Демонстрации на козметична линия Де Шели (De Sheli)

• 391 262
  • 2 962
  •   1
Отговори
# 960
Моя приятелка ми е дала телефона-добре,че като отидох се оказа,че закъсняват за часа,който ми бяха дали.Поканиха ме за безплатна диагностика на лицето,която правят на непочистено лице??Задаваха ми супер елементарни въпроси ,личеше си,че са сложени момиченца на по 20 г. да зарибяват, никаква професионална компетентност.Моя колежка получи страшна алергична реакция.Бягайте далеч и разпространявайте да не пострадат и други.

# 961
  • Варна
Да Ви разсмея малко Simple Smile Моята съседка е на възраст 50 + и е доволна от ефекта върху нейната кожа.  Обяснила им, че с удоволствие би дала такива пари, но ги няма, няма и за цигари, и ако може - иска да дойде на още една презентация Simple Smile Не можело!

# 962
Ще бъде полезно ако запознатите публикуват телефонните номера от които се обаждат.
Някой няма ли информация?

# 963
  • Варна
+ 359 87 111 9220, 9234, 9244 - аз имам тези  Peace

# 964
Да Ви разсмея малко Simple Smile Моята съседка е на възраст 50 + и е доволна от ефекта върху нейната кожа.  Обяснила им, че с удоволствие би дала такива пари, но ги няма, няма и за цигари, и ако може - иска да дойде на още една презентация Simple Smile Не можело!
Grinning Много добре е попитала жената - тъкмо още една процедура, за другата част на лицето Simple Smile Но ето, че не разрешават  Grinning Grinning Grinning

# 965
За жалост никой май не може да направи нищо срещу това. Жалко , че всички потърпевши /"клиенти" и бивши служители/ само пишат и толкова. Ми дайте да направим нещо по въпроса и това да спре веднъж и завинаги. Аз също съм потърпевша и не ме удовлетворява писането. Нека направим нещо по въпроса.

# 966
Не знам за вас, но аз останах изключително доволна от демонстрацията, която ми беше направена, видях разлика между двете си страни. 44год. съм и бях удивена от ефекта, момичето, което ми беше консултант беше много мило. Да козметиката е скъпа, но е включена и 1 година диагностика от лекари дерматолози освен апарата и 10те продукта ... В повечето случаи много преувеличават, не съжалявам, че отидох дори се и радвам, защото, най-малкото както ми го обясниха в центъра, че всичко работи на клетъчно ниво от 2 месеца ползвам продуктите и и вече от финните си бръчки нямам и следа и розацеята, която имам е много по-спокойна, защото ми казаха че с апарата я профилактираме ; ) Аз не съжалявам, че си дадох парите доволна съм : )

# 967
  • София
 Whistling Разбира се.

Изключително е странно, че има хора, които може да изпитват недоверие към продукт с опасен състав.

# 968
Какъв е състава "миленка" ... Нали за това правят алерго тест на ръката, моя позната е имала алергия и не й е било направена демонстрацията..

# 969
А ти, като закупила продуктите, знаеш ли състава? Пише ли го някъде - по опаковките, по кутийките?
Даже на една смотана боя за коса от 1,50лв. пише "Възможно е да причини еди какво си..." и теста е 24 ч. преди употребата.

Към какво е алергията на познатата ти?

# 970
Как да не се опреш на мнението на човек, който се е регистрирал специално за да каже колко е хубава козметиката?
Цвета, колко често ходиш на диагностика и кой  е личният ти дерматолог за тази година?
Какво значи, че работи на клетъчно ниво - тя всяка козметика работи на клетъчно ниво, доколкото кожата ти е съставена от клетки?
Какъв е този "алерго тест", който дава резултати за минута-две?

# 971
Познатата ми има алергия от натурални продукти! А  тука може да ги погледнете и вие .. http://desheli.bg/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B4%D1%83%D0%BA%D1%82%D0%B8/2.html ... това си е моето мнение, доволна съм и добре се чувствам ... всеки човек си има глава на раменете ; )

# 972
Не знам за вас, но аз останах изключително доволна от демонстрацията, която ми беше направена, видях разлика между двете си страни. 44 год. съм и бях удивена от ефекта, момичето, което ми беше консултант беше много мило.

Само заради тази тема ли се регистрира?
Нямаше смисъл да си правиш труда.

Име:    cveta_68
Публикации:    0 (N/A на ден)
Ранг:    Регистриран
Дата на регистрация:    Вт., 25 Февр. 2014, 14:24
Последно Активен:    Вт., 25 Февр. 2014, 15:11

# 973
Да, след като се натъкнах съвсем случайно на форума исках да изкажа и аз своята гледна точкаа или тук е само за оплюване и не може да се изказват добри впечатления ?

# 974
Цветке, добре правиш като пишеш. Така вдигаш темата отгоре, и има шанс още хора да я прочетат и да си знаят за тези мошеници. Чакаме подобно включване от вашата група след още известно време, като изпадне на задните страници, да не забравите!

Общи условия

Активация на акаунт