Демонстрации на козметична линия Де Шели (De Sheli)

• 389 422
  • 2 962
  •   1
Отговори
# 2 295
  • Варна
Shocked Ей сега ти прочетох отговора! Зачудих се дали да продължа, тъй като разговора с теб е точно толкова загубено време, колкото и с тези от колцентъра. И да продържавам да мисля, че работиш там. Иначе да попитам пак - защо така като ... ученичка  newsm78 И със самочувствие, че само ти знаеш как да говориш с тях  hahaha

Не, мила, няма смисъл да продължаваш разговора с мен. Защото ти въобще дори не четеш какво съм писала, а камо ли да искаш да схванеш значението му...
Мисли си каквото си искаш за това къде работя...  Laughing
Попита вече "защо така като ученичка". И аз ти отговорих. Ако да си любезен и да отричаш метода на комуникация с хората с лъжи и грубости означава "да се държиш като ученичка", ок - ученичка съм... Wink
Спри се вече!
Разбрахме, че държиш да се знае, че който подкрепя любезната комуникация е ученичка, работи в кол центъра на Де Шели и е ужасно заблуден и глупав човек.

# 2 296
Аз за себе си съм намерила решение - пренасочвам обажданията към гласова поща (или телефонeн секретар, едно и също е) и въобще не им обръщам внимание.
Да ме търсят колкото искат и когато искат, не ми пречи, напротив, забавно ми е Grinning
Да оставят и съобщения колкото искат, телефонният секретар е затова - да приема съобщенията им Grinning

Ако аз не искам да разговарям с тях, няма сила, която да ме накара.
Щом те сами не осъзнават, че не са желани и продължават да звънят, това говори много зле за тях, не за мен.

П.П. Кали, ужасно заблудени и жалки са девойките от кол центъра. Ако имаха поне малко акъл в главите, за нищо на света не биха извършвали мними козметични процедури (защото може да им струват много скъпо!)
Защо са мними, бях достатъчно изчерпателна,няма да се повтарям, защото всички ме разбраха, явно само на теб не е удобна истината.

Последна редакция: вт, 03 мар 2015, 11:18 от krem-karamel

# 2 297
  • София
Скрит текст:
Shocked Ей сега ти прочетох отговора! Зачудих се дали да продължа, тъй като разговора с теб е точно толкова загубено време, колкото и с тези от колцентъра. И да продържавам да мисля, че работиш там. Иначе да попитам пак - защо така като ... ученичка  newsm78 И със самочувствие, че само ти знаеш как да говориш с тях  hahaha

Не, мила, няма смисъл да продължаваш разговора с мен. Защото ти въобще дори не четеш какво съм писала, а камо ли да искаш да схванеш значението му...
Мисли си каквото си искаш за това къде работя...  Laughing
Попита вече "защо така като ученичка". И аз ти отговорих. Ако да си любезен и да отричаш метода на комуникация с хората с лъжи и грубости означава "да се държиш като ученичка", ок - ученичка съм... Wink
Спри се вече!
Разбрахме, че държиш да се знае, че който подкрепя любезната комуникация е ученичка, работи в кол центъра на Де Шели и е ужасно заблуден и глупав човек.
Мила е обръщение, което се използва между по-близки хора по принцип. Ние не сме такива, затова благодаря за него. /И понеже ти си го използвала с ирония, аз все пак да уточня, че не го пиша с ирония/
И да, добре те разбрах какво имаш предвид. Но очевидно не съм съгласна с него. Въпрос на лично мнение и разбиране.
Относно комуникацията - любезна комуникация не дължа на никого, още по-малко във вида, в който си я представяш ти. Още по-малко ЗА МЕН, подчертавам, любезна комуникация не е да разкажа на някой непознат по телефона какви процедури правя в момента, какъв е семейния ми бюджет и т.н. подробности. И в този й вид - да, не я подкрепям.
А това "разбрахме"  newsm78  "Спри се вече"  newsm78 И ми стана интересно кой съм излъгала  newsm78

# 2 298
  • София
Звъняха ми пак мизерниците! Точно след 1 година! Казах им повече да не ми се обаждат! Разговорът беше следния:

-Добър ден, търся госпожа ********
-Аз съм
-От център за красота се обаждаме в Студентски град.
-Кой център?
-ДеШели.
-Не ми се обаждайте повече.
(Затворих)
---------------
Точно, кратко, ясно. Какво има да се обяснявате? Нека ми се обадят пак, пак ще ги натиря.

# 2 299
Леле хора, това е направо изродско. Сънувах как се качвам в един луксозен автобус и обикаляхме страната. Накрая мацката, която ни развеждаше ми показа договора и заемът, който съм изтеглила, за да купя въпросната козметика заедно с касовата бележка. Демонстративно скъсах това нещо. Искам да кажа, че толкова дълбоко се е вкоренило това отрицание към това натрапване, че даже го и сънувам вече.... #Crazy Crazy

# 2 300
Нещата не са се променили много като тактика и поведение от времето на първият пост в тази тема. След като ми досаждаха около година по телефона, накрая намерих свободно време и реших да отида на "спа" процедура. Изобщо никакви коментари не бях чела преди това.
Девойката, която ме обработваше не пропусна да отбележи  занемарената ми кожа, бръчките, отпуснатите клепачи и т.н. Не ѝ се получиха добре нещата де, след като ѝ обясних, че приоритетите ми в момента не включват козметика за 2300лв, пък ако ще да стига и за 5 години напред. Лично се обиди, когато казах, че не се вълнувам и от разсрочено плащане, защото това е допълнителен финансов ангажимент за време напред, който не желая. "Ама, как така- възмущава се девойката- гледате на грижата за кожата си като на ангажимент?!" Тцтцтц, каква съм мърла  Mr. Green Върхът на обидата беше, когато отказах да дам телефона на колежки и приятелки за да се свържат с тях. Обясних, че не мога да раздавам телефонни номера, без да съм попитала преди това за разрешение( нещо, което "услужливата" ми приятелка, която беше дала моя телефон, не помня да е правила). "Ама защо?"- пита ококорено девойчето.
Как защо бе?!  ooooh!

Малоумна история, момичето се фръцна и ме поведе надолу по стълбите без да продума повече. Няма "довиждане", няма нищо...

# 2 301
  • България
Аз да ви кажа отидох, но нито съм си купила, нито пък съм кой знае колко впечатлена от продуктите. Първо ми намазаха едната половина от лицето, за да се видело ефекта - и тя ме пита виждате ли ефекта - еми не, не го виждам. после втората половина ме намаза оттук оттам с пловината мазила отколкото преди и това . да ви кажа не са ме убеждавали да си го купя само ми разказаха в началото и посредата и това беше. аз и казах че бързам и чао Stop Но ходих в салона на ул.Казбек 62. личната карта само един бърз поглед и това беше не са ми я разглеждали преписвали и т.н. ако имате свободно време и  ви се занимава отидете да ви намажат с кремчета и това е

# 2 302
  • София
 #Crazy #Crazy Отворили са друг офис? Ай стига бе ooooh! ooooh! ooooh!

# 2 303
  • София

И на мен ми звъняха от този нов офис, нямали нищо общо с тези в студентски град.
Отсвирих ги леко грубо.

# 2 304
  • София

И на мен ми звъняха от този нов офис, нямали нищо общо с тези в студентски град.
Отсвирих ги леко грубо.

Същата фирма, но нямат нищо общо? Това почти ми звучи логично. Какво ли не се правят вече

# 2 305
И да си променят адреса, са си все същите.
Съвсем обичайно поведение за фирма-фантом - де се мести от един адрес на друг...
Такива ги има много...

# 2 306
do kolkoto znam sa otvorili nov ofis v mladost I v st .grad....I rabotqt s nqkakvi novi produkti no sa pak na Maksim Banin I rabotqt po sashtiqt nachin

Последна редакция: чт, 04 юни 2015, 00:40 от AnMary

# 2 307
  • България
козметичното студио, в което аз ходих, се казва даймънд ул.казбек 62 срещу мол България  и предлагат въпросните продукти по същата схема

# 2 308
  • София
 newsm78 Даймънд Трежър?

# 2 309
дайманд трежър се казва серията продукти за лице-иначе компанията е същата само ,че вече се води на името на жената на Максим-Роксана

Общи условия

Активация на акаунт