Демонстрации на козметична линия Де Шели (De Sheli)

• 389 604
  • 2 962
  •   1
Отговори
# 2 325
Ето всичките шест репортажа на Господари на ефира. На който му харесва видяното, да ходи на "безплатната процедура". Ако някой още не ги е гледал, има възможност да ги види.
"Златна козметика" под натиск - част 1
"Златна козметика" под натиск - част 2
"Златна козметика" под натиск - част 3
"Златна козметика" под натиск - част 4
"Златна козметика" под натиск - част 5
"Златна козметика" под натиск - част 6
И тези линкове вече не стават за гледане, ето други:
"Златна козметика" под натиск - част 1
"Златна козметика" под натиск - част 2
"Златна козметика" под натиск - част 3
"Златна козметика" под натиск - част 4
"Златна козметика" под натиск - част 5
"Златна козметика" под натиск - част 6

От YouTube:
Господари на ефира. Внимание измамна козметична серия Де Шели - част 1
Господари на ефира. Внимание измамна козметична серия Де Шели - част 2
Господари на ефира. Внимание измамна козметична серия Де Шели - част 3

Продавачи извършват здравни консултации в Де Шели

Последна редакция: сб, 10 окт 2015, 14:42 от krem-karamel

# 2 326
Аз съм кандидатствала за работа в тази компания. Всичко мина добре до момента , в който не ми връчиха един топ листи, или по - скоро " сценарии", по който бях длъжна да изнудвам жените- клиентки да заплатят сумата от 2000 лева за три крема. И в никакъв случай да не се отказвам при отказ. 40 листа със въпросния сценарии , в който аз едва ли не на сила да убеждавам жените да немерят всевъзможен начин да намерят огромната сума ,за да си закупят кремовете. На всичкото отгоре интервюто за работа се състоеше от 3 групови сеанса, в които една рускиня ни убеждаваше да не гледаме сайтовете особено БГ- МАМА , защото всичко било нагласено с цел да се откажат хората.Това е най - отвратителната компания , която съществува ... не се доверявайте всичко е измама.

# 2 327
Здравейте,
Аз работя в така наречената фирма Дийп козметикс  или по точно Бюти Индъстри. Бих искала да споделя, че съм много доволна от атмосферата, управителите и работата ми като цяло. Поради тази причина реших да вляза и да пиша за тях, но се консултирах и с управителите и поисках разрешение. Такова ми е дадено, да пиша от тяхно име ако се налага както и от мое.

Първо бих искала да кажа на читателите тук, че много от нещата писани тука по адрес на дийп козметикс са пълна глупост и клевети. Сами можете да се уверите като посетите центъра им и си тръгнете без да платите и една стотинка. Така можете да видите и отношението от страна на служителите дали го има този измислен натиск или не. Хората на всяко второ изречение викат „Ужас”, а аз работя тука и никакъв ужас не съм видяла. Прочетох, че имало крем, който струва 4ри цифри сума. Аз като клиент ще отворя сайта им и ще разгледам да видя цените им, които публично са обявени и не са скрити и не намирам такъв крем. Също така аз лично твърдя, че няма никакъв натиск да се купи от клиент каквото и да било. Много от термините тука, които се пишат/използват също са неправилни.

Не на последно място бих искала  да се обърна и към viperbite. Моля ви, не пишете такива професионални статии против нас, вижда се от далече, че някои ви е платил да пишете. И то поне да има нещо вярно, ми то нищо не е вярно. Дийп Козметикс няма нищо общо с Дешели, продуктите са различни, които се продават, фирмите, които ги продават също са различни. Част от персонала на Дешели, е нает и тука като служители (до колкото аз знам) и метода на работа е подобен на Дешели като имам предвид процедурите, но аз съм наясно, че много фирми работят по този начин, не само Дешели и не само Бюти Индъстри, а Дийп Козметикс, която е на Оксана Банина е само вносител.

Ако имате въпроси относно продуктите или процедурите аз съм на разположение да отговоря.

# 2 328
Не на последно място бих искала  да се обърна и към viperbite. Моля ви, не пишете такива професионални статии против нас, вижда се от далече, че някои ви е платил да пишете. И то поне да има нещо вярно, ми то нищо не е вярно.
Вие не правите ли същото?
Вашите продукти могат ли да се ползват от бременни и кърмачки?

# 2 329
  • Оптимист по принуда
Коси боси, а вие веднага яхнахте вълнАта да си направите рекламка на вашия-несвързан-с-дешели бизнес? По подобен неграмотен начин.

# 2 330
Ако имате въпроси относно продуктите или процедурите аз съм на разположение да отговоря.
Защо фирмата, а вече продуктите за пореден път се преименуват? Защо вече кремовете имат някакви нови съставки, а не прочутите "умни кристали"? Защо дори рекламираните нови съставки ги няма в състава на кремовете?

# 2 331
Не знам дали Дийп козметикс имат или нямат общо с Дешели.
Влязох в сайта на Дийп козметикс  и наистина са доста по-евтини. Само 200-300 лв  Mr. Green

# 2 332
Не забравяйте и "Даймънд Трежър".

# 2 333

Още ли има балъци, които купуват от вас?

# 2 334
Влязох в сайта на Дийп козметикс  и наистина са доста по-евтини. Само 200-300 лв  Mr. Green
Това е за един продукт Де Шели предлагаха куфарче с десетина, така че цената съвпада.

П.С. Опитах се да се регистрирам с твоя ник едно време, но явно е било след теб Grinning

# 2 335
Това е за един продукт Де Шели предлагаха куфарче с десетина, така че цената съвпада.

П.С. Опитах се да се регистрирам с твоя ник едно време, но явно е било след теб Grinning

Хич не се сетих да събирам  Mr. Green

Скрит текст:
Ника скоро си го смених. И на мен ми изписа, че има такъв ник, но просто вместо английско "а", сложих българско и го прие  Sunglasses

# 2 336
Тези още ли са на пазара? Не са ли в затвора вече?  ooooh!

# 2 337
Разбира се, че може! Това е козметика висок клас. Няма никакъв проблем да се ползва от бременни и кърмачки.

Метода ни на работа е сходен до този на дешели, до колкото се консултирах, само че това е разпространен метод на работа и се ползва от много фирми. Правим телемаркетинг, но не само! Правили сме презентации по моловете и ще продължаваме да правим, както и в интернет. Имаме си сайт, там продуктите са ни изложени и има и цени. Също така влезте и проверете фирмата ни в търговския регистър, там ще видите че Бюти Индъстри не е на Банини. Ползваме тяхна фирма за внос и доставка, защото не ни се занимава с това, но фирмата която прави процедурите и продава е Бюти Индъстри и да, има част от персонала на Дешели, който е нает и при нас, но не виждам това да е проблем. В нашия сайт можете да намерите много отзиви на наши клиенти с подпис, чакам и сертификатите да ми дадат до няколко дена и тях да ви ги покажа от чужбина да видите, че нещата са съвсем други, а не както тука се клевети и ни асоциират с дешели. Продуктите са други, на етикетите на нашите продукти има адрес на фабриките където са прозведени. Цялата информация е налична за дадения продукт и всички правила са спазени.
Ако имате други въпроси към нас, с удоволствие ще ви отговорим!

# 2 338
Разбира се, че може! Това е козметика висок клас. Няма никакъв проблем да се ползва от бременни и кърмачки.

Метода ни на работа е сходен до този на дешели, до колкото се консултирах, само че това е разпространен метод на работа и се ползва от много фирми. Правим телемаркетинг, но не само! Правили сме презентации по моловете и ще продължаваме да правим, както и в интернет. Имаме си сайт, там продуктите са ни изложени и има и цени. Също така влезте и проверете фирмата ни в търговския регистър, там ще видите че Бюти Индъстри не е на Банини. Ползваме тяхна фирма за внос и доставка, защото не ни се занимава с това, но фирмата която прави процедурите и продава е Бюти Индъстри и да, има част от персонала на Дешели, който е нает и при нас, но не виждам това да е проблем. В нашия сайт можете да намерите много отзиви на наши клиенти с подпис, чакам и сертификатите да ми дадат до няколко дена и тях да ви ги покажа от чужбина да видите, че нещата са съвсем други, а не както тука се клевети и ни асоциират с дешели. Продуктите са други, на етикетите на нашите продукти има адрес на фабриките където са прозведени. Цялата информация е налична за дадения продукт и всички правила са спазени.
Ако имате други въпроси към нас, с удоволствие ще ви отговорим!

Няма да е лошо да се разграничите от Дешели.

# 2 339
След като използвате за вносител некоректна фирма и  наемате на едро персонал, обучен на некоректни практики, защо очаквате да ви вярват? Също така много удобно точно след като Дешели преустаноявява дейност и  сменя собствениците, изведнъж се появява друга фирма, отново собственост на руски гражданин която е търговски партньор на Дешели, използва персонал на Дешели, използва същите начини на разпространение като Дешели, продава продукти подобни на Дешели на почти същите цени, но не, абсурд да има нещо общо с Дешели. Добре.
А Дешели също имаха много отзиви на клиенти (Какво значи с подпис? Оставили са някакво име?), както сертификати (главно, че продуктите им не са директно отровни), така че тук не виждам разлика.

Общи условия

Активация на акаунт