Демонстрации на козметична линия Де Шели (De Sheli)

• 388 903
  • 2 962
  •   1
Отговори
# 1 935
Добре, нека изясним това, радвам се, че имаме тази възможност. Нека предположим, че аз си купя от вас комплекта. След 5 дни съм се изприщила. Не ужасно, нямам огромни възпалени зони, но чувствително. При мен понякога се получава дори от медицинска козметика. Ще ми върнете ли парите, въпреки, че съм използвала част от продуктите? Трябва ли ми бележка от лекар, за да докажа, че не ми понася? И ще мога ли да върна продуктите дори реакцията да не е силна до степен да ме е срам да се показвам на улицата примерно? Не се заяждам, просто наистина искам да съм наясно с условията.

Нека първо да започнем с това че "медицинска козметика" няма!!! Много е писано и казано по въпроса,  от много знайни и по-малко знайни специалисти в областта на дерматологията и козметологията. "Медицинската козметика" е просто един рекламен трик, но нека да преминем директно на поставения от Вас въпрос.
Ако ползването на козметиката предизвика у вас нежелани ефекти, и смятате, че това не е ефект с временен характер, който ще отшуми с времето, Ваше право е да направите рекламация.
България,  като член на ЕС е длъжна да се придържа към общите правила на европейското законодателство във връзка с нежеланите ефекти, предизвикани от употреба на козметични продукти. Всяка една фирма, оперираща на европейския пазар, в т.ч. и българска, и предлагаща козметични продукти е отговорна за изпълнението на тези изисквания, като санкциите при неизпълнение са доста големи.
Разбира се, всяко твърдение следва да бъде доказано! За доказването на нежеланият ефект, в случая говорим може би за алергична реакция, следва да се представят резултати от епикутанно тестуване, от които да се установява, че алергията е предизвикана именно от нашите козметични продукти, т.е. следва да се установи причинно-следствената връзка. В случай, че това е така, рекламацията Ви ще бъде уважена, а парите на 100% възстановени.

# 1 936
  • най-шареното място

Цитат
би трябвало да дават мостри или отливки, да видим тогава колко вълшебно е това Дешели #2gunfireаман от далавераджий значи #2gunfire #Cussing out

Не, няма как да стане! Това не е политика на фирмата. В магазините и аптеките се дават мостри, защото там нямаш възможност да тестваш на място продукта. При нас нещата са поставени по друг начин. Ние правим абсолютно безплатна демонстрация.
... поставяме върху лицето на клиента нещо от бурканче отворено отдавна, пипано от човек пипал всички врати и столове с все чистите си ръкавици Simple Smile

Разчувстващо:)

# 1 937
Дешели предлагат 50% отстъпка в цената при повторно закупуване на комплекта. Значи биха могли да го предложат на персонала си на значително по-ниски цени. И ако наистина комплектът стига за 18 месеца, както твърдят те, цената няма да е толкова непосилна.

А как стигнахте до заключението, че служителките не ползват продуктите ?  
Всеки един работещ в компанията служител има право да ползва продуктите без да заплаща за това. Ограничение в тази посока никога не е поставяно от ръководството на компанията. Дори обратното, подобно поведение е поощрявано. Защото няма как да предлагаш продукт и да говориш с любов за него, ако ти самият не си убеден в неговите качества.

# 1 938
Писала съм по-назад в темата, че съм идвала на промоцията ви. Определено това не е начинът. Да ме убеждава една госпожа, колко стара изглеждам и как с чудодейната козмецевтика ставам на 20 г.  Joy После й казах, че това е огромна сума и трябва да се посъветвам с мъжа си. Отговорът й беше, че не съм никаква жена, щом трябва да се съветвам с мъжа си...А, да! И че била виждала много жени дори да лъжат мъжете си, само и само да си купят чудното мазило.

Здравейте,
направих допълнителна консултация по въпроса ви. Отдолу съм изложила коментара си.

За съжаление, има такива случаи!
Ние отделяме много време да обучаваме служителите си как да продават, и как да убеждават и водят клиента към сделка, но по някой път, това  грешно се интерпретира от консултантите. Продажбата е изкуство, което не всеки може да овладее, и понякога в безсилието си не успелият си позволява такива изказвания. Това никога не е било одобрявано във фирмата, и именно с цел да се контролира процеса, е въведено постоянно видео наблюдение. В дружеството имаме и прецедент, свързан с това, че незабавно уволнихме една служителка, която си беше позволила да нагруби клиентка. Но така или иначе, когато се работи с хора, грешките са неизбежни. Поднасяме извинение на клиентката за проявеното некоректно отношение, което го приемаме като забележка и възможност да коригираме работата със служителите.

# 1 939
Само да вметна една задачка - закачка. Козметиката (пърдон - козмецевтиката) им стигала за година и половина. Но пък от друга страна била подходяща за всеки тип кожа. Как се нанасяла? Нанасяла се като за всеки тип кожа се слагало различно количество. Е как тогава на всички им стига за година и половина? Който реши задачката ще получи награда - боя за мустаци.

Здравейте,
аз ще ви отговоря на задачата. Никой не твърди, че козметиката стига с точност 18 месеца. Това е груба цифра която в един голям процент от клиентите се достига. След като приемем, че цифрата е груба, тогава реално козметиката може да стигне и за 20 месеца в някой случаи или 16-18 месеца в други... Нещата са относителни, но все пак от повторните ни продажби ние можем да твърдим, че козметиката стига за 18 месеца грубо... И в един голям процент от клиентите ни, това се постига!

# 1 940
# 1 941
# 1 942
И защо мислите, че ще повярваме на някоя, дала интервю за слабо познатия ни петел.не-знам-си-какво, а не на реални потребители от форума? Пак ще цитирам една съфорумка: "Моля, не обиждайте интелигентността ни!"

# 1 943
  • най-шареното място
Не мислят.
Опит за управления на кризата доколкото може.

# 1 944

Здравейте,
аз ще ви отговоря на задачата. Никой не твърди, че козметиката стига с точност 18 месеца. Това е груба цифра която в един голям процент от клиентите се достига. След като приемем, че цифрата е груба, тогава реално козметиката може да стигне и за 20 месеца в някой случаи или 16-18 месеца в други... Нещата са относителни, но все пак от повторните ни продажби ние можем да твърдим, че козметиката стига за 18 месеца грубо... И в един голям процент от клиентите ни, това се постига!

Привет Дешели, аз все още чакам отговор  Grinning

Защо след като козметиката е напълно безвредна и уж натурална не се препоръчва на бременни, болни от рак, с проблемна щитовидна жлеза и други мисля че имаше.
Ако една жена закупила продукта си реши да забременее след 3 месеца какво прави?  newsm78
Аз за пръв път чувам коземтика да не се препоръчва при разни заболявания.

# 1 945
  • Sofia
днес ми звъняха,казаха име,което е непознато за мен,уж ме препоръчала...как са ми взели номера и имената....отказах им естествено Naughty

# 1 946
И защо мислите, че ще повярваме на някоя, дала интервю за слабо познатия ни петел.не-знам-си-какво, а не на реални потребители от форума? Пак ще цитирам една съфорумка: "Моля, не обиждайте интелигентността ни!"

Здравейте,
ние не обиждаме интелигентността ви по никакъв начин... Ние ви показваме, че имаме доволни клиенти и те са дали интервю било то в петел или някъде другаде има ли значение ? Това, което за нас има значение, е че имаме доволни клиенти, които продължават да ползват услугите ни защото сме се доказали пред тях. Козметиката ни е много качествена и ние с гордост я продаваме на клиентите си!

# 1 947

Здравейте,
ние не обиждаме интелигентността ви по никакъв начин... Ние ви показваме, че имаме доволни клиенти и те са дали интервю било то в петел или някъде другаде има ли значение ? Това, което за нас има значение, е че имаме доволни клиенти, които продължават да ползват услугите ни защото сме се доказали пред тях. Козметиката ни е много качествена и ние с гордост я продаваме на клиентите си!
Защо не отговорите на въпроса на Elora Danan?

# 1 948

Здравейте,

Привет Дешели, аз все още чакам отговор  Grinning

Защо след като козметиката е напълно безвредна и уж натурална не се препоръчва на бременни, болни от рак, с проблемна щитовидна жлеза и други мисля че имаше.
Ако една жена закупила продукта си реши да забременее след 3 месеца какво прави?  newsm78
Аз за пръв път чувам козметика да не се препоръчва при разни заболявания.

Козметика, както правилно отбелязахте е напълно безвредна, и това се доказва от множеството лабораторни изследвания, които неминуемо съпътстват процеса, преди един козметичен продукт да бъде пуснат на пазара. Изискванията в тази посока са много и строго се контролират.
Не е вярно че козметиката не може да се ползва от бременни, болни от рак и хора с проблеми на щитовидната жлеза.
Но е вярно, че козметиката в съчетание с ултразвуковия апарат, който е предназначен да ускорява активното действие на съставките не бива да се ползва. Т.е. дори ако решите да си имате бебе, което е чудесно и ние напълно Ви подкрепяме, няма проблем да продължите да си ползвате козметиката, но БЕЗ апарата.

# 1 949
Козметика на цена 200лв, продавана с солидна надценка за 2000лв. Даа, направо е магическа. Явно е че има нарушения във видеата. Най-малкото защо разпитвате клиентките толкова за финансовото им положение? Второто, което е как може да кажете, че е от страна на персонала - тук са писали най-малко 20-30 жени, още няколко има във видеата, всичките при една и съща козметичка ли са били? Нали им правите оперативки, тренирате ги и подобни за да ги научите как да работят... Глупави оправдания.

Общи условия

Активация на акаунт