Демонстрации на козметична линия Де Шели (De Sheli)

• 389 332
  • 2 962
  •   1
Отговори
# 2 655
Божееее, как изобщо имат продажби, ако с подобни плиткоумни псевдопсихологически похвати обработват и клиентките?

А относно коментара ми за хлебарките е един, а вие продължавате да обиждате нон стоп и да предизвиквате. Преди да го напиша този коментар вие обиждахте и след като го написах продължавате да обиждате.
Предизвиквам те да ми цитираш една обида, която съм написала преди твоя коментар.

# 2 656
Катрин- аз помощ не съм търсила от Косито,за да и съдействам и да бъда мила с нея!!! Злобата ми не е нещото,което ме води в случая.Става въпрос,че не може някакъв си измислен Руснак,да дойде в България и да се подиграва с Нас!!Като е такъв бизнесмен да си стои в Русия! Другото което е -нали се сещаш,че няма как Максим и жена му да фалират 2 фирми и сега те отново да застанат начело на трета!!! Нормално е да сложат някое поставено лице!!! Относно обидите ми към косито- нормални са - не може да повтаряш едно и също!!! Хубаво ти си една доволна клиентка,която си пие кафето там с персонала и всичко и е перфектно!!! Поздравления - само ,че една диагностика трае около 15 минути и после реално си свободна! Щом имаш време да си пиеш кафе там,да си говориш с персоналът това не те прави клиентка,която е само за диагностиката там,съответно ти си една от тях!!! И къде си пиеш кафето за да си говориш с хората работещи там? Не сме толкова малоумни за да ме завъртите мен,че си доволна клиентка !!! Показахме Емилия-колко е дерматолог,само на визитна картичка, обяснихме какви специалисти са там!!! Една уважаваща себе си жена,която държи да изглежда добре и да се грижи за кожата си по-възможно най-добрият начин,няма да се довери на момиче около 20 годишна възраст обучавана в подземието на салона и с диплома подписана от управителката!Ето-примерно аз съм на 25 години и се грижа за кожата си като ходя веднъж месечно на масаж на лицето и съм фен на продуктите на La Roche!!! Не е нещо много високо качество,но фирмата която го произвежда Е НАЯСНО,ЧЕ СЪЩЕСТВУВА ТАЗИ МАРКА ,А НЕ ДА ПОЛЗВАМ ПРОДУКТИ НА УЖ ДОБРА ФИРМА ПРОИЗВОДИТЕЛ,А СЪЩЕВРЕМЕННО ТЕ ДА НЕ СА ЧУВАЛИ ЗА ТЕЗИ КРЕМОВЕ!!
Всеки има право на мнение и на вкус,но не и Максим да си пълни джоба на гърба на Не разбиращите жени!!! Както казах,скоро когато знам точната дата и час-ще Ви кажа да гледате НОВА ТЕЛЕВИЗИЯ да питам после Косето какви факти ще ми извади!!!

Последна редакция: сб, 26 мар 2016, 15:32 от chesriss

# 2 657
Мда, няма да е лошо Косенцето да покаже дипломите за медицинско образование на "дерматолозите".  Mr. Green

# 2 658
Хм, интересно,  че  като  се разтърсих из  гуглето с името Анна Иванова Плотникова, ми излезоха на първо място това - АДРЕСА мошенников г. МОСКВЫ и МО и това - АДРЕСА мошенников г. С-ПЕТЕРБУРГ и Ленинградская область. Интересното беше, че  Дешелитата  там са си сменили няколко пъти имената: Солимер, Мон Платин, Бюти Паръдайз и още нещо имаше с бюти, но не го  запомних /не беше   нашето Бюти индъстри Laughing/ Другото интересно, че там си  се водят  разговори подобни, ама направо същите на тези в  тази тема,  много показателен е този пост -
Скрит текст:
Дорогие мои девчули!! В целях противодействия мошенникам предлагаю предпринять следующие шаги:
Известно, что звонарями (операторами колл-центра) в Дешелятники берут вчерашних школьниц, недалеких птушниц и прочих не особо высокороморальных и высокоинтеллектуальных девушек. Ну так еще бы, вспомните себя в 20-22 года!! Ни мозгов, ни жизненного опыта, ничего, одним словом, в этом возрасте это нормально...
Вот именно поэтому(!!!) нужно вести с ними просветительскую работу, проводить задушевные, душеспасительные беседы на тему, что Дешели- это вселенское зло, секта и т.д. Разумеется, если есть свободное время и возможность говорить, когда звонят с предложением посетить "элитный" "SPA"- "салон" пройти "косметологическую" процедуру. То есть не посылать их сразу на х...й, а пытаться объяснить на кого они работают, куда приглашают и что с людьми происходит после визита в "салон"..
Во-первых, это помогает избавиться от назойливых звонков хотя бы на несколько месяцев ( проверено на личном опыте!!)..
Во-вторых, это должно остановить распространение этой заразы в городах и селах нашей необъятной Родины.. Иначе дешелятник будет в скором времени в каждом подвале и в каждом унитазе..
  Laughing

# 2 659
Скрит текст:
Хм, интересно,  че  като  се разтърсих из  гуглето с името Анна Иванова Плотникова, ми излезоха на първо място това - АДРЕСА мошенников г. МОСКВЫ и МО и това - АДРЕСА мошенников г. С-ПЕТЕРБУРГ и Ленинградская область. Интересното беше, че  Дешелитата  там са си сменили няколко пъти имената: Солимер, Мон Платин, Бюти Паръдайз и още нещо имаше с бюти, но не го  запомних /не беше   нашето Бюти индъстри Laughing/ Другото интересно, че там си  се водят  разговори подобни, ама направо същите на тези в  тази тема,  много показателен е този пост -
Скрит текст:
Дорогие мои девчули!! В целях противодействия мошенникам предлагаю предпринять следующие шаги:
Известно, что звонарями (операторами колл-центра) в Дешелятники берут вчерашних школьниц, недалеких птушниц и прочих не особо высокороморальных и высокоинтеллектуальных девушек. Ну так еще бы, вспомните себя в 20-22 года!! Ни мозгов, ни жизненного опыта, ничего, одним словом, в этом возрасте это нормально...
Вот именно поэтому(!!!) нужно вести с ними просветительскую работу, проводить задушевные, душеспасительные беседы на тему, что Дешели- это вселенское зло, секта и т.д. Разумеется, если есть свободное время и возможность говорить, когда звонят с предложением посетить "элитный" "SPA"- "салон" пройти "косметологическую" процедуру. То есть не посылать их сразу на х...й, а пытаться объяснить на кого они работают, куда приглашают и что с людьми происходит после визита в "салон"..
Во-первых, это помогает избавиться от назойливых звонков хотя бы на несколько месяцев ( проверено на личном опыте!!)..
Во-вторых, это должно остановить распространение этой заразы в городах и селах нашей необъятной Родины.. Иначе дешелятник будет в скором времени в каждом подвале и в каждом унитазе..
  Laughing

Ама моля ти се, просто саФпадение е да излязат такива резулти с името на Плотникова. И е абсолютна случаеносТ туй име Бюти  Flutter

# 2 660
Ееее, хората ви го казаха и доказаха, вие продължавате да обиждате и нападате, лоши такива. Mr. Green
Като си натоварите кармата, ще видите вие. Отивайте да продавате кремчета с неизяснен произход и космически цени, че да си я изчистите.

# 2 661
http://bluejaguar.blog.bg/novini/2013/08/26/ruska-firma-zombira- … kozmetika.1142913
Това е едно от малкото доказателства за Desheli,как и за тях в Израел никой не бе чувал!!!
http://tiia.blog.bg/lichni-dnevnici/2013/10/20/sluchainosti-ne-s … testvuvat.1195105
това е още една дама която си е изказала мнението си !!!!
Моля Ви хора-изгледайте видеото ми кажете,когато го слушате този човек,според Вас -той дали може да обучава консултантите ?
http://gospodari.com/%D0%B7%D0%BB%D0%B0%D1%82%D0%BD%D0%B0-%D0%BA … 6-video32955.html
Стволови Клетки  Joy Joy Joy Дрън Дрън -по желание си оставяли номера дамите- да бе да Караше ни да ги искаме едва ли не на Сила!!!Ето тук Максим сам казва,че знае за БГ мама и че само 30страници са само от него-как сега да повярваме на Косите?Ако той те е обучавал,значи ето защо толкова защитнически настроена към Дееп или Дешели- как предпочиташ? Нали знаете,че Господари на Ефира се занимават само с мошениците ? И как този мошеник попада пак във фирма за козметика,пак по същият начин да се работи? Защо Весела каза,че той е собственикът и сега? Защо половината Персонал от Дешели го потвърдиха? Защо работите по-същият начин и всички уреди , украса даже и престилките и т.н. са същите? Е много въпроси нещо се събраха!!! Дали ще получа нормален отговор този път? Нещо различно от (Анна е собственик ,Максим е работник,работата ни е същата като Лидл и Кауфланд. Да ама не! )
Най-вече не приемам защитаването на Косето Босето със заплата от 420лв да е толкова доволна!!! Всички знаем ,че е на процент нагоре ,ако взема нещо- тоест,колкото жени си го закупят получава по-50лв!!! Значи заплата 420лв и ако излъже някоя жена най-много две стават 520лв! Е това за млад,човек дали му стига?Което ме навежда на мисълта,че не си консултантка! Това значи,че си доволна от парите и си управителка там!!!
Както и да е не ме интересува заплатата ти-интересува ме само , кой те е научил да лъжеш КАТО ДЪРТА ЦИГАНКА? Може би Макси или може би си ти е вродено!!?? 
 bowuu bowuu bowuu bowuu Не знам за другите но ми писна да говоря с радиото !!! Нормален отговор дали ще измислиш да напишеш?

# 2 662
Чакай бе, какви стволови клетки? Не бяха ли умни кристали  Joy Joy Joy

# 2 663
Аааа не не ,в Дешели имаше 4вида стволови клетки , диамантена микро пудра,много скъпа Вода от краставици,вода от мърво море и най-важното Дневният крем застава на повърхността защитавайки като чадър!!! Всичките тези продукти подобряват еластичността на кожата,намаляват бръчките,избелват тена и ставаме на 20години!!! Ама нищо ,че фабриката в Израел - не знаеше за Дешели! Но имат над 280 офиса в цял свят!!! Да така е , само че - вече на всякъде ги подгониха и изпозатвориха!!
Lanfear  пак не си в час със случващото се - умните кристали май-са сега в Дееп!!! Най-интересното което искам да споделя е ,че имах една клиентка която искаше да си закупи Дешели само че черната серия с благородните кристали! Това е козметиката която дамата каза,че е със синия наркотичен прах.И както и да е-иска си жената черният куфар защото тя е имала такъв преди година и половина.Качвам се аз при управителите и Максим и той каза,май имаме няколко от черните слез в склада и питай!Слизам ,аз и питам и човекът в склада извади един прашлясъл куфар смени срокът на годност с нови етикети и и го продадоха! Значи тези кремове са били на повече от година,две!!! Но иначе говорим за честност!! Просто Максим и Честност не може да са в едно изречение и една фирма!!!

# 2 664
Аааа не не ,в Дешели имаше 4вида стволови клетки , диамантена микро пудра,много скъпа Вода от краставици,вода от мърво море и най-важното Дневният крем застава на повърхността защитавайки като чадър!!! Всичките тези продукти подобряват еластичността на кожата,намаляват бръчките,избелват тена и ставаме на 20години!!! Ама нищо ,че фабриката в Израел - не знаеше за Дешели! Но имат над 280 офиса в цял свят!!! Да така е , само че - вече на всякъде ги подгониха и изпозатвориха!!
Lanfear  пак не си в час със случващото се - умните кристали май-са сега в Дееп!!! Най-интересното което искам да споделя е ,че имах една клиентка която искаше да си закупи Дешели само че черната серия с благородните кристали! Това е козметиката която дамата каза,че е със синия наркотичен прах.И както и да е-иска си жената черният куфар защото тя е имала такъв преди година и половина.Качвам се аз при управителите и Максим и той каза,май имаме няколко от черните слез в склада и питай!Слизам ,аз и питам и човекът в склада извади един прашлясъл куфар смени срокът на годност с нови етикети и и го продадоха! Значи тези кремове са били на повече от година,две!!! Но иначе говорим за честност!! Просто Максим и Честност не може да са в едно изречение и една фирма!!!
#Crazy #Crazy #Crazy
Егати и наглия тип. Където е Банин - честност няма.
Два дни съм била там, не помня какво точно е имало, но помня тия умни кристали. Коментирано е назад.

# 2 665
Не така-те сега го успокояват ,че Анна няма да го уволни!!! Трябва да му влезем на човекът в положението !!! Иначе кармата ще ни застигне !!!!

# 2 666
Аз има още един въпрос към клетото Коси /сериозно ти съчувствам, момиче/ -  Новата ви шефка има ли  нещо разработено  от към такъв тип скъп продукт в Русия или просто е решила, / от любов към България, разбира се/ да се пробва първо тук?

# 2 667
А и последно  - сетих се че, не всеки  знае руски, така че  пускам превод на  предишния ми пост / в скрития текст/ -
Скрит текст:
Скъпи мои  момичета! С цел да се противодейства на  мошенниците, предлагам да се предприемат следните стъпки:
Известно е, че за камбанки /операторите на кол-центъра/ Дешелито наема довчерашни ученички, близо до колежанки и прочее не особено високоморални и високоинтелектуални момичета. Което си е нрмално    ако си спомните какви сме били на 20-22 години! Ни  мозък, ни жизнен опит, нищо с една дума, но пък  за тази възраст си е нормално. Именно заради това е нужно с тях  да се води просветителска работа, да се проведе задушевен и душеспасителен разговор на тема, че Дешели - това е зло и т.н. Разбира се ако имате свободно време и възможност да говорите , когато ви звъннат с предложения да посетите елитния "Спа"-салон, където ще  ви бъде проведена козметична процедура, тогава не ги пращайте веднага на майната им, а се опитайте да обясните за кого работят всъщност, къде канят и  какво всъщност се случва с хората, след посещението в центъра...
На първо място това ще ви отърве от настоятелните звънения поне за няколко месеца /проверено от личен опит/
На второ - това трябва да спре разпространението на заразата в градовете и селата в нашата необятна Родина. Иначе Дешелчовците ще бъдат в скоро време във всяко мазе и  всяка тоалетна.

# 2 668
Много ми е чудна системата им за наемане. Първо граждански, а после трудов. Има фирми правят това за да се възползват от ниско платения едномесечен труд и после хоп - нова обява. Логично е, че много хора се отказват като разберат къде са попаднали или просто ги освобождават. Примамват ги с големи обещания, те милите бачкат месец, усещат се къде се  и хоп - чао.

С гражданския договор се спестява доста пари от осигуровки.
Доказаните и почтенни фирми наемат персонала си веднага на трудов договор. И такива фирми нямат голямо текучество, което говори много. Та ми е чудно защо на Дешели и сега на Дийп има нон стоп обяви за работа. Работата е елементарна все пак.  Mr. Green

chesriss, я кажи в Дешели имаше ли постоянен персонал в кол центъра и при козметичките?
Обявите им нон стоп се въртяха, баш като на Дийп сега.

# 2 669
Chesriss, ти неведнъж спомена,че имаш сметки за уреждане с Максим и Оксана.
На мен ми е много интересно да чета как ги разобличаваш, но аз обаче мисля,че това няма да има кой знае какъв ефект. Темата е отпреди 3 години, с повече от 2000 мнения, ясно е че каквото и да се пише тук, това няма да попречи на мафиотската им дейност...
Не е ли по добре да направиш така, че да си платят (в съвсем буквален смисъл) за мошеничествата? Не си ли мислила по този въпрос?

Общи условия

Активация на акаунт