Демонстрации на козметична линия Де Шели (De Sheli)

• 389 484
  • 2 962
  •   1
Отговори
# 2 550
Лично аз с една моя клиентка -спомням си ,че беше сряда и ми беше последната жена за деня и тя искаше да си го закупи-но нямаше нещо пари в нея-пък нашият пост терминал не работеше и жената предложи да ходи и да изтегли от някой банкомат от няколко карти пари за да ги събере-спомням си,че каза,че може по-400лв да тегли от карта-както и да е това са подробности.И жената тръгна да ходи-и управителката ми ме накара да ходя с  нея.Нямаше какво да направя и ходих с жената до Карфур в Ст. град и тя изтегли върнахме се и си го плати. Но иначе - не,че жените има как да ни преметнат, а просто една жена ако иска да го върне-каквото и да каже няма начин-връща го. Въпреки,че в Дешели имаше едно момиче -голяма сладуранка беше - нейната работа беше свързана с това-Една жена когато дойде да връща кремовете- тя да ги разубеждава(Както Макс казваше- да Ви спасява продажбите) !!! Общо взето- когато една жена влезеше в Дешели-обработването и започва още от рецепцията -милата рецепционистка предлагаща кафе ,ако нешо се наложи да изчака, милата консултантка желаеща да и пробута козметиката, милата жена във финансов отдел,диагностичката-Още по мила - Банката Най-мила когато Ви запорират заплатата на Края!!! Говорим всеки ден за едно и също!!! Общо взето както четох един коментар- предпочитам да си вложа парите в спомени!!! Ок Всеки ,който иска би си ги купил- но защо? Ако искам да изглеждам Хубава- не са ми нужни незнайни продукти от Израел!!! А защо-тази козметика не работи на жени които ползват Хиалуронова киселина и ботокс !!! Когато попитах Макс -защо не им действа- Той ми отговори-Защото така!!! Лъжи я ,че и действа!!!
И за първи път Видях в Дешели-ампула с хиалуронова киселина да се нанася на повърхността на кожата след като,преди това си сложил над 7 крема...Също така- коя маска за 1мин може да действа? И още един милион неща мога да кажа и т.н. Хич да не ми обяснява Косето-че са нещо ново -след като работят на същият принцип и по същият начин- Няма да се очудя,ако е и със същите Боклуци!!! Само ще кажа последно,Че диагностичката ни се караше,ние да не използваме продуктите - Защо ли?  newsm78 newsm78 newsm78 Joy Joy Joy Joy

# 2 551
Общо взето, когато една жена влезеше в Де Шели, обработването и започва още от рецепцията - милата рецепционистка предлагаща кафе, ако нещо се наложи да изчака, милата консултантка желаеща да и пробута козметиката, милата жена във финансов отдел, диагностичката - още по мила - банката най-мила докато Ви запорират заплатата накрая! Говорим всеки ден за едно и също!
Я кажи какво точно слагат в кафето, което поднасят като почерпка на чакащите жени?
Не може да не слагат нещо, ако някоя клиентка не е достатъчно манипулируема за да й въздействат само с психоатаки, то тази "невинна" почерпка ще й завърти добре главата и сделката е в кърпа вързана. Познах ли?

# 2 552
Общо взето, когато една жена влезеше в Де Шели, обработването и започва още от рецепцията - милата рецепционистка предлагаща кафе, ако нещо се наложи да изчака, милата консултантка желаеща да и пробута козметиката, милата жена във финансов отдел, диагностичката - още по мила - банката най-мила докато Ви запорират заплатата накрая! Говорим всеки ден за едно и също!
Я кажи какво точно слагат в кафето, което поднасят като почерпка на чакащите жени?
Не може да не слагат нещо, ако някоя клиентка не е достатъчно манипулируема за да й въздействат само с психоатаки, то тази "невинна" почерпка ще й завърти добре главата и сделката е в кърпа вързана. Познах ли?

е на рецепцията не знам - само това остана - но няма да се учудя - по назад във форума една дама беше качила руски клипчета пак на Дешели фирма,в която ясно става на въпрос - Как в Русия ги упояват жените,за да си закупят кремовете  Naughty Naughty Naughty Косито Босито при Вас кафе предлагате ли?  newsm78

# 2 553
Здравейте,  дами!
   Видяхме, че има голям интерес към нас, макар не изцяло в положителна насока, затова създадохме официален профил, от който да отговорим на въпросите Ви.
Ние смятаме, че тези въпроси не влияят нито на отношението към клиентите ни , нито на резултата от продуктите ,както и темата в която са зададени не е правилната, но въпреки това решихме да Ви отговорим.
   Основното което интересува дамите във форума, не е качеството на продуктите, които предлагаме, а това кой е собственик на компанията. Официалният представител на Deep cosmetics за България е Бюти Индъстри  ЕООД  със собственик Анна Плотникова. И като таква само тя определя политиката на компанията.Оксана Банина не участва в управлението на ,, Бюти Индъстри '' нито по документи, нито физически. Тя е била вписана като управител за срок от 1 седмица, докато Ана Плотникова имаше важен ангажимент извън България. И искаме да уточним, че управител на дадена фирма или компания не се явява нейн ''Собственик,,     
   Дейността на компанията ни се изразява в презентиране на продукти и следпродажбено  обслужване, но не се занимава с внос, затова работим с Дийп Козметикс ЕООД, които се явяват вносител на тази марка.
   Целта на отготговора ни в никакъв случаи не е да се оправдаваме, а да дадем ясен отговор на дискутираните въпроси.
   Относно г-н Банин, светлината в коятно ние го познаваме е като добър професионалист в директните продажби. Освен при нас, води обучения и в Русия, Румъния и Сърбия.
   Попитали сте дали Дешели е пример за нас. На този въпрос можем да отговорим и с да  и с не. Да-пример е, защото има над 300 представителства, а ние както и всяка друга млада компания се стремим към развите, но същото така и не е пример за нас, защото ценностите ни и отношението към клиентите и служителите  са коренно различни.
   Благодарим за интереса и ако имате още въпроси относно компанията и продуктите ни, ще Ви отговорим с удоволствие, но няма как да отговаряме на въпроси за друга компания и да носим отговорност за техните действия. 

# 2 554
Диип Козметикс,кремовете които предлагате струват 24 долара в Амазон,защо в БГ се предлагат за 300 лева?

# 2 555
Благодарим за въпроса,  Рибозом . Продукти с марката DEEP Cosmetics могат да се намерят само на две места- офисът ни и официалния сайт на компанията.  Цената и качеството на един продукт се определят не по вида на опаковката му, а по съдържанието което се намира в нея.  Продуктите които представяме са специално разработени за нас и се отличават от всички други разработки на лаборатория B4U, в това число и сериите Absolute care и Danielle Laroche, независимо от сходния дизайн на опаковките им.  Освен състава на продуктите другата ни  ключова разлика с по-голямата част от компаниите предлагащи козметика са диагностиките които предоставяме на всяка наша клиентка. Над 90 % от дамите използващи продуктите ни виждадат ресултат не само да диагностиката, но и в огледалото.

# 2 556
  • Оптимист по принуда
Апелирам да спрете да задавате въпроси на тези неграмотници. Аман вече, напъните им са смехотворни.

# 2 557
  • out of space
Искате ли лична карта на клиентите?

# 2 558
Егати и отговора  Shocked

# 2 559
Благодарим и за Вашия въпрос.
Няма причина поради която да търсим лична кара, затова и не го правим.

# 2 560
Благодарим и за Вашия въпрос.
Няма причина поради която да търсим лична кара, затова и не го правим.
Лелеле За първи път виждам великата фирма DEEP COSmetiks да се постараят да си направят регистрация за да се опровергават сами! Не да сте смешни ,а сте и жалки! Нали сте доказани на пазара,какво си правите труда на нас хлебарките да се оправдавате? Аз питам но и отговор ще Ви дам! Защото БГ МАМА повлия стабилно на бизнесът Ви! Иначе няма смисъл да се регистрирате и да се обяснявате като оченички! Да за едно сте прави в Лаборатория  B4U наистина се произвеждат продуктите на Danielle Laroche,Jeunesse,Absolute Organic Family,Organix Cosmetix Family,Organic Ocean Family, Ann Loraine,Saito,Private Label и до там!!! Вас Ви няма!!! Интересно как тези всичките,по-евтини от Вас са в сайта им,а Вас ,които даже Фирмата не Ви знае,Ви няма ? И какво искате да обедите жените, че понеже има диагностика , която се прави от обикновен не разбиращ човек е толкова важно,че да завиши козметиката ви?  Joy Joy Joy Joy ма я се прегледайте ,че нещо взехте всички ни за луди!

# 2 561
Съставките ви са съвсем стандартни,даже има и парабени.Щом е толкова вървежна Диип,що не е сред водещите отбелязани от b4u.Вярно вече се присмивате на жените в България.Крем за 300 лв. световно неизвестен и моля ви се диагностика... Joy от диагностици професионалисти,стига бе!За тия пари ще си купя крем на Ла Мер,не на Диип.Ай със здраве,и в Бг бунаците са на привършване!

# 2 562
  • София
И аз бих попитала разни интересни неща, но нещо не ми се разговаря с хора, които ме смятат за малоумна.

# 2 563
Много се радвам на момичетата в темата.И браво на тези,които са били техни представители,служители и т.н. и споделят.Браво!Но защо,както каза една потребителка-demmy- продължавате да им обръщате внимание?Според мен е по-добре да останат сами да се оплитат в лъжите си.И който чете,ще прочете последните страници и ще разбере за какво става въпрос.Иначе се почва пак отначало,и ще им се вържат хора,които не са чели всичко.

# 2 564
Благодарим и за Вашия въпрос. Няма причина поради която да търсим лична карта, затова и не го правим.
Е как да не искате, като по телефона девойките по няколко пъти напомнят задължително да си носиш личната карта, за да са сигурни, че това си точно ти?
Така, че кого заблуждавате? Stop

Общи условия

Активация на акаунт