Демонстрации на козметична линия Де Шели (De Sheli)

• 388 913
  • 2 962
  •   1
Отговори
# 1 920
Тоя руски "франчайз" така е замазал нещата с Де Шели, че сега и сто PR акции да направят, куфарчетата безплатно да ги дават по моловете - все тая. Повярвах на госпожата от фирмата че иска да подобри нещата до мига, в който преди един пост се учудваше, че  служителките  се държат по подобен начин. Ми те го показаха по ТВ бе госпожо, цяла България знае, само Вие не сте наясно как точно става зарибявката на демонстрациите.

# 1 921
  • София
А да не говорим, че нали се снима всяка "сесия".

# 1 922

Да добавя и аз още едно въпросче  Laughing
Защо след като козметиката е напълно безвредна и уж натурална не се препоръчва на бременни, болни от рак, с проблемна щитовидна жлеза и други мисля че имаше.
Ако една жена закупила продукта си реши да забременее след 3 месеца какво прави?  newsm78
Аз за пръв път чувам коземтика да не се препоръчва при разни заболявания.
Та се надявам на отговор.

Самоцитирам се, че мис Дешели ме пропусна  Sad

# 1 923
  • София
не плачи, пак ще те пропусне!  Wink

# 1 924
Защо, може да не я пропусне, но да напише за хиляден път "Но сме франчайз и това е модела на работа и така трябва да работим..."

# 1 925
За мен това си е чиста реклама и проучване на мнения,замаскирано като "Длъжни сме да се защитим от лошите,дето злословят срещу нас".Някой от отговарящите за това/модератори,администратори/  няма ли да обърне внимание най-накрая?!Според техните думи в един от предните постове ползват форума,за да си подобрят бизнес модела,посетете сайта ни,нашите продукти това,нашите продукти онова,еди какво си,еди що си... Crossing Arms

# 1 926
Цитат
Нали клиента идва в наш салон и тества продукта ? Как ще няма време за тестване ?
Смятате, че максимум единият час, който трае процедурата е достатъчно време за тестване? Всеки тест за алергия трябва да е поне едно денонощие. Отделно от много продукти странични ефекти се получават чак след няколко нанасяния. Един час не е достатъчно време за да тествате дали гъбите, които консумирате директно са отровни или ядливи, камо ли за продукт нанасян върху кожата. Аз почти не съм употребявала продукт за лице, без да съм поискала тестер и няколко поредни дни да съм го слагала. В по-голямата част от случаите, когато съм си взимала продукт без да го пробвам, след това съм съжалявала.

Освен това във Вашия салон клиентът може да е на светлина, която изкривява вида и не може да види ефекта след свалянето на продукта. Примерно няма как да съм съм сигурна дали няма някакъв оптически ефект, тип основа за фон дьо тен, който след свалянето изчезва напълно.

# 1 927
  • най-шареното място
гигиената ви е зле Simple Smile меко казано...
пък вие си пишете за мерки....

# 1 928
 Shocked
ей сега  ми се обади номер от Милано и май са именно такива шматки, поне така излиза като се разтърсих за номера:

http://www.moscow-faq.ru/all_question/money/fraud/2012/November/49226/140874

най-странното е, че няма откъде да вземат номера ми, освен ако нямат инфо по-старо от 3 месеца, когато все още беше публичен

говориха ми на мАдам, с азиатски акцент и супер кофти качество на линията, с доста фонов шум, явно от кол-център
представиха се като някаква си фирма от Лозана и директно ме атакуваха с въпроса как намирам кожата си

# 1 929
  • София
Сигурно не могат да си я позволят.

Дешели предлагат 50% отстъпка в цената при повторно закупуване на комплекта. Значи биха могли да го предложат на персонала си на значително по-ниски цени. И ако наистина комплектът стига за 18 месеца, както твърдят те, цената няма да е толкова непосилна.

Затова ми е интересно защо служителките не ползват продуктите им???

Само да вметна една задачка - закачка. Козметиката (пърдон - козмецевтиката) им стигала за година и половина. Но пък от друга страна била подходяща за всеки тип кожа. Как се нанасяла? Нанасяла се като за всеки тип кожа се слагало различно количество. Е как тогава на всички им стига за година и половина? Който реши задачката ще получи награда - боя за мустаци.

# 1 930

Joy Joy Joy Моля, обърнете внимание на "настройваме клетката да работи правилно".  Joy Joy Joy
Как я настройвате, бе? Нещо генни инженери ли си падате, що ли?
Изключително се забавлявам да чета простотиите ви.

# 1 931
Понеже тези линкове вече не са актуални, ето други линкове към репортажите, за да не решите, че са изтрити.
Не са, там са си и още как Whistling
Ако има някой, който още не ги е гледал, има възможност да ги види.

"Златна козметика" под натиск - част 1
"Златна козметика" под натиск - част 2
"Златна козметика" под натиск - част 3
"Златна козметика" под натиск - част 4
"Златна козметика" под натиск - част 5
"Златна козметика" под натиск - част 6

Последна редакция: чт, 13 ное 2014, 17:44 от krem-karamel

# 1 932
  • София
Много ми харесва как се опитаха да се защитят, като отговарят на "всички" въпроси, стремейки се да докажат, че са над нещата и да изкарат, че тази тема е създадена от конкуренти, а единственото нещо, което постигнаха е да Ви предизвикат да припомните всички лъжи. Браво, момичета, продължавайте периодично да припомняте, поствайки снимковия материал - абсолютното доказателство, че са измамници, за да може повече хора да го видят  Grinning

# 1 933

Цитат
би трябвало да дават мостри или отливки, да видим тогава колко вълшебно е това Дешели #2gunfireаман от далавераджий значи #2gunfire #Cussing out

Не, няма как да стане! Това не е политика на фирмата. В магазините и аптеките се дават мостри, защото там нямаш възможност да тестваш на място продукта. При нас нещата са поставени по друг начин. Ние правим абсолютно безплатна демонстрация. В рамките на почти час, клиента има възможност да пипне, да помирише, да прочете, да попита, и да види резултата. Като гаранция за обещаният ефект и резултат осигуряваме 12 месечни след продажбни безплатни компютърни дермо-тестове, които се правят от медицински специалисти. Клиентът има възможност сам да проследява динамиката на процеса и ако не е доволен от резултата, да направи рекламация. Ние не обещаваме чудеса, но обещаваме резултати!!!  Това е много важна и съществена разлика, която ни прави уникални.

# 1 934
Като сте толкова уникални и коректни, на колко клиента досега на примерно 11-тия месец с появила се алергия /или пък бременност, или диабет/ сте върнали парите? Моля, няма нужда да ми отговаряте. Мога да се сетя и сама. Уникалното ви е друго и то е че сте алчни измамници!

Общи условия

Активация на акаунт