И изчезват бръчките, казвате....
Твое право си е да дадеш 2000 лв за зехтин, смокини, вит.А, вит. С, мента и мечо грозде и да си доволна. Ама не ни обяснявай, че тези кремове са безвредни, защото това, дето го пише в сайта, сигурно са 1/30 от съставките, най- удобните за представяне.
Алергия към натурални продукти...
Да отиваме , че след това изказване може да свършат, а не ми се чакат доставки на нова партида
))!
...И аз реших да се регистрирам тук, заради тази тема...от два дни се каня!!! Ама вече не издържах!!! Цял ден четох тук, затрих много часове, но си струваше-доста се смях, малко се ядосах и малко страшно ми стана...Обаче нахалството на персонала, подвизаващ се тук, вече ми идва в повечко!!! Най-вече, защото мислят, че всички български жени са се зомбирали, падат от луната и пасат трева...вярно...много прост народ напоследък...ама чак толкова да те вземат за тъп, отчаян и без самочувствие...все едно КРЕМ ЗА ЛИЦЕ...КОЗМЕТИК.....ДЕРМАТОЛОГ не сме виждали!!! Накратко: мен ме прилъгаха, че се отваря нов, козметичен салон и ще ми направят почистване на лице и кислородна терапия (аз съм във Варна, явно вече така действат). Аз бях убедена, че има нещо гнило, но...тъй като си търся добър козметик тук...реших, че ще пробвам...че вероятно ще искат да ми продадат някоя карта за процедури и т.н...Когато отидох, всичко ми стана ясно. Аз случих на мило момиче, което не нахалстваше особено много, но и аз отначало и дадох да разбере, че не идвам от гората и не може да ме баламосва. По принцип съм склонна да изслушам различни гледни точки, да видя всички страни...не обичам крайни мнения, когато не познаваш нещо или някой. Но тук всичко е ясно и никой и нищо не може да ме убеди в противното (още повече, че отидох, видях и проверих)!!! Няколко извода, които обобщават ситуацията с тази "фирмичка" (всичко друго потърпевшите вече са го описали тук):
Щото в коктейл от Менделеевата таблица и да сложиш праскови и смокини, коктейлът пак ще си е отровен, нищо, че е с натурални активни съставки
Препоръчани теми