Демонстрации на козметична линия Де Шели (De Sheli)

• 389 418
  • 2 962
  •   1
Отговори
# 1 815
  • Варна
Хора, едно не мога да разбера... Козметиката е хубава... Наистина, скъпа е, но нали няма как да ви измъкнат парите от джоба на сила? Вратата не е заключена и никой не ви взима телефона, и не ви опира пистолет в главата да оставите телефони на познати... Познавам много жени, които са ходили и повечето от тях са останали очаровани, макар, че не са си закупили продуктите. Каквито и манипулации да прилагат, каквото и да говорят, една дама с нормално мислене никога няма да си купи нещо скъпо ако не го желае...

# 1 816
И аз преди си го мислех това,но съм на мнение,че колкото и да е стабилен човек,случва се да има слаб момент или да нарочно предизвикан такъв и да направи нещо,а след това да се чуди с кой акъл.И на мен ми се е случвало да изляза от магазин за дрехи с блуза например,която съм купила само и само да не се чувствам неудобно,че съм разглеждала дълго време и за която знам,че няма да нося.
Знам,че тук става въпрос за много повече пари,но...влизам им в положението на опарилите се.Като се знам аз каква съм притеснителна...Като им четох по-горе заучените фрази,ами то това си е чиста психологическа атака. Карат те да мислиш,че ако не купиш си едва ли не по-долу от другите.И доста хора поддават. Rolling Eyes

# 1 817
Мили дами, искам да споделя моето мнение за въпросната фирма.
Работих там около 2-3 месеца. Бях оператор. На жените се звъни нон стоп. Тормоз як е. Мен ако някой така ме тормози директно ще си сменя номера Grinning Ако попаднете в тяхната база данни - не си мислете, че ще престанат да ви звънят... Идват доста проверки, но Руснака по някакъв начин така овърта нещата, че не могат да им хванат незаконните неща. Мой съвет - Не ходете там на безплатна спа-процедура. Ако си запишете час ще ви звъннат да ви питат защо не сте отишли, и след известно време пак ще ви поканят! Казват, че го правят с цел реклама - може и така да е, но на 100% го правят с цел Продажба!
Канят се жени между 29-65г. защото те са работещи с лични доходи и банките ще им отпуснат по-лесно кредит, а не защото процедурата е съобразена с годините  Grinning Личната карта не е за доказване на самоличността, а да са сигурни, че имате такава в себе си, защото банките без лична карта няма да ви отпусне кредит! И все пак някоя дама ако се излъже да отиде - настоявайте, че няма нищо да си купите и просто отивате за да бъдете тяхното рекламно лице.. давам ви го като съвет от човек, който е работил там и знае тънкостите им! И все пак това е лично ваш избор! Wink

# 1 818
Мили дами, искам да споделя моето мнение за въпросната фирма. Работих там около 2-3 месеца. Бях оператор. На жените се звъни нонстоп. Тормоз як е. Мен ако някой така ме тормози, директно ще си сменя номера! Grinning Ако попаднете в тяхната база данни - не мислете, че ще престанат да ви звънят... Идват доста проверки, но Руснака по някакъв начин така увърта нещата, че не могат да им хванат незаконните неща.
Чак пък да си сменяш номера заради тях?!
Защо да е толкова трудно да ги разкараш? Като ти звънне непознат, първо питаш кой е и кого търси, след което отговаряш категорично и ясно, че не си ти лицето, което търсят и точка.
Аз така преди време отрязах от раз една девойка от "Стенли Колев" (ония с парочистачките) - като й казах,че е в грешка и не съм госпожа еди коя си, тя само възкликна "Хм!" и затвори без дори да каже едно извинете. Повече не ме е търсила, а мина доста време от тогава...

По повод това,че руснакът се измъквал от проверки - не съм съгласна. Много е важно какви точно проверки им се правят. Защото една КЗП например (към която най-често се отправят жалби) няма законови правомощия да затваря обекти. Тази Комисия е за да защитава правата на потребителите, да налага санкции и дотам.
От изключително важно значение е и какво точно се излага в сигнала до институцията.
Защото ако са общи приказки (подведоха ме, измамиха ме) - няма да ви свършат работа.
Трябва да се съдържат данни за конкретно нарушение, което да насочи инспекторите при проверката им. Ако трябва, се цитират членове и алинеи от закона. И хайде да видим тогава дали руснака или някой като него ще успее да се измъкне.
Ето така в общи линии се работи по жалби и сигнали - като се съдейства на контролните органи. Затова нека не обвиняваме с лека ръка държавните институции, че не си вършат работата, защото това не е така. От опит го твърдя.

Последна редакция: пт, 12 сеп 2014, 23:29 от krem-karamel

# 1 819
Уфф, вчера звъняха на майка ми. Една нейна приятелка явно е попаднала при тях. Те, докато не минат през цялото ми родословно дърво няма да се откажат. Добре, че майка ми беше надлежно предупредена да не им се връзва.

# 1 820
стана грешка

Последна редакция: чт, 18 сеп 2014, 10:33 от 1a2b3v4c

# 1 821
грешка

Последна редакция: чт, 18 сеп 2014, 10:42 от Бубче

# 1 822
Данните не са реални, беше част от курсова работа, извинете ме за грешката  Embarassed Embarassed

# 1 823
Днес получих мейл с покана за парти в Сердика център послучай 10 годишнината на tialoto.bg. Дотук добре, щяло да има програма, козметични консултации, полезни съвети и т.н. Обаче вижте на каква статия в същия този сайт се натъквам - http://www.tialoto.bg/a/6-krasota/38928-DeSheli---novo-iavlenie- … etichnata-scena-/ Ако такива са им консултациите, въобще да не се хабя да ходя. Щото за тези знам, че са измамници, а другите марки, които ми представят как да ги проверя, че да не влизам в заеми за едната козметика  newsm78 И относно рекламното лице на Де Шели Диана Любенова си мисля, че в живота не всичко е пари и е трябвало повечко да помисли, преди да се ангажира с тази фирма.

# 1 824
  • София
и разчитат на късопаметността на хората и тяхното малоумие, че рекламните лица на козметика не са точно продукт на тази козметика, а по-скоро на пластичната хирургия и на фотошопа.

# 1 825
Вече засичам тяхна открита реклама в няколко списания. Мисля, че са се отказали от директния маркетинг само.

# 1 826
Днес получих мейл с покана за парти в Сердика център послучай 10 годишнината на tialoto.bg. Дотук добре, щяло да има програма, козметични консултации, полезни съвети и т.н. Обаче вижте на каква статия в същия този сайт се натъквам - http://www.tialoto.bg/a/6-krasota/38928-DeSheli---novo-iavlenie- … etichnata-scena-/ Ако такива са им консултациите, въобще да не се хабя да ходя. Щото за тези знам, че са измамници, а другите марки, които ми представят как да ги проверя, че да не влизам в заеми за едната козметика  newsm78 И относно рекламното лице на Де Шели Диана Любенова си мисля, че в живота не всичко е пари и е трябвало повечко да помисли, преди да се ангажира с тази фирма.

Смях се на последния коментар от Анонимен

"доста кривичко се е усмихнала "известната актриса".  Joy

Сигурно е страничен ефект от "умните кристали"  hahaha

Диана Любенова никога не ме е радвала особено, а сега след това пък въобще.

# 1 827
хора, помогнете ми да се измъкна от този тормоз! Някаква позната ми е дала телефона и през няколко седмици ми звънят, за да ме тормозят и увещават да отида на презентацията им. Не искам! Използвам думи като "НИКОГА" да не ме търсят и да изтрият номера ми,защото за мен това е злоупотреба.

Знам,че това е кол-център и текучеството сигурно е голямо, но няма ли институция,към която да се обърна,за да ги накарам да ме изтрият от списъка си с потенциални жертви????  Моля, дайте съвет как да се оттърва от тях!

# 1 828
  • out of space
Лесно. Приятелски казваш, че не искаш да им губиш времето. При следващи позвънявания- Валя/Габи/Соня вече не ползват този телефон.

# 1 829
хора, помогнете ми да се измъкна от този тормоз! Някаква позната ми е дала телефона и през няколко седмици ми звънят, за да ме тормозят и увещават да отида на презентацията им. Не искам! Използвам думи като "НИКОГА" да не ме търсят и да изтрият номера ми,защото за мен това е злоупотреба.

Знам,че това е кол-център и текучеството сигурно е голямо, но няма ли институция,към която да се обърна,за да ги накарам да ме изтрият от списъка си с потенциални жертви????  Моля, дайте съвет как да се оттърва от тях!

Здравейте, момичета. Нова съм в сайта, но бих искала да споделя с вас за въпросната компания " Ди Шели ". Та преди известно време бях започнала работа при тях, изкрах само един ден, както и да е... Та въпросните ни бяха казали, че трябва на всяка цена да се опитваме да продадем продуктите им, които никак не са евтини, независимо как... Дори трябваше да предлагаме и кредити за да може да се вземе въпросното куфарче с мазила.
Другото нещо, което ми направи впечатление е, че ни бяха казали да направим тест за алергичност на ръката преди самата демонстрация на продуктите с цел да се разбере дали клиентката не е алергична към някоя от съставките. Въпроса обаче е в това, че времето е прекалено малко за да може да подействат мазилата и да възникне някаква реакция. Абе с една дума трябваше да промиваме мозъците на хората. Освен това тези продукти бяха противопоказни при рак на кожата и съмнителни екземи, бенки и т.н.
Извинявам се за дългия пост. Лек ден Ви пожелавам Hug[/b]

Общи условия

Активация на акаунт