И абсолютно всички служители, които работят за продажби си взимат своето. То тогава и мен ме разпънете. Аз съм презентатор на цигари. Имам таргет и се старая да си го изпълня. Обеждавам хората да си купят. И кво? Нали всеки сам отива на касата да си ги купи. Така е със всичко останало. И знам, че ще ме изядете, но след процедурата нямам никакви странични ефекти за каквито говорите. Напротив, кожата ми е все така освежена и гладка. Аз пък ще ги препоръчам на всичките си приятелки. Водя се по това, което съм видяла и почувствала. Не ми пука, че ще ме оплюете. Имам мое мнение и си го изразявам
П.П За всички моралисти и дами, които говорят просто щото 100 човека са казали нещо и те трябва да са 101- я: Трябва да продавам повече цигари за да събера пари за де шели
Ако да речем едни измамници ми платят да помогна да измамя баба ти и да ми даде парите си - това ме оневинява. Щото видиш ли криза е, требе да се работи.
Сега остава да защитиш наличието на живак в козметиката. Чакаме да кажеш колко е полезно.
terisa3, права си. Пострадалите от Дешели е редно да сезират възможно най-много институции. Особено тези получили алергични реакции. И до съдебни дела и до телевизията трябва да се стигне.
Лично аз преди време съм сезирала Инспекцията по труда и то за сериозни нарушения, които застрашаваха здравето ни. Резултат - рушветче и отговор, че всичко е наред. Затова не трябва да се разчита само на институции. Подкупни са, тромави, бюрократични и не им дреме. Но ако се дада гласност и по телевизията - ще им е трудно да си замълчат.

, та все още кожата на лицето ми не се чувства добре 

Хептен за канарчета ни взеха тия от Де Шели, явно разчитат, че като не се мажем с умни кристали, не се усещаме кога ни мятат по тополите.