Демонстрации на козметична линия Де Шели (De Sheli)

• 391 574
  • 2 962
  •   1
Отговори
# 2 505
Цитат на: белла дона link=topic=72
0036.msg32711122#msg32711122 date=1457626513
Коси, чакам да си поговорим за алергиите  Flutter
Не бъди нахална, аз чакам преди теб  Crossing Arms
Извинявам се, отивам на опашката  Laughing

# 2 506
  • София
Не ви отговаря, защото са ви малко удивителните!!!  hahaha
Ти сериозно ли мислиш, че си отговорила на въпроса за алергиите? Неееее...

# 2 507
  • out of space
А мен пак не ме отразиха  Cry Явно не съм таргет.  Crossing Arms

# 2 508
  • на село
Добре, понеже съм на СПА, съответно съм бяла и добра, ще си копирам въпроса:

А причината Оксана Банина да е участвала в управлението на двете фирми е каква?

# 2 509
Ми кажете какво ви интересува за алергиите ? Не ви ли отговорих на въпроса ? Ако имате други въпроси или нещо не ви е ясно питайте
Въпроса ми е следния: на света има 8 милиарда души. Някои от тях имат толкова редки болести, че няма лек за тях. Ти искаш да ми гарантираш, че никой от тези 8 милиарда души не може да прояви алергия примерно към живака във вашите продукти?  Shocked

# 2 510
Сега с риск за навредя на някой човек без да искам ще докажа аз някой неща
https://www.facebook.com/899691853425276/photos/pb.8996918534252 … ype=3&theater
На тази снимка -жената в средата се казва Ивана Тодорова - това лице работеше в Дешели и когато се видяхме с нея-ми каза къде е новото студио-как Максим по-рядко идвал от колкото киснеше Всеки ден в Дешели,как Силвето Илиева сега е Шефка- как Сузана е станала Управителка и куп Информация - И какво виждат очите ми-тя работи за DEEP cosmetics
https://www.facebook.com/899691853425276/photos/pb.8996918534252 … ype=3&theater
Това лице се казва Сузана Бабалиева-същата която стои и зад профилът на Косито Босито заедно с Илиева!!!Това момиче скоро се е видяла с момичето ,което е моя приятелка  с профил Madbeauty, и я е поканила да мине да се видят!!!Сега съм Сигурна вече,че се сетихте аз и Madbeauty кои сме!!!Дали не се познаваме а? Естествено,че ще кажеш не, но ще видим другата седмица дали ще се запознаваме на ново! Joy hahaha Алергични реакции дали няма -ти си отговорила с не!!! А една ,собственичка на картинна галерия на около 60годишна възраст,много изтънчена жена- какво се е случило с нейната кожа-защо Ви е върнала мазилата? Защото жената е предупредила,че е силно алергична към такъв Вид мазила,но вие така упорито сте я убедили,че няма нищо да и се случи и тя съответно е повярвала,че сте специалисти и си ги е закупила.Прибирайки се вкъщи на жената лицето пламва-веднага се обръща към дерматолог и и казва,че има алергична реакция.След това жената на другият ден идва и Ви връща продуктите,само,че вече Вие не сте същите любезни и мили момиченца!!! А дамата,която е медицинско лице и се занимава с реклама на Пачове за болка и т.н. Сигурно и тя не е имала реакция? Тези 2те дами едната случайно я познавам и днес разбрах за случката и след като я попитах ,за парфюмът и какъв е тя ми обясни за силните и реакции и как Вие лично сте щели да я Убиете!!!! А бе малоумници такива,а ако се беше задушила какво ? Нали няма реакции!!1 Сега ще кажете,че си и измислям...Яд ме е само,че жената е твърде Възпитана и жена на години и няма да тръгне да се разправя с Вас,но ми обеща,ако Господари на Ефира направят репортаж- А те ще направят,защото Ненчо ми е случайно  познат -жената ще представи документите и всичко което е необходимо да покаже,че е истина и как уж сте и направили тест с Вашите продукти!!! Хайде сега-кажете,че съм злобна и злобея!!! Представям си ,да го направите на майка ми -тежко Ви после и в Русия няма да се скриете!!!

# 2 511

Joy Joy Joy

Не ви отговаря, защото са ви малко удивителните!!!  hahaha
Ти сериозно ли мислиш, че си отговорила на въпроса за алергиите? Неееее...
Сериозна е. Колкото сериозно си мисли, че дава факти  Joy

chesriss, кефиш ме  Sunglasses Но стига приказки и направо кажи на господарите да се размърдат  newsm44

# 2 512
  • София
Айдеее на Русото Коси му свърши работното време. Следващото включване-утре сутрин!

# 2 513
Айдеее на Русото Коси му свърши работното време. Следващото включване-утре сутрин!

аха  Mr. Green

Явно няма много работа щом кисне тук.

# 2 514
ама Моля Ви се дами- те на опашка се редят , едвам смогва Сузана и Илиева да ни отговарят...А Може наистина да няма Илиева Вече- може да е приела Фамилията на мъжът си и да е с друга фамилия!!! Стига сте я нападали,че може да се увеличат удивителните!
Ясно!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

# 2 515
Косе Босе понеже аз гледам да доказвам нещата,които твърдя.Относно фирми с практика като на Avon i Oriflame- брандовете Amway i Green Master са със същия начин на работа. Малко по-назад в темата ти  беше казала че има много други фирми ,които работят като вас и Дешели.Сега обаче изведнъж знаеш,че няма други фирми в бг.  Joy hahaha Гледай поне да пишеш едни и същи глупости. А по темата с диагностиците-ппфф хахаха тези диагностиции беее. Лично аз ,когато бях в Дешели и започнах да правя презентации на продуктите за коса изведнъж станах диагностик. Като едната управителка просто ми показа как да работя с програмата за диагностика и невероятния апарат за диагностика,който просто увеличава няколко пъти. Ми то и бебешка кожа да приближите толкова ще изглежда ужасно.

На тази снимка се вижда как Сузана Бабалиева,която не е нито доктор нито диагностик ,изведнъж е придобила невероятните умения да прави тази висша диагностика на кожата на лицето. На всичкото отгоре ,ползва същия уред за диагностика от ДеШели. Да припомним ,че въпросната дама работеше и в ДеШели. newsm78  Но вижте,както всичко останало,това е просто съвпадение. Следващата седмица  ще дойдем да ви видим няма ли при вас Бабалиева и Илиева .

A най-елементарното ,което човек може да забележи,когато разгледа приемното ви помещение в офиса е ,че незнайно по каква причина някои части от декорацията и интериора от офиса на ДеШели някакси са се озовали във вашия офис.Като например изкуствените лилави цветя на земята (същите бяха в Дешели на стълбите) , стъкленият стелаж за продуктина рецепцията (в рецепцията на Дешели имаше същия), закачалката за якетата на клиентите (пак на същото място в Дешели) ,кошчетата с чисти и мръсни калцуни, и вазичките със изкуствена зеленина на масичката. Но това не е от значение,аз се опитвам да клеветя .Сега ще кажеш , че такива декорации има по магазините,да така е ,но как пък ама тооочно същите си харесахте и вие???

Последна редакция: чт, 10 мар 2016, 19:56 от Madbeauty

# 2 516
Косе Босе понеже аз гледам да доказвам нещата,които твърдя.Относно фирми с практика като на Avon i Oriflame- брандовете Amway i Green Master са със същия начин на работа. Малко по-назад в темата ти  беше казала че има много други фирми ,които работят като вас и Дешели.Сега обаче изведнъж знаеш,че няма други фирми в бг.  Joy hahaha Гледай поне да пишеш едни и същи глупости. А по темата с диагностиците-ппфф хахаха тези диагностиции беее. Лично аз ,когато бях в Дешели и започнах да правя презентации на продуктите за коса изведнъж станах диагностик. Като едната управителка просто ми показа как да работя с програмата за диагностика и невероятния апарат за диагностика,който просто увеличава няколко пъти. Ми то и бебешка кожа да приближите толкова ще изглежда ужасно.

На тази снимка се вижда как Сузана Бабалиева,която не е нито доктор нито диагностик ,изведнъж е придобила невероятните умения да прави тази висша диагностика на кожата на лицето. На всичкото отгоре ,ползва същия уред за диагностика от ДеШели. Да припомним ,че въпросната дама работеше и в ДеШели. newsm78  Но вижте,както всичко останало,това е просто съвпадение. Следващата седмица  ще дойдем да ви видим няма ли при вас Бабалиева и Илиева .

A най-елементарното ,което човек може да забележи,когато разгледа приемното ви помещение в офиса е ,че незнайно по каква причина някои части от декорацията и интериора от офиса на ДеШели някакси са се озовали във вашия офис.Като например изкуствените лилави цветя на земята (същите бяха в Дешели на стълбите) , стъкленият стелаж за продуктина рецепцията (в рецепцията на Дешели имаше същия), закачалката за якетата на клиентите (пак на същото място в Дешели) ,кошчетата с чисти и мръсни калцуни, и вазичките със изкуствена зеленина на масичката. Но това не е от значение,аз се опитвам да клеветя .Сега ще кажеш , че такива декорации има по магазините,да така е ,но как пък ама тооочно същите си харесахте и вие???

Освен да клеветиш ти друго можеш ли бе момиче!!! Значи Щом косито босито е казала,че са друга фирма значи е така!!! Ти какво се опитваш да изкараш тези,честни жени и милият Максим банин лъжци ли? ААА засрами се значи!!!Аман от Вас и от мен!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

# 2 517
 newsm78
Чудя се на цените, на които се предлагат продуктите от "deep-cosmetics".
Дали не са допуснали техническа грешка при поставяне на десетичната запетая?
Скрит текст:
Price:$10.00 + $4.67 shipping (25.6943 BGN)
http://www.amazon.com/Absolute-Care-Effect-Wrinkle-Creme/dp/B00L … Y1JPMVJJJ5DR6AGDR

# 2 518
Колко го продават тва кремче от Амазон тия от Дийп?

# 2 519
Рибозом, продават го за "скромната" сума от 277.00 лв
При "b4you" си даваш лого и ....
" Just send us your logo, we'll do the rest...
     Meet your dream team"

http://www.b4you.co.il/private-label.asp

Общи условия

Активация на акаунт