Демонстрации на козметична линия Де Шели (De Sheli)

• 389 579
  • 2 962
  •   1
Отговори
# 2 220
  • София
И мен ме търсиха отново около Коледа, но слава богу от един път разбраха, че не желая повторна процедура плюс бонус....

# 2 221
  • София
Заповядайте - на минута 3.35. Куфарчето са го докарали добре. Наистина човек лесно може да се привлече.
При украинците били швейцарци.

http://govoryt-ukraina.tv/stories/discuss/232---kredit-na-krasotu/

# 2 222
  • София
Как може 10 минутен тест изобщо да се предлага? Да се споменава, дори? Аз пострадах много тежко от Дешели. После ходих на тест при доцент алерголог, като ми правиха замервания на 48 и на 72 часа. И се установи непоносимост към 3 от консервантите на тази био и натурална супер козметика!

# 2 223
Днес кандидатствах за работа по обява на фирма ''Алфа Бюти ЕООД", която беше публикувана в jobs.bg . Студентка първа година в Нов Български Университет съм, специалност ''Психология (на англисйки език)". Не съм работила досега и липсата ми на какъвто и да било опит са голяма пречка да си намеря прилична работа. Явно допускам голямата грешка да кандидатствам по разни обяви, веднага щом видя, че са ''подходящи за студенти'', че не се изисква диплома за висше образование и че задълженията са различни от миене на чинии, чистене и тем подобни. А в случая с горе упомената обява, имаше и посочена заплата- от 400 до 1500 лв. Освен това са декларирали, че ''Това не е мрежов маркетинг!'', което ми се стори подозрително. Както и да е, звъннаха ми след около половин-един час, с покана за интервю. Приех, най-вече защото за първи път получавам обратен отговор след като съм кандидатсвтала за някаква позиция в последните 2-3 месеца. Логично, след като премина вълнението ми, се поинтересувах каква точно е тази фирма, къде се намира офисът им и т.н. Изключително благодарна съм ви, че не сте изтрили темата. Оттук попаднах и на репортажа от Господари на Ефира, но мисля, че най-вече ме отказаха публикуваните коментари от страна на служителите на De Sheli. Предпочитам да мия чинии, отколкото да пробутвам боклуци на хората и да работя с толкова крайно неграмотни и некомпетентни хора. Все още се чудя дали изобщо да си изгубя времето утре на въпросното интервю. Бих го направила само защото вярвам, че е най-добре да действаш вследствие на личните си наблюдения и убеждения, но не съм сигурна дали в този случай си заслужава. Какво смятате, дами?

# 2 224
Не се настройвай предварително. Върви на интервюто и виж какво ще изискват от теб. Ще си прецениш дали си заслужава, като от прочетеното тук ще имаш едно наум.
Странно ми е, че не ти се обаждат за работа, много се търсят хора с чужди езици. Пробвай за секретарка или подобна длъжност...Успех!  Peace

# 2 225
Днес кандидатствах за работа по обява на фирма ''Алфа Бюти ЕООД", която беше публикувана в джобса. Не съм работила досега и липсата ми опит са голяма пречка да си намеря прилична работа.
Оттук попаднах и на репортажа от Господари на Ефира, но мисля, че най-вече ме отказаха публикуваните коментари...
Предпочитам да мия чинии отколкото да пробутвам боклуци на хората и да работя с толкова неграмотни и некомпетентни хора. Все още се чудя дали изобщо да си изгубя времето утре на въпросното интервю. Бих го направила само защото вярвам, че е най-добре да действаш вследствие на личните си наблюдения и убеждения, но не съм сигурна дали в този случай си заслужава. Какво смятате, дами?
Като знаеш какво представляват, за какво ти е да си губиш времето с тях?
Ако ти е много любопитно, отиди, но не им давай личните си данни, защото после ще съжаляваш!
Гарантирано ще злоупотребят.
Прочети по-назад темата и ще разбереш какво има предвид

П.П. Ето за това говоря. Виж отговор #813

Скрит текст:
ПУБЛИКУВАНО ОТ: СЛАВИНА КОСТАДИНОВА В НД, 22 ДЕК 2013, 00:43

Имам какво да кажа относно тази фирмичка и какви "чудеса" ми сътвориха без дори да си имам на идея!
Ако знаете какви поразии ми направиха! Регистрирана съм на Борсата, минах и аз през обучения и т.н., но се случиха непредвидени неща и не можах да започна работа там, макар че и аз доста се съмнявах във фирмата, но явно има Господ и не започнах. Останах на Борсата и така до днес, като мислех, че след като не съм подписвала трудов договор, не се водя на работа във фирмата. Да, ама не. Днес ми се обадиха от Бюрото по труда и ми заявяват че е получено уведомление от НАП, че имам скючен трудов договор с фирмата и ме наказват за 6 месеца! Ха, сега. На 8 декември трябваше да се явя на работа, но се случиха въпросните неща и не можах, и се чух с тях, и те най-учтиво ми заявиха, че не желаят да работят с мен без дори да им заявя каква е причината, но както и да е. И на следващия ден уж както не желаят да работят с мен, те са подали в НАП уведомление за сключен трудов договор, НАП са ме завели и моя милост вече е служител на фирмата. Както разбирате, аз нищо не знам по въпроса. Днес най-учтиво им се обадих да си поправят грешката и да оправят нещата, а дамата отсреща ми заявява, че вече е подадено анулирането, а аз като говорих с НАП ми казаха, че те са имали 3-дневен срок и ако не подадат молбата до тогава, се водя на работа. Е, днес е 21 декември, уведомлението за сключен трудов договор е от 9 декември, мисля, че отдавна 3-дневния срок е изтекъл. И така сега следва голямото ходене по институции и хабене на нерви, но поне в моя случай имам за какво да се захвана, при положение, че аз никъде не съм подписвала, че ще работя с фирмата. Стискайте палци да им разкажем играта и така както са нови във Варна бързо да отървем и следващите потърпевши...!

Последна редакция: нд, 25 яну 2015, 11:41 от krem-karamel

# 2 226
Как се подава трудов договор без подпис и как институцийката го приема е много чудно  Shocked

# 2 227
  • София
Аз дълбоко се съмнявам да има трудови договори при това текучество. Изобщо не се занимавай, включително от любопитство. То е все едно от любопитство да пипнеш котлона, макар да ти казват, че е горещ.

# 2 228
Сега как са нещата не знам. Но когато аз бях там ми казаха, че един месец ще работя на граждански и после става трудов.
Иначе сигурно правят договори на минималната заплата.

# 2 229
  • София
да, този номер с гражданския го знаем. Много фирми разчитат на това, че хората не познават КТ. Особено 20-годишните.

# 2 230
Мале,каква скапана държава сме Sick #2gunfire,гади ми се от безотговорното отношение на институциите и от това,че вместо да защитават обикновените и невинни хора,те бранят мафиотите и измамниците #Crazy.Къде го има това?!
Интересно ми е какво е направило момичето.Дали се е явило на интервюто..как може да знае за какви мошеници иде реч и пак да пита дали да се забърква с тях.Ми не може да са лъжливи и подли с клиентите и да са точни и изрядни с работниците си и с държавата.А то пък една държава #2gunfire #Cussing out #Cussing out

# 2 231
Не че ги защитавам, но уведомлението в НАП се подава преди сключване на трудовия договор и копие от него се връчва на служителя при подписването му. Другото вече си е наказуемо - дори да не са сключили договора с нея, е трябвало да заличат уведомлението в тридневния срок. Ако нямат подписан от служителя договор и не са уведомили, са в нарушение.

# 2 232
  • Deutschland/HE
Не че ги защитавам, но уведомлението в НАП се подава преди сключване на трудовия договор и копие от него се връчва на служителя при подписването му. Другото вече си е наказуемо - дори да не са сключили договора с нея, е трябвало да заличат уведомлението в тридневния срок. Ако нямат подписан от служителя договор и не са уведомили, са в нарушение.

Уведомлението в НАП е след сключване на трудовия договор и ПРЕДИ започване на работа. При уведомяването на НАП не се представя самият трудов договор.

# 2 233
Относно "НЕ ме търсете повече" - ами очевидно това не сработва, защото всички се оплакват, че звъненето е постоянно. Аз явно съм или късметлийка или много викам, защото ми звъннаха само два пъти, но и двата пъти отнесоха скандал, а втория беше в 8:30 сутринта в неделя! Така че дай да не си разказваме приказки от 1001 нощи.
Ето ви още един начин да се отървете от тях.
Пренасочвайте обажданията към гласова поща/телефонен секретар, и им гледайте сеира. Лесно е.
Ако след 3 позвънявания никой не им вдигне, да оставят съобщение.
Или при позвъняване да чуват само "Моля оставете съобщение"
Да ги видим тогава Mr. Green

П.П. Уведомление до НАП за сключен трудов договор се подава в 3-дневен срок (чл. 62 от КТ)

Последна редакция: вт, 27 яну 2015, 23:05 от krem-karamel

# 2 234
Да се включа и аз при Вас  Mr. Green
Обадили са се от въпросната фирма на майка ми за да и съобщят за "подаръка от приятелка", но са се представили с друго име. Майка ми каза, че 2-3 пъти е попитала момичето от коя фирма се обаждат, но тя отклонявала запитването. Момичето се държало много арогантно и нагло и при отказ на майка да посети така желаната "Спа процедура" въпросната госпожица отговорила: Как така отказвате?! Нашите продукти нямат аналог на пазара и тя губела като не иска да се подмлади с 20 години. Моята понеже е Тома Неверни естествено не е отишла. Сега и пратих линк да почете малко  Mr. Green

ПС: И това се случва в 9:00 часа сутринта в събота! Нямат срам тези. Връщам се назад да чета.

Общи условия

Активация на акаунт