Демонстрации на козметична линия Де Шели (De Sheli)

• 389 296
  • 2 962
  •   1
Отговори
# 2 670
Както обясних по-назад в едно от обясненията мерките спрямо Дешели-Дееп са взети, пък кармата да ме преследва след това. Когато започнах в Дешели си мислех, че е сериозна фирма-да ама не! Обявата беше нон стоп -имаше една Катрин(сиг.е съвпадение с тази тук Катри-това е "често срещано име") тя обучаваше всяка седмица нови и нови и ако до 2седмици не осъществят поне 1 продажба лично Максим ги уволняваше!  Кол центърът беше по-същият начин! Колкото и да говорят-знае се , че Банин стоят зад всичко! !!!!!!!! Дано са достатъчни удивителните Simple Smile

# 2 671
Както обясних по-назад в едно от обясненията мерките спрямо Дешели-Дееп са взети, пък кармата да ме преследва след това. Когато започнах в Дешели си мислех, че е сериозна фирма-да ама не! Обявата беше нон стоп -имаше една Катрин(сиг.е съвпадение с тази тук Катри-това е "често срещано име") тя обучаваше всяка седмица нови и нови и ако до 2седмици не осъществят поне 1 продажба лично Максим ги уволняваше!  Кол центърът беше по-същият начин! Колкото и да говорят-знае се , че Банин стоят зад всичко! !!!!!!!! Дано са достатъчни удивителните Simple Smile

Пълно безумие. Да убедиш някой да даде за кремче 20,30, 50 лв е едно, но за 2000 няма как, трудничко ще стане.
Затова всъщност е имало текучество и затова има и в Дийп. Трудно се продава скъпа,съмнителна и недоказана козметика. Затова се гони и персонала, за да се плаща максимално ниско на служителите и да остана повече за ръковдните кадри, ако се продаде тук там някое куфарче.
Аз в кол центъра първия ден имах 8-9 уредени срещи. Не помня вече точна бройка, но бяха доста. Вече е друг въпроса дали тези жени ще дойдат, и съвсем не зависи от мен дали пък ще си го купят, след като не кол центъра "презентира" кремчетата. На другия ден се оказа, че само 3 са дошли. Което си беше доста демотивиращо за мен, а също и новината, че ако клиент се откаже - не ми се плаща левчето.  Mr. Green Ама защо ми го спестиха и не ми го казаха първия ден.
Явно затова и козметичките са били толкова агресивни.
Колкото и в кол центъра или в стаичките да са упорити, не можеш да накараш насила някой да дойде или насила да си купи, освен ако не е някоя лесно податлива, която след покупката ще циври като магаре.

# 2 672
Реално и Косето няма какво да ми се обяснява,че е толкова доволна!!!Текучеството е доста голямо наистина,но не защото работата е сложна-просто ,защото първо е голяма лъжа и второ защото е ужасно да седиш 1час затворен в един кабинет с жена,да я мажеш с кремове и да и говориш от каква необходимост са и ,при положение ,че не е така!!!Пример веднага Ви давам-нека жените клиентки в Дееп ми кажат,че някоя консултантка не им го е казала!!!
Нека сега разгледаме обстойно лицето Ви!Така виждате ли мимическите бръчки как са се появили и се задълбочават,това се случва защото кожата започва да се отпуска,а отпускайки се в челото натежава.Съответно се появява пачият крак покрай очите.Виждате ли го(всяка жена естествено казва олл да ) И ние да именно и когато се задълбочава кожата прехлупва клепачът и започва това да вреди и на зрението ви.След това назоабиалните бръчки и отпуснатата брадичка.След това пигментните петна бла бла и порите. Така следователно и на мен да ми кажат грозна си заради това и това ,нормално е ,че след една процедура било то и само с хума ще намеря разлика!!!
А кол центъра за там просто ми е жал за тях.Когато Максим се ядосаше на някой консултант ги наказваше като ги пращаше в кол центъра да работят.Представете си ,щом това той го имаше за наказание ,каква в действителност е била работата там.Тези всичките обучения за какво са?За да измъкваме пари на хората,щом и мъже правехме с дамската козметика-правете сметка,колко бяхме закъсали.Другото което е,аз имам сертификат за козметик,една позната кандидатствала за салон за красота за козметик и и са се изсмяли ,като са и видяли от къде и е сертификата!Защо са и се изсмяли-защото си е за подигравка цялата фирма!Косето говори все едно работи в парламента,такова самочувствие вади-да ама не.Работи в най-мишата работа на света с най-мразения шеф в България!Моята козметичка която ми е,ми се изсмя като чу за Дешели!Козметиката им-реално е по-65 лв на месец- не е много.Моята на месец излиза повече-само,че моята козметика -фирмата и  производител знае,че съществуват и че се произвеждат там продуктите.А SEDERMA в Израел не бяха чували за Дешели ,както и сегашната фирма не знае за Дееп!!! И как пък и двете фирми са се с Д-?Дешели-Дееш следващата може да я кръстите пак с Д нещо!Не знам ,но е крайно време да се сложи край на тези хора- да си ходят в Русия! Толкова са велики ,а собствената им страна не ги иска! Вие сте равни с бежанците -те бягат защото не са желани,но и Вие така май май !

http://prikachi.com/images.php?images/441/8714441B.png
Това е част от предишният екип на Дешели,включително и мен ме има на снимката! Този човек запази 50% от Bedroom  на рожденият ден на дискотеката и плати отделно на всеки един местата и поканите ,ами и консулмацията на всеки един от нас!Имахме правото да си поръчваме и пием каквото искаме било то и синьо Джони!!! Наргилета на всяла маса,отрупани сепарета с Dimple,red bull,плата сплодове и всичко за което се сетите в една дискотека което може да се предложи,е той го беше осигурил.Та този човек,дали сега ще седне да работи за някоя си?Нее не мисля! Пари за заплати нямаше на Коледа,но за Коледно парти и то толкова скъпо и на Юбилеят на дискотеката -за това пари имаше!Максим Винаги е бил грандоман и любител на всичко скъпо и луксозно!Той винаги е казвал,как обича да работи за себе си да вземаме пример,как можем да сме на неговото място в нова страна (разбира се в която няма Дешели(отпускат пари за нов офис само,ако в страната няма друг такъв или поне в градът)) и да бъдем целеустремени и можем да постигнем всичко което той е постигнал! Само,че аз не виждам той да е постигнал нещо! Той е крадец и мошенник на дребно,който явно е намерил начин да пере пари и фирмите за козметика са му само паравам-иначе не виждам смисъл да отваря нови офиси,да ги фалира и все пак да продължава да итваря и т.н.!Аз ,примерно -както и много от Вас-ако фалират един път,вторият,ако се пробват няма да бъде по-същият начин еднакъв,а би променил или би пробвал нещо ново и различно! Косито колкото иска може да ми говори и говори и говори и убеждава ,че са нови -да АМА НЕ СЪМ ЯЛА ДОМАТИТЕ С КОЛЦИТЕ! ДА НЕ ГО ПОЗНАВАМ И ДА НЕ СЪМ РАБОТИЛА ЗА НЕГО-ДА ДА СЕ ВЪРЖА ЛЕКО,САМО,ЧЕ ГО ПОЗНАВАМ МНОГО ДОБРЕ,ЗНАМ КАКЪВ "МИЛ ЧОВЕК Е" И ЗНАМ ,КАК ТОЙ НИКОГА НЕ БИ РАБОТИЛ ЗА НЯКОГО!Така,че Косе-ти го успокоявай да не си изгуби работата,ама гледай той да не ти отнеме твоята!!! bowuu bowuu bowuu bowuu bowuu

Последна редакция: нд, 27 мар 2016, 17:09 от chesriss

# 2 673
Здравейте,

Сега имам малко време и реших да ви обърна внимание. Прочетох коментара на Lanfear, с трите поста от недоволни служители от Дийп и т.н. направи ми впечатление, че тези профили са направени, публикувано е един пост от тях, към нас и това е. Много съмнителна работа, няма да се учудя и ти да си ги направила Lanfear или конкурент или друг, който иска да ни клевети. А ти си начело на клеветите заедно с Чесрес.

Също така, не се казва от какво не са доволни. Заплащането, времето за работа, отношение ? Говорят се едни общи приказки и това е. Правят се едни асоциации с Дешели, а ние не веднъж или два пъти доказахме, че сме две различни фирми. И ти искаш да ми кажеш Lanfear, че това са оригинални постове от профили само с 1 коментар във форума като цяло ?

Аз пак излизам и твърдя, няма недоволен служител и недоволен клиент до момента от нашата работа и нашите продукти. Моля ви, ако има такива изкарайте някаква по стойностна информация, и реална случка с реално недоволство.

---

Относно въпроса каква длъжност заема Емилия при нас, отговорът е диагностик. За такава е наета при нас и ние не носим никаква отговорност какво е работила преди това в Дешели. Това аз няма как да го коментирам. Както и по-горе съм писала Дийп и Дешели са две различни фирми.

-----

Също така бранда Дийп Козметикс не се разпространява в Русия до колкото на мен ми е известно. Така, че всякаква информация и асоциация с Русия е неуместна при положение, че ние нямаме офиси там и не продаваме там. Също така няма и други фирми, които да продават козметиката там, ако съм в грешка бихте ли ми дали инфо ?

---

Също бих искала да коментирам търсенето в гугъл анна плотникова. Има много жени с това име правещи много неща. Аз също гугълнах и не ми излезна нищо.

----

Относно коментарите за Дешели, там аз няма какво да кажа. Не съм работила там, не знам какво и как е било. Доказахме вече няколко пъти и на документи и с това, че козметиката ни Дийп, не е Дешели, че ние сме различна фирма и ние няма как да носим отговорност за техните действия. Нашият управител е Анна Плотникова, която никога не е работила или е имала общо с Дешели, до колкото аз съм информирана, ако греша ме поправете.

Ако някои има да взима пари от Банин нека да ме информира, г-жа Плотникова е любопитна по този въпрос при положение, че г-н Банин твърди, че всичко си е платил.

----

А относно моята заплата, само ще кажа, че не е тази, която вие твърдите и това показва отново, че не сте компетентни спрямо фирмата в която работя.

-----

Чесрес, от казаното до момента от тебе оставам с впечатление, че не си работила в нашата фирма Бюти Индъстри, че не си ползвала козметиката ни Дийп, че даже твоята козметика, която ползваш излиза по-скъпо на месец от колкото нашата, така ли да разбирам ? Или грешно съм те разбрала ?

Последна редакция: вт, 29 мар 2016, 15:55 от kosi.bosi

# 2 674
Айде спри се с глупостите Коси-Боси или каквото и да си там.  ooooh!
Някой ще си прави "фалшив" профил заради Вас ли?
То Вие и отговор не заслужавате камо ли нещо друго.
Пиша защото се ядосвам на брътвежите Ви.
Върши си милата работа и не ни занимавай с глупости, а относно това дали сте Де Шели или не, всеки има право сам да си изясни ситуацията от безбройните коментари в последно време.
Амън, писна ми бе!

# 2 675
Здравейте,

Сега имам малко време и реших да ви обърна внимание. Прочетох коментара на Lanfear, с трите поста от недоволни служители от Дийп и т.н. направи ми впечатление, че тези профили са направени, публикувано е един пост от тях, към нас и това е. Много съмнителна работа, няма да се учудя и ти да си ги направила Lanfear или конкурент или друг, който иска да ни клевети. А ти си начело на клеветите заедно с Чесрес.

Също така, не се казва от какво не са доволни. Заплащането, времето за работа, отношение ? Говорят се едни общи приказки и това е. Правят се едни асоциации с Дешели, а ние не веднъж или два пъти доказахме, че сме две различни фирми. И ти искаш да ми кажеш Lanfear, че това са оригинални постове от профили само с 1 коментар във форума като цяло ?

Аз пак излизам и твърдя, няма недоволен служител и недоволен клиент до момента от нашата работа и нашите продукти. Моля ви, ако има такива изкарайте някаква по стойностна информация, и реална случка с реално недоволство.

Ох, колко си куха  Joy
Ей сега ще седна да правя профили, щото си нямам друга работа. Виж вече е видно, че често вашата фирма Дийп/Дешели си е правила профилчета за да хвали.
А това, че имат по един коментар е нормално. Не са знаели с какви идиоти работят, гугълнали са, открили са темата, регнали са се и са си казали мнението.
Аз пък не съм видяла една истинска похвала за вашите продукти. Дори във фейс групата ви няма нищичко. А ако има някъде - ще кажа само, че са фалшиви или сте платили.
Така ще караме нали! По твоята логика  Sunglasses

# 2 676
  • Оптимист по принуда
Косе, напиши в гуглето 'desheli българия отзиви', и 'дийп козметикс българия отзиви' и ще разбереш как хората стигат до тази тема. Простичко е. Дори и да не съм потребител и искам да се оплача от вас, ще се регистрирам специално, за да го направя, не е квантова физика.

Последна редакция: вт, 29 мар 2016, 15:41 от demmy.

# 2 677
Ивекс, как би ми коментирал факта, че 3 различни акаунта са влезнали и са направили по един коментар ? И повече нищо не са писали и до ден днешен са само с един коментар ? Разбира се, че точно това ще твърдя, че са фалшиви профили.

Също така, нека да кажат какво точно не им харесва ? Не само да приказват общи приказки.

Относно позитивните отзиви, има такива назад и то от профили, които аз забелязах с много постове в тях. Също така има и една наша клиентка, която продължава да пише и да задава въпроси. А тези профили няма да се учудя ако вие сте ги правили или конкуренция, много е очевидно.

Нека да излезе недоволен клиент или служител от Дийп и да каже какво точно не му харесва и с какво точно има проблем, а не само общи приказки от фалшиви профили. Ето ви още едно доказателство, че не сме Дешели. Няма недоволен клиент от бранда ни и недоволен служител.

---

Ето, даже чесрес има два акаунта. Chesress и още един chesres. Какво имаме да говорим повече, явно е, че няколко човека правят различни акаунти и говорят против нас. Плаща ли им се, негативни ли са към г-н Банин или имат други причини аз не знам, но се знае, че Lanfear никога не е ползвала козметиката ни, нито е работила в нашия екип същото се отнася и за Chesress и chesres.

# 2 678
Знаете ли, аз също следя темата от определено време. Също така използвам козметиката Дийп. Като чета особено последните постове осъзнавам колко е негативна тази съфорумка chesress. Аз лично вече не и вярвам нито на една дума, която ще каже. Хората си изкараха документите, официално, а тази съфорумка казва, че са фалшиви. Еми има органи по този въпрос обадете се там и да ги погнат. Какво има да си чупиш пръстите да пишеш тука. Катрин, не им вярвай, лъжат и мажат на килограм. Виж им само смешните доказателства. Хората им казаха, че Плотникова се познава с Оксана, и че са партньори по тенис. Защо тогава да не си съдействат за едно или друго ? Ама за мен това лично не значи, че Банина е собственик. Даже в търговския регистър погледнах, била е само за кратко управител и това са две различни неща. И какво от това ? Много от хората са наясно с практиките, които Дешели имаха, а защо не се чуват сега, че Дийп има същите практики където да изнудват хората ? Няма такива неща.

„Нека сега разгледаме обстойно лицето Ви!Така виждате ли мимическите бръчки как са се появили и се задълбочават,това се случва защото кожата започва да се отпуска,а отпускайки се в челото натежава.Съответно се появява пачият крак покрай очите.Виждате ли го(всяка жена естествено казва олл да ) И ние да именно и когато се задълбочава кожата прехлупва клепачът и започва това да вреди и на зрението ви.След това назоабиалните бръчки и отпуснатата брадичка.След това пигментните петна бла бла и порите.“

Това на мен Chesress НИКОГА НЕ СА МИ ГО КАЗВАЛИ. За съжаление си много в грешка мила, много злобееш и си много негативна. А хората са ти платили всичко до стотинка (поне така те твърдят). Пази боже от такива приятели като chesress, или такива служители, или такива колеги, абе пази боже от такива хора. Това за мен не са честни и почтени хора.

П.С. Чакаме Chesress да изкараш там съставки ли каза на козметиката по телевизия ли каза ? Моля те, направи и една скрита камера да видим как се държат консултантките по време на презентация ? Да видим колко истина има в нещата, които казваш. Аз знам как са се държали с мен, но моля те ти да покажеш ?

# 2 679

Трябва да съм мега руса за да ползвам НЕДОКАЗАНА козметика за която не се срещат много хубави мнения. О чакай, има едно засега. Какъв успех. Колко и плащате на Катрин, която е толкова доволна, че идва често при вас да си пие кафето. Абе какво и слагате в кафето?  Joy
Да ползвам козметика на фирма в която работи сем. Банин е абсурдно.  Close
Ще ти отговоря вместо Ивекс.  Напълно естествено е когато човек има оплаквания да се рови в нета за инфо и като види, че се обсъжда да го направи. И не можеш да твърдиш, че са фалшиви само защото така ти изнася. Трябва да го докажеш.
И къде са тез позитивни постове и потребители?  Joy
А ето ги. Появи се една.  Mr. Green
Аз  пък ще кажа, че и те са фалшиви. Защо не? Направили сте регистрации, натрупали сте постове и цоп дай да коментирам, може и да се вържат. Ето, доказах измамата ви  Sunglasses
Това, че някой има или не постове нищо не доказва, особено пък ако въпросния потребител не го знам.
В интернет пространството се коментират доста различни марки козметика. Я напишете Нивеа, Юсерин, Елеа или каквото и да е била друга доказана марка. Безброй мнения.
Но е факт, че мненията за Дешели са доста по-различни. А за Дийп са малко и явно са платени  hahaha

# 2 680
Ми до колкото аз съм видяла назад не само едно или две както ти твърдиш. Аз попаднах назад поне на 5 и повече. Другото което е, тука темата е много объркана. Пише дешели, а се говори за Дийп, това администраторите няма ли да го оправят ?

То е много очебийно един профил с един пост и готово. Аз лично не вярвам на това.

Другото, че другите марки са много по-стари и аз съм ги ползвала и след това съм се спряла на по-нова марка като Дийп и тъй като козметиката не е чак толкова скъпа, даже е евтина, а също така мога да я взема и на изплащане и да не говорим, че ако няма ефект мога да я върна, другите фирми имат интерес да пишат против тази фирма. Поне такава е моята логика. Фирмата наистина има някои плюсове пред другите фирми. А дали Банин работи там или не, мен лично не ме интересува. Мен ме интересува продукта и до това дали върши работа и на каква цена ще го взема и ако не ми харесва мога да го върна, еми Дийп ме печели като клиент, вижда се отдалече, че обслужването и предлагането на продукта е по-качествено. И сигурно затова пишете против тях. Поне си признайте.

Последна редакция: вт, 29 мар 2016, 17:13 от savinche_malinche

# 2 681
Да си купиш козметика на изплащане е пълна кретения  ooooh!
И то такава, която е пълна с неясно какво. Щото някаква си там на "презентацията" ти казала, че е хубава козметика. Трябва да си малоумен, за да си я купиш, при това на изплащане.

# 2 682
  • Оптимист по принуда
ПрЕзнаваме без бой!

И аз се чудя защо админите позволяват все още Дийп да се напъват тук да си правят реклама.

# 2 683
Няма какво да си прЕзнавам  Mr. Green
Я ги дай тия други мнения за Дийп. Щото откакто се говори за Дийп не се вижда такова нещо.
Теб може да не те интересува, но мен ме интересува след като го знам що за човек е  Wink
Не знам какви хора не се интересуват от доказани престъпници  Shocked може би платените.
Ако един човек си затвори очите за злото, какъв е той? Съучастник? Бездушен човек, който подкрепя мошениците. За Банин е изписано достатъчно.
Да дам 500 лв за кремче на съмнителна фирма е безумно. Първо ще се поровя за мнения. И уважаема - 2-3 няма да са достатъчни.

# 2 684
Да си купиш козметика на изплащане е пълна кретения  ooooh!
И то такава, която е пълна с неясно какво. Щото някаква си там на "презентацията" ти казала, че е хубава козметика. Трябва да си малоумен, за да си я купиш, при това на изплащане.

Защо да е кретения ? Защото е нещо ново ли ? Нали идеята до колкото са ми обяснявали на презентацията е да я ползвам и ако не ми харесва я връщам. А ако отида в магазина и си купя кремче на нивеа и го ползвам и няма говорения или обещания ефект от рекламите им не мога да го върна. Във втория случай се набутвам, нали ? А в първия не. Моля те да ми обясниш защо е кретения ?

Общи условия

Активация на акаунт