С профил Madbeauty Ви зададохме няколко конкретни въпроса-не ми се прави на приятно разсеяна!
Аз попитах конкретно за Сузана ,Ивана,Емилия и Силвия!Сузана била страхотен консултант-всички знаем как тя живееше за Дешели и как лично тя ме е канила да мина да видя новият офис и персонала!!!Ивана всички които я познаваме-знае как работи и какъв човек е!!!Както и тя също лично ме покани да мина да Ви видя когато я видях в Младост!!!!Емилия-какъв диагностик е това,при положение,че тя също е обучавана при Вас! Дипломите които ги имахме са подписани и направени от Вас? И пак ли говорим тук за професионализъм или Вие стабилно го бъркате с шарлантизъм? Как пък от Дешели цялото обзавеждане попадна в новият офис на DEEP? За фирма ,която се опитва да се обоснове колко е Велика да взема украсата и изкуствените Цветя на Дешели е смешно!!!! Другият въпрос ми е - как един ваш член от Дешели Денис ,май-го добре помните и той е собственик на клон на Дешели само,че не в България също каза,че Фирмата си е пак на Макс? Явно и той лъже както всички нас!!!! Анна била собственик-възможно е по документи да е !!! Ако съдим Дипломите на консултантите колко са "Истински" , значи и си правя извод и за Фактурата Ви колко е истинска и Анна колко е Истинският ШЕФ!!!!
Радиоактивна козметика
През 30-те години на ХХ век френски производител на декоративна козметика използва ториев хлорид и радиев бромид за екстра тонус. Помадата „стимулира жизнеността на клетките, подобрява кръвообращението, укрепва кожата, премахва мазнините, спира образуването на разширени пори, лекува пъпки, зачервявания, пигментация, спира стареенето и изглажда бръчките, запазва свежестта на тена“… и ви убива.
Някаква прилика Виждам Аз с 30-те години май май!!!