Демонстрации на козметична линия Де Шели (De Sheli)

• 391 272
  • 2 962
  •   1
Отговори
# 990
http://signal.bg/view_article.php?article_id=32460 малко да се разведрите, че много страшно при вас Embarassed Laughing, с пожелания за усмихнат и приятен ден, и момичета- има обявен конкурс за написване на сценарий за филм на ужасите, категория психо-трилър с елементи на драма, фантастика и бразилска сапунка- или всичко, което има като звучене в тази тема Simple Smile

# 991
http://signal.bg/view_article.php?article_id=32460 малко да се разведрите, че много страшно при вас Embarassed Laughing, с пожелания за усмихнат и приятен ден, и момичета- има обявен конкурс за написване на сценарий за филм на ужасите, категория психо-трилър с елементи на драма, фантастика и бразилска сапунка- или всичко, което има като звучене в тази тема Simple Smile
Суперкозметиката се предлага в пластмасови тубички като малтпастата на котарака ми?!?  Joy

# 992
Суперкозметиката се предлага в пластмасови тубички като малтпастата на котарака ми?!?  Joy
Направо дупер козметика! Mr. Green

# 993
  • София
Изключително удачно маркетингово решение - платена реклама в сайт за чалга музика. Благодаря, доубедих се в "качествата" ви  Hug

# 994
Не знам за 67 страници дали вече не е поствано, но попаднах на този филм за Де Шели на руската телевизия РЕН.

Всъщност фирмата, която разпостранява тази козметика е руска, а самата козметика няма нищо общо с Израел. Същата е продавала и някакви чудодейни прахосмукачки.

# 995
  • Пловдив
Цитат
Компания DeSheli, с появяването си в beauty индустрията, дава смела, дръзка и неочаквана заявка не просто да бъде успешна компания - максимализмът изисква повече. Компанията изхожда от високата идея за Жената, женствеността и стремежът към съвършенство.
ooooh! Леле, майко... кой ги мисли тези рекламни послания, бре?!! Mr. Green
След умните кристали и високите идеи какво ли да очакваме още?!! Joy Laughing Crazy

# 996
  • Viena
Но,вече имат и друга фирма....http://www.jobs.bg/f2131193

# 997
  • Somewhere beyond the moon and stars
"DeSheli
има удоволствието да ви представи Fitotigh Patent Pending Diamond Treasure"

Ще ме извинявате, но това, че все още нямате патент, повод за удоволствие или за гордост е?

-> Към всички мистериозно нововъзникнали акаунти с единствена цел тази тема във форума и без особено ниво на интелигентност или грамотност.

Още нещо: Прецизно сте си изпипали нещата, вписани сте даже като администратор на лични данни, явно имате добри юристи...

Последна редакция: чт, 27 фев 2014, 23:57 от SilverSign

# 998
Между другото има и добра страна на явления като тия смешници.
Помагат да се отсее добрия от лошия мат'риал.
Демек: служат за маркер за нивото на интелект у българската лелка. Процъфтяването им по нашите земи говори само за себе си. За толкоз акъл - толкоз.

Въпреки че подобна равносметка е колкото тъжна, толкова и закъсняла, тъй като въпросната българска лелка вече е нароила поколение с подобаващо качество.  
Нищо добро не ни чака.

# 999
Е, че то да се впишеш като администратор на лични данни нищо не е. Всеки може срещу минимална такса в съответната агенция. Дали има и 50 лв. Whistling

# 1 000
  • София - Рим и обратно
Цитат
Компания DeSheli, с появяването си в beauty индустрията, дава смела, дръзка и неочаквана заявка не просто да бъде успешна компания - максимализмът изисква повече. Компанията изхожда от високата идея за Жената, женствеността и стремежът към съвършенство.
След умните кристали и високите идеи какво ли да очакваме още?!! Joy Laughing Crazy
Не, не... Изказът на това брилянтно съчинение е просто зашеметяващ Crazy. Явно наистина им е дошло "висока идея" принудата да измъдрят пустия рекламен текст.

# 1 001
Цитат
Не, не... Изказът на това брилянтно съчинение е просто зашеметяващ Crazy. Явно наистина им е дошло "висока идея" принудата да измъдрят пустия рекламен текст.
Ако създателят на рекламата ползва кремовете им, нищо чудно тези бисери да са в резултат на умните кристали... hahaha

# 1 002
 Shocked Здравейте момичета...нямате си представа колко се радвам че попаднах на темата ви. Точно преди 15 минути ми се обадиха да ме поканят на интервю за кол център от въпросната "Валентинка" и аз както винаги реших след разговора да проверя фирмата. Естествено бях втрещена от резултата на проверката ми но бях реших да отида, тъй като до сега отложих няколко интервюта, в следствие на подобни "проверки" и приятелят ми ми натякваше че ако продължавам така, скоро няма да си намеря работа. Но след като му прочетох някои от най-цветущите коментари тук и той самият се убеди че работата там не е добра идея. Дори реши да се обади, уж без мое знание и да ги понахрани, при което те отказаха да дадат каквато и да е информация и го увещаваха че нищо от написаното в интернет не е вярно, и че ако почна работа там и питам "колежките си" те всички ще ми кажат колко са доволни от работата си...
Благодаря ви! Радвам се че ви има и че благодарение на вас се предотвратяват такива грешки Simple Smile  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 1 003
Да Ви разсмея малко Simple Smile Моята съседка е на възраст 50 + и е доволна от ефекта върху нейната кожа.  Обяснила им, че с удоволствие би дала такива пари, но ги няма, няма и за цигари, и ако може - иска да дойде на още една презентация Simple Smile Не можело!

Мира, успокой съседката  Mr. Green  Laughing Joy , преди 2 дни ми се обадиха да ме поканят за втори път  Joy уж не можело.....ама можело значи  Joy

# 1 004
О, свършили са им телефоните в базата данни и започват второ прозвъняване  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт