Демонстрации на козметична линия Де Шели (De Sheli)

• 389 727
  • 2 962
  •   1
Отговори
# 2 100
Г-жо Дешели,искам отговор на въпроса :защо при проверка давате ВИЕ пробите за изследване а не се взимат от куфарчетата на клиентките ви? И не ми казвайте,че това е лъжа ,защото това е твърдение от човек извикал такава проверка в офиса ви в Студентски град!

# 2 101
Аз имам чувството,че госпожата е на заплата тук!
То е добре, че са взели такъв човек, защото явно вече ножът им е опрял до кокала. Обаче е видно, че заплатата е мизерна, а човекът некомпетентен и необразован. Това е лошото.

Ми заплатата ми за дейностите, които хич не са много и за цялата работа която извършвам мога да ви кажа, че е над 1 500лв. Много е мизерна, наистина... Ама какво да се прави, сега започнахме не козметиката да обсъждаме ами и заплащането ми, моята компетентност, грамотността ми ... То явно като не можете вече да хулите козметиката и мен ме почнахте... Нищо, аз нямам проблем с това и не ви се сърдя. Да сте живи и здрави Simple Smile

# 2 102
Девойко, каквато и да е митичната ви длъжност в многоуважаваната фирма, поведението ви е крайно непрофесионално, защото:
- Сложили сте си за потребителско име името на фирмата, следователно трябва да сте оторизирана и информирана, и да представяте официалната позиция на дружеството.
- В същото време обяснявате как сте нова, как не сте наясно, как трябва да попитате този или онзи, за да отговорите, а накрая и изисквате от потребителите за лични въпроси да ви пишат на лични?!?

Извинявайте, но няма средно положение - или сте официален представител на фирмата, и си понасяте всички негативи от това да ѝ бъдете ЛИЦЕ и ГЛАС, или си регистрирате акаунт "Иванка Иванова" или "Macetyyyy88" и си пишете колкото искате неграмотно, несвързано и от позицията на Гюро Михайлов.

Самоцитирам се:
Цитат
С подценяване на толкова широка аудитория от потенциални клиенти резултати не се постигат. Тоест, постигат се, но точно обратни.

# 2 103
Г-жо Дешели,искам отговор на въпроса :защо при проверка давате ВИЕ пробите за изследване а не се взимат от куфарчетата на клиентките ви? И не ми казвайте,че това е лъжа ,защото това е твърдение от човек извикал такава проверка в офиса ви в Студентски град!

И аз ще се самоцитирам! Белким получа отговор  Crazy

# 2 104
     Дешели, моят въпрос забравихте ли?
     Кажете най-сетне, със служителката АБВ, която изразява лично мнение ли си говорим тук? Или говорим с лице, упълномощено да прави официални изявления от името на Чайкаф, Алфа Еко Трейд и всяко друго търговско дружество или едноличен търговец, което Ви хрумне да регистрирате, за да предлага козметиката с търговска марка Де Шели(De Sheli)?
     ПП Не вярвах, че само след денонощие ще се възползвате от толкова елементарна и очевидна провокация и ще обявите някой за платен дописник.  Wink

# 2 105
     Дешели, моят въпрос забравихте ли?
     Кажете най-сетне, със служителката АБВ, която изразява лично мнение ли си говорим тук? Или говорим с лице, упълномощено да прави официални изявления от името на Чайкаф, Алфа Еко Трейд и всяко друго търговско дружество или едноличен търговец, което Ви хрумне да регистрирате, за да предлага козметиката с търговска марка Де Шели(De Sheli)?
     ПП Не вярвах, че само след денонощие ще се възползвате от толкова елементарна и очевидна провокация и ще обявите някой за платен дописник.  Wink

Здравейте,
аз лично след консултации с управителите реших да стартирам това начинание и да пиша тука за фирмата, в която работя. Не съм ПР и не ми се плаща конкретно за тази работа, но си имам месечна заплата за другите дейности, които извършвам. Реших на своя глава да се захвана, от управлението ми дадоха зелена светлина, щом ми се занимава и ето ме тук, да си приказвам с вас... Simple Smile Както виждате, не съм професионалистка и не съм ПР! Но си изказвам моето лично мнение и вече като ми се зададат въпроси, по които не съм 100% сигурна искам да се консултирам защото си ценя думата и не искам да заблуждавам никого. Сега друг е въпроса ако аз съм заблудена и използвана. До този момент работя в добра и позитивна атмосфера, доволна съм занимавам се с продукта и съм доволна и от него. Не можем да хванем хората сега, които са доволни от нашите продукти и да им кажем да пишат по форумите и т.н. Но тук таме има позитивни отзиви за нас!

Явно има грешки направени преди от тази фирма или от служелите й, има недоволни хора, на които неколкократно им се извиних. Процеса във фирмата е значително подобрен и нещата, които се приказват тука вече не са така и аз като цел си поставих да ви го кажа.

Почнаха се едни нападки към мен и моята компетентност. Еми извинявам се, че съм такава, толкова мога, простете ми ако съм обидила някого, ама на моменти и моите нерви не издържат... Все пак простете ми, не искам да има лоши чувства...

Предлагам ви, темата все пак е за Дешели, ако имате въпроси или коментари, мен да не ме захапвате а да говорим конкретно за Дешели козметиката, има няколко интересни въпроси чакам отговори и ще ги публикувам.

Аз съм доволен служител, който е решил да каже нещо по въпроса...

# 2 106
  Не ви ли се виждат странни похватите на фирмата ви, и по-конкретно подтикването хората да вземат кредити за да закупят козметиката ви и изискването да имат в себе си лични документи на една презентация?

# 2 107
Госпожата не иска да ми отговори на въпроса  Crossing Arms явно съм под нивото и

# 2 108
Да ви унижавам не е моя цел. Повярвайте ми, справяте се отлично и сама с това.
Щом не сте ПР на марката, не би било редно да се явявате в качеството си на такава във форума.
Да, смятам, че след като ДеШели имат нужда от такъв вид защита, то това трябва да бъде направено от човек, който е компетентен по въпросите, които получава.
В крайна сметка, тази марка, освен козметика, предлага на клиентите си и отношение, и би трябвало целия персонал да е компетентен. А вие самата, искате да ви се задават въпроси, на които се затруднявате да отговорите и се оправдавате, че сте нова. Доколкото съм наясно, за да започнете работа в която и да било фирма, първо минавате през обучение, на което би трябвало да сте се запознали с ползите и вредата на козметиката, която предлагате (най-малкото...).

Ок, така вие ги виждате нещата... Аз лично не съм съгласна и действам по друг начин. Вижте, нито аз, нито пък някой от управителите смята, че трябва да знам всичко на 100%. Никои от нас не вижда проблем да се консултирам и да дам отговор когато сме готови... Такъв е процеса, който сме решили да приложим и ако това вас ви дразни, се извиняваме за което... Ние лично мислихме и не виждаме проблем тука на този етап...

# 2 109
  • където ми харесва
Г-жо ДеШели, представете си, че мен ме наемат за главен готвач в реномиран ресторант.
Смятате ли, че е нужно да премина през обучение за запознаване с менюто на ресторанта, за да мога да приготвям ястията? Или е нужно, след като получа поръчка за някое ястие, да се консултирам с управителя как да го сготвя?
Сега разбирате ли, защо е нужно да сте компетентна, за да можете да отговаряте на въпросите, които ви се задават, след като целта на присъствието ви е такава?
Или наистина сте тук за празни приказки с другите потребители?

# 2 110
     Няма да коментирам отговора Ви, BirdsFlu е написала всичко, което може да се каже по него в долния цитат, прочетете го внимателно.
Девойко, каквато и да е митичната ви длъжност в многоуважаваната фирма, поведението ви е крайно непрофесионално, защото:
- Сложили сте си за потребителско име името на фирмата, следователно трябва да сте оторизирана и информирана, и да представяте официалната позиция на дружеството.
- В същото време обяснявате как сте нова, как не сте наясно, как трябва да попитате този или онзи, за да отговорите, а накрая и изисквате от потребителите за лични въпроси да ви пишат на лични?!?

Извинявайте, но няма средно положение - или сте официален представител на фирмата, и си понасяте всички негативи от това да ѝ бъдете ЛИЦЕ и ГЛАС, или си регистрирате акаунт "Иванка Иванова" или "Macetyyyy88" и си пишете колкото искате неграмотно, несвързано и от позицията на Гюро Михайлов.

# 2 111
Г-жо ДеШели, представете си, че мен ме наемат за главен готвач в реномиран ресторант.
Смятате ли, че е нужно да премина през обучение за запознаване с менюто на ресторанта, за да мога да приготвям ястията? Или е нужно, след като получа поръчка за някое ястие, да се консултирам с управителя как да го сготвя?
Сега разбирате ли, защо е нужно да сте компетентна, за да можете да отговаряте на въпросите, които ви се задават, след като целта на присъствието ви е такава?
Или наистина сте тук за празни приказки с другите потребители?

Здравейте Аделе,
като гледам относно козметиката въпросите се изчерпаха. Има един два, които се само цитират и аз чакам отговор. Сега, ние не сме ресторант а козметична фирма. Модела на работа, модела на презентация, модела на бизнес, модела на отговаряне на въпросите си го определяме ние. На този етап както и по-горе споменах, управителите са ок с това, което аз правя. Аз си върша моята работа и отделно отговарям във форума. Вие сега можете да кажете, че този модел не е ок за вас и че не бил компетентен и т.н., ние ще го приемем, но целта, която имаме се постига. Задават се реални и смислени въпроси, правя си консултация и ви отговарям. Вие получавате каквото ви трябва, а ние сме дали отговора! Дали ще стане по този начин или по начина по който вие смятате, че е "компетентен" ние нямаме претенции, имаме претенции да се отговори на смислените въпроси и вече аз на своя глава си отговарям на личните нападки.

# 2 112
    Няма да коментирам отговора Ви, BirdsFlu е написала всичко, което може да се каже по него в долния цитат, прочетете го внимателно.

Сега какво, искате да обсъждаме "митичната ми длъжност" ли ? Писахте за заплатата ми, писахте за компетенцията ми, писахте за куп лични неща, а не за козметиката.

И какво като използвам профила на фирмата и пиша от нейно име ? Имам разрешение за това, но сега аз трябва да спазвам вашите виждания за "компетентност". Сега аз трябва да отговарям на вашите "очаквания", не може ли един служител да излезе и да говори за фирмата си ? "О не, това не е компетентно..."  Пак питам... Какъв е проблема да попитам този или онзи по един или друг въпрос ? Какво небето ли падна ? Моля ви, очакванията, които имате за едно или друго не ги проектирайте на мен... Аз се описвам като доволен служител и ще си защитавам фирмата докато не видя нередност, която да ме смути. Тогава ще обсъдя тази нередност с управителите и ще си взема решение какво и как да постъпя..

# 2 113
АААА много се извинявам ! Как да не обсъждаме личността ви,като не искате да отговаряте на въпроси за козметиката? Naughty

# 2 114
А защо Вие като "обикновен" служител на фирмата, решихте, че можете да бъдете негово лице и връзки с обществеността? За PR се учи доста. Позволявам си да забележа огромната некомпетентност и непрофесионализъм в изказванията Ви, наред с правописните и пунктуационните грешки!
И не, не съм "хейтър"!  Peace

Общи условия

Активация на акаунт