Демонстрации на козметична линия Де Шели (De Sheli)

• 389 446
  • 2 962
  •   1
Отговори
# 2 565
DEEPCOSMETICS -НЕ МЕ ПРЕНЕБРЕГВАЙТЕ!
С профил Madbeauty Ви зададохме няколко конкретни въпроса-не ми се прави  на приятно разсеяна!
Аз попитах конкретно за Сузана ,Ивана,Емилия и Силвия!Сузана била страхотен консултант-всички знаем как тя живееше за Дешели и как лично тя ме е канила да мина да видя новият офис и персонала!!!Ивана всички които я познаваме-знае как работи и какъв човек е!!!Както и тя също лично ме покани да мина да Ви видя когато я видях в Младост!!!!Емилия-какъв диагностик е това,при положение,че тя също е обучавана при Вас! Дипломите които ги имахме са подписани и направени от Вас? И пак ли говорим тук за професионализъм или Вие стабилно го бъркате с шарлантизъм? Как пък от Дешели цялото обзавеждане попадна в новият офис на DEEP? За фирма ,която се опитва да се обоснове колко е Велика да взема украсата и изкуствените Цветя на Дешели е смешно!!!! Другият въпрос ми е - как един ваш член от Дешели Денис ,май-го  добре помните и той е собственик на клон на Дешели само,че не в България също каза,че Фирмата си е пак на Макс? Явно и той лъже както всички нас!!!! Анна била собственик-възможно е по документи да е !!! Ако съдим Дипломите на консултантите колко са "Истински" , значи и си правя извод и за Фактурата Ви колко е истинска и Анна колко е Истинският ШЕФ!!!!

Радиоактивна козметика

През 30-те години на ХХ век френски производител на декоративна козметика използва ториев хлорид и радиев бромид за екстра тонус. Помадата „стимулира жизнеността на клетките, подобрява кръвообращението, укрепва кожата, премахва мазнините, спира образуването на разширени пори, лекува пъпки, зачервявания, пигментация, спира стареенето и изглажда бръчките, запазва свежестта на тена“… и ви убива.

Някаква прилика Виждам Аз с 30-те години май май!!!

Последна редакция: пт, 18 мар 2016, 16:12 от chesriss

# 2 566
Поради забележка, че съм била негативна към вас ми се налага да си изтрия коментарите.

Последна редакция: сб, 19 мар 2016, 11:40 от kosi.bosi

# 2 567
Поради забележка, че съм била негативна към вас ми се налага да си изтрия коментарите.

Отделно само бих коментирала, че козметиката ни няма нищо общо с тази “радиоактивна козметика” за която се говори по-горе, а относно кафето, което предлагаме на клиентите ни се слага кафе и по желание мляко или сметана и захар. Много фирми предлагат кафе на клиентите си докато чакат.

Последна редакция: сб, 19 мар 2016, 12:09 от kosi.bosi

# 2 568
 kosi.bosi, един приятелски съвет- стига сра там, където шефовете ти се опитват да изметат! Ако бях на тяхно място, щях да ти забраня да припарваш до този форум.

# 2 569
  • Оптимист по принуда
kosi.bosi, един приятелски съвет- стига сра там, където шефовете ти се опитват да изметат! Ако бях на тяхно място, щях да ти забраня да припарваш до този форум.
Какви шефове? Това е един и същи, дето с*ре. Не може всички да са еднакво неграмотни, до последната запетая, освен ако не е специално изискване за започване на работа при тях.

# 2 570
А бе ей- съществото на което уж му се скарали!!! Я не се прави на Луда и стига сте ми отбягвали ВЪПРОСА !!!ТОЛКОВА ЛИ ВИ Е НЕУДОБЕН,ЧЕ НЯМАТЕ КАК ДА МИ ОТГОВОРИТЕ ЛИ?

# 2 571
Хм,  и аз имам въпрос - Каква е причината, поради която дискриминирате грамотните хора, които ...евентуално биха искали да станат ваши служители ?

# 2 572
Там биха работили хора, които не уважат себе си и по-възрастните !!! Никой нормален не би се захванал в такава Фирма!!!
Пробвай да пишеш като тях и слагай повече Удивителни и може и да те викнат.

# 2 573
А, да бе - благодаря  Laughing Просто ми направи впечатление още от темата  за Де Шели - като по калъп им са грешките...та по този повод си питам  Rolling Eyes

# 2 574
  • София
chesriss, извини ме за бележката, но и ти пишеш с доста грешки. Независимо, че си от правилната страна Simple Smile

# 2 575
А вие като говорите за грешки от моя страна защо не обръщате внимание на грешките, които вие допускате ? Особенно chesriss. Вземи се научи и ти на правопис както и другите, които ми правят забележка. Не се пише Оченичка, а ученичка.

Така че, моля ви се, като ми правите забележка на мен погледнете първо себе си, пък после гледайте другите, аман!

За другия акаунт не мога да коментирам, не е мои!

# 2 576
kosi.bosi, толкова ли е лошо положението? Държат ти  опрян в главата пистолет  и само те подбутват: "Пиши в bg-mamma, пиши в bg-mamma, че иначе- край с теб!" Или държат за заложници семейството ти, децата, родителите?

# 2 577
А вие като говорите за грешки от моя страна защо не обръщате внимание на грешките, които вие допускате ? Особенно chesriss. Вземи се научи и ти на правопис както и другите, които ми правят забележка. Не се пише Оченичка, а ученичка.

Така че, моля ви се, като ми правите забележка на мен погледнете първо себе си, пък после гледайте другите, аман!

За другия акаунт не мога да коментирам, не е мои!

Мои се пише мой. С и кратко. Аман  ooooh!
Ти всъщност си туркиня нали?  Sick
Всъщност ако си наистина чужденка и отскоро го владееш българския, те поздравявам.
Защо си тук? В Турция не позволяват ли подобни измамни фирми?  Joy

А ние може  да допускаме грешки, но е срамно някаква си там, която идва да защитава реномето на фирмата в която работи, да го прави по такъв неграмотен и просташки начин.

# 2 578
Ти пък, Lаnfеar, туркиня я изкара - според мен, съдейки по ника, е някъде около пловдивските села   Laughing

# 2 579
Така, вие не пишете по-добре от мен! До колкото народността ми, аз съм българка. В свободното си време сядам и решавам да пиша неща за фирмата. Ето, фирмата си направи нов акаунт, от който публикуват. И на мен ми правят забележка да намаля постовете си. Аз да те попитам Lanfear, при положение, че не си ползвала козметиката ни DEEP, не си работила в нашата фирма Бюти Индъстри и по никакъв начин освен форума нямаш контакт с нас, защо активно пишеш против нас и директно против мен ? Толкова ли съм ти интересна ? Толкова ли нямаш мъж, деца или други по-важни занимания, че се занимаваш с мен ? Поласкана съм иначе, щом ми обръщаш толкова внимание, явно съм важна част от живота ти.  #Crazy #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт