Демонстрации на козметична линия Де Шели (De Sheli)

• 391 303
  • 2 962
  •   1
Отговори
# 975
  • Велико Търново
Брех, зачетох се в темата и се замислих за пластичните хирурзи - че те без работа ще останат - то лифтинг, то фотоподмладяване - нЕма нужда , инвестирайте в Де Шели Wink И изчезват бръчките, казвате.... Thinking

# 976
Познатата ми има алергия от натурални продукти! А  тука може да ги погледнете и вие .. http://desheli.bg/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B4%D1%83%D0%BA%D1%82%D0%B8/2.html ... това си е моето мнение, доволна съм и добре се чувствам ... всеки човек си има глава на раменете ; )

Ама разбира се. Кой е казал нещо?  Thinking Твое право си е да дадеш 2000 лв за зехтин, смокини, вит.А, вит. С, мента и мечо грозде и да си доволна. Ама не ни обяснявай, че тези кремове са безвредни, защото това, дето го пише в сайта, сигурно са 1/30 от съставките, най- удобните за представяне.

hahaha Алергия към натурални продукти... Joy

# 977
Познатата ми има алергия от натурални продукти! А  тука може да ги погледнете и вие .. http://desheli.bg/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B4%D1%83%D0%BA%D1%82%D0%B8/2.html ... това си е моето мнение, доволна съм и добре се чувствам ... всеки човек си има глава на раменете ; )
А, към натуралните продукти имала алергия? Към всички ли? Горката, една салата да не може да изяде... Абсурдно е.

# 978
Може да има алергия към някои натурални продукти. Аз, например, се изпъпчвам страшно от глицерин, освен ако не е в малка концентрация. Но нали DeSheli ни я рекламираха като100% натурална козмецеФтика - смокини, алое, масла и кой знае какво още.

Между другото, погледнахте ли т. нар. сертификати на кремчетата? Сертификатите посочват, че в тях няма ешерихия коли, кандида, стафилококи, а оловото и кадмия са в нормата  hahaha

# 979
  • София
Е то биваше пък да има ешерихия коли  Mr. Green

И стафилококи няма? Боже, за първи път виждам такъв крем!

# 980
Дали някой няма и сертификат, че няма плутоний?

# 981
  • Варна
Ясно ми е защо се позасмяхте на алергията към натуралните продукти, но детето имаше алергия към домати, бобови, ябълки, ориз, пилешко, жълтък на яйце...има и още.

# 982
  • Пловдив
Е то биваше пък да има ешерихия коли  Mr. Green

И стафилококи няма? Боже, за първи път виждам такъв крем!

Joy Да отиваме , че след това изказване може да свършат, а не ми се чакат доставки на нова партида Simple Smile))!

# 983
Спокойно, момичета....или "сбръчкани, недоволни домакини"  Mr. Green не се притеснявайте...няма да свършат тези чудодейни, тайнствени кремове...една работничка там ми каза, че ще продължават да си стоят, да правят презентации и да правят жените щастливи  newsm78 ...И аз реших да се регистрирам тук, заради тази тема...от два дни се каня!!! Ама вече не издържах!!! Цял ден четох тук, затрих много часове, но си струваше-доста се смях, малко се ядосах и малко страшно ми стана...Обаче нахалството на персонала, подвизаващ се тук, вече ми идва в повечко!!! Най-вече, защото мислят, че всички български жени са се зомбирали, падат от луната и пасат трева...вярно...много прост народ напоследък...ама чак толкова да те вземат за тъп, отчаян и без самочувствие...все едно КРЕМ ЗА ЛИЦЕ...КОЗМЕТИК.....ДЕРМАТОЛОГ не сме виждали!!! Накратко: мен ме прилъгаха, че се отваря нов, козметичен салон и ще ми направят почистване на лице и кислородна терапия (аз съм във Варна, явно вече така действат). Аз бях убедена, че има нещо гнило, но...тъй като си търся добър козметик тук...реших, че ще пробвам...че вероятно ще искат да ми продадат някоя карта за процедури и т.н...Когато отидох, всичко ми стана ясно. Аз случих на мило момиче, което не нахалстваше особено много, но и аз отначало и дадох да разбере, че не идвам от гората и не може да ме баламосва. По принцип съм склонна да изслушам различни гледни точки, да видя всички страни...не обичам крайни мнения, когато не познаваш нещо или някой. Но тук всичко е ясно и никой и нищо не може да ме убеди в противното (още повече, че отидох, видях и проверих)!!! Няколко извода, които обобщават ситуацията с тази "фирмичка" (всичко друго потърпевшите вече са го описали тук):
1. Никоя фирма, занимаваща се с производство на качествена продукция (каквато и да е тя) по целия свят не пази името си в тайна (не ти го казват по телефона, за да не знаеш къде отиваш).
2. Не е възможно лица, нелегитимиращи се като медицинско лице, козметик, фармецефт и т.н. да се имат за компетентни, да ти обясняват със "сложни" термини за кожата на лицето, да ти пипат и преценяват вида на кожата, да ти разясняват за "чудотворните" свойства на някаква "КОЗМЕЦЕВТИКА"....при положение, че са видимо на около 20 год. и нямат никакво образование в тази сфера!Очевидно само заучени фрази!На нито един друг мой въпрос нямаше адекватен отговор...само леко препотяване  Laughing
3. Не е възможно един вид козметика да действа на всички (казаха ми 25 + до безкрайност години!!!) ЕЕЕ.....ами типовете кожа...видовете различни дефекти и заболявания???? Не, действало на всички!!!!
4. Категорично не канят мъже на презентация, въпреки че "комецевтиката" им действала и на мъже!!!
5. Никоя нормална фирма не прави промоция на продукти само и единствено, докато работничката и ти е надвесена над лицето!!!! Никоя нормална фирма не изпада толкова ниско, че да лъже клиентите си по телефона, да настоява, упорства и да ти каже, че излезеш ли от там, няма да се върнеш!!!Луда работаааа!!!!! Да не говорим за обидите, които се сипят тук от служителите на тази фирма! Ако бяха качествени продуктите им, нямаше да има нужда от целия този цирк, натиск, секретност и манипулация!!!
6. Никоя уважаваща се компания, занимаваща се с продукти за красота, не изправя клиентите си пред огледало, с бяло-синя светлина(така че да ти се увеличат илюзорно дефектите по лицето, които я имаш, я нямаш), да ти измислят проблеми по кожата и да ти обясняват, че не се грижиш за себе си! Изобщо думи като "такт", "маркетинг", "подход към клиента" и т.н. изобщо липсват при тази фирма!!!
7. Изобщо няма да се спирам подробно на липсата на описание, сертификати, лауреати-фантоми, както и документите, които карат хората да подписват-за болести, видео, аудио записи и т.н...достатъчно се каза тук по този повод!
8. Никоя уважаваща се и уважавана фирма не разпространява лъжи и компромати относно конкурентите си!Натъкнах се на интересен документ (не успях да прочета всичко)...там подробно са разделили козметиката, която се продава по цял свят на категории - масова, медицинска, луксозна и супер-луксозна (май така беше). Там са сложили световни марки-като започнеш от Nivea, минеш през L´Oréal, Bioderma, Clinique, Collistar, Dior, Guerlian, Lancome, RoC, Shiseido, Elizabeth Arden и много, много други...абсолютно всички световни марки! Естествено, тези марки бяха в 4-те категории и за всички пишеше лошо...едните били масови, другите трябвало да се сменят често, че не действали, третите те карали да се пристрастяваш към тях и даже били много вредни, пълни били с не знам си какво и т.н и т.н....Естествено, на върха на "класацията" беше раздел "КОЗМЕЦЕВТИКА", и там......единствения представител......естествено - фирма "Де Шели"!!!И..познайте какво...само суперлативи, иновационни технологии, редки и ценни съставки, най-най-най-високия клас козметика!!! Това е нещото, което ми направи наистина най-негативно впечатление! Да обиждаш и лъжеш нагло, относно конкуренцията!!! Дадоха ми да го чета, аз се втрещих и не успях друго да видя....
Така че...мили "козмецевти", спрете да се натрапвате тук, защото ставате много смешни...поне докато не се опитате да дадете разумен отговор на предишните осем мои становища....И тъй като това не е възможно, ви съветвам да не се опитвате, понеже (ако е изобщо има как), ще се дозакопаете напълно!
И няколко съвета към дамите, които все пак възнамеряват да се подложат на тази "ПРОЦЕДУРА":
Работещите там задават въпроси, за да видят до колко сте запознати с някои неща (структура на кожа, видове козметика, познания по медицина дори и др.)...покажете им ясно, че знаете достатъчно. Опитват да разберат каква козметика ползвате, къде работите, как се придвижвате, как живеете...По този начин си правят профил на жената и преценяват дали не е потенциална "жертва". Говорете повече и им задавайте въпроси - не могат да отговорят и им става горещо! Опитват се да ви смачкат самочувствието, само и само да станете уязвима! Разберете- не сте грозна, сбръчкана и неподдържана...целта им е за момент, докато сте там, да се почувствате унижена, слаба, неуверена...и да дадете 2200 лева (вече е толкова), за да се превърнете в принцеса на мига! (Е, поне аз съм си принцеса постоянно!) Техният контингент са неуверените, слабохарактерни, плахи жени, лесни за манипулация, при другите жени номерата им не вървят!!! И само между другото, там наистина има странна, хипнотична атмосфера...за момент малко се отнасяш дори...затова бъдете внимателни и КОНЦЕНТРИРАНИ...те затова ви гледат втренчено...преценяват колко сте в час, преценяват ви реакциите! Няма да е зле да ги проверят наистина за наркотични вещества там...много е възможно!

# 984
Ясно ми е защо се позасмяхте на алергията към натуралните продукти, но детето имаше алергия към домати, бобови, ябълки, ориз, пилешко, жълтък на яйце...има и още.

Самото изречение, че познатата направила алергична реакция, защото има алергия към натурални продукти, пак звучеше като реклама на кремовете- щом е направила реакция, значи наистина кремовете са натурални. Щях да повярвам, ако беше писала "Има алергия към мечо грозде" или "Има алергия към мента" и т.н.....

Моментът е много тънък, но се усеща. Grinning

# 985
princess_07   smile3501

Не знам някой дали е подал сигнал...Аз лично ще пробвам да пиша поне на Господарите, или на някой от сутрешните блокове. Трябва да се  даде гласност на това.

# 986
  • Пловдив
Гледаме, гледаме... ама нищо не се вижда - само някакви активни съставки... А къде е пълния химичен състав? newsm78 Щото в коктейл от Менделеевата таблица и да сложиш праскови и смокини, коктейлът пак ще си е отровен, нищо, че е с натурални активни съставки Crazy Mr. Green ooooh!

# 987
Доколко е опасна козметиката http://www.youtube.com/watch?v=1d3G3PdzHLs

# 988
  • София
Всичко е ясно, обаче фактът, че фирмичката продължава лова на лековерни женици, след като толкова хора се оплакват, за мен означава, че ги толерират отвисоко. Всичко е въпрос за пари и никой не се интересува вредно ли е, кой се изпъпчил или каквото и да е друго. Важното е да се пълни гушата - от наркотици ли, от козмецевтика ли, се тая! Mr. Green

# 989
Просто никой никъде не се е оплакал, само ние си дъвчим темата във форума...

Общи условия

Активация на акаунт