на анкетата, за "обратна връзка", но не ни даваха да си даваме своите. Дамата с капарото ме попита за номер,за да може да поддържаме контакт по време на "лечението" й, но веднага й се даде номера на рецепция (мисля..) и обясниха на дамата, че когато е тук може да ме потърси.
За личните карти малко ще ви разочаровам...Реално камерите са с много лошо качество, невъзможно е да ви заснемат данните и да ви изтеглят заем без вие да знаете. Искат ги на рецепция само, за да сравнят имената, за да не се представяте за някой друг и току виж сте минали два пъти през безплатна процедура  Joy явно много си вярват... А реално не знам може наистина да си вярват,че някой ще иска да идва многократно на презентацията им, но има и още нещо. Така се подсигуряват, че ако сте с по-лабилна психика и се подлъжете да си купите няма да има пречки. Присъствах веднъж, когато една дама дойде и си беше забравила ЛК, но каза, че може да представи шоф. книжка ( за да се легитимира си е напълно достатъчно), върнаха я! Просто няма да има как да мине през банката с шоф. книжка.
НО спокойно, поне във Варна не могат да ви изтеглят заем само като си покажете ЛК на рецепция, просто се презастраховат,че ако има продажба няма една ЛК да издъни цялата работа, а веднъж като излезете от там, всеки знае че повече няма да се върнете. Wink Wink

# 1 448
Присъствах веднъж, когато една дама дойде и си беше забравила ЛК, но каза, че може да представи шоф. книжка ( за да се легитимира си е напълно достатъчно), върнаха я! Просто няма да има как да мине през банката с шоф. книжка.

Нали уж като се канят хората на процедурата им се казва, че с нищо не ги задължават, а просто подарък, презентация и т.н. Тогава не би трябвало да връщат хората заради ЛК. Не би трябвало да им дреме за ЛК. Ето - лъжите почват още с първото обаждане.

# 1 449
Е, че то да се впишеш като администратор на лични данни нищо не е. Всеки може срещу минимална такса в съответната агенция. Дали има и 50 лв Whistling

Защитата на личните данни може и да не важи, ако сам си предоставиш личната карта на когото и да било.

Почти съм сигурна обаче, че ако преди показването на лична карта, се осмелиш да поискаш от Алфа Екотрейд удостоверение за боравене с лични данни, те не само, че няма да ти представят такова, но и още по-учтиво ще те изгонят...и никога повече няма да те потърсят... Whistling

# 1 450
Е вие пък кога се опознахте с посетителките, че и за бизнеса им разбрахте, че и за работа са ви канили...много бързо. В нашата служба също не е прието да се дава мобилен телефон на хората, с които работим. Дава се служебен стационарен.
Още в началото на презентацията след като се запознаем,се пита какво работи...уж за да знаем колко са вредни условията на труд,за пред жената...а дефакто-като ни слушат на камерите да преценят колко й е заплатата долу-горе и съответно дали ще може да отдели да си купи...Ако е безработна-смесваха се два серума  и веднага й се получаваше алергия на жената и съответно нямаше презентация и се взимаше следващата жертва...Като им записвахме телефоните на приятелки,които да поканим на "безплатна" процедура,ни караха да питаме и какво работят представете си... Shocked
Да сприятелявахме се,колкото и да Ви е чудно..Вместо час и половина да им говоря заучени тъпотий аз си говорих с тях за съвсем различни неща,харесваха ме хората  Laughing и съответно са ми искали телефона за работа,също и за кафе някой от тях ..

# 1 451
  • София
Ако е безработна-смесваха се два серума  и веднага й се получаваше алергия на жената и съответно нямаше презентация и се взимаше следващата жертва...
Ей това е върхът на безобразието - да навредиш умишлено на човек  #2gunfire Дано някой да ги осъди най-сетне.

shoes, не визирам теб, а работодателите, които принуждават момичетата да извършват такива неща.

Дали ще се появи още някой да твърди, че би било глупаво да не се възползваме от една безплатна процедура, без никакви ангажименти?

# 1 452

Дали ще се появи още някой да твърди, че би било глупаво да не се възползваме от една безплатна процедура, без никакви ангажименти?
[/quote]

Мъдрите хора са казали: "На този свят безплатен обяд НЯМА" , а какво остава за комерсиалната месомелачка, в която живеем. И всеки, който не го е разбрал, ще си плаща с лихвите и ще страда от лакомията да не изпусне "авантата"!

# 1 453
Още в началото на презентацията след като се запознаем,се пита какво работи...уж за да знаем колко са вредни условията на труд,за пред жената...а дефакто-като ни слушат на камерите да преценят колко й е заплатата долу-горе и съответно дали ще може да отдели да си купи...Ако е безработна-смесваха се два серума  и веднага й се получаваше алергия на жената и съответно нямаше презентация и се взимаше следващата жертва...Като им записвахме телефоните на приятелки,които да поканим на "безплатна" процедура,ни караха да питаме и какво работят представете си... Shocked
Да сприятелявахме се,колкото и да Ви е чудно..Вместо час и половина да им говоря заучени тъпотий аз си говорих с тях за съвсем различни неща,харесваха ме хората  Laughing и съответно са ми искали телефона за работа,също и за кафе някой от тях ..
Да ти кажа-мойто момиче!Заради такива кифли като теб има такива форуми.защото,където и да работиш,ще мамиш хората.Затова жени,които не могат да си позволят продукта,ще казват че им се е появила алергия.Ако те беше видял някой как изобразяваш алергия-ето тогава биха те глобили.Или уволнили.И тогава пак щеше да пишеш колко са некоректни тези работодатели и как са се отнесли към горката теб.

# 1 454
zdravka_da ООООо я стига превземки  Naughty Това си е нормалната практика в тази компания! Реално ДА не е етично и предполаган именно заради това и аз и колежката сме напуснали! Но все пак подобни изказвания.. тя какво е виновна това си е практика, така ни учат да "работим" това правим. А дали ще я глобят.. силно се съмнявам. Ако жената е нямала пари реално на никой не му пука за нея, управляващите са на същото мнение и никой няма да те глоби за подобно нещо. Виж ако е някоя милионерка тогава е по- възможно.
Имало е много случаи, когато на колежки им идват по - недружелюбни жени, който видимо няма да си купят и си правят устата още на демото, по-опитните направо им казваха "Моля напуснете, нямам желание да провеждам презентацията" и когато го казваха на управляващите те им даваха гепита съпроводени със " Само  така!"   newsm78

Общи условия

Активация на акаунт