Демонстрации на козметична линия Де Шели (De Sheli)

• 391 975
  • 2 962
  •   1
Отговори
# 1 455
zdravka_da ООООо я стига превземки  Naughty Това си е нормалната практика в тази компания!
Имало е много случаи, когато на колежки им идват по - недружелюбни жени, който видимо няма да си купят и си правят устата още на демото, по-опитните направо им казваха "Моля напуснете, нямам желание да провеждам презентацията" и когато го казваха на управляващите те им даваха гепита съпроводени със " Само  така!"   newsm78
Демек каните някого да се "почувства щастлив" пък след това му биете шута насред презентацията, щото бил недружелюбен, съмнявал се  и "си правел устата"? Ми то тогава още по телефона трябва да се съобщава - "елате, обаче си носете личната карта и бъдете готови да олекнете с 2300 лв, както и да бъдете унижавани и обиждани". Да видим колко клиента ще има Де Шели тогава.

# 1 456
Абсолютно не коректно е това и типично по БГ мислене!!! за да изкарваш "добри пари" си склонен да унижаваш хора и да им "манипулираш - увреждаш кожата", е няма такава държава ...  #Cussing out
добре, че при мен момичето се държеше много възпитано и любезно, да прави леки коментари за кожата ми, но ...

# 1 457
  • София
Като Осмомартенски комплимент всички дами престъпили прага на Де Шели/Даймънд Трежър
са получили по бутилка шампанско с изтекъл към ноември/декември 2013-та година срок на годност, както и стръкче астра/хризантема с цена на едро 0.20 лв. бройката.

# 1 458
Гледам никоя от колежките не е написала,но сигурно ще Ви е интересно..Не ни даваха да взимаме телефоните на жените,идващи на презентазия...нито да си даваме нашите...Постоянно ни следяха на камерите и ако някой си даде телефона-имаше глоба Joy ..незнайно по кой закон  hahaha..Сакън да не ни изтърват...
Примерно идваха много дами със собствени бизнеси и се сприятелявахме и са искали както аз,така и мойте колежки да работим при тях...Ние естственно си сменяхме телефоните,не мисля че някой може да ми каже на кого да си давам телефона..но имаше много заплахи че ако видят някой така да прави веднага ще има глоба  #2gunfire
Е вие пък кога се опознахте с посетителките, че и за бизнеса им разбрахте, че и за работа са ви канили...много бързо. В нашата служба също не е прието да се дава мобилен телефон на хората, с които работим. Дава се служебен стационарен.
Още в началото на презентацията след като се запознаем,се пита какво работи...уж за да знаем колко са вредни условията на труд,за пред жената...а дефакто-като ни слушат на камерите да преценят колко й е заплатата долу-горе и съответно дали ще може да отдели да си купи...Ако е безработна-смесваха се два серума  и веднага й се получаваше алергия на жената и съответно нямаше презентация и се взимаше следващата жертва...Като им записвахме телефоните на приятелки,които да поканим на "безплатна" процедура,ни караха да питаме и какво работят представете си... Shocked
Да сприятелявахме се,колкото и да Ви е чудно..Вместо час и половина да им говоря заучени тъпотий аз си говорих с тях за съвсем различни неща,харесваха ме хората  Laughing и съответно са ми искали телефона за работа,също и за кафе някой от тях ..
Да ти кажа-мойто момиче!Заради такива кифли като теб има такива форуми.защото,където и да работиш,ще мамиш хората.Затова жени,които не могат да си позволят продукта,ще казват че им се е появила алергия.Ако те беше видял някой как изобразяваш алергия-ето тогава биха те глобили.Или уволнили.И тогава пак щеше да пишеш колко са некоректни тези работодатели и как са се отнесли към горката теб.
Виж какво кифладжийке, слабо ме вълнува твоето мнение...Така ни учиха да правим,да не съм го измислила аз това..Управителите не им пукаше ако са безработни жените,не искаше да ги мажем понеже и да искат да си купят,банката няма да ги одобри за кредит,понеже нямат трудов договро. Аз и да са безработни,пак им правех процедурата,не ми дремеше че няма да си купят,но когато ходих да се "отчитам" и като кажех ,че е безработна жената,управляващите ми отговаряха-"Е ,защо тогава я мажеш,защо не я изпрати още в началото да си ходи ? Слагай й на втората половина два крема (а трябва 10 ) и я изпращай"...Навсякаде има камери с картина и звук и в кабинетите,и в стаята на управляващите,така че могат да се покажат записи щом не вярваш,всичко е записано,но едва ли ще се навият да ти ги покажат  Laughing Joy
Щом толкова си ги харесваш-работи си за тях,твоя си работа..Аз се отървах ,макар че ми прдложиха по-висока длъжност,аз напуснах,понеже мисля че е адски некоректно да мажеш хората със незнайни продукти,идващи в склада с опаковки "Made in China"...

# 1 459
Като Осмомартенски комплимент всички дами престъпили прага на Де Шели/Даймънд Трежър
са получили по бутилка шампанско с изтекъл към ноември/декември 2013-та година срок на годност, както и стръкче астра/хризантема с цена на едро 0.20 лв. бройката.

Всичката им такава на тях..На консултантките за 8-ми март извикаха стриптизьор да им потанцува..Голям цирк беше  bowuu bowuu bowuu bowuu
Отлежало шампанско са получили значи  Shocked

# 1 460
Между другото вече канят и мъже,затова предупредете мъжете си...да не се вържат на такова "безплатно удоволствие" .  Close

# 1 461
Между другото вече канят и мъже,затова предупредете мъжете си...да не се вържат на такова "безплатно удоволствие" .  Close
Ааа, моят е такъв Тома Неверни, ще се върже друг път. Че и за СПА процедура...никога!

# 1 462

Мда, аз като бях там за 2 дни споменаха, че след време ще има козметика и за мъже.

# 1 463

Мда, аз като бях там за 2 дни споменаха, че след време ще има козметика и за мъже.
Мажели ги с козмецеФтиката за жени и мъжете също  Money

# 1 464
Здравейте, Мола за помощ. днес станах жертва на Дешели.
И аз не знам как.
Тъй като имам тъмни петна по лицето с които няколко години се боря, макар че никак, ама никак не съм добре с парите, се съгласих с надеждата че ще се отърва от проблема си. Нещо, в което в момента не вярвам.

Предложиха ми безлихвено разсрочване на сумата за 36 месеца.

Аз подписах договор и вкл. за кредит, но не си взех козметиката, защото бързах.
Те не ми дадоха никакво време да помисля.
Аз исках да проверя как ще се чувствам до вечерта и тогава да реша дали да взема козметиката, но се оказа че ще изгубя добрите условия.

Лошото е че не се чувствам добре от козметиката. Имам някакъв особен вкус в устата. Освен това от околоочния крем сякаш ми се парализира , съвсем лекичко, но все пак си почивствах областта около едното око както при упойка.
Забелязах че втората половина на лицето не я обработиха по същия начин. Там нямам този ефект.
Аз буквално започнах да виждам по-неясно, но не можах да го осъзная навреме.

Дори при подписването на договора не успях да видя какво пише на Декларацията, в края на договора, а там пише, че съм получила продуктите, макар че не ги получих.

Аз съм с диоптър, не мога директно да обвиня козметиката, но факт е че след 1 час си възстанових по-спокойното състояние на окото и тогава прочетох какво съм подписала.
Писах в банката, тъй като е неделя и парите още не са им преведени. Писах, че се отказвам от кредита.
Някой може ли да помогне със съвет как да разваля този договор.
Каква молба да пусна до фирмата?

# 1 465
  • Варна
По-назад в темата имаше как да се действа в твоя случай!
Хич не изпадай в паника, някой ако се сеща на коя страница имаше инфо, ще постне. Ако не-върни се и чети!

Между другото, колкото пъти имам работа в Мол Варна, хвърлям по едно око към Дешели. Все е пусто.

# 1 466

Аз исках да проверя как ще се чувствам до вечерта и тогава да реша дали да взема козметиката, но се оказа че ще изгубя добрите условия.

Тази им тактика е ужасна и затова има хора, които след ден-два искат да се откажат.

Не знам някои хора как се решават на момента да дадат толкова пари. Аз наскоро няколко дни обмислях дали да сменя крема си за лице, който струва 15 лв., а какво остава за такива пари. Дори и да ги имах, дори и да можех да си позволя не бих дала такава сума без да се замисля и да проуча фирмата и мнения на други хора.
Иначе успех с развалянето на договора.

# 1 467
Здравейте, Мола за помощ. днес станах жертва на Дешели.
И аз не знам как.
Тъй като имам тъмни петна по лицето с които няколко години се боря, макар че никак, ама никак не съм добре с парите, се съгласих с надеждата че ще се отърва от проблема си. Нещо, в което в момента не вярвам.

Предложиха ми безлихвено разсрочване на сумата за 36 месеца.

Аз подписах договор и вкл. за кредит, но не си взех козметиката, защото бързах.
Те не ми дадоха никакво време да помисля.

Лошото е че не се чувствам добре от козметиката. Имам някакъв особен вкус в устата. Освен това от околоочния крем сякаш ми се парализира , съвсем лекичко, но все пак си почивствах областта около едното око както при упойка.
Забелязах че втората половина на лицето не я обработиха по същия начин. Там нямам този ефект.
Аз буквално започнах да виждам по-неясно, но не можах да го осъзная навреме.

Дори при подписването на договора не успях да видя какво пише на Декларацията, в края на договора, а там пише, че съм получила продуктите, макар че не ги получих.

Аз съм с диоптър, не мога директно да обвиня козметиката, но факт е че след 1 час си възстанових по-спокойното състояние на окото и тогава прочетох какво съм подписала.
Писах в банката, тъй като е неделя и парите още не са им преведени. Писах, че се отказвам от кредита.
Някой може ли да помогне със съвет как да разваля този договор.
Каква молба да пусна до фирмата?
Здравейте,жалко че сте се поддала...но те така пристискат хората че думи нямам..
Отивайте утре и кажете ,че искате да се откажете,кажете им-лични причини че имате...понеже винаги разпитват каква е причината...А и щом не се чувствате добре след околоочният,това също е причина за отказване...Представете със продължителна употреба,какво ще си докарате..
А и щом не сте си взела козметиката е още по-лесно да се откажете Simple Smile)По закон можете да върнете стоката в 14 дневен срок..Докато работех там всеки ден идваха поне по 5 жени да връщат,така че не се притеснявайте...
Отидете утре ще попълните Предавателен протокол,,,нещо такова беше и банката ще Ви развали договорът...Приятна вечер Simple Smile)

Последна редакция: пн, 12 май 2014, 01:15 от shoes

# 1 468
  • София
 Имате 14 дни срок за отказ от договора. Успех! Щом не е разпечатано куфарчето трябва да се спасити по-лесно. Подайте заявление за отказ готов  формуляр имат.

Последна редакция: пн, 12 май 2014, 18:35 от emona69

# 1 469
Благодаря на всички за съдействието. Благодарение на вас днес действах уверено и на този етап успях.
Първо отидох във банката, където поисках да направя отказ от кредита, предвид,че всеки потребителски кредит може да бъде развален в някакъв срок, мисля че 14 дена.
Те ми казаха, че при стоков кредит трябва търговеца да пусне искане за Анулиране на кредита.
Отидох във фирмата, съвсем конкретно заявих какво искам.
Дадоха ми да подпиша документ  за отказ, получих входящ номер. Малко се притесних, защото се оказа, че ще трябва да изчакам юристката да ме покани на разговор и тогава ще се пусне документа.
Но пак ходих в банката и им показах документа, увериха ме, че всичко е наред. Такава била практиката.
Изрично попитах дали ако мине един месец докато юристката ме покани на разговор ще дължа лихви. Отговориха ми че нищо няма да дължа, да не се притеснявам. И ми дадоха телефон за връзка.
Това е. Малко ми олекна.
Да добавя, че от страна на Дешели нямах никакви проблеми. Опитаха се леко да ме проагитиат да помисля и толкова.
Ще пиша ако има развитие.

Общи условия

Активация на акаунт