Демонстрации на козметична линия Де Шели (De Sheli)

• 389 488
  • 2 962
  •   1
Отговори
# 2 190

като непиар бих им препоръчала просто да спрат да пишат в темата, защото става нелепо. Бохчата вече е оцапана.

Е, те доста бързо осмислиха препоръките на администратор, трябваха им само някакви си двайсетина дни. Wink   

# 2 191
Хич изобщо няма да си правя труда и изобщо да си губя времето с отправяне на въпроси, които вашата компанийка би трябвало още в началото на съществуването си да е изяснила!

# 2 192
Такааа, май, май има нова схема. Но, за да съм сигурна, Даймънд трежър, в Студентски град тези Дешели ли са? - те са .... Пак се вихрят....

Прочетох статия за вредата от фон-дьо тена и към края имаше реклама на процедура - Хидрафейшъл, след което се казваше, че може да се участва в томбола, за да се спечели безплатна терапия. Е, направих си един онлайн тест, който да ми определи вида кожа и си написах телефона за контакти. Казах си, дано да спечеля, а ако ми подейства добре процедурата ще продължа. Искам да отбележа, че тази статия беше в един сериозен интернет сайт. Днес ми се обаждат и ми казват - имате безплатна процедура, спечелихте. Поискаха да ми запишат час за утре, уточнихме час и след като госпожата по телефона ми каза, че ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва да си нося лична карта, за да установят на рецепцията самоличността ми, че трябва задължително да дойда в упоменатия час, защото имам едва ли не СПА процедура също, лампичката ми светна. Та, така, това е новото - Даймънд Трежър, на ул. "Проф. Атанас Иширков" 13.
Явно, продължават да си работят, нито "Господари на ефира", нито нищо не може ги спре

Последна редакция: чт, 11 дек 2014, 12:00 от _Runaway_

# 2 193
Е, в интерес на истината "Господари на ефира" ги показаха само като нахални, но нямаха заснето нищо по-съществено.

# 2 194
  • София
Отдавна не съм влизала тук и успях само да изчета част от излагациите на госпожа Де Шели. Само да спомена, че аз също имам проблем с щитовидната жлеза, но още щом казах по телефона, служителката ми отговори, че няма чак такова значение, стига да не пия еутирокс над 150 мг, което значи че НЕ ултразвукът е проблем. На момичето, при което ми беше "СПА процедурата" казах същото, когато ме накара да подпиша декларация, че нямам проблеми със щитовидната жлеза, но тя каза, че ТРЯБВА да я подпиша. Аз бях малко объркана тогава и подписах, защото още не знаех за какво става дума. Та някой може ли да ми обясни защо постъпват така, въпреки предупрежденията???? Ако бях бременна, пак ли щяхте да ме накарате да подпиша, че не съм????

# 2 195
Каква козметика ще е несъвместима с бременност и заболявания на щитовидната жлеза? Дори и декларация да се подписва?! Това означава, че съставките съвсем не са безвредни, хормони ли слагат вътре - та това е опасно, а страничните ефекти могат да са поразителни и непредвидими. И отложени във времето.

Цитат
Та някой може ли да ми обясни защо постъпват така, въпреки предупрежденията????
Правят го за да не можеш да ги осъдиш или оплачеш от тях, ако има странични ефекти при теб. Не го казвам за да те обидя, но е много глупаво да подпишеш подобна декларация, колкото и да те притискат.

# 2 196
Да, всъщност защо подписвате нещо, което не е вярно и последствията може да са фатални за здравето Ви?

# 2 197
Какво значи "притиснаха ме"? Пистолет ли ви опряха в главата, бабаит ли излезе от близката врата...? Или понеже е "безплатна спа- процедура", можем да се прежалим? Как пък за толкова години с "подаръци, промоции, безплатност" на всички не им стана ясно, че безплатно е само сиренцето в мишеловката?

# 2 198
  • София
Въпросът ми беше РИТОРИЧЕН към девойчето, което се изявява като госпожа Де Шели, иначе и на мен ми е ясно защо го правят. Хаха, съжалявам, че така е излязло. Първо, отидох на процедурата, защото ми казаха, че ако съм на еутирокс под 150 мг, това не било проблем, а ставало дума за по-сериозни дози. Аз съм на 100. И второ, преди да подпиша декларацията, задрасках това, че нямам проблем с ЩЖ, при което мацката не изглеждаше доволна и дръпна листа, но въпреки това проведе процедурата. И мааааалко по-леко с нападките, особено от хора, които не са били на самата презентация. Аз лично не знаех за какво става дума, защото тогава бях с малко бебе и нито ТВ ме е вълнувала, нито това, че става дума за БЕЗПЛАТНА процедура, а просто защото ми казаха, че имам подарък от приятелка и аз използвах момента да се измъкна за малко от целия хаос, в който тогава се намирах, за да отделя малко време за себе си. Още щом ми дадоха листа с цените й казах на мацката, че това няма да стане и отговорих кратко, точно и ясно на въпросите й, които тя продължи да си задава през цялото време, като въртеше изреченията в прав и обратен ред, но аз повечето време си мълчах. Това до такава степен я изнерви, че накрая почти подскачаше.

По отношение на съставките, едната ми баба беше фармацевт (лека й пръст). От нея знам коя съставка, която в миналото доста се е използвала в т.нар. домашна козметика, предизвиква моментен избелващ ефект - това е живак. От един път може да не ви стане нищо, но при продължителка употреба последствията са ужасни.

Последна редакция: пт, 19 дек 2014, 00:55 от babyface76

# 2 199
Никой тук не те напада, просто се учудих, че някой може да бъде накаран да действа против интересите и здравето си. Съжалявам, че е трябвало да преживееш това.
П.П. В тази козметика има ЖИВАК? Него го забраниха дори в термометрите, как така може да присъства в продукт, който слагаме по кожата на лицето си?

# 2 200
Е, тя не твърди, че има живак, а че живакът има подобно действие. Няма ли някоя клиентка, която да прежали малко в името на науката?

# 2 201
  • София
Аз принципно не страдам от алергии и затова доста смело си слагам на лицето какво ли не. Затова не съм се притеснявала да отида на подобна процедура.
За живакът го казах като предположение. Аз по принцип работя с фармаколози и химици и даже с лелката, която ми прави дермоанализа се оказа, че имаме общи познати. Аз тогава видях, че се притесни, но не предполагах защо. Беше си накачила по стената дипломите от ВАК за доктор и доцент. Чудя се какво я е изтръгнало от науката, за да я заведе в тази долнопробна фирмичка.
Няма ли някоя клиентка, която да прежали малко в името на науката?
Т.е. питаш няма ли някоя да си даде кремчето да го изследваме ли?Simple Smile)) Абе и аз се чудя дали биха рискували с живак. Все пак ще ги направят на нищо после, но от Де Шели всичко може да се очаква. Щом и Господарите не ги спряха!!!

# 2 202
Да, точно да го даде за изследване. Може пък нещо друго интересно да има... Честно казано аз с този моментален ефект по-скоро допускам, че има някакъв елемент на грим...

# 2 203
Да, точно да го даде за изследване. Може пък нещо друго интересно да има... Честно казано аз с този моментален ефект по-скоро допускам, че има някакъв елемент на грим...
Нещо като фон дьо тен ли? Не е изключено.....

# 2 204
Здравейте ,аз съм бивш служител на тази компания.Спокойно мацки от дешели няма да плуя компанията,а напротив.
Относно помията която сте изляли тук по адрес На дешели,аз съм била една от тези "досадни г-ки"дето ви е звъняно без  брой пъти.Само ще отбележа че там не само г-ци работят и възрасти жени.Мога да кажа че консултантките са професионалистки ,това че някой имат по агресивен маркетинг ,то не значи че непременно трябва да си купи жената.Нормално е като отидете да презентация да ви предложат продукта,която е уникален,пробвала съм даймънт трежър и имаше ефект.Нямах пъпки,сърбежи и т.н по лицето,попаднах на колежка с агресивен подход както казвате вие.Говорихме си с нея и стигнахме до заключението че масово жените им е слаб ангела.Давам пример:виждате прекрасен синеок хубавец,мусколест  плочки по корема ,на улицата и ви предлага секс да направите на улицата сега и веднага иначе губите,та се питам ще му кажете да ли  hahaha,съмнявам се.Един съвет от мен жени,научете се да казвате НЕ ,никого не карат на сила да си купи,нито го връзват нито му дават наркотици както се твърдеше преди време..А и другото което  е надали позната или приятелка ще ви запише за нещо което ще се опъпчите ,ще се разболеете и т.н.Това са глупости. Пила съм от чайчетата за клиентите ,повярвайте ми не се развеселих,колкото и да ми беше черен деня.Така че дами идете нищо не  губите прави ви се алерго  тест в присъствието на алерголог,обяснява ви се за козметиката,сега виждам че и за коса са започнали да предлагат.Когато ви потвърждават срещата ,ако имате сериозен ангажимент може да я отмените и да дойдете по късно.Това е.

Последна редакция: пн, 05 яну 2015, 11:39 от mama rosi

Общи условия

Активация на акаунт