Демонстрации на козметична линия Де Шели (De Sheli)

• 389 508
  • 2 962
  •   1
Отговори
# 2 145
Цитат
Г-жо Каролайн, извинявам се за тона, и ми простете, че не си сдържах нервите във вашия случай.
Цитат
Аз използвам продуктите на Дешели и за пореден път твърдя, че проблеми нямам и съм доволна! Имам познания и в Аюрведа и там знам малко или много и смело твърдя, че вие сте една клеветничка и че лъжете публиката в дадения форум и се възползвате от други недоволни хора, които реално имат опит с нашата козметика и бизнес модел, за разлика от вас...
Само не разбрах защо ми се извинихте, след като накрая пак минахте на обиди и обвинения.
Г-жо Дешели, никое от твърденията, които съм изказала не е лъжа. Нещо, повече, обосновавам се с нещо повече от "оная с другото мнение е лоша", "на мен ми действа добре, значи на никой не може да му действа различно" и "на мен така са ми разправяли мои приятели/работодатели, значи е вярно". Държанието Ви става откровено грозно.
Също така не мога да разбера защо прехвърлихте възмущението си от това, че не харесвам аюрведа върху това, че съм гонела (???) Ваши клиенти. Аз съм един от хората с най-умерени мнения за козметиката Ви, както и за Вас като събеседник.  Но явно не съм била права...

# 2 146
     Коригирам си поста, тъй като Дешели е предупредена от администратор и не желая с въпросите си да давам повод за нерегламентирана реклама.  

Последна редакция: пн, 01 дек 2014, 18:44 от Хърмаяни

# 2 147
Аз сега не разбрах може или НЕ може мазилата ви да бъдат използвани от бременни?

S k i n, не може, защото се използва ултразвук, който е ужасно противопоказен при бременни, ако се използва повече от 3 пъти  Mr. Green
Ама така е - не четеш, а само се заяждаш и хейтваш горките онеправдани хора Simple Smile

Здравейте, ние ви казахме че козметиката е напълно безвредна и можете да я ползвате като препоръчваме да е  без ултразвука, което не е ужасно противопоказен, но не е желателно..
Бихте ли предоставили документ, който да удостоверява това?

ЛИчно аз, а вярвам и мнозинството потребители, особено представителите на споменатата рискова група, НЯМА да приемем ей така, на "добра дума" безвредността на козметиката ви.
И тъй като огромната ви заплата зависи от продаваемостта на продукта, във Ваш интерес е да предоставите "някакви сертификати".

# 2 148
ДеШели, отново "окупирате" темата и продължавате да бълвате публикация след публикация в противоречие на правилата тук. Това е последното ми предупреждение към Вас.

# 2 149
  • Пазете Гор
Предупреждавайте, ще ги уплашите. Съвсем навреме - има-няма след две години на първа страница и 150 листа "дискусии" - мигар не е ясно, че това отдавна не е тема, това е утвърждаване на бранд.

Вярно, разговорът тръгна така, че не успяха да наложат да бъдат възприемани еднозначно добре  - ама това не им пречи особено - в тяхната пазарна ниша е важно да изглеждаш леко отхвърлен от масите. Тая загадъчна законспирираност подарява усещане за ексклузивност на оня, дето ще брои хилядарки за тубички кремчета. Е, не блеснаха напълно в бяло, ама като се има предвид, че цялата шумотевица им излезе почти без пари - трябва да са доволни.

Та исках да кажа, че който умее да продава кремчета за хиляди, умее да си направи и безплатно рекламата, видно е. Окумуш.

# 2 150
  • София
Joy Joy Joy Зачетох се в сайта, към който госпожицата от Дешели е дала линк  Joy Joy Joy

Уникални коментари, тц, тц, тц, как пък така в онзи журнал като по чудо са се събрали само доволни клиентки, цели осем броя, пък тук - хейтър до хейтъра  Joy

Плоско, евтино и непрофесионално  Naughty

Особено ми хареса за повратната точка в живота. baby_neutral

Дешели, душко, писането на някоЙ, вместо някоИ няма как да е от бързо писане. Просто толкова си можеш! Не се оправдавай, че става още по-лошо! Едно е да си неграмотен, но да си нагло неграмотен вече е трагедия.

Последна редакция: пн, 01 дек 2014, 22:15 от Andariel

# 2 151
  • София
Камери под такъв предлог не могат да поставят.Трябва да Ви поискат разрешение за това и то писменно...
Във всички обекти като Хипер маркетите това е упоменато още от вратата...нямат подобен мащаб...длъжни са да уведомяват и да искат разрешение.
Да снимаш такава процедура е нарушаване на личното пространство,няма значение,че не се събличаш....

Ако вие сте прав/а то защо не подадете оплакване в дадените институции да видим дали нарушаваме закона ?
Аз съм права,защото това работя Де Шели.....защото,не съм си и помислила,че можете да направите нещо толкова низко.

Последна редакция: вт, 02 дек 2014, 02:18 от Сън в лятна нощ

# 2 152
  • София
Само ви чакам да дойдете в Пловдив и да попадна на ваша презентация и да разбера,че ме снимате.Повярвайте ми ще има сигнал не само в една институция! Да,нарушение е на закона, ако имате стикер,че обекта се охранява с видеонаблюдение тогава може и да се измъкнете ама иначе...Кога да ви очакваме на пловдивска почва?  Party
Не могат ако е във стаичките,иначе във лобито и коридорите може.Но трябва да поставят стикер..на видно място,достатъчно голям и разбираем.

# 2 153
  • София
Аз, ако исках да стана клиент на ДеШели, четейки некомпетентните коментари на неграмотна служителка, упълномощена от фирмата да изразява мнение, щях мигновено да се откажа. Това прави писането Ви в този форум безсмислено. Направо е болезнено за мен да чета коментарите на същата тази служителка и все пак нещо ме кара да го направя, защото ми е чудно до къде може да стигне простотията на човек.

Твърдението, че Каралайн е "от конкуренцията" няма как да се счита за истина, най-вече поради факта, че никоя друга фирма няма да си позволи да разреши на служител да пише по форумите коментари, опитвайки се да се защити от недоволни клиенти.

-Моля Ви, спрете да смесвате говорене ту от свое име, ту от името на фирмата.
 -Объркването, че сте ПР, стана, поради това, че след като започнахте да пишете в този форум и си позволихте, освен от името на фирмата, да говорите от свое име, не се представихте в качеството си на каква говорите.
 -Спрете да използвате изрази като "бая проблеми", след като искате мнението Ви да се уважава от останалите.
 -Не забравяйте, че се излагате, като пишете по този начин, на фона на останалите потребители, които пишат тук и са видимо по грамотни от Вас.

Последна редакция: вт, 02 дек 2014, 01:37 от Писанка

# 2 154
  • София
Видях,че сте отговорили само на един от въпросите ми Де Шели.Още не сте отговорили във стаичките има ли камери?

# 2 155
ДеШели, отново "окупирате" темата и продължавате да бълвате публикация след публикация в противоречие на правилата тук. Това е последното ми предупреждение към Вас.

Здравейте,
не ви разбирам, как така "окупирам темата" ? Не се ли вижда, че има дискусия и на всеки пост и въпрос аз отговарям еднократно, като не правя реклама, а защитавам позицията си ? Нали във вашите правила пише, че трябва да се защитаваме ? Вижте колко много постове има от другите потребители... Не разбирам какво точно искате да кажете "окупирам темата" Ако искате в лични съобщения можете да ми опишете точно какво правя нередно и да ми го обясните.. Аз мислех, че имаме право във вашия форум да излезем и за всеки въпрос и нападка да отговорим, а след този коментар от ваша страна оставам с убеждението, че  хората могат да говорят, но ние трябва да мълчим, така ли ? Във вашите правила не пише, че ние трябва за всички постове еднократно да отговаряме... Пишете ми лично за да ми стане ясно...

# 2 156
Видях,че сте отговорили само на един от въпросите ми Де Шели.Още не сте отговорили във стаичките има ли камери?

Да, в цялата сграда има видеонаблюдение. Видеонаблюдението се осъществява по всички правила. Да не говорим, че освен стикерите, които са задължителни и са поставени както на входа, така и на всеки един от етажите.

# 2 157
  • най-шареното място
Горните два поста са илюстрация на окупирането. Simple Smile
То може да се случи, но тук става дума за правило - два поста един след друг вместо редакция или изначално един пост. И съдържание... клонящо към нула.

# 2 158
  • София
Вече започвам да си мисля, че конкуренцията е направила профила на въпросната потребителка. По-лошо брандиране едва ли ще се намери. Трябва да се включи в учебниците.

# 2 159
  • най-шареното място
Би трябвало да е кризисен мениджмънт или спасяване на репутация.
Та е още по брилянтен пример Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт