Демонстрации на козметична линия Де Шели (De Sheli)

• 389 508
  • 2 962
  •   1
Отговори
# 2 160
Под "окупиране на темата" Мамма има предвид, че ви обясни - Може да се изкажете в един пост, а не да пишете милиони. Също така има реклама, много лошо при това. Някакви платени интервюта, на които ако мислите, че вярваме... значи ни имате за изключително глупави.

# 2 161
  Защо не вземете да я изтриете тази тема?
 Госпожицата я ползва за безплатна  (надявам се) реклама на продуктите си.

# 2 162
  • София
Що, бе, нека си стои темата! Каква реклама, то направо си е антиреклама! Щом се започна с обясненията за аюр-веда, да очакваме козмецевтиката да се превърне в космическа козметика, специално спусната им формула от извънземните! Нека стои темата, тъкмо хората ще прочетат за какво става въпрос!

# 2 163
Що, бе, нека си стои темата! Каква реклама, то направо си е антиреклама! Щом се започна с обясненията за аюр-веда, да очакваме козмецевтиката да се превърне в космическа козметика, специално спусната им формула от извънземните! Нека стои темата, тъкмо хората ще прочетат за какво става въпрос!

.....ми че измислено вече  - "умните кристали".  Crazy От къде могат да се появят, освен от космоса?!? Умни, умни, колко да са умни?!?!?!?  Joy

# 2 164
Аз тия умни кристали още ги преживявам като словосъчетание  ooooh!

# 2 165
  • София
Дали, ако похапнеш от козметиката ще станеш умна заради умните кристали?

# 2 166
Дори тази перспектива не ме изкушава да се разделя с 2000лв.  Mr. Green

# 2 167
Дали, ако похапнеш от козметиката ще станеш умна заради умните кристали?

Виж, ако това ставаше така, щях да инвестирам. Ама за красотата, не съм склонна. Пък и нали ми казаха, че не съм никаква жена, щом искам да говоря с мъжа си за инвестицията от 2300 лв. Но пък после госпожата ДеШели ми се извини, де.... Peace

За тези пари ще си купя 100 мазила по 20-30 лв. /които са доказана марка/  Peace

# 2 168
  • София - Рим и обратно
Нека темата остане във вид, в който потърпевши могат да напишат преживелииците си, а търсещите информация за тези хора, да могат да ги прочетат. Когато аз се сблъсках с тях преди година и нещо, нямаше абсолютно никаква информация на български език в интернет.
Така че, темата е полезна, но нека, както не се позволява на дамата от фирмата да я окупира с безсмислията си, така и ние да се придържаме към добрия тон и да не го обръщаме на подигравки Peace

# 2 169
Относно заболяванията, до колкото разбрах това вече е коментирано в предните страници. Ние официално твърдим, че козметиката е БЕЗВРЕДНА и това се доказва от множеството лабораторни изследвания, които неминуемо съпътстват процеса, преди един козметичен продукт да бъде пуснат на пазара. Изискванията в тази посока са много и строго се контролират.

Твърдим и ще продължаваме да го правим, защото това е доказано и е факт. Всеки, който проявява интерес и иска да знае повече може да получи информацията, която се съхранява в досието на всеки един козметичен продукт. Недоказани обаче остават Вашите твърдения относно хората, които си имат "бая проблеми" с нашата козметика.

Продуктите са на пазара отдавна. Как мислите, ако имаше някакъв проблем дали това би било така?  Лесно е да се хвърлят обвинения! Трудно се защитават позиции.
А относно твърдението Ви, че определено има заболявания, за които не се препоръчва, ще се радвам да споделите тази информация. Очевидно има още какво да научим за нашата козметика.

П.С: Това е по въпроса относно проблеми с щетовидната жлеза, рак и тем подобни заболявания... От отговора, който получих по-горе козметиката е безвредна

Здрасти Пиар,
Декларацията за освобождаване от отговорност говори сама за себе си.
Вие може да си твърдите официално каквото си искате, но твърденията ви са без стойност след множеството критики тук.
Аз като си купувам козметика от аптека или друг магазин досега не са ме карали да подписвам декларация.  Joy
Също така в този форум присъстват не едно оплакване от "ефекта"  на "безвредните" ви кремчета.
И в Господарите също имаше оплаквания от интервюираната жена. Казах ви, потърсете си ги.
И също така казах, че когато бях при вас, обучаващата каза, че хем била безвредна, хем не можело при всички хора да се ползва.  newsm78 За съжаление не благоволи да обясни, а ме прати да звъня и да не питам много.
Пак повтарям. Назад в темата не един се оплаква от проблеми с кожата след употреба. Търсете и четете, щом сте такъв яростен пиар защитник. Ще си намерите и постовете за щитовидната жлеза, рак, диабет и бременност.
И се консултирайте със закона, в който се казва, че само органите на реда имат право да искат личните документи. Но ние си знаем, ако дойде клиент без лична карта, как хубавичко ще го разкарате.

Пиарката да сподели също защо искат лични карти, при положение, че нямат никакво право. Не са полиция. Има си закон.

За да можеш веднага да теглиш кредит за козметиката, как защо Grinning
 Друга причина няма.

Здравейте,
напротив имаме право!

Декларацията е задължителна, защото все пак при нас идват различни хора, и не бихме искали да бъдем упреквани, че сме накарали някого насила да участва в презентацията. И по никакъв начин не бягаме от отговорност. Искаме много ясно да бъдем прочетени и разбрани. Фирмата е отговорна към това което прави, и никога не би си позволила да избяга от отговорност, ако такава й бъде потърсена. Разбира се, това трябва да става по предвидения в закона ред.

Що за глупости. Да си иска декларация, за да не ви набедят в отвличане на клиенти, връзване на стол и насилствено и грубо презентиране.  hahaha
Вчера имаше презентация на салам в един хипермаркет. Сега като не съм подписала нищо, ще взема да ги осъдя  Joy
Дайте я тук таз декларацийка да видим какво пише.

Последна редакция: вт, 02 дек 2014, 12:01 от Elora Danan

# 2 170
Защо не вземете да я изтриете тази тема?
Госпожицата я ползва за безплатна (надявам се) реклама на продуктите си.
Откъде накъде ще се трие?! От изтриването й биха спечелили само Де Шели, щото освен на тях, на никой друг не видях да пречи тази тема. Аз не бих им направила тази услуга.
Ако нещо трябва да се изтрие,това са постингите на г-жа/г-ца Де Шели.
Темата обаче трябва да стои, за да предупреждава каква мафиотска структура се крие зад това име и подобните му. На който не му е приятна, да не влиза в нея и да не я чете, лесно е.
И на мен ми беше крайно неприятно да чета за издевателствата на Де Шели върху подмамени клиентки, но по-важно е потенциалните такива да бъдат информирани и предупредени навреме, ако любезна девойка от кол центъра им отправи покана за безплатна процедура.

Последна редакция: вт, 02 дек 2014, 23:14 от krem-karamel

# 2 171
Ама нека и нейните коментари да седят  Laughing лошо няма
А хората си имат глава на раменете. Който знае как да се информира, ще потърси, ще почете, ще помисли и прецени. А други ще си я купят, а после ще се тюхкат.
Докато има риба в морето, ще има и рибари.

# 2 172
  Вижте сега, дори и лошата реклама е реклама. Тая тема стои постоянно на първа страница, а госпожицата без умора повтаря колко чудни прекрасни са техните продукти. Не се учудвам, че е силно мотивирана да отговаря на всеки , след като и плащат, но в края на краищата така Де Шели имат постоянен форум където да се говори за продуктите им и да препращат към информация, линкове, възхитени потребители и прочие. В края на краищата тя получи възможност за найсти път да уведоми, че обслужването се подобрява, че лошите практики са останали в миналото, че не насилват  - вече - никого и сто хиляди пъти колко хубава е козметиката им.

На това аз му викам чудесна възможност за реклама.

Последна редакция: вт, 02 дек 2014, 16:37 от Iris04

# 2 173
Да си повтаря до припадък, колко им е хубава козметиката. Laughing Това си е голо твърдение. То и ред бул дават крила, ама не полетях. Sad
Като цъфне следващия опарил се, ще си проличи колко им се е подобрило обслужването.
А иначе е видно, че тя не може да се защити по никакви параграфи, клинчи, лъже и маже и чат пат се извинява, когато някой се оплаче от грубо и неетично поведение. Ама няма избор. Тука вече не може да лъже.
Обаче пиарката не е наясно, че винаги когато един човек е доволен от даден продукт, рядко ще се случи да тръгне и да го хвали наляво и надясно. Но когато е недоволен, ще го каже на множество хора. И това не е хейт, а нормално човешко поведение. Впрочем тук неведнъж дамите били на тези процедури, са казвали, че ефектът е никакъв, независимо от истеричните възхвали на козметичките как едва ли не са се подмладили с 10 години.
Няма да е лошо и да си помисли как така тук се обсъжда и критикува предимно тази фирмичка, а не се виждат теми където и да е било с множество оплаквания за други козметични фирми. Защо ли?
Нещо не намирам темата с 5000 поста срещу кремовете на Нивеа.
Иначе да и се забрани да пише не е редно, защото е ограничаване, но си заслужава един хубав бан за глупавите си рекламни трикове.

И ми стана интересно как така дават за проба от специално подготвени мострички, а не от кое да е куфарче.

Напомням поста на Белла дона

Никакъв майтап не е ! Проверка ще извикам веднага в момента в който кацнете в Пловдив! Случая е следния: идват в Студентски град и ви казват да им дадете проби за изследвания ,при което вие вадите предварително подготвени проби ,а не сте взели от куфара на клиентката с оплаквания! Кажете сега защо ви се налага да имате предварително подготвени проби за изследване?  Whistling

И като се има предвид какво знаем за тази фирма е логично да повярваме на това изказване, а не на високопарната пиарка на която и се плаща.
То с отричане не стават нещата, стават с доказателства.

# 2 174
Декларацията е задължителна, защото все пак при нас идват различни хора, и не бихме искали да бъдем упреквани, че сме накарали някого насила да участва в презентацията. И по никакъв начин не бягаме от отговорност. Искаме много ясно да бъдем прочетени и разбрани. Фирмата е отговорна към това което прави, и никога не би си позволила да избяга от отговорност, ако такава й бъде потърсена. Разбира се, това трябва да става по предвидения в закона ред.

Ами вашата фирма още ли съществува? Не ви ли затвориха вече?

Общи условия

Активация на акаунт