Демонстрации на козметична линия Де Шели (De Sheli)

• 389 696
  • 2 962
  •   1
Отговори
# 1 980
Самоцитирам се, понеже чакам отговор
Дешели, глупаво е да говорите за конкуренти. Какви конкуренти по-точно, те другите фирми си правят нормална и напълно адекватна реклама, а не това вашето изнудване. Всички видяхме в Господарите как различни жени + една ваша бивша служителка се оплакват, тук също има много жени, които не са доволни. Тъпото е, че ги изнудвате - изберете си една таргет група, на жени с високи финансови възможности и се целете само в тях, а не карайте жените да теглят заем заради глупавата ви козметика. Е, истина е, че жените с повече възможности никога не биха ползвали вашата козметика.. но .. И не спорете, няма нито една известна жена, която да застане с името си и да каже ДА, ползвах Дешали и заради това имам такава прекрасна кожа.

# 1 981
  • out of space
Дешели, с обясненията си постигате същия ефект като рекламата на FIB през мача на Пулев/Кличко  Wink

# 1 982
Дешели, стига сте писали чаршафи, стига сте се извинявали обвинявайки, стига сте благодарили, нападайки. Обяснихте че оплаквания и допълнително инфо има на сайта ви, хайде стига вече сте писали едно и също.

# 1 983
  • София - Рим и обратно
Дешели май са си назначили отговорник по темата в Бг-мама  Simple Smile. Поне този потребител май с друго не се занимава, освен да дращи след всяко мнение.

# 1 984
  • София
Личи си, че нямат много работа.  Mr. Green

# 1 985

Цитат
би трябвало да дават мостри или отливки, да видим тогава колко вълшебно е това Дешели #2gunfireаман от далавераджий значи #2gunfire #Cussing out

Не, няма как да стане! Това не е политика на фирмата. В магазините и аптеките се дават мостри, защото там нямаш възможност да тестваш на място продукта. При нас нещата са поставени по друг начин. Ние правим абсолютно безплатна демонстрация. В рамките на почти час, клиента има възможност да пипне, да помирише, да прочете, да попита, и да види резултата. Като гаранция за обещаният ефект и резултат осигуряваме 12 месечни след продажбни безплатни компютърни дермо-тестове, които се правят от медицински специалисти. Клиентът има възможност сам да проследява динамиката на процеса и ако не е доволен от резултата, да направи рекламация. Ние не обещаваме чудеса, но обещаваме резултати!!!  Това е много важна и съществена разлика, която ни прави уникални.

Всъщност нищо не пречи на човек да тества козметика и в магазин или аптека, но по логични причини хората предпочитат да не го правят на място. Нека се повторя репликата си от предишната страница:

Цитат
Смятате, че максимум единият час, който трае процедурата е достатъчно време за тестване? Всеки тест за алергия трябва да е поне едно денонощие. Отделно от много продукти странични ефекти се получават чак след няколко нанасяния. Един час не е достатъчно време за да тествате дали гъбите, които консумирате директно са отровни или ядливи, камо ли за продукт нанасян върху кожата. Аз почти не съм употребявала продукт за лице, без да съм поискала тестер и няколко поредни дни да съм го слагала. В по-голямата част от случаите, когато съм си взимала продукт без да го пробвам, след това съм съжалявала.

Освен това във Вашия салон клиентът може да е на светлина, която изкривява вида и не може да види ефекта след свалянето на продукта. Примерно няма как да съм съм сигурна дали няма някакъв оптически ефект, тип основа за фон дьо тен, който след свалянето изчезва напълно.

Също така все още чакам отговор на това:
Цитат
Нека предположим, че аз си купя от вас комплекта. След 5 дни съм се изприщила. Не ужасно, нямам огромни възпалени зони, но чувствително. При мен понякога се получава дори от медицинска козметика. Ще ми върнете ли парите, въпреки, че съм използвала част от продуктите? Трябва ли ми бележка от лекар, за да докажа, че не ми понася? И ще мога ли да върна продуктите дори реакцията да не е силна до степен да ме е срам да се показвам на улицата примерно?

И последно бихте ли обяснили защо ултразвуковият апарат не бива да се използва при бременност, при условие, че ултразвукът се използва масово при бременни?

# 1 986
  Моя позната ходила на това нещо, макар че според мен вече и глухите научиха за какво става въпрос, тя не била чула.
 Масивна атака - първо я убеждавали, че не прилича на нищо, после че от това, дето са и го направили чудодейно се е разхубавила и мъжът и няма да я познае, след това, че трябва да го закупи за космическа сума.  За която те веднага ще и съдействат да вземе заем Rolling Eyes И всичко - гарнирано с някакви псевдонаучни глупотевини.

Абе верно ли има луди хора да се хващат на тия номера?

# 1 987
E много обичам да ходя на "безплатна СПА" процедура, на която да ми кажат колко съм стара и сбръчкана, как не отделям финанси за красотата си, как трябва да лъжа мъжа си и да взема заем за 2400 лева и то само днес и веднага. Ама ще ми отговорят пак, че такъв е франчайза, няма начин демек  Wink

# 1 988
E много обичам да ходя на "безплатна СПА" процедура, на която да ми кажат колко съм стара и сбръчкана, как не отделям финанси за красотата си, как трябва да лъжа мъжа си и да взема заем за 2400 лева и то само днес и веднага. Ама ще ми отговорят пак, че такъв е франчайза, няма начин демек  Wink

тъй, тъй, то франчайзът е голяма работа... hahaha

И на мен така ми казаха, ама нали ми се извини госпожата ДеШели.... Whistling

# 1 989
  Егати франчайза Grinning

То на франчайза всъщност нищо му няма, щом има шарани да се ловят.

# 1 990
Още ли има хора, които ходят?  ooooh!

# 1 991
Още ли има хора, които ходят?  ooooh!

То няма лошо да ходят, ама да не се връзват... Peace

# 1 992
И аз днес получих обаждане.... от къде ми знаят не само номера ами и двете имена !? Та сега ми казаха салон Даймънд с / у България Мол. Добре, че се разрових да не си губя времето.

# 1 993
И аз днес получих обаждане.... от къде ми знаят не само номера ами и двете имена !? Та сега ми казаха салон Даймънд с / у България Мол. Добре, че се разрових да не си губя времето.
Тези да не са други подобни, Дешели нали са в Студентски град или имат няколко салона  newsm78

# 1 994

Цитат
Нека предположим, че аз си купя от вас комплекта. След 5 дни съм се изприщила. Не ужасно, нямам огромни възпалени зони, но чувствително. При мен понякога се получава дори от медицинска козметика. Ще ми върнете ли парите, въпреки, че съм използвала част от продуктите? Трябва ли ми бележка от лекар, за да докажа, че не ми понася? И ще мога ли да върна продуктите дори реакцията да не е силна до степен да ме е срам да се показвам на улицата примерно?

Алергичната реакция се доказва посредством епикутанно тестуване. Тестуването се извършва, доколкото ми е известно, чрез апликиране на продуктите върху кожата, по специален начин. Това не се прави  нито от нас, нито при нас! Това се прави в лабораторна обстановка от лекар-алерголог.

Върнали сме парите на клиенти, които са дошли и без този документ, но реално това е процедурата и да, като дойдете с такъв документи и всичко е точно парите ви се връщат

Цитат
И последно бихте ли обяснили защо ултразвуковият апарат не бива да се използва при бременност, при условие, че ултразвукът се използва масово при бременни?

Да, именно защото утразвуковата апаратура е основна в диагностицирането и проследяването на бременност и заболявания на щитовидната жлеза, затова ние не препоръчваме използването на нашия ултразвуков апарат  при тези състояния. И това е така,  с цел да се избегне излишното натоварване на организма. Повечето от вас, които имат вече по една бременност зад гърба си знаят, че дори и лекарите, ако няма някакви усложнения, не препоръчват повече от 3 ултразвука за целият период на бременността.

Общи условия

Активация на акаунт