Демонстрации на козметична линия Де Шели (De Sheli)

• 389 525
  • 2 962
  •   1
Отговори
# 2 130
  Разбира се, че сигурно е безвредна, или поне не е по-вредна отколкото ако някой алергичен се намаже с каквото и да било.

Измамата не е във вредността и, а в неадекватната цена и в агресивния подход в който чрез псевдонаучност се внушава на лабилни клиенти, че мазилото има магическо действие - това, на което вие инфантилно му казвате УАУ ефект, а всъщност се изразява в това, което човек желае да види, че се случва с вида му, след като е гръмнал два бона за прости кремчета с раздута цена.

Този тарикатски метод се ползва от векове, и човек би казал, че балъците си заслужават последствията, но в днешно време интересите на хората са защитени срещу мошеници, не на последно място и чрез огласяване на действията им.

# 2 131
Никакъв майтап не е ! Проверка ще извикам веднага в момента в който кацнете в Пловдив! Случая е следния: идват в Студентски град и ви казват да им дадете проби за изследвания ,при което вие вадите предварително подготвени проби ,а не сте взели от куфара на клиентката с оплаквания! Кажете сега защо ви се налага да имате предварително подготвени проби за изследване?  Whistling

Категорично не отговаря на истината, и за да сте сигурни, предизвикайте Вие проверка, за да не говорите от името на "човек извикал такава проверка в офиса в Студенски град", и тогова нека коментираме какво се е случило, как се е случило и т.н.

# 2 132
Относно заболяванията, до колкото разбрах това вече е коментирано в предните страници. Ние официално твърдим, че козметиката е БЕЗВРЕДНА и това се доказва от множеството лабораторни изследвания, които неминуемо съпътстват процеса, преди един козметичен продукт да бъде пуснат на пазара. Изискванията в тази посока са много и строго се контролират.
И какви са тези задължителни изследвания? И моля Ви, не ми казвайте, че говорите за сертификата, че козметиката не е заразена с бактерии и няма тежки метали. Това не означава, че е безвредна, а само че не е вредна точно по този начин.

Цитат
Твърдим и ще продължаваме да го правим, защото това е доказано и е факт. Всеки, който проявява интерес и иска да знае повече може да получи информацията, която се съхранява в досието на всеки един козметичен продукт. Недоказани обаче остават Вашите твърдения относно хората, които си имат "бая проблеми" с нашата козметика.
Щеше да е доказано ако имахте документация от независима лаборатория с двойно слепи проучвания, а Вие не сте представили такова нещо.

Цитат
Продуктите са на пазара отдавна. Как мислите, ако имаше някакъв проблем дали това би било така?  Лесно е да се хвърлят обвинения! Трудно се защитават позиции.
А относно твърдението Ви, че определено има заболявания, за които не се препоръчва, ще се радвам да споделите тази информация. Очевидно има още какво да научим за нашата козметика.
Това е твърдение на Вашата фирма, не на клиентите. И разбира се, че има вредни и опасни продукти, които са били на пазара с години. Особено ако продуктът има странични ефекти, които не се проявяват при всеки.

# 2 133
 Разбира се, че сигурно е безвредна, или поне не е по-вредна отколкото ако някой алергичен се намаже с каквото и да било.

Измамата не е във вредността и, а в неадекватната цена и в агресивния подход в който чрез псевдонаучност се внушава на лабилни клиенти, че мазилото има магическо действие - това, на което вие инфантилно му казвате УАУ ефект, а всъщност се изразява в това, което човек желае да види, че се случва с вида му, след като е гръмнал два бона за прости кремчета с раздута цена.

Този тарикатски метод се ползва от векове, и човек би казал, че балъците си заслужават последствията, но в днешно време интересите на хората са защитени срещу мошеници, не на последно място и чрез огласяване на действията им.

Има много такива изказвания във форума. И в господари на ефира има подобни изказвания, което ме кара да приема за истина, това, което казвате. Явно фирмата си има финансовите амбиции... Сега.. козметиката си е с високо качество и аз лично приемам, че цената си заслужава, но начина, по който се презентира не е същия, който е било едно време. Извинихме се официално няколко пъти, персонала също е сменен и това специално сме го започнали на ново. Ние лично вярваме в продукта ни и затова продължаваме да го продаваме и да се борим. Тази агресивна практика от едно време (с високи амбиции на някои хора), ако я е имало или не е било грешка на даден служител в момента ви уверявам, че я няма... Вашите мнения тука в този форум значително ни помогнаха да се променим към по-добро (впрочем фирмата, аз няма какво да влизам в това число...)

# 2 134
Цитат
Много удобно  използвахте случая да се разпрострете върху аюрведата, а не върху козметиката. Обаче обсъждаме нея, а не аюрведата или моя характер през вашите очи. На мен, за разлика от на Вас, не ми плащат за постовете ми тук. Няма и кой. Ставате смешна в опитите си да се отбранявате чрез нападение, да не говорим че изхвърляте добрия тон с нелепите си обвинения.

За това колко добре сте запозната говори на първо място това, че упорито смятате, че аюрведата се състои само в аюрведичните масажи, както и че статия в едно от най-уважаваните медицински списания за "някаква измислена", но за сметка на това сайт на неизвестен Ваш приятел се счита за единствена истина. На второ място самата Вие не бяхте сигурна нито кой я е измислил (само за сведение - науките не се измислят, те се изучават и доказват), нито как...

Сега, ако искате можете да отворите друга тема в която да си говорим за аюрведата, тук има смисъл да коментирате само продуктите на Вашата фирма.

Г-жо Каролайн, извинявам се за тона, и ми простете, че не си сдържах нервите във вашия случай. Но аз знам малко или много за Аюрведа и не ме карайте да цетирам и изкарам много материали и не само от списания затова колко е полезна Аюрведа, която никога не съм твърдяла, че се намира само в масажите. Напротив, Аюрведичните масажи са част от Аюрведа! Аз вече ви приканих да коментираме козметиката, но виждате ли, тука стана ясно на читателите, че вие говорите за неща, които не са ви познати и нямате никакъв опит в тях, а плюете и клеветите... Това се видя във вашите коментари. Аз като не знам нещо се допитвам и давам отговор.. докато вие почвате яко хейт към нещо, което не ви е познато, само и само да сте права. Затова открито заявявам какво си мисля спрямо вас, вие най-вероятно сте от конкуренцията, която се възползва от допуснатите грешки на нашата фирма за да можете да си запазите клиентите като ни плюете... Аз съм убедена, че не сте ползвали нашите продукти и ги коментирате... Може и да се лъжа... но вече ви видях характера и читателите тука ви видяха как коментирате нещо, което не познавате... Напротив, плащат ви за това..

Има хора, които не са доволни от нашата козметика, има хора, които не са доволни от бизнес модела ни... но специално вие не сте от тях... Вие коментирате теми и продукти без да сте запозната и настройвате хората.... Моля ви, има много сайтове:
http://www.ayurvedabg.com/
http://www.ayurveda-bg.com/
www.veda4.com и много международни, които пишат хубави неща по темата... Запознайте се с материала и тогава плюете...

Аз използвам продуктите на Дешели и за пореден път твърдя, че проблеми нямам и съм доволна! Имам познания и в Аюрведа и там знам малко или много и смело твърдя, че вие сте една клеветничка и че лъжете публиката в дадения форум и се възползвате от други недоволни хора, които реално имат опит с нашата козметика и бизнес модел, за разлика от вас...

# 2 135
Относно заболяванията, до колкото разбрах това вече е коментирано в предните страници. Ние официално твърдим, че козметиката е БЕЗВРЕДНА и това се доказва от множеството лабораторни изследвания, които неминуемо съпътстват процеса, преди един козметичен продукт да бъде пуснат на пазара. Изискванията в тази посока са много и строго се контролират.
И какви са тези задължителни изследвания? И моля Ви, не ми казвайте, че говорите за сертификата, че козметиката не е заразена с бактерии и няма тежки метали. Това не означава, че е безвредна, а само че не е вредна точно по този начин.

Цитат
Твърдим и ще продължаваме да го правим, защото това е доказано и е факт. Всеки, който проявява интерес и иска да знае повече може да получи информацията, която се съхранява в досието на всеки един козметичен продукт. Недоказани обаче остават Вашите твърдения относно хората, които си имат "бая проблеми" с нашата козметика.
Щеше да е доказано ако имахте документация от независима лаборатория с двойно слепи проучвания, а Вие не сте представили такова нещо.

Цитат
Продуктите са на пазара отдавна. Как мислите, ако имаше някакъв проблем дали това би било така?  Лесно е да се хвърлят обвинения! Трудно се защитават позиции.
А относно твърдението Ви, че определено има заболявания, за които не се препоръчва, ще се радвам да споделите тази информация. Очевидно има още какво да научим за нашата козметика.
Това е твърдение на Вашата фирма, не на клиентите. И разбира се, че има вредни и опасни продукти, които са били на пазара с години. Особено ако продуктът има странични ефекти, които не се проявяват при всеки.

Г-жо Кролайн, моля Ви, консултирайте се и проучете нещата по-добре, имаме си необходимите сертификати и думите, които говоря са подплатени! Имаме документи и т.н. И в сайта ни ще ги видите, и в офиса можете да дойдете на проверка и ще ви покажем всичко, което ви интересува... Моля ви, надейте да говорите без да имате никакъв опит, вадите мои изказвания и цитирате... само че аз ви казвам, че нещата, за които говорите ние ги имаме и винаги сте добре дошла или някои друг да ги провери...
Пак ви казвам, далече съм от идеята да ви обидя, но наистина само говорите празни приказки... Всичко, което казваме можем да го докажем... Ще се радваме ако спрете да се заяждате с нас...

# 2 136
  • Варна
Да не сте се изместили от МОЛ Варна?
Последният път ми се видя пуста наетата площ от вас.

# 2 137
Г-жо ДеШели, ама каква конкуренция може да ви бъде *Coraline*? Мислех, че вие сте единствени, уникални, оригинални, иновативни и т.н., тоест, не би трябвало да имате конкуренция.

# 2 138
Г-жо ДеШели, ама каква конкуренция може да ви бъде *Coraline*? Мислех, че вие сте единствени, уникални, оригинални, иновативни и т.н., тоест, не би трябвало да имате конкуренция.

Ние сме всичко това, което вие казвате, само че ние сме в категория козметика и там има още много фирми...

# 2 139
Не бяхте ли в козмецевтиката? Или между двете няма разлика, все пак?

# 2 140

П.С: Това е по въпроса относно проблеми с щетовидната жлеза, рак и тем подобни заболявания... От отговора, който получих по-горе козметиката е безвредна
Аз сега не разбрах може или НЕ може мазилата ви да бъдат използвани от бременни?

# 2 141
Значи, на първо място, оставяме аюрведата настрана. Simple Smile

На второ - сертификатите на сайта Ви са точно тези - че няма бактериално заразяване, кадмий и олово в козметиката. Това е добре, но не доказва, че козметиката е безвредна.

Нещо повече - безвредна е едно много общо понятие. И  ягодите и фъстъците са безвредни, но при някои хора водят от леки обриви до тежки кризи.

Аз дори не твърдя, че трябва да доказвате, че козметиката е безвредна (макар че при тази цена бих очаквала и повече), но твърденията, че козметиката не бива да се използва при определени състояния силно навежда на тази мисъл. (И не, тезата, че не бива да се използва ултразвуковия апарат е просто невярна.) Както казах и скоростта, с която се очаква клиентката да реши да дали да купи комплекта (при условие, че дори в сайта Ви пише, че резултати се наблюдават след няколко седмици) също навежда на мисълта, че при по-дълъг тест би имало разочарования.

# 2 142
Аз сега не разбрах може или НЕ може мазилата ви да бъдат използвани от бременни?

S k i n, не може, защото се използва ултразвук, който е ужасно противопоказен при бременни, ако се използва повече от 3 пъти  Mr. Green
Ясно. Благодаря за разяснението.  Peace
А за мазилото как стоят нещата? Представителката нали каза уж, че ще попита.

# 2 143
Значи, на първо място, оставяме аюрведата настрана. Simple Smile

На второ - сертификатите на сайта Ви са точно тези - че няма бактериално заразяване, кадмий и олово в козметиката. Това е добре, но не доказва, че козметиката е безвредна.

Нещо повече - безвредна е едно много общо понятие. И  ягодите и фъстъците са безвредни, но при някои хора водят от леки обриви до тежки кризи.

Аз дори не твърдя, че трябва да доказвате, че козметиката е безвредна (макар че при тази цена бих очаквала и повече), но твърденията, че козметиката не бива да се използва при определени състояния силно навежда на тази мисъл. (И не, тезата, че не бива да се използва ултразвуковия апарат е просто невярна.) Както казах и скоростта, с която се очаква клиентката да реши да дали да купи комплекта (при условие, че дори в сайта Ви пише, че резултати се наблюдават след няколко седмици) също навежда на мисълта, че при по-дълъг тест би имало разочарования.

Ок, приемете, че козметиката ни е безвредна като ягода.. Аз трябва да тръгвам вече и точно сега нямам възможност да ви търся инфо и сертификати.. Приемаме, че козметиката е като ягода безвредна. Относно определените състояния, отговора, който имам е че козметиката е напълно безвредна и няма такива състояния. Моля цитирайте точното състояние и ако можете да го докажете, ще съм ви благодарна.. Надявам се, че няма пак да се повтаряме рак ли било, щетовидна жлеза ли било, вече се изказахме, че няма проблеми козметиката с тези болести... Дайте нещо, което не е обсъждано. Отноно ултразвуковия апарат какви аргументи имате там и въпроси ? Мисля, че вече го коментирахме това и ако твърдите, че нещо не е вярно, моля ви да го докажете, а не само празни приказки... Комплекта може да се върне, това вече го коментирахме...

# 2 144

S k i n, не може, защото се използва ултразвук, който е ужасно противопоказен при бременни, ако се използва повече от 3 пъти  Mr. Green
Ама така е - не четеш, а само се заяждаш и хейтваш горките онеправдани хора Simple Smile

Здравейте, ние ви казахме че козметиката е напълно безвредна и можете да я ползвате като препоръчваме да е  без ултразвука, което не е ужасно противопоказен, но не е желателно..

Общи условия

Активация на акаунт