Демонстрации на козметична линия Де Шели (De Sheli)

• 389 596
  • 2 962
  •   1
Отговори
# 2 235
Явно дебнат хората в ранните часове на почивните дни,понеже са още сънени и не могат да включат бързо за какви измамни нахалници става въпрос Naughty

# 2 236
Или просто са простакеси.
Продължават да си търсят персонал, м/у другото - скоро видях обява под поредното им име. Времегубки.

# 2 237
  • София
да не говорим, че за извършване на козметични дейности трябва наетите да имат поне завършен такъв курс, а те наемат студентки по няма значение какво.

# 2 238
да не говорим, че за извършване на козметични дейности трябва наетите да имат поне завършен такъв курс, а те наемат студентки по няма значение какво.

Е ,то такава "вълшебна" козметика сама си се нанася сигурно Joy

# 2 239
Продължават да си търсят персонал, м/у другото - скоро видях обява под поредното им име.

Щом има такова текучество, значи условията им са повече от гадни..... Crazy

# 2 240
Да не говорим, че за извършване на козметични дейности трябва наетите да имат поне завършен такъв курс, а те наемат студентки по няма значение какво.
Те дори нямат лиценз за извършване на козметична дейност,какво остава за нещо повече?
Да не говорим, че всеки козметик е длъжен да притежава ЛИЧНА ЗДРАВНА КНИЖКА, заверена от няколко инстанции (ХЕИ, РЗИ, клинични лаборатории и др.)
Ако нямаш редовна здравна книжка, нямаш никакво право да извършваш каквито и да е козметични процедури.
Противното означава, че всеки, включително и заразно болен може да те пипа по лицето, без поемането на каквато и да е отговорност!
Санкциите за нелегално извършвани козметични процедури са много сериозни. Паричните глоби са първото, което грози абсолютно всички на територията на обекта - от шефовете до девойките, мажещи нелегално лицата на клиентките с незнайно какво. След което считайте обекта за окончателно затворен.

Сега ясно ли ви е защо не допускат който и да е на мнима козметична процедура и защо искат лична карта? Както и защо не са регистрирани като козметичен център, а само като "център за продажба на козметика" (незнайно каква и откъде)?

Скрит текст:
СКАНДАЛНИЯТ ЦЕНТЪР "ДЕ ШЕЛИ" ВЪВ ВАРНА НЯМА ЛИЦЕНЗ ЗА КОЗМЕТИЧНА ДЕЙНОСТ

Център "Де Шели", който се помещава на втория етаж в мол "Варна", извършва нелегални козметични процедури. Това съобщи директорът на Регионалната здравна инспекция (РЗИ) д-р Божанка Георгиева, която разпореди щателна проверка след публикациите в Топ Новини Варна. По думите й обектът е регистриран като център за продажба на козметика, но не притежава лиценз за извършване на каквито и да било козметични процедури. Акцент в настоящия етап на проверката е цензът на персонала, който извършва козметични процедури.
ТОП НОВИНИ ВАРНА припомня, че по данни на клиентки в обекта се извършва безплатно почистване на лице. След това консултантите започвали да убеждават жените, че имат нужда от подмладяване с "уникален комплект от кремове за лице", чиято промоционална цена е над 2000 лева с опция за разсрочено плащане.
...

http://www.moreto.net/novini.php?n=244835

П.П. Ето как изглежда здравната книжка,каквато никой от мнимия козметичен център Де Шели не притежава:

Скрит текст:

Последна редакция: вт, 03 фев 2015, 14:01 от krem-karamel

# 2 241
Невероятно. След толкова време някоя институция решила да поработи  Joy

# 2 242
Днес ми звъняха ама казаха някакво друго име бързо и завъртяно (не го запомних), обаче имах безплатна спа процедура от приятелка... центъра за красота бил в Студентски град. Вече за трети път ми звънят...

Скрит текст:
... и просто им казах, че съм в друг град и да спрат да ме търсят!!!! #Cussing out #Cussing out

# 2 243
И на мен пак ми звъняха, но им казах доста твърдо, че ако още един път ми се обадят ще подам жалба в полицията. Ако вземат да звъннат, наистина ще го направя.

Иначе се представят като от "Даймънд трежър" в Студентски град.

# 2 244
  • София
http://www.aif.ru/society/safety/1447438

Това да ви е познато?

# 2 245
  • София
Вече ми звънят повече от година през 2-3 месеца. Ха-ха, наистина са неуморими. Grinning Преди малко ми се обадиха пак и им казах, че не е удобно да говорим. Утре щели звъннат. Joy  Изкушавам се да си направя импулсен телефон и честичко и продължително да си говоря с тези девойки. Laughing

# 2 246
  • София
Невероятно, но факт, и на мен ми се обадиха в една събота в 9 сутринта. Когато ми съобщаваха името на фирмата, го дъвчеха неразбираемо, а и адресът им, тоест номера на сградата се оказа грешен.
При това, дотолкова, че номерът, който съобщиха се пада от другата страна на булеварда.

# 2 247
  • out of space
Вече ми звънят повече от година през 2-3 месеца. Ха-ха, наистина са неуморими. Grinning Преди малко ми се обадиха пак и им казах, че не е удобно да говорим. Утре щели звъннат. Joy  Изкушавам се да си направя импулсен телефон и честичко и продължително да си говоря с тези девойки. Laughing

Неприложимо. Импулсните започват със специфичен код.

# 2 248
Хрумна ми и друго. Като звъннат, им казвате "Изчакайте само за малко", оставяте телефона ей така и си правите други работи.
Пък вече ако много ви лазят по нервите и сте им казвали неведнъж да престанат с обажданията, пуснете жалба.

# 2 249
Вече ми звънят повече от година през 2-3 месеца. Хаха, наистина са неуморими Grinning Преди малко ми се обадиха пак и им казах, че не е удобно да говорим. Утре щели звъннат Joy Изкушавам се да си взема импулсен телефон и често и продължително да си говоря с тези девойки Laughing
Неприложимо. Импулсните започват със специфичен код.
Напротив, приложимо е. Като ти се обадят на обикновения номер, първо ги молиш учтиво да се обадят след малко или да изчакат малко, и през това време ги свързваш с импулсния номер (ако имаш такъв) - пренасочваш обаждането един вид.
Ще се усетят чак когато си получат месечната сметка Wink
Като си го търсят, ще си го намерят Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт