Демонстрации на козметична линия Де Шели (De Sheli)

• 391 262
  • 2 962
  •   1
Отговори
# 930
Тези момичета, които се разхождат важно -важно с едни бели престилки в Мол Варна - това ли са козмецефтичките?

# 931
Те да, да се разхождат докато поредната пирамида съществува, че скоро ще са безработни милите.

# 932
Те да, да се разхождат докато поредната пирамида съществува, че скоро ще са безработни милите.
Доста така изпитателно ме погледна една, сигурно ми сканира нивото на остаряване на кожата. Страшна работа, страшна система - продукт, надвишаващ стократно средната пазарна цена на продукт от този вид, да се продава от момиченца без подходящо образование и професионален опит...

# 933
Тъжното е, че има хора да им се вързват..........толкова сопи отнесе този наш народ и не се научи ей  Cry

# 934
" Светът около вас е отражение на вътрешния ви свят. Образите, които създавате и задържате, влияят върху мислите, чувствата и поведението ви. Всичко, което визуализирате ясно и емоционално, накрая ще се материализира във вашия свят..."
Проявете великодушие, доброта и търпение към себе си и другите ще отразят тази нежна грижа. Забелязвали ли сте, че има два типа хора- едните са желани навсякъде-винаги имат какво да разкажат, винаги е весело с тях, при това изглеждат добре и постоянно им върви . Всеки иска да е такава желана и приятна компания. Другия момент- вечно недоволните, винаги спорещи, не-харесващи никого и нищо, абсолютно компетентни по абсолютно всякакви теми, меродавното мнение и последна инстанция. винаги ще ви упътят нанякъде, и вие ако тръгнете, неясно точно какво ще ви донесе тази посока, интрото ми е витиевато, но интелигентните четящи сигурно усещат накъде бия..за да е по-ясно ще започна да из-кристализирам есенцията на мисълта. Мисълта ми е следната- има хора, които създават приятна атмосфера, и има такива, които се чувстват добре да са срещу всичко и всички- професия"опозиция", да не казвам hater, че там нещата клонят повече към психично състояние. Въпрос?- с какви хора предпочиташ да общуваш- кажи ми кои са приятелите ти за да ти кажа ...-до тук- замисляш ли се, ти какво настроение и емоция оставяш след общуване с теб, замисляш ли се какъв искаш да бъдеш, и какви думи използваш? Въобще смяташ ли, че си личност, която лесно се влияе и манипулира- някой изразява мнение " това е абсолютна измама", " мошеници", и като хор, се подхваща състезание по "плюване", даване на обидни класификации, разбира се, някой се вдъхновяват и идва момента на пре-украсяването, така да е по-шик, да е по-шок, имаш ли приятни емоции, след като седнеш за няколко часа пред компютъра да побълваш страх и ужас? Не, наистина се чудя, вярвате ли го това, което пишете- и друго: защо когато нещо е ново и не го познаваме достатъчно, или пък въобще не сме чували и не знаем за к'во иде реч, трябва непременно да е измама, да е фалшиво...или не..въобще световен заговор на хора, които искат да ви вземат парите, масонска организация, или секта?!? Представяте ли си, че тази фантомната марка продукти , работи изключително успешно в много страни по света- като в Русия за 2013 отнася и престижното отличие бранд №1 категория Лукс, висок клас сред козметичните марки, №1 - дали случайно може да се случи това, в страна като Русия / ако помним колко е огромна/, това не ви ли навява някакви мисли- да сте чували за черен пиар?
И ако при нас често се е случвало да ни лъжат, не значи че всички са мошеници, както казва стария мъдър Моше..DeSheli води началото си от Израел, лежи на авторитета на един куп бели и мъдри глави, в най-влиятелните лаборатории, продължава да отваря центрове по света- това са и съседите Турция, Румъния, има в Чехия, Латва, Литвия,Естония, Германия,Италия и не знам къде още....най-интересното е, че продължава да отваря още и още. Ок, един път да излъжеш, два- нали на третич път няма да ти мине номера- някак логично си е... и не казвам нищо, просто логически си разсъждавам, изводите си ги правете сами.

# 935
  • София

Какъв казахте, че ви е таргетът? 10 годишни ли?

# 936
Ок, един път да излъжеш, два- нали на третич път няма да ти мине номера- някак логично си е... и не казвам нищо, просто логически си разсъждавам, изводите си ги правете сами.
Будали има под път и над път. Пък ти си разсъждавай логически Laughing

# 937
# 938
  • София
Линк към реклама? Рекламата е изключително убедителен довод, несъмнено.

# 939
Тези уникални продукти ДеШели до кои други се доближават? По качество и други показатели. Интересно ми е как са позиционирани...

# 940
До....Алис ли си Азис ли си, я погледай малко клипчета в ю туб от Русия,( която всички знаем колко е голяма) има журналистически разследвания срещу твоите шарлатани и доста оплаквания от прецакани дами и по отношение на здраве и по отношение на финанси Wink

# 941
  • София
И ако при нас често се е случвало да ни лъжат, не значи че всички са мошеници, както казва стария мъдър Моше..DeSheli води началото си от Израел, лежи на авторитета на един куп бели и мъдри глави, в най-влиятелните лаборатории, продължава да отваря центрове по света- това са и съседите Турция, Румъния, има в Чехия, Латва, Литвия,Естония, Германия,Италия и не знам къде още....най-интересното е, че продължава да отваря още и още. Ок, един път да излъжеш, два- нали на третич път няма да ти мине номера- някак логично си е... и не казвам нищо, просто логически си разсъждавам, изводите си ги правете сами.
Ето руски репортаж колко опасна е тази "козметика" и какъв мошеник е фирмата DeSheli
http://www.youtube.com/watch?v=1d3G3PdzHLs

Ако потърся, ще намеря такива отзиви и от Турция, Румъния, има в Чехия, Латва, Литвия,Естония, Германия,Италия

Скоро чакайте такива репортажи и по БГ телевизиите - ама дотогава... ще има мн излъгани и пострадали дами.

# 942
"  Всичко, което визуализирате ясно и емоционално, накрая ще се материализира във вашия свят..."

Това да не е началото на презентацията? Наизуст ли ви карат да я учите?

Значи няма нужда да карате хората да теглят кредит. Визуализирате си 2000 лв и voila! Crazy Mr. Green

Аз си визуализирах отговор на въпроса ми защо искате лични карти, ама още не ми се материализирал. Явно не го правя достатъчно ясно и емоционално, пфу! Sad

# 943
  • София
Значи няма нужда да карате хората да теглят кредит. Визуализирате си 2000 лв и voila! Crazy Mr. Green
Joy Joy Joy

# 944
Taка...Нека споделя и аз своето"очарование" от тази така безумна рекламна кампания.Преди няколко месеца една любезна девойка ми се обади да ми каже,че моя приятелка ме била препоръчала..Незнайно как,името което ми казаха,за моя"приятелка" не ми говореше нищо,ама съвсем нищо.Нямам идея как са се сдобили с моят телефонен номер,но тъй като не исках да бъда груба,а и имах дерматологичен проблем,отказвах няколко пъти до ..днес.Реших да проверя,кои са тези,толкова настоятелни,настъпателни хора,които така отчаяно ми звънят.Днес беше единствният свободен час,който мога да отделя за година напред и реших да пробвам.Без да се повтарям,само ще нахвърлям,добре обзаведената сграда,нищо незнаещи жени,които идваха на всеки 10 минути с часове,проверката на личната карта,следват обясненията колко велика и секретна е тази"патентована"козметика и т.н. Понеже аз наистина разполагах точно с един час,закъснението от 10 минути започна леко да обърква програмата ми. Следваха въпросите за моята козметична адекватност,последвани от опита да изкарат лицето ми супер състарено и отаяващо,стигнахме до половинчатото третиране за да видя разликата/която честно казано едвам,ама едвам се долавяше/,докато стигнахме до съществената част-парите.И аз като повечето от вас се изсмях на абсурдните 2129лв!!!!,които ако не платя днес,то никога няма да имам тази козметика...?и какво от това?!/ Обясних на девойката,която със заучените фрази почти ме приспа,че тази сума е абсолютно неадекватна , започнаха показването на разплащателни планове,които отново бяха безумни.Времето летеше,аз започнах да се изнервям,защото имам точен час в който трябва да прибера децата. Започна се една анкета,девойката силно взе да се изнервя от моят отказ да платя каквото и да било, и когато ясно и точно и казах,че аз нямам повече време ,тя най-безочливо ми обясни ,как трябва да изчакам,за да се отчете тя,и ако аз сериозно имам намерение да купувам,трябва да го кажа,иначе не съм я уважавала и тя се злепоставяла.."защото такива им били правилата?!!/ти да видиш/. При което на това изказване,аз пък и обясних моите правила-как трябва да си взема децата, как няма да платя,и как започвам да разбирам "хейтърските форуми"/за които тя спомена,докато ми поднесе декларацията за подписване!/,и много бързо се изнесох от тази абсурдна ситуация....леко раздразнена и нервирана от това безочие...Навън,докато аз "летях" ,един мъж,ме попита"Извинете,за какво е това нещо вътре,защото чакам жена ми вече час?",при което му отговорих" В момента карат жена ти да даде 2000 лв. за кремчета,така че звънни и бързо да излиза,преди да завлече семейният бюджет",а той ми отговори" Предположих,че е нещо такова...". Сега разбирам,че съм ги лишила от "удоволствието" да се сдобият с 10 -15 телефонни номера на мои приятелки/които и бездруго нямаше да направя/, и с усмивка сега,мога да споделя,че девойката остана  втрещена от моята реакция на силно бързаща,недоволна и категорична позиция! Не ми се е налагало до сега да пиша такива неща,но след като за една седмица се опитаха да и обяснят ,колко е хубаво да съм в бизнеса с картите на SCI/поредното безумие!/,и колко неотразима е тази козметика,нещо ми дойде в повече......Само да кажа,че съм във финансовата сфера,където не карам хората да харчат за такива идиотски неща,а ги съветвам как да спестяват и подсигурят бъдещето си, не мога да повярвам ,че има хора,които дават 2000 лева за кремчета и 3000 лв.за да си купуват някакви"платформи" в SCI! Отчайваща финансова неграмотност се шири в България,което вече е непростимо в 2014 г. Та незнам кой им е казал на тези хора,че българските жени са най-глупавите,и както твърдеше девойката"в България има повече кешови плащания от Русия"??,но силно се надявам,да сме толкова умни,колкото и красиви,въпреки бръчките си,въпреки "отчайващото състояние на кожите си",:-) Извинявам се,малко дълго стана,но ми се щеше да споделя това неприятно преживяване.

Общи условия

Активация на акаунт