Демонстрации на козметична линия Де Шели (De Sheli)

• 389 556
  • 2 962
  •   1
Отговори
# 2 070
  • София
Бях под натиска на Дешели през март.
Когато попитах консултантката в стаичката за презентации, дали има камери, тя каза:
Да, разбира се, за да са уверени, че ви обслужвам по изискванията, а и нали знаете
има камери, както в Метро, Била, метрото и т.н. Това е нормално."

# 2 071
Ми не е много нормално, защото един голям магазин се води обществено място и целта на камерите е съвсем друго.
А тази стаичка не е обществено място.
А за личните карти е ясно, че ги искат за да могат да са сигурни, че ще продадат кремчетата. Че защо им е да правят презентация на човек, който не си я носи.
А дали я взимат или гледат е без значение. Нямат право да изискват лични карти и това е.

# 2 072
Цитат
Чудя се, как можете да коментирате нещо, което не познавате ? А да, разбира се, заради хейта и страха ви към непознатото... Аюрведа е древна индийска наука измислена от мъдреци, до колкото знам в дълбока медитация, които в нашето време нямаме. А може и да имаме, но аз не съм запозната. Как така вие определихте, че е псевдонаука ? дайте примери ? Или просто явно пишете за да има хейт.. и спорите...
Нека да го поставя нещата така - трябва ли да съм пила цианкалий, за да зная, че е вреден? Защото Вашата логика е такава.
Псевдонаука е защото лекарите я определят като такава. След експерименти, не защото се страхуват от нея. Псевдонаука е, защото аюрведични "лекове" са натровили хора с тежки метали, някои в концентрация стотици пъти над допустимото  (http://www.bcmj.org/bc-centre-disease-control/heavy-metal-poison … urvedic-medicines). Статията е от медицинско издание. И това, че е древна само прави доста по-вероятно да се опира на някои древни заблуди. С векове се е считало (включително от личности, които бихте определили като мъдреци), че например земята е плоска, а болестите се лекуват с кръвопускане - идеи, които сега са доказано неверни.
Между другото, предполагам, че аюрведичните масажи наистина са много ободряващи. Това продължава да не ги прави лечебни. И продължава да не прави останалата част от аюрведата дори толкова здравословна.
Цитат
Абсолютно погрешно според мен... Като казвам хейт нямам предвид съмнение в продукти, тука говорих общо, а не само за случая. Ето.. вие хейтнахте аюрведата, аз имам някакви познания там и знам за какво става на въпрос и знам, че неоснователно говорите.. Освен ако някой не ви е излагал, то има и такива, които се представят за аюрведа специалисти, ама не са...
Нека да говорим за козметиката, а не за аюрведата, хомеопатията или йонната детоксикация. Уверявам Ви, че причината да "хейтна" нещо са нещата, които зная за него, а не неосведомеността ми. По-скоро Вие имате само частична информация, без да се обиждате.
Също така, аз не съм "хейтнала" вашата козметика, просто Ви обясних, че за мен условията, които  предлагате са крайно рисковани за клиента и провокират подозрение, че очаквате да има неудовлетвореност от продукта. Не отричам възможността козметиката да е много скъпа и много качествена, но не виждам причина да приема това за сигурно, а условията за купуване и връщане съвсем разколебават.

Цитат
както казахме и по-рано 1 час се тества продукта, това е практиката. Ние разбрахме много добре, че за вас не е достатъчно и ви обяснихме, че за други хора е достатъчно.
Да, вероятно за консултантката по продажбите. Абсурд е да се твърди, че след един час клиентът ще е напълно наясно с ефекта. Дори алергия не се проявява толкова бързо, а какво остава за запушени пори, почервеняване, изсушаване на кожата и прочие ефекти от продължително ползване. Също така няма как да знае дали невероятният ефект не е постигнат с тониран крем например преди да е свалил козметиката.

Последна редакция: пн, 01 дек 2014, 01:24 от *Coraline*

# 2 073
  • София
Камери под такъв предлог не могат да поставят.Трябва да Ви поискат разрешение за това и то писменно...
Във всички обекти като Хипер маркетите това е упоменато още от вратата...нямат подобен мащаб...длъжни са да уведомяват и да искат разрешение.
Да снимаш такава процедура е нарушаване на личното пространство,няма значение,че не се събличаш....

# 2 074
....сигурно ги следят дали казват всички наизустени фрази за убеждаване за покупка.  hahaha

# 2 075
....сигурно ги следят дали казват всички наизустени фрази за убеждаване за покупка.  hahaha
Сто процента. Нали на "Господари на ефира" това даваха, едната консултантка каза, че като не може сега жената по нататък ще си я купи и от някъде веднага се появи някаква друга да я накара Mr. Green

# 2 076
Изключително лошо впечатление ми прави, че дамата, която говори от името на компанията се обръща към хората във форума на ти. Освен това моля да спре да повтаря за УАУ ефекта, а да измисли нещо тяхно, да не се възползва от нещо, което е казано от уж доволна клиентка, както и да спре да развява тази платена статия в онзи сайт, а щом иска да покаже доволни клиентки нека да са истински такива.

http://ladiesjournal.info/йоана-буковска-за-дешели/

# 2 077
Камери под такъв предлог не могат да поставят.Трябва да Ви поискат разрешение за това и то писменно...
Във всички обекти като Хипер маркетите това е упоменато още от вратата...нямат подобен мащаб...длъжни са да уведомяват и да искат разрешение.
Да снимаш такава процедура е нарушаване на личното пространство,няма значение,че не се събличаш....

Ако вие сте прав/а то защо не подадете оплакване в дадените институции да видим дали нарушаваме закона ?

# 2 078
Само ви чакам да дойдете в Пловдив и да попадна на ваша презентация и да разбера,че ме снимате.Повярвайте ми ще има сигнал не само в една институция! Да,нарушение е на закона, ако имате стикер,че обекта се охранява с видеонаблюдение тогава може и да се измъкнете ама иначе...Кога да ви очакваме на пловдивска почва?  Party

# 2 079
Пиарката да сподели също защо искат лични карти, при положение, че нямат никакво право. Не са полиция. Има си закон.

За да можеш веднага да теглиш кредит за козметиката, как защо Grinning
 Друга причина няма.

# 2 080
Цитат
Чудя се, как можете да коментирате нещо, което не познавате ? А да, разбира се, заради хейта и страха ви към непознатото... Аюрведа е древна индийска наука измислена от мъдреци, до колкото знам в дълбока медитация, които в нашето време нямаме. А може и да имаме, но аз не съм запозната. Как така вие определихте, че е псевдонаука ? дайте примери ? Или просто явно пишете за да има хейт.. и спорите...
Нека да го поставя нещата така - трябва ли да съм пила цианкалий, за да зная, че е вреден? Защото Вашата логика е такава.
Псевдонаука е защото лекарите я определят като такава. След експерименти, не защото се страхуват от нея. Псевдонаука е, защото аюрведични "лекове" са натровили хора с тежки метали, някои в концентрация стотици пъти над допустимото  (http://www.bcmj.org/bc-centre-disease-control/heavy-metal-poison … urvedic-medicines). Статията е от медицинско издание. И това, че е древна само прави доста по-вероятно да се опира на някои древни заблуди. С векове се е считало (включително от личности, които бихте определили като мъдреци), че например земята е плоска, а болестите се лекуват с кръвопускане - идеи, които сега са доказано неверни.
Между другото, предполагам, че аюрведичните масажи наистина са много ободряващи. Това продължава да не ги прави лечебни. И продължава да не прави останалата част от аюрведата дори толкова здравословна.
Цитат
Абсолютно погрешно според мен... Като казвам хейт нямам предвид съмнение в продукти, тука говорих общо, а не само за случая. Ето.. вие хейтнахте аюрведата, аз имам някакви познания там и знам за какво става на въпрос и знам, че неоснователно говорите.. Освен ако някой не ви е излагал, то има и такива, които се представят за аюрведа специалисти, ама не са...

Нека да говорим за козметиката, а не за аюрведата, хомеопатията или йонната детоксикация. Уверявам Ви, че причината да "хейтна" нещо са нещата, които зная за него, а не неосведомеността ми. По-скоро Вие имате само частична информация, без да се обиждате.
Също така, аз не съм "хейтнала" вашата козметика, просто Ви обясних, че за мен условията, които  предлагате са крайно рисковани за клиента и провокират подозрение, че очаквате да има неудовлетвореност от продукта. Не отричам възможността козметиката да е много скъпа и много качествена, но не виждам причина да приема това за сигурно, а условията за купуване и връщане съвсем разколебават.

Цитат
както казахме и по-рано 1 час се тества продукта, това е практиката. Ние разбрахме много добре, че за вас не е достатъчно и ви обяснихме, че за други хора е достатъчно.
Да, вероятно за консултантката по продажбите. Абсурд е да се твърди, че след един час клиентът ще е напълно наясно с ефекта. Дори алергия не се проявява толкова бързо, а какво остава за запушени пори, почервеняване, изсушаване на кожата и прочие ефекти от продължително ползване. Също така няма как да знае дали невероятният ефект не е постигнат с тониран крем например преди да е свалил козметиката.

Г-жо Каролайн, не сте запознати с Аюрведа и говорите пълни глупости по адрес без да знаете за какво става на въпрос... Използвате логика и твърдения, които са смешни в очите на човек, който е запознат с материята. Ето, аз твърдя, че този "цианкалий" - както вие се изразихте имаше здравословен ефект върху мен! Аз съм човек с опит в дадената област и говоря от опита си! Вие от друга страна нямате никакъв опит и говорите лоши неща. Именно това ви прави хейтър, който само пише лоши неща по форумите без основание! По същия начин говорите и за козметиката и предполагам, че даже не сте идвали на процедура и нямате никакъв опит с нея, ама говорите против нас... Вие сте един от тези хейтъри във форума където явно не сте запознати но говорите просто... и сигурно утре ще ми пишете, че сте идвали и че не сте доволна от процедурите ни, само че аз лично няма как да ви вярвам, само като гледам логиката и глупостите, които пишете за материя, където аз съм запозната, правя си сметка вече за вас.. няма да се учудя ако ви плащат от другите козметични фирми да говорите против нас...

http://veda4.com/ - тука могат да се видят коментари на хора изпитали масажите с техните реални имена и резултата върху тях. На някой от хората ефекта от масажите е буквално лечебен!

[quate]Нека да говорим за козметиката, а не за аюрведата, хомеопатията или йонната детоксикация. Уверявам Ви, че причината да "хейтна" нещо са нещата, които зная за него, а не неосведомеността ми. По-скоро Вие имате само частична информация, без да се обиждате.[/quate]

Много ме съмнява! Видях как говорите против Аюрведа без никакъв опит и ми вадите някакви измислени статии, по същия начин нямате опит и с нашата козметика и само лъжете... Признайте си, че ви плащат за това...[/size]

# 2 081
  • където ми харесва
Хахахахахахаахахахахахахахах.
Момиче, ако си завършила това, което работиш, скъсай си дипломата и ритуално я запали.
Поведението ти е срамно както за теб, така и за работодателя ти.
Моля те, преосмисли си начина на общуване с хората, както и защитата на марката ДеШели.

# 2 082
PR-ката да сподели също защо искат лични карти, при положение, че нямат никакво право. Не са полиция. Има си закон.
За да можеш веднага да теглиш кредит за козметиката, как защо? Друга причина няма.
И още една важна подробност - в сградата им има представители на, забележете, не една, а две кредитни институции - ТВI банк и Тексим банк.
Да не мислите, че случайно работят с две банки?
Не, няма нищо случайно когато става въпрос за пари. Винаги има вариант едната банка да не те одобри за кредит, и тогава, по сценарий разбира се, веднага се обръщат към другата банка. И все някоя те одобрява, щом като видяхте от репортажите на Господарите, дори на млада жена по майчинство са изготвили договор за кредит, но слава богу, тя се усетила на време и не подписала.
А те с всичката си наглост после я притеснявали по телефона, искали й обяснения как така си е тръгнала без да подпише, трябвало да се върне, щото не знам си какво... Stop

Последна редакция: пн, 01 дек 2014, 13:54 от krem-karamel

# 2 083
Още една разобличаваща публикация за руската мафия Де Шели.
Ще ми е интересно дали "Де Шели" отново ще се включи с коментар (Сигурно пак ще вземе да "развява" линка от онази платена публикация от петел.бг)

ВНИМАНИЕ - ОПАСНА КОЗМЕТИЧНА СХЕМА

ЕКИПЪТ НА DAMA.BG

11-08-2014

Вече няколко наши читателки ни алармираха, че попадат в опасна схема за продажба на скъпа козметика. Споделяме ви една от историите и се надяваме да ни пишете с вашите коментари - положителни или отрицателни, за да може повече дами да бъдат информирани за случващото се.

"Моя приятелка дала телефона ми, за да ме поканят на безплатна козметична процедура. Отидох в офиса на фирма De Sheli/Де Шели, където, първо, за да вляза, ми поискаха личната карта. След това ме пое консултант, който ме въведе в отделна стая и започна да ми прави демонстрация с тази "специална", "свръхмодерна", "без консерванти" и не знам още каква козметика. Обработи половината ми лице и започна да сравнява с другата половина, изкарвайки кожата ми възможно най-неподдържаната, в ужасно състояние, нуждаеща се от постоянни грижи и т.н. Дори и да имаш някакво самочувствие, тази девойка е в състояние да го съсипе. И след като ти е обяснила колко си грозна и колко крещяща нужда имаш от тяхната френско-израелска козметика, ти предлага да си я закупиш. Само сега и по време на тази презентация на промоционалната цена от 2000 лв., вместо за 2500 лв.!!!
Споменах ли, че по време на цялата процедура непрекъснато ме питаха какво работя, как съм финансово, имам ли семейство, каква кола карам, колко пари отделям за козметика всеки месец... И накрая излязоха с една ценова оферта и започнаха да ме притискат да подпиша договор за закупуването на куфарче с 11 кремчета за 2000 лв. На моите възражения, че нямам толкова пари и няма как да си го позволя, ми излизаха с нова оферта, договори, кредити, кредитни институции и какво ли още не. Истински емоционален и психически тормоз. Едвам се измъкнах. Накараха ме да им дам и контактите на 15 мои приятелки, които да поканят на "безплатна" процедура. Пазете се от тази фирма!!!"

Преди няколко месеца "Господари на ефира" са правили разследване за въпросната фирма "Де Шели", което можете да гледате тук. Попаднахме и на много форуми с отрицателни коментари, най-вече сред руските сайтове, които са пламнали от тази "маркетингова" схема.

Имате ли опит с тази фирма? Споделете вашите коментари и наблюдения.

DAMA.BG

Здравейте,
значително сте преувеличили в тази статия. От самите господари на ефира се вижда, че това, което говорите си е чиста лъжа като цяло. Някой от нещата, които казвате може да са истина, за което се извиняваме. Също така, сме сменили персонала поради тази причина! В момента такива неща не се случват, ако са се случвали преди (както и по-рано казах, аз съм нова и такова нещо пред очите ми няма). Всеки е добре дошъл със скрита камера да снима да видим дали има такова нещо ...

Този линк го публикувах преди малко, но ще го публикувам пак с цел да видите, че нещата не са толкова лоши, колкото се описват в този форум: http://ladiesjournal.info/йоана-буковска-за-дешели/

Както и по-рано и сега пак казвам, че хората хейтват значително тука... Има няколко въпроса, които са повдигнати и са интересни и чакам отговор от нашите специалисти, но голяма част от коментарите са въздух под налягане.. Сега и за тези думи ще се заядат с мен малко по-късно!

# 2 084
Хахахахахахаахахахахахахахах.
Момиче, ако си завършила това, което работиш, скъсай си дипломата и ритуално я запали.
Поведението ти е срамно както за теб, така и за работодателя ти.
Моля те, преосмисли си начина на общуване с хората, както и защитата на марката ДеШели.

Така ли ? Би ли дала примери ? Какъв е проблема, който имаш с мен ? Кое не ти харесва в поведението ми и защо ?

Общи условия

Активация на акаунт