Демонстрации на козметична линия Де Шели (De Sheli)

• 391 443
  • 2 962
  •   1
Отговори
# 180
  • Варна
Мока, ако не си отваряла кремовете, имаш шанс да ги върнеш.  Peace

# 181
  • Somewhere beyond the moon and stars
Здравейте на всички, днес попаднах при тези хора и аз доверила се на препоръката на една приятелка, процедури, виж разликата и колко пари на месец можеш да отделяш за да бъдеш красива. Много съжалявам, че не прочетох информацията за тях по-рано. Успяха да ме прилъжат и аз като добър и съвестен гражданин даже и на кредит ги взех. Сега ми се иска да се откажа и да ги върна, защото парите са ужасно много, а те така ме изпързаляха и объркаха с куп документи и обещания. Ако някой има идея моля за подкрепа. Утре съм при тях в 18.00 ч.

Можеш да се консултираш със специалисти на този телефон:
Телефон на потребителя – 0700 111 22

Не съм сигурна дали можеш да върнеш стоката, ако няма дефекти и компанията не предоставя такава възможност. За всеки случай си извади няколко члена от ЗЗП, току-виж се шашнат малко. Виж и чл. 29 и 30 от ЗЗД.
Не вярвам обаче да поддадат лесно за разваляне на сделка, която и без това толкова упорито сключват. Най-добре виж дали тия неща нямат някакъв дефект.

# 182
  • София
И фактът, че няма подробно описание  на състава.

# 183
  • Варна
moca80, можеш да развалиш договора в 7 дневен срок . За кредита също имаш 7 дни да размислиш.

# 184
Здравейте на всички, днес попаднах при тези хора и аз доверила се на препоръката на една приятелка, процедури, виж разликата и колко пари на месец можеш да отделяш за да бъдеш красива. Много съжалявам, че не прочетох информацията за тях по-рано. Успяха да ме прилъжат и аз като добър и съвестен гражданин даже и на кредит ги взех. Сега ми се иска да се откажа и да ги върна, защото парите са ужасно много, а те така ме изпързаляха и объркаха с куп документи и обещания. Ако някой има идея моля за подкрепа. Утре съм при тях в 18.00 ч.

Извинявай, но не ти вярвам, твърде подозрителни са ми случайните съвпадения при теб.
Казваш, че днес си попаднала при мошениците от Де Шели, омаяли са те едно хубаво и са ти пробутали "вълшебни" кремове на кредит - т.е. на изплащане.
Дотук мога да повярвам.
Но на продължението - че веднага след прецакването ти, още същия ден уж случайно откриваш тази тема, в търсене на начини да се отървеш от тях - Е забрави, че ще се вържа.
Търсенето в нета не отнема особени усилия. Ти наистина ли не си направи труда да намериш инфо за тия измамници още преди да се забъркаш с тях, ами чак сега след като вече си вътре и с двата крака? Пък и темата е на повече от две седмици...

Ако греша, съжалявам, дано успееш да излезеш на глава с тия. Много е трудно да си търсиш правата срещу професионални мошеници, дори когато използваш всички законни средства, пак може ти да загубиш... Tired

# 185
Само да добавя, че когато те канят те не ти казват никаква информация за продукти или фирма, те те канят на спа масаж, който не те обвързва с нищо и ти съобщават само адреса и времето кога дойдеш. Това е начина за да не потърсиш информация преди да отидеш. Много благодаря на всички за отделеното време. Днес ще отида да пробвам да върна продуктите. Но наивността и глупостта са си за моя сметка.  newsm78 Naughty

# 186
Имаш време да се откажеш! Допреди 2 години срокът за отказване на кредит беше 14 дни, сега дори да е 7, пак време има. Парите още не са преведени, така че не се поддавай на манипулации, като "Ама то вече не може". А такива ще има със сигурност.

# 187
Срокът да се откаже от кредита може и да е 7 дни, но ако не приемат да си вземат продуктите (нарушена опаковка, ала-бала) предполагам, че ще трябва да си ги плати. А се съмнявам да си ги е купила и да не ги е пробвала веднага.

# 188
  • София - Рим и обратно
Склонна съм да повярвам на Мока, защото действително ти нямаш никаква информация за нищо преди да отидеш. Казва ти се, че ще ти промотират нещо безплатно, никакви обвързвания и покупки не се обсъждат по телефона, само удобен ден и час, и адреса. Реално, те не ти дават възможност да се информираш. Натискат да се купи на момента, заради отстъпката, която твърдят, че автоматично губиш, ако излезеш от офиса им.
Вече съм склонна да вярвам и на твърдението за амфетамините, защото наистина се чувстваш адски объркан и разколебан, докато тия ти говорят идиотщините си #Cussing out...

# 189
  • София

Извинявай, но не ти вярвам, твърде подозрителни са ми случайните съвпадения при теб.
Казваш, че днес си попаднала при мошениците от Де Шели, омаяли са те едно хубаво и са ти пробутали "вълшебни" кремове на кредит - т.е. на изплащане.
Дотук мога да повярвам.
Но на продължението - че веднага след прецакването ти, още същия ден уж случайно откриваш тази тема, в търсене на начини да се отървеш от тях - Е забрави, че ще се вържа.
Търсенето в нета не отнема особени усилия. Ти наистина ли не си направи труда да намериш инфо за тия измамници още преди да се забъркаш с тях, ами чак сега след като вече си вътре и с двата крака? Пък и темата е на повече от две седмици...

Ако греша, съжалявам, дано успееш да излезеш на глава с тия. Много е трудно да си търсиш правата срещу професионални мошеници, дори когато използваш всички законни средства, пак може ти да загубиш... Tired

Аз напълно й вярвам. Често, след като купя нещо търся информация в нета за продукта. Особено ако имам съмнения за качеството и производителя. Което си е като след дъжд качулка, разбира се.

# 190
Аз едно не мога да разбера - как може импулсивно да вземеш нещо на кредит, да подпишеш една камара документи, без да се консултираш с никой. Много лекомислено ми се вижда. Това не е като да си купиш дъвки от магазина.
moca, както са те посъветвали по-горе, може да се откажеш от кредита и да върнеш стоката. Според чл. 55, ал.1 от ЗЗП може да я върнете в 7 дневен срок от датата на получаването, при условие, че тя бъде върната във вида, в който е получена в оригиналната опаковка и    без да е ползвана.

# 191
Склонна съм да повярвам на Мока, защото действително ти нямаш никаква информация за нищо преди да отидеш...

Склонна съм и аз да повярвам, че се е подлъгала да отиде на това място, ама да реши от раз да се набута с козметични продукти за хиляди левове - Е такова решение на зряла жена си остава неразбрано от мен.

Ако не може да си позволи да изплаща продуктите, тогава не й остава друго, освен да преустанови изпълнението на договора, защото те едва ли ще склонят да го развалят на добра воля и по взаимно съгласие, дори в рамките на законния срок.
А ако те започнат да я заплашват със съдебни дела, нека пък тя ги заплаши с други контролни институции. Те също не са неуязвими, тъй като дейността им е напълно нелегална, в нарушение на куп закони, че и в разрез с елементарни човешки права. Изобщо да не им се дава без бой и това е.

Последна редакция: пт, 07 юни 2013, 15:36 от krem-karamel

# 192
  • София
Аз едно не мога да разбера - как може импулсивно да вземеш нещо на кредит, да подпишеш една камара документи, без да се консултираш с никой. Много лекомислено ми се вижда. Това не е като да си купиш дъвки от магазина.
moca, както са те посъветвали по-горе, може да се откажеш от кредита и да върнеш стоката. Според чл. 55, ал.1 от ЗЗП може да я върнете в 7 дневен срок от датата на получаването, при условие, че тя бъде върната във вида, в който е получена в оригиналната опаковка и    без да е ползвана.
Чл. 55 се отнася за сделки сключени от разстояние и при покупка от интернет. В нейния случай не може да се позове на този член.

# 193
Чл. 55 се отнася за сделки сключени от разстояние и при покупка от интернет. В нейния случай не може да се позове на този член.

Да, права си.  Peace Моя грешка за члена.

# 194
Не може да се позове точно на този член, но когато аз преди 2 години работех с МЛМ компания, предлагаща опцията покупките да се платят на кредит, съвсем ясно ни беше обяснено, че клиентът има правото да се откаже от кредита в 14-дневен срок. Сега може и да е 7. Но при всички случаи няма опция, в която да не можеш да върнеш стоката, ако тя е в състоянието, в което е взета.

Общи условия

Активация на акаунт