Четейки всички тези коментари, срещнах и такива от служителки. Много бях потресена не само от неграмотността им, но и от това че изобщо се занимават с това да коментират тук. Напълно споделям мнението на някои, че една уважаваща себе си фирма не би тръгнала да пише по форуми и да обижда клиентите си или потенциалните си клиенти. Безспорен е фактът, че козмацевтиката им е отвратителна щом дава алергични реакции на повече от половината жени. И най-вече, искам да се обърна към тях като има кажа: "ПРЕДИ ЗАПЕТАЯ НЕ СЕ СЛАГА РАЗСТОЯНИЕ, СЛЕД ЗАПЕТАЯ СЕ СЛАГА РАЗСТОЯНИЕ". Така е прието в word, защото е по-прегледно. Научете се, защото, ако решите да си търсите нормална работа (различна от мошеничество), ще Ви е необходим word!
Скъпи мами, искам също да Ви кажа, че преди около 2 седмици пътувах в автобус 280 и една жена на около 50 години разпитваше хора в автобуса коя е спирката Зимен дворец (не обърнах много внимание на това). След това, като слязох от автобуса тази жена вървеше успоредно с мен и видимо не знаеше накъде да поеме, затова ме попита дали знам коя улица се казва Атанас Иширков. Като чух до болка познатата улица от всички Ваши коментари, мигновено зацепих, че е поредната рибка. Попитах я да не би да отива на "спа-процедура". Тя каза да и ме погледна учудено. Веднага и обясних, че са измамници и че ще се опитат да й пробутат козметика за 2000лв и й казах в никакъв случай да не се поддава, дори и да й предлагат кредити. Въпреки това и показах на къде да върви и й казах, че е една стъклена сграда. Тя тръгна на там уверявайки ме, че няма да си я закупи, т.к. няма от къде да вземе толкова пари.
Вярвайте ми не бях толкова щастлива от факта, че точно бях подписала договор за работа, отколкото от това, че успях да посъветвам тази жена. След случилото се тръгнах към къщи с огромна усмивка и с огромна благодарност за съществуването на този форум и тази тема.
Още веднъж ОГРОМНО БЛАГОДАРЯ !!!