Демонстрации на козметична линия Де Шели (De Sheli)

• 391 490
  • 2 962
  •   1
Отговори
# 2 535
Липсва днес Косито.  newsm78
Сигурно е почивка.  Mr. Green

# 2 536
Случайно попаднах на коментарите относно козметиката Deep,най общо казано тук май сте се събрали хора без работа и без пари,как може да си губите времето в безпочвени коментари,коя мили дами от вас отдели 2000 лв за козметика и прецени, че може да коментира каквото и да е.Но в краина сметка то това ви остава да правите като цяло, клюки.Прекрасна козметика изключително съм доволна,аз съм зает човек и нямам излишно време и енергия за повече коментари,спрете вече доста сте смешни.Убедена съм ,че клиентите на Deep не присъстват тук,смятам че е под нивото им .

# 2 537
Случайно попаднах на коментарите относно козметиката Deep,най общо казано тук май сте се събрали хора без работа и без пари,как може да си губите времето в безпочвени коментари,коя мили дами от вас отдели 2000 лв за козметика и прецени, че може да коментира каквото и да е.Но в краина сметка то това ви остава да правите като цяло, клюки.Прекрасна козметика изключително съм доволна,аз съм зает човек и нямам излишно време и енергия за повече коментари,спрете вече доста сте смешни.Убедена съм ,че клиентите на Deep не присъстват тук,смятам че е под нивото им .

Поредният клонинг се появи...

# 2 538
КРАЙНО ВРЕМЕ БЕШЕ- сигурно косито е с нов профил-само,че вече пише от вкъщи!!!!
Жената  която е много заета и няма време-но все пак се регистрира да си каже мнението  Joy Joy Joy Joy Joy   защо не се скриете бе мишки .... аман от вас никнете като гъби в това студио Макс яко ви промива мозъците!!!
Мили дами Вижте как лъжат без грам съвест - пък Вие искате да са честни на презентациите си!!! Оле оле колко сте смешни!!!

# 2 539
  • София
Поредната слочаено попаднала тук неграмотна  Mr. Green

# 2 540

Абе смешнааа , ти явно си забогатяла по някакъв мистериозен начин,че да си позволиш тея боклуци и със сигурност си изключително некомпетентна в областта,за да ги използваш. За "щастие" съм имала възможност да използвам тези елементарни и евтини продукти,повярвай ми не си Парис Хилтън щом ги използваш

# 2 541
  • Оптимист по принуда
Poli,да помолим модератор да ти провери айпито, да не получите накрая един БАНан цялата фирмичка.

# 2 542
Аз другаде, освен тук, "вие сте бедни, грозни, злобни, тъпи домакини (със стиснати съпрузи)" като мотивация към нови клиенти не съм срещала.   hahaha

Вземете пример от други брандове с по-традиционния похват "купете нашия парфюм и милиардер на мотор ще ви поднесе червена роза под балкон във Венеция в полунощ".  Laughing

Последна редакция: пт, 11 мар 2016, 23:33 от Вещица в чужбина

# 2 543
  • София
Ехх брье!!!
И фактите ви!!!!!!!!!!! И правописа ви!!!!!!!!!!!!!!! И обидите ви еднакви!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

# 2 544
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Поредната слочаено попаднала тук неграмотна  Mr. Green

Сигурно защото е над нещата. Все пак е заета дама, няма време за такива глупости като грамотност и правопис.  Laughing

# 2 545
  • на село
Да не уволнихте Косето  Crossing Arms

# 2 546
 Joy
Не тя мина в отбора на Рибозом.
Колко Ви плащат да щурмувате форума? Предполагам и допълнително заплащане имате като работите извънредно или??????????????

# 2 547
Пак се почна с обидите!
Имам възможност за скъпи кремове,но за мен това са пари хвърлени на вятъра.В крайна сметка от времето не можеш да избягаш.Нека не се залъгваме и с крем за 2 лв. ,и с такъв за 5000 на 60 години резултата ще е приблизително еднакъв +/- 5 год. примерно.Аз предпочитам да ги вложа в емоции или в друго,не да позлатявам сем.Банини.Хайде със здраве!
ПП:Видяхме всички колко струват кремовете реално-24$ в Амазон.Наистина ли на толкова глупави ви изглеждаме?

# 2 548
Драга Поли Ив, не бих отделила 2000 лв за продукт на неизвестна фирма със съмнителни практика, под интелектуалното ми ниво е. Всяка нормална козметична фирма продаваща  кремове от 50 лв нагоре предлага тестери за ползване вкъщи и възможност да видиш дали ще харесаш козметиката преди да я купиш. Неща като купуване непременно само след едно намазване на изкуствена светлина са чиста проба опит за изнудване. А доволните клиенти на Дийп и Дешели всъщност присъстват само тук и в платените рекламни анонси.

# 2 549
Именно за това е обучението което правим всеки ден на митингите. Имах жена лично аз която накарах да купи и после велик скандал с мъжа й е имала, постоянно се карат,но нея я беше срам да дойде и да го върне. Пример ще дам с един нормален разговор...
И когато вече жената е убедена, че иска питаме уж финансовия ни директор (а такъв няма), отчитаме се на управителките и пишат след това условие 0 лв днес и по 65 лв от следващия месец без олихвяване за 36 месеца и почти всяка жена го иска. Но то е и малко психотактика, нали трябва да си паснем, да разтопим леда с вас, да ви се харесаме, да продадем и себе си, компанията и продукта. Има и жени които не искат, нормално е,и не че не искат, а нямат пари! Това е тактиката!
А ако клиентката се окаже хитра и ви метне с номера, че с удоволствие ще закупи куфара, но т.к. в момента не разполага с пари в брой, и трябва да изтегли от най-близкия банкомат, уверявайки, че веднага се връща, вие какво...? Придружавате я да не избяга, следвате я плътно, или я оставяте да излезе и чакате да се върне - с други думи, оставяте я да ви избяга, т.е. да ви надхитри? Защото който веднъж излезе от това място, повече не се връща...
Интересно ми е...
Хората не са едни и същи. Не може да не сте попадали и на такива клиетки, които след като се усетят каква е работата, за да не се обясняват надълго и нашироко защо не искат кремовете, хитро се измъкват - т.е. вместо директно да откажат покупката, манипулативно ви оставят да си чакате до безкрай... Mr. Green

П.П. Коси Боси, ако другите потребителки лъжат, ти лъжеш на квадрат Grinning
Това че една фирма е законно регистрирана и фигурира в Търговския регистър, съвсем не прави дейността й законна...
Фантомните фирми у нас са толкова много, че нямат брой - и всички те са вписани в Търговския регистър. И Алфа Екотрейд/Бюти Индъстри е една от тях - типична фирма фантом е...

Последна редакция: сб, 12 мар 2016, 21:08 от krem-karamel

Общи условия

Активация на акаунт