Демонстрации на козметична линия Де Шели (De Sheli)

• 389 749
  • 2 962
  •   1
Отговори
# 1 845
На мен ми се представиха като Алфа Екотрейд. За втори път ми звъняха, очаквам през няколко месеца да потретят и почетвъртят.......

# 1 846
Колкото повече чета по темата, толкова по-съмнително ми изглежда това да е бизнес. Повече прилича на финансиран от някъде психо експеримент, на проучване. Помислете - поне 90% от сделките им се разтрогват, самите сделки не се случват много често, персоналът се сменя непрекъснато, въпреки че при спецификата на тяхната работа, успехът зависи от това колко опитен и добре обучен е този персонал. Но за тях, явно печалбата не е толкова важна, колкото едно постоянно текучество на подопитни зайчета.
Наемът на сградата, заплатите на служителите, ток, вода, заплащане на кол центъра, кой знае какво още, големите заплати на мениджърите (руснакът не работи за 1000 лв, нали?), та дори самите луксозни куфарчета с кремчета - всичко това струва доста пари, и те едва ли идват от редките и често оспорвани продажби.
От гледна точка на бизнеса, те едно магазинче на Витошка да отворят с една продавачка в него, и да продават кремчетата не в комплект, а по отделно за по 100 лв, ми те ще печелят много повече, отколкото с целия този цирк.
Явно въпросът въобще не е в печалбата... И това е много плашещо!

# 1 847
Не вярвам. Но тезата ти е интересна.
Да опипват почвата доколко сме манипулируеми като народ?... Crazy
Ами окей, но обхваща само процент от населението, женско. И да ги атакуват психически, то не остава за цял живот - минава им и си възвръщат егото за ден-два.

# 1 848
Да опипват почвата доколко сме манипулируеми като народ?... Crazy
Не само нас, много други народи. Много организации биха дали луди пари за информация на какво "кълват" жените в различните страни, за да си нагодят рекламата към съответния пазар.
За добре проучени, документирани и тествани на практика методи на психологическо въздействие също ще се намерят купувачи.
Съветът ми е - по-добре не ходете, не се знае какво правят с вас там и с каква цел. Не се знае какво ще ви сипят да пиете, с какво ще ви облъчат през гипсокартона и с какво ще ви намажат лицето.

# 1 849
  • Варна
 #Shocked
Чак такава теория на конспирацията не очаквах да прочета тука....  ooooh!

# 1 850
Готина е, нали Laughing
Тестват си биологичните оръжия хората.

# 1 851
Тестват си биологичните оръжия хората.
Не се бях сетила за това, но... защо не - в края на крайщата доста жени са получили обриви. От друга страна, едва ли - за тази цел би трябвало да проследят състоянието на подопитните, а те не го правят. Така че ако изследват нещо, то е най-вече различни методи на психологическо въздействие и поведение.

# 1 852
  • София
Чак конспирация не знам, ноо аз промоции не харесвам. Вярно винаги могат да ме излъжат, но няма как да отида специално и конкретно в някакъв салон, и то без приятелката ми да ми се обади и да ми каже, че ми прави подарък ниастина. Отделно, откъде да зная какви ми ги мацат по лицето?

# 1 853
Не знам колко са лоши кремчетата, но начинът им на предлагане не е подходящ. Аз ходих на процедурата, разказвала съм по-назад в темата.
Ако си отворят магазин, както каза Нана, ще  правят много по-успешни продажби. Цялото това насилване да си купиш е меко казано отблъскващо. Пък и не продавали отделно, примерно 1 кремче, пък и цената била само сега и само точно днес тази, от утре - по-скъпо....хахаха  hahaha Crazy
Но чак пък експеримент, не ми се вярва  newsm78

ПП: Според мен са се опитали да приложат маркетинг стратегията "Обиране на каймака", ама нещо не им се получава, ни с продукта, ни с маркетинговите канали  Joy

# 1 854
Колкото повече чета по темата, толкова по-съмнително ми изглежда това да е бизнес. Повече прилича на финансиран от някъде психо експеримент, на проучване. Помислете - поне 90% от сделките им се разтрогват, самите сделки не се случват много често, персоналът се сменя непрекъснато, въпреки че при спецификата на тяхната работа, успехът зависи от това колко опитен и добре обучен е този персонал. Но за тях, явно печалбата не е толкова важна, колкото едно постоянно текучество на подопитни зайчета.
...
Явно въпросът въобще не е в печалбата... И това е много плашещо!
Имаш право. Имам познат, вече пенсиониран, който е работил в разузнаването и такива неща ми е споделял, че косата ми се е изправяла...
Аз още преди месеци предложих да съдействам на протърпевшите момичета за да бъде разкарана тая руска мафия от БГ, но никой не се заинтригува...

Има само една държавна институция,която може да се справи с тях и това не е нито полицията, нито прокуратурата.

# 1 855
Току що ми звъннаха по телефона във връзка с това, че съм ходила на тяхната разкрасителна презентация миналата година. И ... те имат нов продукт!
Този път обаче на мен не ми се губи време.
Тези, които са били миналата година да очакват позвъняване  Mr. Green

# 1 856
Здравейте,

Преди малко минах през въпросната процедура, но чак като отидох на място разбрах името на фирмата, така че не бях предубедена предварително. Всичко, за което говорите го имаше - закъснението, доста агресивният подход, но момичето все пак внимаваше да не прекрачва границата, пък и като и обясних, че в момента съм безработна беше някак си нелепо да ме натиска да купувам. Все пак си ме разпита по каналния ред колко бих отделяла на месец, колко бих могла да  дам като първоначална вноска.
Както и да е, в интерес на истината ефектът от процедурата ми хареса, затова не съжалявам, че отидох. Единствено за което сглупих е че оставих контакти на приятелки, но се надявам да не ми се сърдят много, а бих ги посъветвала да направят като мен ако имат време - да си отидат на процедурата, но да отбиват атаките за покупка Simple Smile

# 1 857
Сестра ми отишла на процедурата, имала време за губене и искала да види за какво става въпрос.
Накрая казала, че не вижда никаква разлика на лицето си, която според козметичката била очевидна. Не искала да купува нищо, била доволна от продуктите, които използва. Онази я попитала кои марки ползва и сестра ми казала La Prairie и Shiseido. Отговорът бил "Тъй като съм в този бранш от много години, мога да ви кажа със сигурност, че си давате парите на вятъра, и двете марки не струват" Laughing

# 1 858
Сестра ми отишла на процедурата, имала време за губене и искала да види за какво става въпрос.
Накрая казала, че не вижда никаква разлика на лицето си, която според козметичката била очевидна. Не искала да купува нищо, била доволна от продуктите, които използва. Онази я попитала кои марки ползва и сестра ми казала La Prairie и Shiseido. Отговорът бил "Тъй като съм в този бранш от много години, мога да ви кажа със сигурност, че си давате парите на вятъра, и двете марки не струват" Laughing

Joy Ми разбира се, нито една от двете марки не струва 2400 лв, колкото е Де Шели  Wink Някой беше писал за продажби по интернет на продуктите....Представяте ли си да се изтъпанят с тази цени тези неземни кремове. Кой би им обърнал въобще внимание?

# 1 859
Здравейте,

И мен ме потърсиха, защото съм спечелила уникална безплатна процедура за лице. Как са намерили номера ми не знам, тъй като скоро го смених и само хората, с които общувам най- често и са ми най-близки го имат. Следователно според мен те злоупотребяват и с лични данни!
Разбира се, до среща не стигнахме, но след няколко клика намерих мнения от жени дори от Щатите, които споделят сходен опит с тези измамници. Можете да го види те тук: http://www.yelp.com/biz/desheli-beauty-center-new-york-2. На английски е, но дори и с google translate можете да разберете, че мамят по цял свят.
След като изчетох повечето мнения тук стигнах до извода, че най-вероятно продават съмнителни продукти made in China и предполагам, че с продажба само на няколко от т.нар. куфарчета си избиват парите. Повярвайте ми, работя във фирма, която търгува с Китай и при поръчка на по-големи количества можете да си купите почти всичко за долар на бройка.

Нищо ново не ви казвам, но исках да споделя и своя опит и мнение по темата:)  newsm09

Общи условия

Активация на акаунт