0036.msg32711122#msg32711122 date=1457626513

Алергични реакции дали няма -ти си отговорила с не!!! А една ,собственичка на картинна галерия на около 60годишна възраст,много изтънчена жена- какво се е случило с нейната кожа-защо Ви е върнала мазилата? Защото жената е предупредила,че е силно алергична към такъв Вид мазила,но вие така упорито сте я убедили,че няма нищо да и се случи и тя съответно е повярвала,че сте специалисти и си ги е закупила.Прибирайки се вкъщи на жената лицето пламва-веднага се обръща към дерматолог и и казва,че има алергична реакция.След това жената на другият ден идва и Ви връща продуктите,само,че вече Вие не сте същите любезни и мили момиченца!!! А дамата,която е медицинско лице и се занимава с реклама на Пачове за болка и т.н. Сигурно и тя не е имала реакция? Тези 2те дами едната случайно я познавам и днес разбрах за случката и след като я попитах ,за парфюмът и какъв е тя ми обясни за силните и реакции и как Вие лично сте щели да я Убиете!!!! А бе малоумници такива,а ако се беше задушила какво ? Нали няма реакции!!1 Сега ще кажете,че си и измислям...Яд ме е само,че жената е твърде Възпитана и жена на години и няма да тръгне да се разправя с Вас,но ми обеща,ако Господари на Ефира направят репортаж- А те ще направят,защото Ненчо ми е случайно познат -жената ще представи документите и всичко което е необходимо да покаже,че е истина и как уж сте и направили тест с Вашите продукти!!! Хайде сега-кажете,че съм злобна и злобея!!! Представям си ,да го направите на майка ми -тежко Ви после и в Русия няма да се скриете!!!

Но стига приказки и направо кажи на господарите да се размърдат
Гледай поне да пишеш едни и същи глупости. А по темата с диагностиците-ппфф хахаха тези диагностиции беее. Лично аз ,когато бях в Дешели и започнах да правя презентации на продуктите за коса изведнъж станах диагностик. Като едната управителка просто ми показа как да работя с програмата за диагностика и невероятния апарат за диагностика,който просто увеличава няколко пъти. Ми то и бебешка кожа да приближите толкова ще изглежда ужасно.
Но вижте,както всичко останало,това е просто съвпадение. Следващата седмица ще дойдем да ви видим няма ли при вас Бабалиева и Илиева .
Гледай поне да пишеш едни и същи глупости. А по темата с диагностиците-ппфф хахаха тези диагностиции беее. Лично аз ,когато бях в Дешели и започнах да правя презентации на продуктите за коса изведнъж станах диагностик. Като едната управителка просто ми показа как да работя с програмата за диагностика и невероятния апарат за диагностика,който просто увеличава няколко пъти. Ми то и бебешка кожа да приближите толкова ще изглежда ужасно.
Но вижте,както всичко останало,това е просто съвпадение. Следващата седмица ще дойдем да ви видим няма ли при вас Бабалиева и Илиева .