Демонстрации на козметична линия Де Шели (De Sheli)

• 389 106
  • 2 962
  •   1
Отговори
# 1 755
  • София
Здравейте, преди около 2 месеца си търсех работа и попаднах на тяхна обява за продавач-консултант в jobs.bg (заплата между 800-1500лв). Студентка съм и бях си отбеляза да ми изкарва свободните места от Студентски град и понеже проверих адреса, видях, че е близо до нас и си казах, че е супер оферта. Малко съмнителна ми се стори заплатата от 800-1000лв и затова реших да проверя фирмата. Написвайки името, google директно ме препрати към Вашата тема. Стана ми много интересна, четох я 2 дни Grinning Направо не мога да Ви опиша колко съм Ви благодарна за всичката тази информация и че ми спестихте толкова много главоболие. Сигурна съм, че щяха да ме извикат на интервю, защото като чета коментарите имат постоянен приток на новопостъпващи, в следствие на отиващи си служители.
Четейки всички тези коментари, срещнах и такива от служителки. Много бях потресена не само от неграмотността им, но и от това че изобщо се занимават с това да коментират тук. Напълно споделям мнението на някои, че една уважаваща себе си фирма не би тръгнала да пише по форуми и да обижда клиентите си или потенциалните си клиенти. Безспорен е фактът, че козмацевтиката им е отвратителна щом дава алергични реакции на повече от половината жени. И най-вече, искам да се обърна към тях като има кажа: "ПРЕДИ ЗАПЕТАЯ НЕ СЕ СЛАГА РАЗСТОЯНИЕ, СЛЕД ЗАПЕТАЯ СЕ СЛАГА РАЗСТОЯНИЕ". Така е прието в word, защото е по-прегледно. Научете се, защото, ако решите да си търсите нормална работа (различна от мошеничество), ще Ви е необходим word!

Скъпи мами, искам също да Ви кажа, че преди около 2 седмици пътувах в автобус 280 и една жена на около 50 години разпитваше хора в автобуса коя е спирката Зимен дворец (не обърнах много внимание на това). След това, като слязох от автобуса тази жена вървеше успоредно с мен и видимо не знаеше накъде да поеме, затова ме попита дали знам коя улица се казва Атанас Иширков. Като чух до болка познатата улица от всички Ваши коментари, мигновено зацепих, че е поредната рибка. Попитах я да не би да отива на "спа-процедура". Тя каза да и ме погледна учудено. Веднага и обясних, че са измамници и че ще се опитат да й пробутат козметика за 2000лв и й казах в никакъв случай да не се поддава, дори и да й предлагат кредити. Въпреки това и показах на къде да върви и й казах, че е една стъклена сграда. Тя тръгна на там уверявайки ме, че няма да си я закупи, т.к. няма от къде да вземе толкова пари.
Вярвайте ми не бях толкова щастлива от факта, че точно бях подписала договор за работа, отколкото от това, че успях да посъветвам тази жена. След случилото се тръгнах към къщи с огромна усмивка и с огромна благодарност за съществуването на този форум и тази тема.
Още веднъж ОГРОМНО БЛАГОДАРЯ !!!   bouquet

# 1 756
Момичета, утре отивам да им върна едно неотваряно куфарче. Пожелайте ми успех!

Успех   bouquet

# 1 757
Започнали са да зарибяват и с мейли - покана да се запишеш на безплатна процедура. Laughing

# 1 758
А, това е много интересно. Аз е-мейла си съм го давала само на едно единствено място и ако получа покана ще знам кой продава данни. Mr. Green

# 1 759
Започнали са да зарибяват и с мейли - покана да се запишеш на безплатна процедура. Laughing

Днес получих от тях. Интересно откъде ли са го взели?
Стар ми е мейла, доста регове имам с него и доста хора ми го знаят.

# 1 760
  • In The Middle Of Nowhere
И аз доживях да получа покана за спа от Дешели-то. Моят мейл също е доста стар и получавам какви ли не други  простотии, така че не се учудвам. Това, което ме учудва е обаче ще не очаквах да видя известно лице в рекламната им кампания -Диана Любенова.. http://mailing.tvlowcost.bg/admin/temp/newsletters/42/desheli_1_2_0.jpg

# 1 761
  • София
И аз доживях да получа покана за спа от Дешели-то. Моят мейл също е доста стар и получавам какви ли не други  простотии, така че не се учудвам. Това, което ме учудва е обаче ще не очаквах да видя известно лице в рекламната им кампания -Диана Любенова.. http://mailing.tvlowcost.bg/admin/temp/newsletters/42/desheli_1_2_0.jpg

А тя знае ли?  Joy

# 1 762
Здравейте Дами,

Жестоко се възмутих от начина, по който ме преследваха по телефона тези хора от Де Шели. (толкова, че когато открих някакво решение реших да се регистрирам и да пиша тук). Още след първото им обаждане прерових форума и видях, че не трябва да се доближавам до тези "процедури"

Звънели са ми поне 6 пъти и днес най-накрая реших да им кажа ок - с идеята да не отида. Момичето по телефона беше доста мило (надявам се да си намери друга работа скоро). Аз я попитах няколко пъти кой е дал номера ми и тя каза, че е моя приятелка, но не може да ми каже коя, защото не стигала до нея тази информация. Накрая аз и казах, че мога да отида в събота и тя ме помоли за фамилия и години. Когато й казах, че съм на 24 силно разочарована ми каза, че козметиката е подходяща за жени над 26-27 години. Благодарих учтиво и след 15 минути увещаване да изпратя майка си, аз й казах, че тя не живее в София и не може да дойде за някаква процедурка.

Преди малко чух моя колежка от офиса, която не знаеше за какво става въпрос, да предлага на друга процедурата, тъй като била за жени над 27.

Така че ето го, за да не ви тормозят - бъдете на по 21 Simple Smile))

Успех на всички и дано най-накрая се отървем от тези хора!

# 1 763

А тя знае ли?  Joy

Знае  ooooh!

Във фейса и е постната снимка на дешели.

# 1 764
  • София

А тя знае ли?  Joy

Гладни са артистите, щом се навиват да рекламират такава пошла марка Simple Smile

Знае  ooooh!

Във фейса и е постната снимка на дешели.

# 1 765
^ Да  Sad
Тъжно. Мислят си, че известно лице ще им спечели доверието.
Истината е, че тази актриса ми падна в очите. Актриса ли, певица ли е не знам.
Не мисля, че са гладни, а това се нарича алчност.
Плащат и за реклама и тя си вика "Ми хубу. Супер. Парички. Йеее. Ама не и дреме какво рекламира. А това е важно и то много.

# 1 766
# 1 767
Точно влязох да ви кажа, че вече пращат и покани по мейла, но виждам че вече знаете. Останах изненадана от рекламното лице и възмутена.

# 1 768
Интересно как се добират до тях?  newsm78

# 1 769
  • Варна
А аз наскоро с изненада установих, че вече се обажда мъжки глас...  Shocked
Но за щастие вече съм си изработила схема - казвам: "Съжалявам, не се интересувам - той: Ама защо? - аз: Обяснила съм вече няколко пъти на колегите ви. Изтрийте номера ми, ако обичате. - той: Добре, извинявайте, чао." Кратко беше и ясно.
Това във Варна. Много съм доволна! Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт