Демонстрации на козметична линия Де Шели (De Sheli)

• 389 504
  • 2 962
  •   1
Отговори
# 2 175
При положение, че отговор от госпожицата няма, вярвам, че козметиката е потенциално опасна за бременни. Дали е опасна за хора с други заболявания можем само да предполагаме.

# 2 176
  • София
Видях,че сте отговорили само на един от въпросите ми Де Шели.Още не сте отговорили във стаичките има ли камери?

Да, в цялата сграда има видеонаблюдение. Видеонаблюдението се осъществява по всички правила. Да не говорим, че освен стикерите, които са задължителни и са поставени както на входа, така и на всеки един от етажите.

Това е незаконно/в коридорите и лобито не,но във кабинетите е задължително информираното съгласие....ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!!!!!!както за служителите ви така и за клиентите/ да не говорим,че е мерзко....така ли уважавате клиентките си,като ги унижавате и ги заснемате и после преглеждате заснетото,за да разработвате стратегия за справяне със клиенти...и се забавлявате със конкретни ситуации...или обучавате по метода,,даа,виж тука ако беше понатиснала още малко,щеше да поддаде,,...
Преставам да пиша тук защото се ядосвам неимоверно на наглостта и безочието на компанията Ви....

# 2 177
Уважаеми дами и господа
Уважаеми администратори,

Името ми е Милена Иванова, и съм заместник управител на фирма „Алфа Екотрейд” ООД, която е официален, но не изключителен, представител за България на търговската марка „Дешели”. По силата на специално търговско пълномощно рег.№ 9404/25.07.2013 година заверено от нотариус Росица Рашева,  рег.№ 203 по описа на Нот.камара, в район на действие Р.С.София, са ми делегирани права да представлявам дружеството пред всички юридически и физически лица. В моят ресор са всички административни и правни дейности, които съпътстват бизнеса на фирмата.
Убедена съм, че някои от участниците тук  ме познават, а с други дори съм имала и личен контакт.  Основание да мисля така ми дава анализът на написаното до този момент. Много е, за което искрено благодаря на всички, които са отделили част от времето си за да се включат в темата. Повече от ясно е, обаче, че във форума вземат участие  не само наши бивши клиенти,  наши бивши и настоящи служители, но и хора, които по всяка вероятност никога не са се докосвали до предлаганите от нас козметика и услуги.
Но не това всъщност е най-важното! Всеки е свободен да изразява мнението си  такова каквото е, а Интернет е една благодатна среда за това. Доста е изписано -  146 страници, съдържащи  2181 коментара. Темата е активна вече почти  година и половина, и както забелязвам интереса не секва. Може би това е прецедент в този сайт – незнам!
Изказани са доста противоречиви мнения, направени са доста неверни твърдения, отправени са доста упреци, една част от които, признавам, напълно основателни.  Нерядко постовете на някои от участниците са написани в ироничен стил, граничещ със сарказъм. Добрият тон,  към който би следвало да се придържаме в нашето, макар и анонимно, общуване е забравен. Защо? Каква е целта?
Ако тя е да се намери достоверна информация за фирмата и за продуктите, едва ли това е правилният начин.
Лично аз, много бих искала да се сложи край на този фарс! И това съвсем не означава темата да бъде изтрита. Една източна мъдрост гласи: „Ако вярваш на всичко, което четеш, по-добре не чети!”.  Не се съмнявам в интелигентността на всички вас, поради което съм сигурна, че ще разберете смисъла.
В контекста на горното, предлагам  инициатора на темата „Кафе с мед” да обобщи въпросите, които са повдигнати във форума, и да ги изпрати на електронната ми поща (m.ivanova@desheli.bg), като се ангажирам във възможно най-кратък срок, въпреки многобройните ми ангажименти, да отговаря изчерпателно на всеки един от тях, след което отговорите могат да бъдат публикувани тук, отново от „Кафе с мед”.
Предполагам, че с това по никакъв начин няма да се нарушат правилата на форума, с които да си призная честно, не съм запозната. 
Бих искала, също така, това да стане с изричното одобрение и съгласие на  администраторите на сайта, тъй като не желая по какъвто и да е начин да влизам нито лично от свое име, нито от името на представляваното от мен дружество, в излишна полемика.

С уважение към всички!
Милена Иванова

# 2 178
  • София
 Laughing След омазването ви в темата, за този подход, вече е късно. Да кажат специалистите по ПР в коя степен на некомпетентност влиза вашето изпълнение до тук?

# 2 179
Наистина стана малко "След дъжд качулка" можеше още в началото да пишете. Мен ме интересува дали сте доволна от представянето на вашата служителка.

# 2 180
  • София
като непиар бих им препоръчала просто да спрат да пишат в темата, защото става нелепо. Бохчата вече е оцапана.

# 2 181
Уважаеми дами и господа
Уважаеми администратори,

Името ми е Милена Иванова, и съм заместник управител на фирма „Алфа Екотрейд” ООД, която е официален, но не изключителен, представител за България на търговската марка „Дешели”. По силата на специално търговско пълномощно рег.№ 9404/25.07.2013 година заверено от нотариус Росица Рашева,  рег.№ 203 по описа на Нот.камара, в район на действие Р.С.София, са ми делегирани права да представлявам дружеството пред всички юридически и физически лица. В моят ресор са всички административни и правни дейности, които съпътстват бизнеса на фирмата.
Убедена съм, че някои от участниците тук  ме познават, а с други дори съм имала и личен контакт.  Основание да мисля така ми дава анализът на написаното до този момент. Много е, за което искрено благодаря на всички, които са отделили част от времето си за да се включат в темата. Повече от ясно е, обаче, че във форума вземат участие  не само наши бивши клиенти,  наши бивши и настоящи служители, но и хора, които по всяка вероятност никога не са се докосвали до предлаганите от нас козметика и услуги.
Но не това всъщност е най-важното! Всеки е свободен да изразява мнението си  такова каквото е, а Интернет е една благодатна среда за това. Доста е изписано -  146 страници, съдържащи  2181 коментара. Темата е активна вече почти  година и половина, и както забелязвам интереса не секва. Може би това е прецедент в този сайт – незнам!
Изказани са доста противоречиви мнения, направени са доста неверни твърдения, отправени са доста упреци, една част от които, признавам, напълно основателни.  Нерядко постовете на някои от участниците са написани в ироничен стил, граничещ със сарказъм. Добрият тон,  към който би следвало да се придържаме в нашето, макар и анонимно, общуване е забравен. Защо? Каква е целта?
Ако тя е да се намери достоверна информация за фирмата и за продуктите, едва ли това е правилният начин.
Лично аз, много бих искала да се сложи край на този фарс! И това съвсем не означава темата да бъде изтрита. Една източна мъдрост гласи: „Ако вярваш на всичко, което четеш, по-добре не чети!”.  Не се съмнявам в интелигентността на всички вас, поради което съм сигурна, че ще разберете смисъла.
В контекста на горното, предлагам  инициатора на темата „Кафе с мед” да обобщи въпросите, които са повдигнати във форума, и да ги изпрати на електронната ми поща (m.ivanova@desheli.bg), като се ангажирам във възможно най-кратък срок, въпреки многобройните ми ангажименти, да отговаря изчерпателно на всеки един от тях, след което отговорите могат да бъдат публикувани тук, отново от „Кафе с мед”.
Предполагам, че с това по никакъв начин няма да се нарушат правилата на форума, с които да си призная честно, не съм запозната. 
Бих искала, също така, това да стане с изричното одобрение и съгласие на  администраторите на сайта, тъй като не желая по какъвто и да е начин да влизам нито лично от свое име, нито от името на представляваното от мен дружество, в излишна полемика.

С уважение към всички!
Милена Иванова

Почти се разчувствах  #2gunfire........въпреки направените опити явно не сте вникнали достатъчно в темата...аз не видях чак толкова противоречиви мнения...общо взето почти всички (освен вие и вашите служители ) сме на мнение , че подходът на фирмата е агресивен,съмнителен и най-вече се подигравате с жените и техните семейства...това си е схема за печелене на бързи пари и вече е късно да ме убедите в противното...дразни ме най-много това,че продължавате да сте нагли.Ако някой иска да наложи продукти,които по вашите думи са уникални , не би имал такова недопустимо държание , а най-общо казано би заложил на реклама,мостри...всички от Дешели се защитавате по много нелеп начин..вие дори не говорите толкова са предимствата на вашата космическа hahaha козметика,а постоянно се обяснявате защо еди какво си....мииии НЕ сте интересни,престанете да ни облъчвате с лъжите си,на българите ни писна да ни лъжат и насилват #Cussing out #Cussing out.

# 2 182
  • София
Постовете в темата са от една цветова гама - хората са недоволни, чувстват се притискани, измамени, манипулирани. Къде ги видяха тези противоречия не знам.

# 2 183
  • най-шареното място
Е, имаше противоречие вчера - за и против триене Simple Smile макар с общата цел да нямат "клиенти".

# 2 184
   А на Кафе с мед ще и платите ли, ако си губи времето да се занимава с вашата фирма?

Всеки хубав продукт се продава благодарение на качествата си. Този очевидно разчита на лапнишарани, които зомбира с псевдонаучни описания, внушения за мигновен ефект и нереално завишена цена - и това е подход, има хора които се поддават на  внушения, че щом нещо е много скъпо значи е ценно, а щом си дал много пари няма как да не ти действа и да не те разхубави.

Давайте на хората тестери, предлагайте  си козметиката като всяка друга и ако е качествена, тя ще се продава.
 Но франчайзът ви не е такъв, нали Grinning

Наистина темата не бива да се трие. Това е много посещаван форум, а фирмата се излага все повече.

# 2 185
Подходът с въпросите и отговорите вече беше опитан тук и често вместо отговори се получаваха обвинения, заобикалки или дори откровено изопачаване на истината. Не виждам причина резултатът да е различен, ако  въпросите се изпратят на имейл.

# 2 186
  • София
Абсолютно съм убедена,че последния пост ,не е написан от дамата,която пишеше преди това.
Приключи ли теста,господа.......издържахме ли го.....

# 2 187
Абсолютно съм убедена,че последния пост ,не е написан от дамата,която пишеше преди това.
Приключи ли теста,господа.......издържахме ли го.....
Да, пуснали са тежката артилерия.....но доста късно.

# 2 188
  • София
на мен ми е любопитно какво ще се случи с девойката, която се представяше Дешели.

# 2 189
То май няма значение кой от тях ще пише,по-скоро е важно да не им се връзват хората и да няма ужилени...аз съм учудена как има още такива рибки newsm78 ,които да купуват и то на лизинг...явно наистина е голям пресинг Whistling.Нагли са много Дешели ,как им дава сърце при положение , че повечето привикани са средностатистически жени,ми защо не викнат политиците  #2gunfire,ма като ги гледам и тях какви са май няма да е много показателно newsm78

Общи условия

Активация на акаунт