Демонстрации на козметична линия Де Шели (De Sheli)

• 389 451
  • 2 962
  •   1
Отговори
# 2 280
Аз съм бивш служител на тази фирма ,,Алфа Бюти ,, представят се като Дешели, dimand truser , наистина е невъзможно изтриването,няма я тази обция  просто ви преместват за дадено време на пред и пак прозвъняват ,а относно потвърждаването това е да се затвърди клиента да доиде да дадения час .

# 2 281
Аз съм бивш служител и искам да Ви кажа,че фирмата е напълно легална,лицензирана и може би е една от най-проверяваните фирми в България! Не одобрявам единствено,че притискат жените да си купят точно днес! Относно запласхтането са много некоректни и ти обещават едно заплашане а на 10ти получаваш коренно различно. От декември не работя там  и съм много щастлива,че не се налага да лъжа дамите !

# 2 282
  • София
тя може да е кристално регистрирана, но не я прави почтена в отношението с клиентите.

# 2 283
тя може да е кристално регистрирана, но не я прави почтена в отношението с клиентите.

И момичето това казва,но и не само с клиентите не са точни явно ooooh!

# 2 284
Мога да Ви кажа,че куфари няма и карат жените да идват на още безплатни процедури докато докарат 10 да замажат очите на дълго чакалите дами.Ето пример една жена ако си купи днес и си иска куфара няма да и го дадат! Не знам може и сега да имат,както казах не работя от 10ти 11 декември някаде,но са голями измамници в това отношение.Нищо не казвам,продуктите са хубави но чак нещо уникално хубави да са не са.Правила сам си процедури и сам си сравнявала за себе си с домашни маски и резултатът е същият ако сложа дневен крем след това за да ми е по бяло лицето.Нищо не казвам за хората които ги харесват и тези които не ги,моето мнение като служител доста дълго време е ,че продуктите не са нищо особенно.Обучават ни как да повлиаем на жените за да си го земат само и единствено днес,което пак не одобрявам.Имала сам хиляди жени които идват при нас само за да се спре да им се звъни,Караме ги изтормозени по телефона да си купят а ако нямат пари ги карахме да си вземат абонамет с процедури.400лв е абонамента с 12 процедури уж само за тях е тази промоция.Просто е пълен качамак тази фирма и служителите ако продават са много добре но ако не продават шефа Максим се подиграва и постоянно пита кога ще почнеш и това е някакво прихическо натоварване. Колегите са уникални,управителките някои също (не знам дали са същите от както аз работех) но съм тотално разочарована.Не знам по другите страни дали е така с компанията но тук е ужасно и според мен е виновен само и единствено Максим Банин.Но това е мое мнение което не налагам на никой друг,а просто го споделям защото съм била в тази сфера дълго време.Отделно за контактите които искаме трябва да питаме работят ли хората,какво по точно и къде,и ако са безработни ги каним в краен случай!
Който не е ходил,заслужава си да отиде и да се намаже но не и да си ги купи!

# 2 285
Добре де, как ги карате жените да купят?!? Ми, аз, като съм решила, че няма да купя /независимо поради каква причина/, няма как да ме накарате да купя.... newsm78 Вярно е, че те правят на най-грозната и тъпата стъпвала там, но пак не могат насила да те накарат. Пистолет няма да ти опрат в главата!!  Naughty

# 2 286
Именно за това е обучението което правим всеки ден на митингите.Имала съм жена лично аз която я накарах да си го купи и след това велик скандал с мажът и вкъщи е имала и постоянно се карат но нея я беше срам да дойде и да го върне.Пример ще ви дам на един нормален разговор."
Разбрах,че ви хареса продъктът и сте доволна ,но нямате цялата сума-Да така е.
А от вариянтите на разсрочено плащане,кое е по трудно пъвата вноска или и последващите?-И двете.
Ясно . А има ли сума която не бихте я мислили,отчитайки всички разходи ?Сума която така или иначе вие си я давате на месец за вашите продукти.-Ми примерно давам около 50 до 100 лв.
Тук питаме колко от 50 до 100 лв са ви максимално удобни?-Ами 70лв.Ясно.
А първоначална вноска.?-Нямам пари в мен.-
Ясно!Ако имаше такъв вариян 0лв днес и по 70 от другият месец още днес ли щяхте да станете нашата поредна и красива клиентка.
Тук може да изникне някое възражение но именно за това се обучаваме да ги борим.И когато вече жената е обедена,че иска питаме уж финансовият ни директор -'а такъв няма" отчитаме се на управителките и пишат след това условие 0лв днес и по 65лв от следващият месец без олихвяване за 36месеца и почти всяка жена го иска.Но то си е и малко психо тактика,нали трябва да си паснем да разтопим леда с вас,да ви се харесаме, да продадем и себе си и компанията и продукта.Има и жени които не искат нормално е,и не че не искат а нямат пари!
Това е тактиката!

# 2 287
Дрън - дрън!
Ако съм решила, че няма да купя, ако ще звезди да ми свалиш, пак няма да ме накараш. И на ме ми ги говориха тези, както и на мои познати. Аз пак бях мила и казах, че не мога да взема решение за такава сума без да се консултирам с мъжа ми /при което бях определена като жена без право на дума и леко получих обиди на тази тема - но грам не ми дреме/. Докато моите познати просто са казали, не искам, не ми харесва продукта и точка!

# 2 288
Казвам как протича разговорът.Как ни карат да работим.Естествено,че не може да си вземе всяка жена.Нормално е.Но това е методът по който работим и се получава почти при всяка 5 или 6 жена!

# 2 289
А има ли служител в тази фирма ,който да пише  грамотно и що-годе разбираемо? Или  си се избирате по  някакъв такъв принцип - колкото по....оф,  да не обидя някой, да кажем - несправящ се, толкова  по-манипулируем за Каузата  Rolling Eyes

# 2 290
  • София
Скрит текст:
Кали ти сериозно ли не намираш нищо нередно в това да искаш да откажеш възможността да се възползваш от някаква си процедура, презентирана ти по телефона? Никъде не съм писала, че го намирам за редно... Naughty Това значи ли,, че трябва да лъжа, да мажа, да крещя и обиждам? Не само да не можеш просто да кажеш "Не, няма да се възползвам, не ми звънете", ами и да трябва да обясняваш, че сега ще правиш Инвитро процедури, колко струват те и какъв в бюджетът ти в момента  Shocked Кой е казал, че трябва? Просто аз си избрах този подход и си реших проблема. Не съм казала, че е правилен, а само че работи... Wink Чак пък да отделиш и 10 минути. Ами дали ще са 10 минути в един разговор или една минута "зъбене" в десет поредни разговора, каква е разликата?
Еми за мен не е нормално. Различни хора - различни разбирания за нормално. За мен пък не е нормално да се държа грубо с непознати хора и да лъжа. Нямам намерение да обсъждам личния си живот с никой. Още по-малко мисля, че трябва да се оправдавам или обяснявам на някаква девойка защо не желая да предприема някакво действие. Някъде да съм писала, че съм се оправдавала? Просто си поговорихме с девойката и толкова... Отговорът "не, не звънете повече" би следвало да е достатъчен. Всичко останало приемам като навлизане в личното ми пространство и НЕ толерирам в каквато и да е форма.
Толерираш или не - продължават да ви звънят, нали? Значи излиза, че само и само да устоиш на принципите си и да не си "пречупиш" езика и да бъдеш любезна за няколко минути, си готова да се подложиш на безкрайно звънене и тормоз? Като сте толкова ербап и непоколебими, защо не вземете да заведете дело за тормоз...  Wink Тогава ще призная, че вие сте правите и единствения правилен начин е "с рогите напред". Обещавам!
И всъщност така и не ми стана ясно коя е "благата дума", която си използвала?
Искаш да пресъздам разговора с пряка реч ли? Това за "благата дума" е поговорка, метафора... Който разбрал - разбрал. Мисля да прекратя този безумен спор, чиято единствена цел беше евентуално да помогне на още някоя потребителка да си реши проблема, както го реших аз. Но насила хубост не става, нали? Wink (Това последното също е Българска народна поговорка. Сега някой да не реши, че го наричам грозен... Wink
Shocked Ей сега ти прочетох отговора! Зачудих се дали да продължа, тъй като разговора с теб е точно толкова загубено време, колкото и с тези от колцентъра. И да продържавам да мисля, че работиш там. Иначе да попитам пак - защо така като ... ученичка  newsm78 И със самочувствие, че само ти знаеш как да говориш с тях  hahaha

# 2 291
Именно за това е обучението което правим всеки ден на митингите.Имала съм жена лично аз която я накарах да си го купи и след това велик скандал с мажът и вкъщи е имала и постоянно се карат но нея я беше срам да дойде и да го върне.Пример ще ви дам на един нормален разговор."
Разбрах,че ви хареса продъктът и сте доволна ,но нямате цялата сума-Да така е.
А от вариянтите на разсрочено плащане,кое е по трудно пъвата вноска или и последващите?-И двете.
Ясно . А има ли сума която не бихте я мислили,отчитайки всички разходи ?Сума която така или иначе вие си я давате на месец за вашите продукти.-Ми примерно давам около 50 до 100 лв.
Тук питаме колко от 50 до 100 лв са ви максимално удобни?-Ами 70лв.Ясно.
А първоначална вноска.?-Нямам пари в мен.-
Ясно!Ако имаше такъв вариян 0лв днес и по 70 от другият месец още днес ли щяхте да станете нашата поредна и красива клиентка.
Тук може да изникне някое възражение но именно за това се обучаваме да ги борим.И когато вече жената е обедена,че иска питаме уж финансовият ни директор -'а такъв няма" отчитаме се на управителките и пишат след това условие 0лв днес и по 65лв от следващият месец без олихвяване за 36месеца и почти всяка жена го иска.Но то си е и малко психо тактика,нали трябва да си паснем да разтопим леда с вас,да ви се харесаме, да продадем и себе си и компанията и продукта.Има и жени които не искат нормално е,и не че не искат а нямат пари!
Това е тактиката!
На тия "митинги" /?!?/ не ви ли учат да пишете грамотно, че то само с "психо тактики" не става, трябва и акъл. Умирам си някой "консултант" да ми смята парите, които съм склонна да давам за козметика, както и дали и защо казвам всичко на  "мАжът ми"....И като кажа каква сума отделям за козметика, що пък цялата трябва да я лапне Де Шели....щото аз в тая сума например и паста за зъби, шампоан, маски за коса и бои за коса и прочее слагам. Или няма значение, мога да си ходя с мазната и побеляла коса, ама щом физономията ми е намазана с вашите чудодейни мазила, нищо друго не се забелязва.......

# 2 292
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Момичето обяснява как работи системата на ДеШели,вие му се зверите насреща,все едно във вашето портмоне е бръкнало.
Милитана,хайде да не броим правописни грешки,че и твоите не са малко.

# 2 293
  • София
на мен са ми интересни обясненията. Звучат логично.

# 2 294
Момичето обяснява как работи системата на ДеШели,вие му се зверите насреща,все едно във вашето портмоне е бръкнало.
Милитана,хайде да не броим правописни грешки,че и твоите не са малко.
Сериозно? Може би защото не използвам думи като "митинг" вместо среща и "звери" вместо ....и аз не зная какво - ти ще кажеш.  Дали е бръкнал някой или не в моето портмоне няма как да знаеш, а и няма начин да ми обяснява някой какво и как да пиша. Всеки споделя това, което намери за добре, друг е въпросът какво впечатление оставя в останалите  Wink

Общи условия

Активация на акаунт