Демонстрации на козметична линия Де Шели (De Sheli)

• 389 542
  • 2 962
  •   1
Отговори
# 2 115
  • София
Тук четат хора, които никога няма да станат клиенти на Дешели. Но четат и такива, които може би ще станат. Именно заради последните, представителят на фирмата трябва да изглежда компетентен. Защото ако аз се колебая за даден продукт, прочета въпрос, свързан с основни характеристики на същия продукт, след което представителят на фирмата отговори с "Не знам, ще попитам", това за мен е много голям минус и говори зле за професионализма на фирмата като цяло. Не може на основни въпроси, свързани с продукта, с политиката на фирмата, да се отговаря с "Не знам".

# 2 116
Никоя уважаваща себе си фирма, от никоя част на цивилизования свят няма да позволи доволен служител Джон (или Ханс, или Пиер, или Мунчо), да пише по форуми и да прави изявления от името на фирмата. Само този факт е достатъчно показателен за... много неща.

И спрете вече с това предизвикване на вина, ах, колко груби и жестоки потребители, как нападат невинното, добре възпитано и никого не нагрубило момиче  Stop Пишете във форума по собствено желание, никой не ви е канил изрично или карал насила. Всички реакции, които получавате, са очаквани и лесно предвидими, пряк отговор на вашето и на фирмата ви цялостно поведение, конкретен изказ, моментно представяне, и т.н.

За трети път призовавам да не подценявате аудиторията.

# 2 117
  • Германия
Ако сте просто служител на ДеШели, пишете от свой собствен профил във форума. Ако искате кръстете се "Иванка Йорданова - служител на ДеШели". Но докато пишете с потребителско име "ДеШели", Вашите мнения ще бъдат считани за мнения на фирмата, Вашето отношение към потребителите - за отношение на фирмата към тях, Вашата грамотност ще е знак за грамотността на фирмата. Преценете дали бихте могли да носите такава голяма отговорност.
А с изказването си, че бихте поправили грешките си, ако имате време да препрочетете постовете си, не си правите услуга. Напротив - демонстрирате, че вниманието към клиентите (изразяващо се И в грамотно и разбираемо писане) не е на някое от първите места в приоритетите Ви.

# 2 118
Пиарката да сподели също защо искат лични карти, при положение, че нямат никакво право. Не са полиция. Има си закон.

За да можеш веднага да теглиш кредит за козметиката, как защо Grinning
 Друга причина няма.

Здравейте,
напротив имаме право!

Декларацията е задължителна, защото все пак при нас идват различни хора, и не бихме искали да бъдем упреквани, че сме накарали някого насила да участва в презентацията. И по никакъв начин не бягаме от отговорност. Искаме много ясно да бъдем прочетени и разбрани. Фирмата е отговорна към това което прави, и никога не би си позволила да избяга от отговорност, ако такава й бъде потърсена. Разбира се, това трябва да става по предвидения в закона ред.

# 2 119
  • където ми харесва
Вие имате право да изискате личната ми карта, точно толкова, колкото аз съм в правото си да не ви я дам.

# 2 120
Ако сте просто служител на ДеШели, пишете от свой собствен профил във форума. Ако искате кръстете се "Иванка Йорданова - служител на ДеШели". Но докато пишете с потребителско име "ДеШели", Вашите мнения ще бъдат считани за мнения на фирмата, Вашето отношение към потребителите - за отношение на фирмата към тях, Вашата грамотност ще е знак за грамотността на фирмата. Преценете дали бихте могли да носите такава голяма отговорност.
А с изказването си, че бихте поправили грешките си, ако имате време да препрочетете постовете си, не си правите услуга. Напротив - демонстрирате, че вниманието към клиентите (изразяващо се И в грамотно и разбираемо писане) не е на някое от първите места в приоритетите Ви.

Здравейте,
това е вашето мнение! Считайте коментарите ми както прецените за добре. Няма да ме накарате да правя каквото вие искате по начина, по който вие искате "защото така било компетентно". Темата е за козметиката Дешели, а не за мен препоръчвам ви да се придържате към това..

Моята гледна точна е друга и аз ще си реагирам според целта, която аз съм си поставила...

Тука се вижда какво е отношението ни към потребителите ни: "http://ladiesjournal.info/йоана-буковска-за-дешели/" - както и на нашия сайт!

# 2 121
Вие имате право да изискате личната ми карта, точно толкова, колкото аз съм в правото си да не ви я дам.

Разбира се...

# 2 122
Тогава, ако не си нося личната карта ,а само шофьорска книжка (която също минава за документ) ще ме пуснете ли на презентация?

# 2 123
Камери под такъв предлог не могат да поставят.Трябва да Ви поискат разрешение за това и то писменно...
Във всички обекти като Хипер маркетите това е упоменато още от вратата...нямат подобен мащаб...длъжни са да уведомяват и да искат разрешение.
Да снимаш такава процедура е нарушаване на личното пространство,няма значение,че не се събличаш....

Да, в цялата сграда има видеонаблюдение и това не е нито тайна, нито е някакво СРС (оф, май пак сме заподозрени в  световна конспирация Simple Smile). Видеонаблюдението се осъществява по всички правила. Да не говорим, че освен стикерите, които са задължителни и са поставени както на входа (явно ви е убягнало от погледа!), така и на всеки един от етажите.
Имам предложение, когато се пише нещо и се отправят обвинения, нека се конкретизира за къде става въпрос. Ако все още някой не е разбрал, в София има вече два действащи обекта, които предлагат козметика Дешели. Тези обекти, се стопанисват и управляват от различни юридически лица, които нямат нищо общо помежду си.

# 2 124
Тогава, ако не си нося личната карта ,а само шофьорска книжка (която също минава за документ) ще ме пуснете ли на презентация?

да

# 2 125
Цитат
Г-жо Дешели,искам отговор на въпроса :защо при проверка давате ВИЕ пробите за изследване а не се взимат от куфарчетата на клиентките ви? И не ми казвайте,че това е лъжа ,защото това е твърдение от човек извикал такава проверка в офиса ви в Студентски град!

Стига бе! Това трябва да е някакъв майтап.
Категорично не отговаря на истината, и за да сте сигурни, предизвикайте Вие проверка, за да не говорите от името на "човек извикал такава проверка в офиса в Студенски град", и тогова нека коментираме какво се е случило, как се е случило и т.н.

# 2 126
]Г-жо Каролайн, не сте запознати с Аюрведа и говорите пълни глупости по адрес без да знаете за какво става на въпрос... Използвате логика и твърдения, които са смешни в очите на човек, който е запознат с материята. Ето, аз твърдя, че този "цианкалий" - както вие се изразихте имаше здравословен ефект върху мен! Аз съм човек с опит в дадената област и говоря от опита си! Вие от друга страна нямате никакъв опит и говорите лоши неща. Именно това ви прави хейтър, който само пише лоши неща по форумите без основание! По същия начин говорите и за козметиката и предполагам, че даже не сте идвали на процедура и нямате никакъв опит с нея, ама говорите против нас... Вие сте един от тези хейтъри във форума където явно не сте запознати но говорите просто... и сигурно утре ще ми пишете, че сте идвали и че не сте доволна от процедурите ни, само че аз лично няма как да ви вярвам, само като гледам логиката и глупостите, които пишете за материя, където аз съм запозната, правя си сметка вече за вас.. няма да се учудя ако ви плащат от другите козметични фирми да говорите против нас...

http://veda4.com/ - тука могат да се видят коментари на хора изпитали масажите с техните реални имена и резултата върху тях. На някой от хората ефекта от масажите е буквално лечебен![/size]

[quate]Нека да говорим за козметиката, а не за аюрведата, хомеопатията или йонната детоксикация. Уверявам Ви, че причината да "хейтна" нещо са нещата, които зная за него, а не неосведомеността ми. По-скоро Вие имате само частична информация, без да се обиждате.[/quate]

Много ме съмнява! Видях как говорите против Аюрведа без никакъв опит и ми вадите някакви измислени статии, по същия начин нямате опит и с нашата козметика и само лъжете... Признайте си, че ви плащат за това...[/size]
Много удобно  използвахте случая да се разпрострете върху аюрведата, а не върху козметиката. Обаче обсъждаме нея, а не аюрведата или моя характер през вашите очи. На мен, за разлика от на Вас, не ми плащат за постовете ми тук. Няма и кой. Ставате смешна в опитите си да се отбранявате чрез нападение, да не говорим че изхвърляте добрия тон с нелепите си обвинения.

За това колко добре сте запозната говори на първо място това, че упорито смятате, че аюрведата се състои само в аюрведичните масажи, както и че статия в едно от най-уважаваните медицински списания за "някаква измислена", но за сметка на това сайт на неизвестен Ваш приятел се счита за единствена истина. На второ място самата Вие не бяхте сигурна нито кой я е измислил (само за сведение - науките не се измислят, те се изучават и доказват), нито как...

Сега, ако искате можете да отворите друга тема в която да си говорим за аюрведата, тук има смисъл да коментирате само продуктите на Вашата фирма.

Последна редакция: пн, 01 дек 2014, 17:01 от *Coraline*

# 2 127
Никакъв майтап не е ! Проверка ще извикам веднага в момента в който кацнете в Пловдив! Случая е следния: идват в Студентски град и ви казват да им дадете проби за изследвания ,при което вие вадите предварително подготвени проби ,а не сте взели от куфара на клиентката с оплаквания! Кажете сега защо ви се налага да имате предварително подготвени проби за изследване?  Whistling

# 2 128
  А ако не ви дам никакъв документ за самоличност, мога ли да присъствам на презентация?

# 2 129
Относно заболяванията, до колкото разбрах това вече е коментирано в предните страници. Ние официално твърдим, че козметиката е БЕЗВРЕДНА и това се доказва от множеството лабораторни изследвания, които неминуемо съпътстват процеса, преди един козметичен продукт да бъде пуснат на пазара. Изискванията в тази посока са много и строго се контролират.

Твърдим и ще продължаваме да го правим, защото това е доказано и е факт. Всеки, който проявява интерес и иска да знае повече може да получи информацията, която се съхранява в досието на всеки един козметичен продукт. Недоказани обаче остават Вашите твърдения относно хората, които си имат "бая проблеми" с нашата козметика.

Продуктите са на пазара отдавна. Как мислите, ако имаше някакъв проблем дали това би било така?  Лесно е да се хвърлят обвинения! Трудно се защитават позиции.
А относно твърдението Ви, че определено има заболявания, за които не се препоръчва, ще се радвам да споделите тази информация. Очевидно има още какво да научим за нашата козметика.

П.С: Това е по въпроса относно проблеми с щетовидната жлеза, рак и тем подобни заболявания... От отговора, който получих по-горе козметиката е безвредна

Общи условия

Активация на акаунт