Демонстрации на козметична линия Де Шели (De Sheli)

• 389 729
  • 2 962
  •   1
Отговори
# 1 830
  • Пловдив
Бременни или кърмачки също ги оставят на мира. Смятайте каква им е козметиката.....

# 1 831
  • София
До сега не съм попадала на козметика, забранена за бременни. Явно си права Simple Smile

# 1 832
  • In The Middle Of Nowhere
Последното ме подсети, че ако кажеш, че си бременна това също е вариант да спрат да ти досаждат.

# 1 833
хора, помогнете ми да се измъкна от този тормоз! Някаква позната ми е дала телефона и през няколко седмици ми звънят, за да ме тормозят и увещават да отида на презентацията им. Не искам! ..........

И при мен така, даже преди малко пак ми звъняха. Още като ги чуя в началото и им казвам, че вече са ме питали и аз съм отказала. Пожелаваме си лек ден и толкоз. Но това е защото ме хващат на кеф Mr. Green

# 1 834
Явно са се преместили в Младост или аз съм изостанала. Вчера ми се обади позната, с която не съм се чувала 2 години да ме пита аз ли съм й дала телефона, защото спечелила процедура. Тя не е по форумите и не знаеше изобщо за какво става въпрос.  Rolling Eyes

# 1 835
Да кажа и аз как днес станах абсолютна жертва на тази фирма!
1 Абсолютно арогантно държане от страна на служителката.Изглеждаше миловидно младо момиче,но с доста странни реакции при отказ от моя страна.Повишаваше ми тон и на няколко пъти ми се скара.Просто нямам думи......
2 След презентацията от нейна страна, ми обработи половината лице, видях се в огледалото,накара ме пак да легна и ми каза ,че е време да попълни анкетната карта.Попитах за другата половина на лицето си,тя отговори ,че ще продължи след анкетата. Самата анкета беше хватка за гърлото . Ужас, ще си го спестя ,че пак ще вдигна кръвно! След това в буквалния смисъл ме претупа, понамаза с туй онуй,но не и като от другата половина на лицето. Може би защото стана ясно вече ,че нама да купа комплекта срещу скромната сума от 2350 лв.дори и на разсрочено плащане.Последиците бяха -силен сърбеж на тази половина от лицето ми докато се прибера и се измия в къщи.
3Тъй като самата аз се занимавам с козметика ми беше изключително интересно да установя ,че момичето е с много ниска козметична  култура.На моите въпроси отговаряше доста раздразнително и некомпетентно.
4Накрая ми поиска 15 телефона на мои познати .Ами познайте не ги дадох ,в резултат тя ми се разкрещя!
Смятал ,че е излишно да коментирам повече ! Съвет- Не ходете там!!!!

# 1 836
  • София
Praemonitus Praemunitus - Предупреден, значи въоръжен.  Simple Smile
Прочетох темата, но не ми се вярваше да ми потрябва информацията. Оказа се, обаче, че и аз съм попаднала в списъка! Позвъни ми любезна девойка, попита ме дали познавам Х. и при утвърдителния ми отговор ми съобщи, че съм ощастливена с покана за безплатни процедури и пр. и пр. по препоръка на същата тази Х., която останала много доволна от посещението си при тях.  ooooh!
"Отсвирих" я набързо, а после тук в темата намерих цитиран телефона, от който ми позвъниха - същите мошеници са.
Надявам се да не ми се обадят повече, но знам ли?
Сега се чудя какво да правя с познатата ми Х.  Мислех да ѝ вдигна скандал, че ми раздава телефона наляво-надясно, но явно са я изнудили, пък ако е "хлътнала" и с куфарчето - достатъчно е наказана, даже и още да не го е разбрала.   
Впрочем аз нямаше да се възползвам от офертата, даже и да не бях чела темата - подозрителна съм за такива неща, но хората като чуят, че нещо е безплатно - хващат се на въдицата, че и други завличат. Ей това последното не го разбирам...
 newsm78

# 1 837
Въпреки неимоверните ми усилия да откажа колежката ми да ходи на процедура, все пак отиде.
Не са й упражнили и частица от бруталния психологически натиск, за който я предупреждавах
(по данни на прочетеното тук, в което вярвам на 100%). Това, което ме изненада е, че здравомислещ човек като нея, беше признала пред себе си, че козметиката си заслужава цената, и че ако не й предстояли големи разходи близките 1-2 години (купуване и обзавеждане на жилище), щяла да
си купи куфарчето. Не са я претупали, но може би все пак са видели потенциален клиент в нейно лице.
Дала е телефона ми, бяха любезни,
отказах под предлог, че съм бременна, съгласиха се, че не е препоръчително в това състояние да се виждаме и с това приключих.

# 1 838
До сега не съм попадала на козметика, забранена за бременни. Явно си права Simple Smile
Всъщност наскоро видях, че Триакнеала на Авен не се препоръчва за бременни, но това е някакво изключение.

# 1 839
Благодаря  за информацията. На мен ми звъннаха също. Поисках обратна връзка да им звънна и познайте ... трудно..  кол-център. Благодаря, че ме предпазихте.

# 1 840
  • София
,,Държа да спомена и че през цялата процедура тече аудио и видео запис, който вероятно има за цел да помогне за анализ на поведението и съответно да се предприеме правилния подход при преговорите, както и за бъдещи референции за по-добро подготвяне на търговските тактики на представителите. ,,
Ако това е истина,е незаконно без ваше знание!!!!!!!!!!!!
Да изкажа съжаление,за това,че в пристъп на глупост...отидох.
Не са били агресивни....май аз съм доста страшна със категоричните си откази,нетърпящи възражения.
Беше приятна жена поговорихме си,възпитано....дадох и 15 номера.....2-на приятелки дето ги разпердушиниха Twisted Evil 3-на момичета дето искаха да отидат и 10 грешни..... Embarassed Rolling Eyes Mr. Green
Това преди да прочета тук....сега си мисля,да препратя тези девойки да прочетат това и да си решат сами дали да отидат..... Confused

# 1 841
  • София
Днес се обадиха и на мен, явно някой им е дал номера ми. Чудя се дали да не отида и да се изгавря с тях, юрист съм, няма да им е лесно да ме излъжат, защото си знам правата.

Утре ще чета подробно темата.

# 1 842
  • Варна
Онзи ден на центъра имаше някакви щандове и жена с руски акцент привикваше всичко женско дето видеше при нея, уж подаръци и не знам какви неща. Не успях добре да огледам, но само по начина на говорене се сетих за тях Laughing Дали биха стигнали и до там....по улиците да търсят клиенти. ooooh!

# 1 843
Здравейте, днес ми звъняха и на мен. Дори не разбрах веднага, че са те, а бях гледала "Господари на ефира". Приятна жена, каза ми, че моя приятелка (името на приятелката не ми говореше нищо, но аз имам много познати, та не се учудвам) е дала телефона ми, била доволна от някаква процедура за лице и ме канят в козметичен салон (забравих името на салона), да ми направят и на мен такава процедура. Попита кога ще ми е удобно да отида. Казах, че няма да ходя, не познавам такова момиче, което я озадачи. Каза, че не мога да ги набера, защото звънят от кол център и трябва да реша сега. Аз и казах, че има кой да се грижи за лицето ми и с това разговорът приключи. Почти съм сигурна, че чух да споменава Де Шели, но май като име на козметичен салон. 
Пиша това просто за да знаете, че пак са се активизирали.

# 1 844
Сега виждам, че има такава тема.
На майка ми лятото ѝ звъняха. Казаха, че приятелка е дала номера ѝ, но не пожелаха да кажат коя. След като майка ми няколко пъти казваше, че не знае кога е свободна да отиде, накрая си записа час, на който до последно се чудеше дали да отиде.
В крайна сметка реши, че не ѝ се ходи до Студ. град и не отиде. Така като чета темата, добре, че така стана. От тогава не са я търсили.

Общи условия

Активация на акаунт