Демонстрации на козметична линия Де Шели (De Sheli)

• 391 514
  • 2 962
  •   1
Отговори
# 2 520
  • Под Слънцето
Рибозом, продават го за "скромната" сума от 277.00 лв
При "b4you" си даваш лого и ....
" Just send us your logo, we'll do the rest...
     Meet your dream team"

http://www.b4you.co.il/private-label.asp

Е, ся , Пав, тва офис, 46 човека персонал, телефонни сметки , ток за уредите = парЕ струват .. Кат се разбие по клиенти , идва точно 2 К + , ъхъ !!!!!!!!!!!! ----> ( за да съм в час )

# 2 521
Косе Босе понеже аз гледам да доказвам нещата,които твърдя.Относно фирми с практика като на Avon i Oriflame- брандовете Amway i Green Master са със същия начин на работа. Малко по-назад в темата ти  беше казала че има много други фирми ,които работят като вас и Дешели.Сега обаче изведнъж знаеш,че няма други фирми в бг.  Joy hahaha Гледай поне да пишеш едни и същи глупости. А по темата с диагностиците-ппфф хахаха тези диагностиции беее. Лично аз ,когато бях в Дешели и започнах да правя презентации на продуктите за коса изведнъж станах диагностик. Като едната управителка просто ми показа как да работя с програмата за диагностика и невероятния апарат за диагностика,който просто увеличава няколко пъти. Ми то и бебешка кожа да приближите толкова ще изглежда ужасно.

https://www.facebook.com/899691853425276/photos/pb.8996918534252 … ype=3&theater

На тази снимка се вижда как Сузана Бабалиева,която не е нито доктор нито диагностик ,изведнъж е придобила невероятните умения да прави тази висша диагностика на кожата на лицето. На всичкото отгоре ,ползва същия уред за диагностика от ДеШели. Да припомним ,че въпросната дама работеше и в ДеШели. newsm78  Но вижте,както всичко останало,това е просто съвпадение. Следващата седмица  ще дойдем да ви видим няма ли при вас Бабалиева и Илиева .

A най-елементарното ,което човек може да забележи,когато разгледа приемното ви помещение в офиса е ,че незнайно по каква причина някои части от декорацията и интериора от офиса на ДеШели някакси са се озовали във вашия офис.Като например изкуствените лилави цветя на земята (същите бяха в Дешели на стълбите) , стъкленият стелаж за продуктина рецепцията (в рецепцията на Дешели имаше същия), закачалката за якетата на клиентите (пак на същото място в Дешели) ,кошчетата с чисти и мръсни калцуни, и вазичките със изкуствена зеленина на масичката. Но това не е от значение,аз се опитвам да клеветя .Сега ще кажеш , че такива декорации има по магазините,да така е ,но как пък ама тооочно същите си харесахте и вие???

КОСИ БОСИ- Държа много да отговориш на МомичеТо!!!! Обясни ни всичките съвпадения - И моята Публикация да не я подминеш!!!Държа и мен да ме прочетеш нали съм Злобна и Неудобна - няма да ме подминаваш,пък аз обещавам другата седмица да не Ви подмина!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Толкова удивителни стигат ли Коси ????????????????????????????????????????

# 2 522
Ама вие вярно много ни заривате с глупости, но за мен няма проблем да ви отговарям на въпросите, само че на някои въпроси ще се забавя, поствайте ги отново. Има много информация и въпроси, по които не съм компетентна и трябва да се допитам до ръководството тъй като съм нова и вече ви казах, че не съм нито Илиева, нито Сузана, които между другото са страхотни хора и професионалисти. Илиева напусна преди време и ви казах вече няколко пъти, че няма такава в момента в екипа ни. Така, назад във форума вече уточнихме, че част от персонала на Дешели работи и при нас, което няма нищо лошо. Какъв е проблема ? Вече ви и обяснихме че от персонал в момента, който сме 46 човека, 5 от тях са работили и при Дешели. Ама това не прави Бюти Индъстри = Дешели. Уточнихме, че Максим е служител и каква е неговата дейност.

Относно въпроса защо Оксана Банина е доставчик на нашите продукти и защо именно тя ще отговоря, защото тя има опит в доставките от Израел и защото се познава с Анна Платникова. А ако се чудите от къде се познават и как се е получила тази ,, опасна ,, връзка  Simple Smile - това е нейната партньорка по тенис. А защо се налага да използваме нейните услуги, защото всяка  компания, която работи на дребно използва друга фирма за доставка, за съжаление и нашата не прави изключение. Оксана Банина доставя не само продуктите на Дийп козметикс, но и консумативи за други компании. А относно домейна - компания, която се занимава с внасянето на продукти на нова марка като нашата, купува и ,, Домейн'' поне при нас е така. Голяма инвестиция ( 20 лв) в Дийп козметикс.

Нямам време да прочета всички постове детайлно, ако съм пренебрегнала някого, моля ви да ми пишете въпроса отново, може и на лично съобщение и аз ще отговоря и във форума и на лично съобщение.

# 2 523

Има много информация и въпроси, по които не съм компетентна и трябва да се допитам до ръководството

и защото се познава с Анна Платникова. А ако се чудите от къде се познават и как се е получила тази ,, опасна ,, връзка  Simple Smile - това е нейната партньорка по тенис.

Но иначе знаеш подробности от личния живот на ръководството?! Или сега отиде при нея и каза "От форума хейтърите и злобарите ме притискат!!!!Кажете ми откъде се познавате с Анна Платникова!!!"
 Joy hahaha

Чакай още малко емоция да сложа !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

# 2 524
  • на село
Относно въпроса защо Оксана Банина е доставчик на нашите продукти и защо именно тя ще отговоря, защото тя има опит в доставките от Израел и защото се познава с Анна Платникова.
Не, не е доставчик, а е била в управлението, заедно с Анна Плотникова.
Така пише в търговския регистър. После са се усетили и са я заличили.
И ще ти кажа, че и за слепеца е ясно, че Плотникова, като приятелка на Оксана е поставена начело на "новата" фирма. Да не мислиш, че вие сте измислили ноу хауто  Laughing

И аз, като теб, ще повторя за хиляден път, защото всъщност това е идеята на темата - Де Шели и Дийп Козметик са на едни и същи собственици, макар и неформално. Не се подвеждайте!

Понеже моя близка беше поканена на интервю, още като ми каза името на фирмата и начина на работа, ми бяха необходими 2 минути да направя връзката - толкова е прозрачно. Разбира се, тя се отказа по моя препоръка. Много се надявам подлъганите с оферти за козметика и работа да стават все по-малко.

# 2 525
Спокойно, на всички въпроси ще ви бъде отговорено. За нас това не е проблем. Има клиенти да обслужа и после в свободното ми време ще ви отговоря.

# 2 526
За какви измислици говорим ? Това, че нашата фирма изкара официални документи с подпис и печат, а Coraline изкара имейл, който и тя може да си съчини ??? Нали знаете, че за нашия документ ако е фалшифициран ние носим наказателна отговорнст, докато за смешния имейл на Coraline не се носи никаква отговорност!!! Такаааа, продължавайте да злобеете и да обиждате, аз не виждам в какво съм се оплела, бихте ли ми посочили като сте толкова умни ? Или пак ще извъртите нещо и ще наклеветите ??

И разбира се, че трябва да ходите на спа, то от толкова злоба и хейт от ваша страна, дето само плямпате без да имате никакви доказалтества на среща, и аз да съм толкова злобна не спа, ми не знам какво ще ми помогне
Мога да ти покажа и принтскрийн на въпросния мейл както е в пощенската кутия (тук си говорим на ти, понеже при обвинения в злоба и плямпане не използвам уважителна форма). Но истината е, че и моето писмо, и твоята фактура няма как да се докаже, че са истински. Подобно листче с нечий подпис и напечатано лого, на което да пише, че съм си поръчала  100 крема от тях или 5 поршета мога да ти направя за 5 минути. Но както казах това дали използвате друга фирма дори няма чак такова значение.
Нека приемем, че на мен са ми отговорили неадекватно, защото има такава вероятност.
И да коментирам отговорите...
Цитат
1. Кои са качествата, които оправдават наемането на служител като Максим Банин със съмнителен морал и порочни търговски практики?
Цитат
Coraline, мнението, което вие сте си изградили за този човек е едно. Виждам, че и други хора имат подобно мнение. Аз лично не работя с Банин директно, той е в друг отдел от моя. Говорила съм си с него няколко пъти и друго впечатление имам за него, кой знае, може да се е променил човека, може както той ми казва, нещата да не са такива каквито ги изкарвате, а може и вълка кожата да си мени, а нрава не. Защо нашите управители са го наели, аз не мога да кажа, явно си разбира добре от работата, което чувам и от други хора. Но моето мнение е, че той в момента ми се представя на всички в позитивна светлина.
Като не знаете, попитайте колегите си, нали отговаряте от името на фирмата. Човекът прилага престъпни практики, почти не говори български и е успял да съсипе една фирма. Не виждам как би могло да се компенсира това. Никоя уважаваща себе си фирма не би го наела.

Цитат
2. Дешели добър пример ли са за вас и защо?
Никакъв отговор...

Цитат
3. Кои други фирми освен Дийп и Дешели  имат този модел на предлагане на продуктите?
Цитат
За други фирми да работят с подобни методи или практики не съм наясно, но това дали има значение ?
Е, нали обяснявахте, че било нормално да работите по същия начин като Дешели, защото  много фирми имали подобни практики, сега изведнъж си противоречите.

Цитат
Какъв е обаче вашия стимул да ни атакувате, хейтвате, злобеете против нас, бий ме, не знам! Но оставам с впечатление, че никога не сте ползвали козметиката ни, нито сте работили за нас, като цяло нямаме нищо общо и само защото вашия любимец Банин работи при нас вие решавате да ни атакувате.
О, стимулът ми е да няма други измамени по същия начин като при ДеШели. Нищо лошо не виждам в този стимул. А към самият Максим Банин нямам никакво отношение, единствено към методите му, които той прилага и в новата фирма, за което тя го е наела.
Цитат
Аз ви попитах, ако Банин отиде да работи за AVON, AVON ще стане ли Дешели по пътя на вашата логика ? Също, до колкото аз съм наяно ORIFLAME & AVON са различни фирми, но работят по сходни методи и до колкото на мен ми е известно са само те двете фирми, които работят така. Има ли някой, който да знае други фирми, които да работят по техен модел ?
Само че AVON (или друга уважаваща себе си и клиентите си фирма) никога не биха го взели и не биха прилагали тези методи. Задавате въпроси, които съдържат лъжливи хипотези. Но когато Банин отиде в напълно нова фирма, която предлага същото като ДеШели по същите много специфични методи, главните служители са същите, използват един и същи доставчик, имат история седни и същи собственици, ползват едни и същи интернет сайтове, а явно и имат общи финанси, след като Оксана (с която явно сте на малки имена) им купува домейните, това прави новата фирма ДеШели, да.

Последна редакция: пт, 11 мар 2016, 12:27 от *Coraline*

# 2 527
  • София
Coraline, мисля, че напълно изчерпа темата с поста си по-горе!!!  Peace
Монстър, неслучайно попитах русото КосИ дали знае, че в ТР има бутонче "История", ама както виждаш останах без отговор  Twisted Evil Вероятно заради малкия брой удивителни!

# 2 528
О, тя много въпроси пропуска. Не и изнасят и почва да ни плюе колко сме злобни, а после вика, че на всичко отговаряла като слага две три удивителни за доказателство.  Mr. Green

# 2 529
Кой знай в къв мърляв гараж нейде по Индия или Пакистан ги бъркат.Знаете за нула време могат да се изфабрикуват и сертификати и всичко.Ето подсказаха и как за 20 долара крем се  продава за 200 лева.Нищо няма да покаже Косито,подиграват ни се вече.
Ади чау ви,задействам Рибозом Сълюшън  Heart Eyes

# 2 530
Оставам с впечатлението, че сме "нападнати" от израелски козметични продукти.
А имаме много добра БГ козметика! Peace (съседката ми работи в РЗИ)
"Ди Шели"-то са произведени от "hlavin industries" LTD

За БГ дистрибутор: http://www.hlavin-industries.com/#!bulgaria-distributor/coqk
"МЕДИКАЛ УЪРЛД" ООД
 съдружници: - "АБСОЛЮТ ПРОПЪРТИ - ХОЛДИНГ" ЕАД, 1700 лв.
                       -  Продромос Пападопулос, 3300 лв.

"АБСОЛЮТ ПРОПЪРТИ - ХОЛДИНГ" ЕАД
Едноличен собственик на капитала: ТРЕЙД ИН Б.В. ООД - КРАЛСТВО ХОЛАНДИЯ (офшорка)

Техника от Китай и козметика от Израел!  Mr. Green

# 2 531
Аааа косе босе ,значи изведнъж се сетихме кой са Илиева и Сузана Бабалиева,ее добре има надежда,започнаха някаква мозъчни процеси и при теб.Радвам се! Все ми е тая кой пише физически нещата. Важното е ,че мн добре знам как сте се наредили в момента около компютъра в офиса и всяка дава невероятните си идеи за гениален отговор.

Щом се налага пак ще си публикувам въпросите

Косе Босе понеже аз гледам да доказвам нещата,които твърдя.Относно фирми с практика като на Avon i Oriflame- брандовете Amway i Green Master са със същия начин на работа. Малко по-назад в темата ти  беше казала че има много други фирми ,които работят като вас и Дешели.Сега обаче изведнъж знаеш,че няма други фирми в бг.  35 hahaha Гледай поне да пишеш едни и същи глупости. А по темата с диагностиците-ппфф хахаха тези диагностиции беее. Лично аз ,когато бях в Дешели и започнах да правя презентации на продуктите за коса изведнъж станах диагностик. Като едната управителка просто ми показа как да работя с програмата за диагностика и невероятния апарат за диагностика,който просто увеличава няколко пъти. Ми то и бебешка кожа да приближите толкова ще изглежда ужасно.

https://www.facebook.com/899691853425276/photos/pb.8996918534252 … ype=3&theater

На тази снимка се вижда как Сузана Бабалиева,която не е нито доктор нито диагностик ,изведнъж е придобила невероятните умения да прави тази висша диагностика на кожата на лицето. На всичкото отгоре ,ползва същия уред за диагностика от ДеШели. Да припомним ,че въпросната дама работеше и в ДеШели. newsm78  Но вижте,както всичко останало,това е просто съвпадение. Следващата седмица  ще дойдем да ви видим няма ли при вас Бабалиева и Илиева .

A най-елементарното ,което човек може да забележи,когато разгледа приемното ви помещение в офиса е ,че незнайно по каква причина някои части от декорацията и интериора от офиса на ДеШели някакси са се озовали във вашия офис.Като например изкуствените лилави цветя на земята (същите бяха в Дешели на стълбите) , стъкленият стелаж за продуктина рецепцията (в рецепцията на Дешели имаше същия), закачалката за якетата на клиентите (пак на същото място в Дешели) ,кошчетата с чисти и мръсни калцуни, и вазичките със изкуствена зеленина на масичката. Но това не е от значение,аз се опитвам да клеветя .Сега ще кажеш , че такива декорации има по магазините,да така е ,но как пък ама тооочно същите си харесахте и вие???

# 2 532
  • София
и сега един сериозне въпрос-абе русо КосИ босИ, я кажи моля ти се не лъжи, що тая ваша пребогата и просперираща авторитетна фирма не си наеме истински РR? Честно, все повече и повече се омазвате в л***а!

# 2 533
"БЮТИ ИНДЪСТРИ" ЕООД

Общ статус
Актуален учредителен акт
Дело
Основни обстоятелства
1.  ЕИК/ПИК   203636219   20150724121045   История   Документи
2.  Фирма   БЮТИ ИНДЪСТРИ   20150724121045   История   Документи
3.  Правна форма   Еднолично дружество с ограничена отговорност   20150724121045   История   Документи
4.  Изписване на чужд език   BEAUTY INDUSTRY EOOD   20150724121045   История   Документи
5.  Седалище и адрес на управление   БЪЛГАРИЯ
област София (столица), община Столична
гр. София 1799
ж.к. МЛАДОСТ 2, бл. 254, ет. 2, офис 6
20150724121045   История   Документи
6.  Предмет на дейност   ТЪРГОВИЯ С КОЗМЕТИЧНИ ПРОДУКТИ; КОЗМЕТИЧНИ ЕСТЕТИЧНИ ПРОЦЕДУРИ; ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО НА ФИЗИЧЕСКИ И ЮРИДИЧЕСКИ ЛИЦА; ПОСРЕДНИЧЕСТВО; КОМИСИОНЕРСТВО; ИЗВЪРШВАНЕ НА ДЕЙНОСТИ ПО ЗАКОНА ЗА ТУРИЗМА, В Т.Ч. РЕСТОРАНТЬОРСТВО И ХОТЕЛИЕРСТВО, ТУРОПЕРАТОРСКИ УСЛУГИ; КАКТО И ВСЯКАКВА ДРУГА ДЕЙНОСТ, РАЗРЕШЕНА ОТ ЗАКОНА.   20150724121045   История   Документи
7.  Управители   АННА ИВАНОВНА ПЛОТНИКОВА
20160217111716   История   Документи
11.  Начин на представляване   Заличено обстоятелство   20160217111716   История   Документи
23.  Едноличен собственик на капитала   АННА ИВАНОВНА ПЛОТНИКОВА   20150724121045   История   Документи
Капитал
31.  Размер   500 лв.   20150724121045   История   Документи
32.  Внесен капитал   500 лв.   20150724121045   История   Документи
© 2007, Агенция по вписванията

# 2 534
Оффф тази Анна сигурно е сестра на Оксана -не само тенис партньорка !!!!
Не знам но аз държа Косето да ми отговори на въпросите да не ме игнорира толкова смело- все пак сме бивши колежки!!! Нали Неотразима Сузи!!!  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт