Демонстрации на козметична линия Де Шели (De Sheli)

• 389 589
  • 2 962
  •   1
Отговори
# 2 040
  • София
Девойки злобеете милички Mr. Green...ще ви се набръчка кожата и ще искате Дешели тогава ама нямааааа....тази козметика,пЪрдон козмацевтика има резултат само в/у силно позитивни хора....които вярват във ,,Мяу ефект,,......

# 2 041
Девойки злобеете милички Mr. Green...ще ви се набръчка кожата и ще искате Дешели тогава ама нямааааа....тази козметика,пЪрдон козмацевтика има резултат само в/у силно позитивни хора....които вярват във ,,Мяу ефект,,......

При мен има обяснение за злобеенето ми. Аз имам проблеми с щитовидната жлеза, а и мисля да забременявам отново, т.е. не им влизам в таргет-групата и няма да мога да се възползвам от вълшебната им козмецевтика. Та, заради това е цялата ми злоба. Ох, признах си го и ми олекна.  Laughing

# 2 042
     Дешели, аз не се справям. Laughing Не ми е работа да убеждавам или разубеждавам някой. Казвам си мнението и до там. Въпроси нямам. Вие държите да се обясните след всяко изказано мнение, оборвам обясненията след моите, смятам достатъчно добре възпитано.
     Знам, че сте в позицията на сервитьора, който отнася негативите за грешките в кухнята, но крайна сметка ние тук не сме избрали какво да работите.

Дами, пощадете ме, мониторът ми е ценен  hahaha

# 2 043
Че той въпросът стои от самото начало! Как не знаете отговора?!? Нали това е основното в продажбите - да познаваш продукта си! Рекламирате УАУ ефект, "козмецефтика" и т.н., обаче не знаете защо е противопоказен......странно!!!  Thinking Naughty

Хубаво, той е от самото начало за теб, но аз това на скоро го видях. Също така аз се запознавам с продуктите и ги уча, но постоянно излизат някакви нови неща и няма как всичко да зная... ето сега и това научих, само чакам да видя какво другите специалисти ще ми кажат по въпроса за да знам дали пак не е някаква клевета или е истина или може да е неправилно разбрано... Все пак моята дейност е друга, а не само да вися в този форум и да отговарям на клюки (използвам думата "клюки" въз основа на цялата категория създадена в бг мама -> Клюкарник).. Спокойно, уча се опознавам нещата, време ми трябва само... Имайте търпение и ще съм ви благодарна, ако не ме атакувате мен лично, имайте предвид, че аз лично нищо не съм ви направила. Ще съм благодарна ако всякакви коментари за моята работа или компетентност или всичко друго по мое лично име се направи с лично съобщение към мен така че ако аз мога да се коригирам то начина да не е публично изявление ами да е лично...
Ако бременна жена дойде при вас да изпробва продуктите и ИСКА да ги купи, какво ще й кажете? Да изчака една седмица?
Вие мислите ли като пишете?
Кое е клевета - че е противопоказно за бременни?
Как така всяка седмица излизат нови неща? За колко време пристига информацията за странични ефекти до вашите продавачки? Една седмица?

# 2 044
  • Italia
Относно за качествата на продукта и руските сайтове и т.н. Знам че има и там някакви негативни коментари, ама чакай малко спечелихме ли награда: http://desheli.bg/заслужен-приз/ - спечелихме...
Сигурно и другите са забелязали, ама това не е награда, а сертификат, че сте номирани за участие. Тя и Анита Желева ходи на Мис Свят, ама награда има ли? Не отговаряйте:)
С Вашата награда положението е "тоже"! 'Щото тази награда (поне от мен нечувана до тази тема - ама нищо, аз не живея в луксозния свят) точно в категорията, в която участвате през 2013 е спечелена от руски яхтов клуб - да не съм голословна - http://luxurylifestyleawards.com/en/laureates/2013/ . Категорията "Руска Национална Марка" баш за израелска козметика  hahaha
ШОМРЪ

този УАУ ефект е маркетингова измишльотина. Освен ако аз съм безкрайно тъпа и не зная какво се крие зад тази секретна абревиатура.
WOW и от уплах може да е, не е задължително изненадата да е приятна   Mr. Green

# 2 045
този УАУ ефект е маркетингова измишльотина. Освен ако аз съм безкрайно тъпа и не зная какво се крие зад тази секретна абревиатура.

Ето го уоу ефекта

# 2 046
Нека първо да започнем с това че "медицинска козметика" няма!!! "Медицинската козметика" е просто един рекламен трик, но нека да преминем директно на поставения от Вас въпрос. Много е писано и казано по въпроса, от много знайни и по-малко знайни специалисти в областта на дерматологията и козметологията.
И ти си един от всички тези знайни специалисти, трябва да ти кажа. Аз от тебе по-голям специалист не видях да се изявява из темата Joy

Ако понятието "медицинската козметика" е просто един рекламен трик, то тогава вашето понятие "козмецевтика" е нещо много повече - а именно шарлатанство, измишльотина, смехория.

Като ви е толкова класна и безвредна козмецевтиката, защо карате клиентките да подписват декларация за освобождаване от отговорност - в случай че получат нежелани реакции, да нямат никакви претенции към вас?
Може ли да предлагате кремове за 2350 лв без поемането на каквато и да е отговорност за последствията от използването им?!
Ако наистина бяха безвредни (както лъжете), вие нямаше да се застраховате предварително с подписа на клиентките, това е.

Защо като каните по телефона клиентки на процедура, не им съобщавате, че марката се казва Де Шели?! Ако ви попитат или премълчавате, защото било изненада или си измисляте някакви нищо не значещи имена като Даймънд Трежърс и т.н.?

3нам,че няма да ми отговориш,но все пак да попитам.

Последна редакция: сб, 29 ное 2014, 14:40 от krem-karamel

# 2 047
      NikolForAll и Elora Danan, не подвеждайте потенциалните клиенти! Ефектът от козметиката не е нито WOW, нито уоу, а УАУ. Нюансите са важни   hahaha
Скрит текст:
Отговорите в темата ми напомнят за случка, разказана от КЛОНКА (пост 275 - много е дълъг, но си струва четенето):
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=591291.270;topicrefid=20

# 2 048
  • Някъде там...
Някой искаше да знае какво се пише в израелските форуми за тях:
Заповядайте

Едно от мненията е:
Това е компания, която ви кани на процеура и се оптиват да ви продадът куфарче с продукти- боклуци. Мислят, че като сложат продуктите в куфарче то те ще станат качествени. Компанията се управлява от няколко гнили обекта, които са от Русия и като руска мафия се оптиват да "прецакат" израелките.
По- надолу има и мнение от работещ в компанията... Ползват се същите думички като на тукашните доволни служителки  Peace

זאת חברה נוראית, שמזמינות בנות לטיפול פנים חינם עאלק , ומנסים למכור לכן מזוודה של מוצרי זבל שחושבים שאם הם ישימו אותן במזוודה זה יהפוך אותך לאיכותיים,..החברה מונהלת ע"י כמה גורמים רקובים שמקורם ברוסיה וכמו מאפיה רוסית מנסים לעבוד על הישראליות ...

# 2 049
Открих на английски какво е това козмецевтика- реално това е най- близкото до т.нар. медицинска козметика. Накратко- козметичен продукт в комбинация с фармацевтичен/ лечебен такъв или козметика с лечебни свойства. И само витамин Ц да сложат в крем, той веднага става козмецевтика (според определението). С други думи рекламен трик. Агенцията по храни и лекарства (FDA) в Щатите не го признава като термин.
What Are Cosmeceuticals?

А по темата...  Докато има наивни хора, ще има и такива измами.

Последна редакция: сб, 29 ное 2014, 21:47 от Myr4oni

# 2 050
Изключително лошо впечатление ми прави, че дамата, която говори от името на компанията се обръща към хората във форума на ти. Освен това моля да спре да повтаря за УАУ ефекта, а да измисли нещо тяхно, да не се възползва от нещо, което е казано от уж доволна клиентка, както и да спре да развява тази платена статия в онзи сайт, а щом иска да покаже доволни клиентки нека да са истински такива.

# 2 051
  • София
Жалко, че досега тук не се е регистрирала ни една.

# 2 052
Жалко, че досега тук не се е регистрирала ни една.
И сега пак ще повтори за клиентката с УАУ ефекта  Mr. Green А след това ще каже, че ние тъпчем на едно място ...  ooooh!

# 2 053
  • София
По-скоро ВАЙ-ефекта.

# 2 054
Някой искаше да знае какво се пише в израелските форуми за тях:
     Аз бях, благодаря!   bouquet Не съм изненадана.

По-рано казах, че нямам въпроси, но сега изникна един:
      Дешели, вашите думи обвързват ли компанията, ползваща търговската марка De Sheli или са личното мнение на служителката АБВ? Въпросът е важен от юридическа гледна точка. Пратихте ни в съда и ако се наложи да се обърнем към него, трябва да знаем дали изявленията Ви във форума са официални и ангажират компанията (например под формата на оферта). От начина Ви на писане, еднозначен отговор на този въпрос няма.

Общи условия

Активация на акаунт