Демонстрации на козметична линия Де Шели (De Sheli)

• 389 638
  • 2 962
  •   1
Отговори
# 2 340
Каролайн, ти си много особенна птица. Много обичаш да си ги нареждаш нещата и то все в негативна посока. Първо, ползвала ли си наш продукт и недоволна ли си от наш продукт ? Аз съм сигурна, че ти не си ползвала нашите услуги и говориш, всеки втори пост е твой по тази тема. Нещата изобщо не са такива, каквито ги изкарваш. Казваш, че вносител е некоректна фирма, а какво и е некоректното в задължението си да внесат продукти ? Ние сме доволни както и други фирми, за които внасят са доволни от услугите им. Хората си внасят каквото им поръчаме да внасят и това е. А може би, ти си ползвала услугите им да ти внесат нещо и си недоволна ? Виждаш ли как използваш термини и клеветиш без да си наясно Каролайн ? Все едно някои ти плаща затова или си конкуренция!

Относно персонала, това са хора, които според наши данни си вършат добре работата. В момента нямаме оплаквания към тях, а всичко се следи. Хората си разбират от работата и я вършат добре. Ти пак питам ползвала ли си нашите услуги и недоволна ли си от отношението на наш служител ? Би ли ми описала, кой наш служител ти е направил нещо по време на работа, че ти си недоволна ?
Метода на работа вече го споменах по-горе, че се ползва от много фирми и ако има проблем в метода на работа посочете ни какъв ?

Това, че друг руски гражданин е решил да внася други продукти с други съставки и т.н. не виждам защо това да е проблем ? Или вие искате да изгоним руснаците от България ?

Така, пак пояснявам, ние сме друга фирма, продаваме други продукти, съставките на продуктите ни са описани на етикета на продукта. Имаме много доволни клиенти, които са си оставили името и подписа си и тези документи ги има публекувани на нашия сайт.

# 2 341
На теб на дума или на брой публикувания ти плащат?
Егати нахалството. Нямате ли си книга за похвали и оплаквания във фоайето?М?

# 2 342
  • Оптимист по принуда
Няма ли да се включи модератор?

Докога тази дама ще си прави безплатна и неграмотна реклама?

Коси.боси не правите услуга на бизнеса си с неграмотните си постове.

# 2 343
  • София
остевете го момичето да си каже музикалната рецитация, иначе язък за старанието!

# 2 344
Каролайн, ти си много особенна птица. Много обичаш да си ги нареждаш нещата и то все в негативна посока. Първо, ползвала ли си наш продукт и недоволна ли си от наш продукт ? Аз съм сигурна, че ти не си ползвала нашите услуги и говориш, всеки втори пост е твой по тази тема. Нещата изобщо не са такива, каквито ги изкарваш. Казваш, че вносител е некоректна фирма, а какво и е некоректното в задължението си да внесат продукти ? Ние сме доволни както и други фирми, за които внасят са доволни от услугите им. Хората си внасят каквото им поръчаме да внасят и това е. А може би, ти си ползвала услугите им да ти внесат нещо и си недоволна ? Виждаш ли как използваш термини и клеветиш без да си наясно Каролайн ? Все едно някои ти плаща затова или си конкуренция!

Относно персонала, това са хора, които според наши данни си вършат добре работата. В момента нямаме оплаквания към тях, а всичко се следи. Хората си разбират от работата и я вършат добре. Ти пак питам ползвала ли си нашите услуги и недоволна ли си от отношението на наш служител ? Би ли ми описала, кой наш служител ти е направил нещо по време на работа, че ти си недоволна ?
Метода на работа вече го споменах по-горе, че се ползва от много фирми и ако има проблем в метода на работа посочете ни какъв ?

Това, че друг руски гражданин е решил да внася други продукти с други съставки и т.н. не виждам защо това да е проблем ? Или вие искате да изгоним руснаците от България ?

Така, пак пояснявам, ние сме друга фирма, продаваме други продукти, съставките на продуктите ни са описани на етикета на продукта. Имаме много доволни клиенти, които са си оставили името и подписа си и тези документи ги има публекувани на нашия сайт.

Коси Боси, чети. Никът ми не е Каролайн, има още десетки хора с негативно мнение в тази тема и какво значение мненията ми за Дешели, след като уж нямате нищо общо с тях?

Не, нямам опит с вашата козметика. Една минимална месечна заплата ми е твърде висока цена за крем на неизвестна фирма, която никъде другаде по света не са чували (освен по твърдения на самата фирма, разбира се). Допълнителен бонус е, че работи по методите и в партньорство с Дешели. Вие и Дешели сте единствените фирми, които внасят неизвестна иначе израелска козметика, продават я на огромни цени и на изплащане чрез обещания за безплатни козметични процедури. И освен това ползвате главно техен персонал, понеже, те си разбират от работата (т.е използвате същите сценарии като Дешели), нищо че работата им в Дешели доведе до сума ти опити да се разтрогнат договорите, които тази добра работа е постигнала.И по някаква причина сакън, не можете сами да си внесете продуктите на една единствена марка и се налага, разбираш ли, да плащате на друг да ви ги внася.  Но иначе нямате нищо общо. А ние пасем трева...

# 2 345
Здравейте,
Аз случайно попаднах на тази тема. Виждам, че е за дешели, а всъщото време се пише за други продукти, които нямат нищо общо с дешели. Това не трябва ли да е в друга тема ? Така се случи, че преди 3 месеца ми звъннаха и на мен от тази фирма „Бюти Индъстри“ и отидох на тяхната презентация. Презентацията ми хареса и реших да си взема на другия ден козметиката, като си направих и сметка у нас. Не знам как е при другите, но на мен ми излиза нормална цена, за козметика за около година. Горе долу ги смятах около 20лв на месец на продукт, че ми излиза. Също така имам и безплатна месечна диагностика, където си я ползвам за сега за 3 месеца имам подобрения. НЕ са нещо фрапиращо, но има подобрения! Ще видим след още 3 месеца какво ще стане.

# 2 346
Какви подобрения имаш? И забеляза ли го без диагностиката?

# 2 347
  • София
Знаех си, че в бг-мамма не може да няма нещо по въпроса, но не успях предварително да се ориентирам.
Днес бях там на презентация, намазаха ме и толкова. Не са ми непосилни като цена, но исках да проверя из и-нет наистина ли козметиката е такъв клас. Не съм в час със всички новости в тази индустрия, но знам че безплатен обяд почти няма, а щом разбрах, че от миналата година правят такива промоции, лампичката ми светна. Засега не чувствам някакво лошо влияние, но като прочетох по-назад и моментално се зачесах и дето не ме сърби Simple Smile, измих се за всеки случай, още съм жива.
Единственото лошо впечатление беше, че записват много хора за един и същи час и после трябва да следиш кой след кого дошъл - все едно си в поликлиниката. Като измърморих нещо, веднага ме взеха, с 15-минутно закъснение.
Веднага се навиха за безлихвено разсрочено плащане, работели с TBI Credit и Тексимбанк, което също не ме предразположи.
Ако отидох, то е, защото живея наблизо и бях любопитна. Иначе такива безплатни неща изобщо не ме впечатляват, почти съм гонила от къщи дилъри на Рейнбоу, защото бяха прекалено нахални.
Жениците, които са дали луди пари, сами са си виновни, такива фирми тип МЛМ разчитат точно на приятелско-клюкарските кръгове. Хора, за които компютърът и и-нет са досада и мъка, а не прозорец към света, си го заслужават.

Последна редакция: сб, 27 фев 2016, 14:17 от Cuckoo

# 2 348
kosi.bosi, аз имам един въпрос - след като нямате нщо общо с Де Шели, какво правите в темата за тях Rolling Eyes

# 2 349
kosi.bosi, аз имам един въпрос - след като нямате нщо общо с Де Шели, какво правите в темата за тях Rolling Eyes

Аз този въпрос си го задавам от много време. Защо за нашата фирма, която няма общо с Дешели се пише в темата за Дешели ? Администраторите няма ли да направят нещо по въпроса, да ги разделят нещата. Както и по-горе съм казвала, нашата фирма е Бюти Индъстри. Имаме си различни собственици и ползваме различни продукти и имаме различно отношение към нашите потребители. Имаме допирни точки до толкова до колкото и Оrifleim и Аvоn примерно имат допирни точки, но са различни фирми. Тъй като ползваме методи подобни на Дешели, хората ни асоциират с тях. Сигурно трябва да се направи нова тема, която да е за нашата фирма, но не знам как става, дали може някой да ми помогне ?

# 2 350
Здравейте,

Аз и моя приятелка бяхме на скоро на такава презентация. Нямаше много хора и ни приеха 5-10 мин преди уречения час. Презентацията не беше лоша. С един уред, не го разбирам много добре ми показаха състоянието на клетките ми по лицето, което ме впечатли! При повечето случай като си купувам козметика отивам в магазина гледам, харесвам си викам си приятеля ми и ми купува  Grinning. А тука има добро отношение към клиента или поне към нас. Прочетох предни постове, обаче не виждам това, което на нас ни се случи да има нещо общо с повечето неща писани из форума. Най-нормална презентация. Показаха ми клетките, намазаха ме, после се видях в огледалото, имаше малки подобрения. Обещават ми нещо като месечен преглед и следене на резултатите ако ползвам козметиката. Като цяло аз и моята приятелка останахме очаровани от отношението и сме доволни. Козметиката за година на пред ни говорят, че се ползва и ако е така не излиза скъпо, пък и до колкото разбрах не е задължително всичко да се купува, ама не знам, не е лесно да се изкарат толкова пари на куп само за козметика, приятелят ми ще се шашне  Shocked, пък и съм много скептична спрямо тия кредити, колко измами са ставали.  Thinking

# 2 351
  • Пловдив
а дали козметиката на новата фирма може да се ползва при кърмещи? На дешели не можеше. И защо ми се струва, че новата фирма разполага с жсм номерата, с които и старата разполагаше. Да, обаждаха ми са се няколко пъти, и да- последния път бяха в пъти по-любезни когато отказах за пореден път безплатната процедура

# 2 352
а дали козметиката на новата фирма може да се ползва при кърмещи? На дешели не можеше. И защо ми се струва, че новата фирма разполага с жсм номерата, с които и старата разполагаше. Да, обаждаха ми са се няколко пъти, и да- последния път бяха в пъти по-любезни когато отказах за пореден път безплатната процедура

Здравейте, няколко пъти вече отговаряме, че козметиката може да се ползва от кърмещи жени. Нашата козметика е различна, зареждаме я от различно място, всеки може да провери в сайта ни както и на продуктите ни от къде зареждаме и коя е фирмата производител. Относно телефоните има много начини да се набавят телефони на много хора, това се нарича телемаркетинг.  bouquet

# 2 353
  • София
Телемаркетинг се нарича едно друго нещо. А покупката на база данни е малко незаконна в този й вид.
Ако искате тема за другата фирма, свържете се с рекламния отдел на форума. Или пък досадете и вие на безкраен брой хора и ще ви направим безплатна тема от оплакващи се Simple Smile

# 2 354
Аз съм много наясно и мога да докажа,че фирмата е една и съща....Първо мога да изредя имената на управителите на дешели и ще видите ,че са същите и в новата фирма,мога да кажа как е името на предишната уж диагностичка и да го сравним със сегашната,мога да кажа как е името на жената във финансов отдел на дешели и да го сравним със сегашната фирма,мога да кажа как се казва рецепционистката,как се казва собственикът ,как се казват някой от старите консултанти...мога да изредя и продуктите колко са на брой и кой след кой се нанася ,уредът как работи,диагностиката на колко време е , как се прави тест за алергии(нищо,че уж няма ...мога да кажа -колко много алергии има)...мога да ви кажа в договорът на дешели какво пишеше и какво пише в сегашният...странно как и дешели работеше с TBI Credit и Тексимбанк..
Въпросът ми е към новата фирма-щом сте толкова различни да сравня ли нещата? или да им кажа на жените къде да погледнат снимки на предишният персонал и да видят познатите лица на дешели как са започнали работа в новата фирма?  Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Мога и да докажа ,че фирма Алфа еко трейт (така известна като Дешели) и сегашната Бюти са една и съща фирма...просто 2014г. фирма еко трейт я закрива г-н Банин и същият ден стартира фирма Бюти на името на г-жа Оксана(така известна като съпругата на г-н Банин) !!!! Grinning Grinning Grinning И сега въпросът ми е към "новата фирмичка-която няма нищо общо с дешели" да направя ли всички тези сравнения и да покажа ли всичко на хората ....крайно време е да спрете да лъжете хората и да се знае,кои сте !!!!

Общи условия

Активация на акаунт