Демонстрации на козметична линия Де Шели (De Sheli)

• 389 662
  • 2 962
  •   1
Отговори
# 2 355
Давай chesriss  Mr. Green Да видим косито босито как ще се оправдава сега.  hahaha

# 2 356
 Joy
Вие пък?!! Naughty

# 2 357
Давай chesriss  Mr. Green Да видим косито босито как ще се оправдава сега.  hahaha
понеже четох сега обстойно косито босито какво е писала...имам и един въпрос след като сте били по моловете с кремчетата си -докажете го-аз мога да покажа снимки на дешели в моловете ,още сега ....а косито босито или както е там....съм сигурна ,че не може да го докаже....освен ако,не ходите набързо в някой мол да се щракнете....  айде няма нужда да лъжете една и съща фирма сте,един и същ персонал и няма нужда да заблуждавате хората!!!

# 2 358
И аз да се включа с няколко уточнения.Фирмата е  просто поредната нова идея на сем.Банин. Като за начало Максим и Роксана отдавна си откриват и закриват фирми в търговският регистър.На тях явно бизнесите ,свързани с изнудването на хора им е фетиш.Тази козметика е подобен боклук като ДеШели. Още в последните месеци от съществуването на ДеШели си спомням как домъкнаха кашони с тази нова козметика за новия офис.А понеже някой спомена Рейнбоу , същият Максим преди години се е занимавал и с презентации на подобна машина на Рейнбоу и е фалирал и тази фирма, разбира се. Познавам целия персонал ,всичко е същото. Също така искам да кажа ,че по никакъв,ама абсолютно никакъв начин козметиката или който и да е бил продукт от комплекта не могат да стигнат за 1 година.Няма шанс. Аз лично съм виждала наистина стряскащ и за мен ,резултат върху лицата на дамите,но това е нещо временно и лицето не прилича на нищо след като спреш да ги използваш.И "коси боси", няма друга фирма в България,която да използва  тази практика и методи за продажби,НЯМА ТАКАВА.

# 2 359
Ой, че интересно стана.  Simple Smile Чакаме Косито. hahaha hahaha

# 2 360
Ох, чак ми стана мъчно...Явно пак са хванали някое неориетирано студентче, дето да им се мята на амбразурата Confused

# 2 361
  • София
То косито надали въобще ще пише пак!

# 2 362
  • София
Тъй като прочетох по-назад за тактиките на тази фирма, мога да кажа, че много търговски фирми карат с такава политика. Бях в една фирма, която продаваше продукти на Ксерокс и шефката дуднеше точно това - да врънкаш приятели, роднини, дори и случайни познати. И като започнеше да обяснява как някой друг щял да продава и да пее, пък аз не съм можела - това при положение, че постъпих при нея за работа в офис, а не за търговски представител, точно защото не съм от супер пробивните и леко нахални хора.

# 2 363
Здравейте,

Виждам един пост, който chesriss публикува и бих искала да си дам коментара. Както казах по-рано за 100-тен път Бюти Индъстри НЕ Е Дешели! Собствениците на фирмата не са Банини! Никога не са били! Както и по-горе ние лично сме писали, в тази фирма сме наели част от екипа на Дешели, което и ти повтаряш. В Дешели са работили до колкото аз съм информирана много хора и в нашата фирма са постъпили една малка част от тези много хора. Това няколко пъти сме го писали във форума и не виждам нищо лошо. Дали сме ви и примери, специалист от ORIFLAME лесно ще бъде глътнат като топъл хляб от AVON, било то управител, консултант или какъвто и да е специалист. Аз знам и за много случай където специалисти в отдели на Кауфланд отиват и работят в Лидъл и обратното. Какво лошо има в това ???

Също така ние сме писали, че методите ни на работа са сходни с тези на Дешели така както методите на работа между AVON и ORIFLAME са сходни. Както и Лиддъл и Кауфланд и т.н. Нещо, което вие отново повтаряте!!! Но въпреки това, са две различни фирми, нали така ? Когато персонал от ORIFLAME отиде да работи, защото са наясно с този тип работа при AVON, никой не казва, че AVON и ORIFLAME са една и съща фирма, нали така ? Максим Банин може да е нает да работи като управител във фирмата като специалист в телемаркетинга, където обучава хората, но фирмата не е негова а той е просто служител в тази фирма. Той си има шефове, които трябва да слуша!!! Управлението на персонала и отношението към клиентите вече се диктува от други собственици на бизнеса. Тука не виждам някой да е недоволен от продуктите ни, или да е недоволен от обслужването ни. Даже виждам, че имаме доволни клиенти, които са писали. Така че в крайна сметка chesriss казва истината и същото нещо и ние го казваме само с една малка разлика. Вие повтаряте думите ни с идеята да изопачите ИСТИНАТА, а ние изкарваме факти и можем спокойно да докажем че Бюти Индъстри НЕ Е Дешели! Че Бюти Индъстри никога не е била собственост на Банини. Максим Банин си е служител, както и други специалисти, които са се доказали в областта, и ние смятаме, че името им е неправилно очернено. Поне нашите шефове са убедени в това! Така сега ви питам какъв ви е проблема с конкретните служители ? Имате ли директен проблем с нашите консултанти и какви ?

Ето Обобщено фактите, които аз твърдя:

1.       Собствениците на фирма Бюти Индъстри не са Банини, мога да кажа кои са и да докажа!

2.       Фабриката производител на козметиката няма нищо общо с фабриката на Дешели. Мога да кажа коя е и да докажа!

3.       Продуктите, които купуваме от тази фабрика нямат нищо общо с продуктите на Дешели. Също мога да докажа!

4.       Част от персонала на Дешели като специалисти са назначени при нас защото са вече обучени хора и професионалисти. Също мога да докажа!

5.       Методите на работа с козметиката също са сходни, това са методи, които нашите шефове смятат, че повишават качеството на обслужване спрямо другите фирми.Също мога да докажа!

Всяко едно от горните твърдения аз мога да докажа и да защитя, чакам Chesriss да докажете как тези фирми са едни и същи ??? Или май вие искате да излъжете и да изопачите истината. Или и вие искате да ни наклеветите и ви е платено май за това, а ?

Какво, ще ми кажете че Кауфланд и Лидъл са едни и същи защото методите на работа са еднакви ? Или защото си сменят персонала взаимно ? Ако вие сте работила при нас и сте бивш консултант явно не сте си свършили добре работата и сте освободени от длъжност и сега искате да ни наклеветите. Аз съм сигурна Chesriss, че вие знаете, колко много доволни клиенти имаме, знаете, че имаме техните препоръки и подписи, знаете, че и това е качено в нета и хората могат лесно да го намерят. Знаете, че в момента, ръководенето на фирмата е безупречно и собствениците се справят отлично в това!!!

А, забравих да кажа, можете да намерите материали на наши презентации по моловете на нашата фейсбук страница ако ви интересува.

Последна редакция: вт, 01 мар 2016, 15:25 от kosi.bosi

# 2 364
Здравейте,

Виждам един пост, който chesriss публикува и бих искала да си дам коментара. Както казах по-рано за 100-тен път Бюти Индъстри НЕ Е Дешели! Собствениците на фирмата не са Банини! Никога не са били!

Цъкам си из форума и какво да видя - темата продължава да се чепка....и не можах да се сдържа - една елементарна справка в Търговския регистър показва, че въпросната госпожа Оксана вече не е сред управителите на Бюти индъстри, но за сметка на това продължава да е управител на Дийп козметикс.....
Сега не че ми пука за въпросната фирма или продуктите и сагата с тях, ама хайде малко по-интелигентно моля, все пак не ядем доматите с колците.. Grinning

# 2 365
 От 11 юли 2013 г. влезе в сила Регламент № 1223/2009 (ЕО) на Европейския парламент и на Съвета от 30 ноември 2009 г. относно козметичните продукти.
Съгласно разпоредбите на чл.13 от Регламент (ЕО) № 1223/2009, козметичните продукти могат да бъдат пускани и предоставяни на пазара, само ако същите са нотифицирани в Нотификационния портал за козметични продукти на Европейската комисия (CPNP).
http://srzi.bg/kozmetichni-produkti
Скрит текст:
http://srzi.bg/pdfjs/web/viewer.php?url=/uploads//pages/Zdravosl … ser_manual_bg.pdf

2.       Фабриката производител на козметиката ............... Мога да кажа коя е и да докажа!
3.       Продуктите, които купуваме от тази фабрика........... Също мога да докажа!
ПП Начинът е само един, който съм посочила в началото на поста си.
Моля, предоставете тази информация!

Последна редакция: вт, 01 мар 2016, 16:51 от Анонимен

# 2 366
Вижте сега г-жо Илиева(знам,че Вие пишете тези простотии) айде стига с тея тъпи обяснения..Ок фирмата не е на Максим и Оксана а на кой е на майката на Оксана или някой роднина....Не се притеснявам да кажа и аз коя съм за да се засрамите....Фирмата не е на Банин но те са управители....ясноооо но не е тяхна...Вие нормални ли те питам аз? Айде стига сте лъгали и блафирали хората....Нямаме нищо общо с Банин ,но те са ни управители.... хахаха смешни сте ....да наели сте явно целият персонал на Дешели,нали са ОБУЧЕНИ ОТ БАНИН, КАК НЯМА ДА ГИ НАЕМЕТЕ?!?!?!
Kак няма да Ви е сходна работата,като е една и съща..... и стига сте ми сравнявали орифлейм и ейвън,кауфланд и лидъл.... Те нямат един и същ управител и в двете фирми, един и същ персонал и другото което сега се сетих-АЗ КАТО БИВШ ПЕРСОНАЛ НА ДЕШЕЛИ (НАПУСНАЛА ЗАЩОТО ФИРМАТА Е МАНИПУЛАТИВНА И ОСВЕН ,ЧЕ ЛЪЖЕТЕ ХОРАТА(ВКЛЮЧИТЕЛНО И АЗ СЪМ ГО ПРАВИЛА) ВИЕ ЛЪЖЕХТЕ И ПЕРСОНАЛЪТ СИ ) МОГА ДА КАЖА,ЧЕ ВИДЯХ ЕДНА ОТ КОЛЕЖКИТЕ СИ ОТ ДЕШЕЛИ И МЕ ЛИЧНО ТЯ ПОКАНИ ДА МИНА ДА ВИ ВИДЯ В НОВИЯТ ВИ ОФИС В МЛАДОСТ!!!! НЕ МЕ ПРИТЕСНЯВА ДА КАЖА И КОЯ МЕ ПОКАНИ....ПОКАНАТА ГЛАСЕШЕ СЛЕДНОТО " Мило кога ще минеш да ни видиш,тъкмо да видиш и новият ни офис?След като казах категорично ,че няма да дойда заради Банин - бившата колежка ми каза следното... Не се притеснявай,той Макс повечето време си е в Русия ,само Илиева е тук( да поясня-Илиева е бившата управителка на Дешели и сегашната в Новото но нищо общо с дешели студио)..... та стига сте говорили глупости на хората,че почвате яко да ме дразните.... как диагностичката Еми беше и диагностичка и в дешели,,,, не ми се иска да пиша имената на Хората но сте прекалено нагли....Били обучени в Дешели!!! И какво обучение имаха консултантите там? СЕГА ЩЕ ВИ КАЖА- 20 листа сценарии , едно пробно мазане един на друг , ръчно написани дипломи за козметик и това е.... когато нямахме жени,лично сте ме карали на жени с проблемна кожа да им правя процедурите... колко много възпаления,колко много алергии и колко много ЖИВАК има идея си нямате...дойдат на проверка и се дават едни кремове с които да мажем жените без живак,но иначе как ли става да стане бяло лицето и гладно-с живак....Също така..... когато нямахме шампоани за абонаментите на жените за коса-ги миехме с веро за чинии....лично закупено от Г-жа Илиева..... давате 600лв за абонамент а ви мият с веро за коса!!!! Чудно.....!!!! Ако имате желание мога още неща да кажа,или пък мои колежки да накарам да споделят и те дали не е същата фирма? А като не е същата жените с абонаментите Ви от дешели,защо Вие ги правите? Или им изгърмяхте парите на всички?

# 2 367
И да поясня -не съм освободена защото не съм си вършила работата , съм лично аз Напуснала защото знам какво Ни карахте да правим....не ми е целта да ви Очерня а да помогна на хората да разберат кои сте и ,че няма смисъл да се вкарват в кредити и излишни главоболия заради вас!!!! И хахахах много препоръки сте имали .... алелелле айде хората не ядът както каза преди малко дамата доматите с колците.... да бивш служител съм на дешели но съм наясно , новата фирма ,че е продължение на дешели -още докато изнасяхте дешели Илиева и Максим ходиха по огледи за ново студио и наеха това на сегашното дешели - упс на Бюти Индъстри ..... как ли в трудовата ми книжка пише ,че съм работила в АЛФА ЕКО ТРЕЙТ И ЯНУАРИ СЪМ ПРЕНАЗНАЧЕНА В Бюти Индъстри ОЩЕ ДОКАТО БЯХТЕ НА АТАНАС ИШИРКОВ ПЪК ПОСЛЕ СТЕ НА НОВ АДРЕС....СЛЕД КАТО НАПУСНАХ?!?!?!?
ВЪЗРАСТНИ ЖЕНИ СТЕ ВСЕ ПАК УПРАВИТЕЛКИТЕ-АЙДЕ СТЕГНЕТЕ СЕ НЕ ВИ ЛИ Е СРАМ ДА ЛЪЖЕТЕ ХОРАТА НЕ РАЗБИРАМ.... ?!?!?!?! СПИРАМ ДА КОМЕНТИРАМ ХОРАТА НЕ СА ТЪПИ , САМИ ДА СИ НАПРАВЯТ СМЕТКАТА ВСЕКИ САМ ЗА СЕБЕ СИ ПРЕЦЕНЯВА - АЗ КАЗВАМ ,ЧЕ СТЕ ЕДНИ И СЪЩИ И ТОВА Е ....ВИЕ КАКВОТО ИСКАТЕ КАЗВАЙТЕ-ХОРАТА НА КОЙТО ИСКАТ НА ТОЗИ ДА ВЯРВАТ!!!!!!!

# 2 368
Абе kosi.bosi. ти май вече се чудиш какво да извадиш,че да спасиш положението.Малоумни сравнения м/д Лидл и Кауфланд, лелееее.Аз до сега не съм чувала за фирма,която да наема абсолютно целия персонал на такава със сходен характер,да не кажа същия.Та чак и управители и диагностици и всички до последно коляно.Никой нормален и адекватен човек няма да повярва. Като не е същата фирма,защо управителите от Дешели се обаждахте да молите бивши служители на Дешели да дойдем да работим в новата фирма.Просто по-добре спри да пишеш глупости и да предизвикваш хората към крайности.Излагате се ужасно много.Аз мога да потвърдя как празните опаковки от шампоани и почистващи продукти за лице се пълнеха с течен сапун,защото нямаше дори продукти с които да работим. Който ви харесва продуктите да си ги ползва,но не правете такива смешни изказвания,защото не е нужно да ни платят за да ви извадим кирливите ризи. Просто не постъпвате правилно нито с персонала, нито с клиентите.

# 2 369
  • София
Коси Боси, на твое място щях да спра да пиша, не за да не се излагам, защото очевидно сте се изложили доста, а просто като започнеш да мажеш едно л*йно, то замирисва по-силно  Mr. Green
Иначе да, ние по принцип сме прости, ама не чак толкова  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт